Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

laca133
Le screenshotiztam PowerDVD-vel a dobozt és nem tudtam semmit se kihozni photoshoppal!!! A dobozban látok vmit de nemtom kivenni, hogy mi az. Még próbálkozok, mire megcsinálom, kijön a kövi rész is <#idiota><#idiota>
hunbasser
ya,és pont a 4.rész lenne az 😄ddddd

összeszarná addigra mindenki magát 6x a kíváncsiságtól: "vajon mi lehet a dobozban? "

ReaL MaDRid x siempre

Atisz
Eddig ez a legjobb <#taps>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Amúgy az milyen lenne, ha ebben az évadban is lenne egy speciális epizód, ami az új szereplõk elõéletét mutatja be? Annyira nem is tartom elképzelhetetlennek.
szucsy89
elég jó nõ....de ha nõk miatt nézel sorozatot akkor nézz született feleségeket<#nyes>
II Rocky II
a másik jobb azért.ez se rossz de nem nagy cucc.top 3 akkor :
1.a lincet ba**gato csaj
2.Sara
3.Wistler nõje.
a lényeg az elsõ az elsõ. 😊

24 - Exile -Nov.23

És majd Lincolnnak össze kell raknia 10 perc alatt, és fél óra alatt letekerni 20 km-t. Közben követik és figyelik. Különben Sara-nak és LJ-nek vége. És ha még egyszer szabadítással próbálkozik, újabb hasonló lehetetlen feladatot kap. 😄
Gondolom meleg van a helyiségben, és megolvadt rajta.
Folyik róla a piros festék.

(Ha nem piros volt, akkor az volt eredetileg, csak a gringók ellopták és átfestették)

<#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#taps><#taps>

De az mitõl vérzik? 😄
Azért ez a nõ ott van a szeren.

Kicsit jobb "befektetés" mint a többi fellelhetõ csaj a sorozatban. Bár amelyik Linket baszogatja az is jó nõ.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fido4life
ez jó 😄

Herr Lehrer
Sztem Zakkant biciklije van a dobozban darabokban amivel megszökött a 2. évad elején 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

II Rocky II
spoilert pls ne a 24bõl 😊 még most nézem amugy a 2évad 17dik résznél tartok.😊 azt is nézem

24 - Exile -Nov.23

És így bejön egy 24-PB crossover.<#hehe>
Vagy az a fej, amit Jack levágott a 24-2x01-ben.
Rockynhooo
lehet hogy Whistler feje van a dobozba xDDDdd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

VinylToy
Te élsz????? 😮

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Lehet hogy jack bauer feje van a dobozban.
II Rocky II
már most lelehetne tenni hiszne nem szereplõke a harmadik évadnak.

24 - Exile -Nov.23

Amugy remélem a 4. epizod után leradírozhatjuk Sara fejét a bannerbõl és mi is dobozolhatjuk.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Na elkezdtem megnézni a 3 szezont. A második nekem nagyon nem jött be. Csalódás volt. A három viszont nagyon tuti lett eddig. és végre van jó nõ is a sorozatban, nem csak az a trampli Sara vagy ki. A fenyegetõs csaj is jó de Wishtler nõje az nagyon ott van a szeren. Jó nem ez a legfontosabb, de elõny (nálam) egy sorozatban ha van benne olyan akit jó nézni.
Kár hogy T-Bagtõl nem lehet megszabadulni, meg Bellicket sajnálom. Bellick nekem szimpatikus karakter azzal együtt hogy egy gerinctelen alak. Élvezem, hogy az a mocsok rendõr (Machoni vagy ki) is szenved benn a börtönben mint egy kutya.
A harmadik évad eddig nagyon jó.

Atisz
Lehet hogy Oszama Bin Laden feje van a dobozban. Ezzel finoman jelezték, hogy az õ kezük mindenhova elér, mert akit az Amerikai Egyesült Államok Hadserege már évek óta hiába üldöz, õk kevesebb mint 1 nap alatt elkapták. Mi lehet ennél jobb figyelmeztetés Lincolnnak? 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

VinylToy
Nyer valamit az a valaki, aki eltalálja mi van a dobozban? Mert akkor nekiállok én is tippelni!

Burrows testvérek apja még nem volt terítéken! Esetleg Nina, vagy mondjuk Abruzzi, szerintem hanyagolni lehetne a témát! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

gabo91
szerintem pedig itt nincs BM, max anyi, hogy kicipeled a hullát az ajtó elé.
De tuti nem õk ássák el.
A 3. részben lecsohoz megy a nigger haverja egy boritékkal... kérdezi lecso miez? Bevétel a kintlévõségekbõl, a sírásó küldi...
sírásó egy egyszerû emberke aki azért kapja a pénzt, hogy elássa a sona-bol kikerült hullákat...
sok hulla--> több bevétel... érdeke hogy minnél több halott legyen.
lecsoval pedig bizniszelnek...
lecso szervezi ugyebár a legtöbb balhét (benne van mindbe a kaze)
a ringbõl pedig legalább egy hulla kiketül...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
hát akkor nézzed meg ujra a kéz levágást...
vitatkozhatnánk rajta... félig medig mutattak valamit, de nem mutaták hogy leviszi a fejsze...
amikor lecsapot a fejsze akkor tbag fejét mutatték, késöbb pedig messzirõl hogy valami ott van a fõldön...
mutatták tbag véres kezét igen, de ugy hogy ing volt rajta, tehát akkor sem láttál semmit...

#12809: ez elég reálisnak túnik. ÉS tényleg nagy poén lenne...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

II Rocky II
várhatott volna és akkor megmenti saraékat akkor teljesen más a történet épp az a lényeg amit vár az ember hogy az ucsouccso pillanatban sikerül megmenekülniük a rablóknak.de hát amzgyis Sarat is mért kellett pont az ablakhoz ültetni?:S beszokták zárni egy helyre nem pedig letültetik és ugyhaggyák...na lol.kész majd várom a kövi részt.most már legalább gondolkzoik Scofield hogyhogyan lehetne megszökni...sztem lehet hogy aki ássa el a hulllát azt a melot akarja vállalni..de akkor meg elsõ évad ahol meg ott is munkat vallaltak.megint ugynaaz a történte.na neeee...remélem más lessz. mégegyttiippem van amit irtam.lehet hogy megrohazzomák a sonat a rendõrõk és akkor sikerül kiszökni😄

24 - Exile -Nov.23

mondjuk ki: hülye

jó, de akkor is, rájöhetett volna, úgyértem odament, tudta hogy ott van..oszt vár, megbújik..mindegy, lényeg hogy a lehetõ legjobban elkúrta.

amúgy nekem az a tippem hogy bemennek láv Sconak segíteni Sona-ba, mit gondoltok errõl?
sweech
pont azelõtt jött rá hogy betört az ablak

szucsy89
én is visszanéztem de hát nemtom... lehet hogy kézfej, lehet hogy vmi más testrész...bizti nem valami fincsi dolog mert elég savanyu arcot vág Linc amikor meglátja
szucsy89
már ott el lett b*szva h Sara betörte az üveget...mondjuk anélkül meg nem hiszem hogy rájött volna hogy hol van pontosan, nem egy Scofield szal ennyi😛
desigo
Feltünõbben nem is mehetett volna...
vagy mehetett volna éjjcaka, lopakodás, kinézni-megnézni magának a helyet, felmérni kicsit a terepet..stb.

jameg vinni magával egy SWAT-ot.
hunbasser
biztos,hogy nem kiscicák? 😄

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
Visszanéztem 567szer..és az egyértelmû egy kézfej !! és csak mutatóujjat lehet látni !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Amúgy remélem, nem az lesz, hogy még nem tudjuk, meg mit lát Linc, és õ csak 2-3 rész múlva fogja elmondani Michaelnek és Sucrénak.
hunbasser
Lincet már akkor észrevették,mikor Sara kirúgta az üveget...onnantól már egybõl mentek is,más választása nem volt.bár vihetett volna magával valami pisztolyszerûséget :\

ReaL MaDRid x siempre

bazz, megint 244 új üzenet 😄D

3x03 nagyon ott volt!!

Link egy fasz, miért kapkodta el a rescue missiont ennyire???? Scofield meg nagyon imádnivaló jajj. Meg Mahone, ahh és mostmûár indulhat az együtt melóóó!!! Bellick meg jajj, bekavar-e? ahh, iktassák már ki, Teddykét is csak addig használják maximum amíg kell, igazi kis csicska.
Whistler is jóarc.
hunbasser
😄ddddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
most ez komoly?

ha tényleg tudsz vmit vhonnan,és ez teljesen biztos,akkor eléggé elrontottad most ezt nekünk...

ReaL MaDRid x siempre

Látom, lesznek eszement hsz.-ek jövõ keddig. 😊
sztem meg: egy felmondo levél 😊

am. ha sara vagy lj valameyike lenne, akkor lekzdene sirni, emg egyböl odahajolna a döböhoz, stb... ittcsak iyen gusztustalan dolgokra utalo jeleket mutatott az arcán 😄

II Rocky II
ekkora gyöksziket...jovan még hogy valos tippeket irtok le ami tényleg lehetséges de baromságot már minek irni meg fõleg ennyit....

24 - Exile -Nov.23

scorpeeon
A dobozban a Prison Break S2 van DVD-n és azért döbbent meg, mert most jött rá, hogy ez csak egy sorozat. Vagy esetleg lehet egy Balázs Pali CD is. Más ötletem viszont nincsen.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Mármint a "mostaniak" a mostani szereplõk?
De ti most kikrõl beszéltek?
Rockynhooo
óó végre vki aki úgylátja mint én 😊 jaja nagyrészt foggalmuk nincs kik ezek , meg nem is érdekli õket !
Bill Kim ... haggyad mááár 😄

Mi van, ha Bill Kim feje van a dobozban?<#wow2>
ProGabe
szerintem felejtsétek el az elsõ és második évados szereplõket!a mostaniak nem biztos hogy nézték azokat az évadokat -.-

egyedül a szõke nõ a sanszos,hiszen valahogy LJ-t el kellett fogni.de ezek az emberek mit tõrõdnek egy Pope-pal,C-Note-tal,vagy mondjuk Tweener csajával?jószerivel azt sem tudják kik ezek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
és mi van ha belekaksizott a nõ dobozba...?! :S :\
olyan elképzelhetetlen dolgokat írtok olykor... :S