Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összeszarná addigra mindenki magát 6x a kíváncsiságtól: "vajon mi lehet a dobozban?
ReaL MaDRid x siempre
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
1.a lincet ba**gato csaj
2.Sara
3.Wistler nõje.
a lényeg az elsõ az elsõ. 😊
24 - Exile -Nov.23
(Ha nem piros volt, akkor az volt eredetileg, csak a gringók ellopták és átfestették)
De az mitõl vérzik? 😄
Kicsit jobb "befektetés" mint a többi fellelhetõ csaj a sorozatban. Bár amelyik Linket baszogatja az is jó nõ.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Your suffers will be legendary even in hell!
24 - Exile -Nov.23
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Kár hogy T-Bagtõl nem lehet megszabadulni, meg Bellicket sajnálom. Bellick nekem szimpatikus karakter azzal együtt hogy egy gerinctelen alak. Élvezem, hogy az a mocsok rendõr (Machoni vagy ki) is szenved benn a börtönben mint egy kutya.
A harmadik évad eddig nagyon jó.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Burrows testvérek apja még nem volt terítéken! Esetleg Nina, vagy mondjuk Abruzzi, szerintem hanyagolni lehetne a témát! 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
De tuti nem õk ássák el.
A 3. részben lecsohoz megy a nigger haverja egy boritékkal... kérdezi lecso miez? Bevétel a kintlévõségekbõl, a sírásó küldi...
sírásó egy egyszerû emberke aki azért kapja a pénzt, hogy elássa a sona-bol kikerült hullákat...
sok hulla--> több bevétel... érdeke hogy minnél több halott legyen.
lecsoval pedig bizniszelnek...
lecso szervezi ugyebár a legtöbb balhét (benne van mindbe a kaze)
a ringbõl pedig legalább egy hulla kiketül...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
vitatkozhatnánk rajta... félig medig mutattak valamit, de nem mutaták hogy leviszi a fejsze...
amikor lecsapot a fejsze akkor tbag fejét mutatték, késöbb pedig messzirõl hogy valami ott van a fõldön...
mutatták tbag véres kezét igen, de ugy hogy ing volt rajta, tehát akkor sem láttál semmit...
#12809: ez elég reálisnak túnik. ÉS tényleg nagy poén lenne...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
24 - Exile -Nov.23
jó, de akkor is, rájöhetett volna, úgyértem odament, tudta hogy ott van..oszt vár, megbújik..mindegy, lényeg hogy a lehetõ legjobban elkúrta.
amúgy nekem az a tippem hogy bemennek láv Sconak segíteni Sona-ba, mit gondoltok errõl?
jameg vinni magával egy SWAT-ot.
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
ReaL MaDRid x siempre
3x03 nagyon ott volt!!
Link egy fasz, miért kapkodta el a rescue missiont ennyire???? Scofield meg nagyon imádnivaló jajj. Meg Mahone, ahh és mostmûár indulhat az együtt melóóó!!! Bellick meg jajj, bekavar-e? ahh, iktassák már ki, Teddykét is csak addig használják maximum amíg kell, igazi kis csicska.
Whistler is jóarc.
ha tényleg tudsz vmit vhonnan,és ez teljesen biztos,akkor eléggé elrontottad most ezt nekünk...
ReaL MaDRid x siempre
am. ha sara vagy lj valameyike lenne, akkor lekzdene sirni, emg egyböl odahajolna a döböhoz, stb... ittcsak iyen gusztustalan dolgokra utalo jeleket mutatott az arcán 😄
24 - Exile -Nov.23
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Bill Kim ... haggyad mááár 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
egyedül a szõke nõ a sanszos,hiszen valahogy LJ-t el kellett fogni.de ezek az emberek mit tõrõdnek egy Pope-pal,C-Note-tal,vagy mondjuk Tweener csajával?jószerivel azt sem tudják kik ezek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.