23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • Rockynhooo
    Állítolag a magyar szinkron istenkirály, de a pb-je szánalom -.-'
  • Quantumleap
    Ami az AXN-t illeti, nem bántam volna, ha a Dead Zone-t a harmadik évadtól nem a viaszaros szinkronnal nyomják, hanem inkább csinálnak helyette egy sajátot.
  • rcstuning
    Szerintem a magyarok tök jól szinkronizálnak. Hallottam egyszer, hogy a gyaloggaloppot valamelyik ország magyar szinkronnal vette meg és feliratozta. Persze lehet, hogy nem igaz..
  • tommyg
    a lost szinkron is jó de csak az ami az axn-en megy, mert az rtl átszinkronizálja...mint ha nem lenne jó az eredeti magyar szinkron
  • SötétBarom
    Én angolul nézem, de szerintem jó a szinkron.. Ellenben pl a Lost-é borzalmas.. Majdnem elsírtam magam :D
  • cs511
    Szerintem tök jó a szinkron...
  • gabo91
    Ezt tényleg te irtad???
    el sem hiszem...
    mikor voltak a viták hogy szinkron vagy felirat, akkor igen istenitetted a szinkront meg probáltad fenyiteni a népet, hogy álljon le a vitával...
  • gabo91
    egyetértek!
  • Attila8805
    De te ezt azért mondod mert a Pb-t az RTL adja
  • II Rocky II
    bazzz pont a 15ezres lett a tiéd
  • hunbasser
    még ígysem jó :D
  • Quantumleap
    Emlékszem, valamelyik fórumon írtam, hogy szerintem T-Bag magyar hangja olyan, mint valami herélt macska. Erre egy illető, hogy szerinte épp azért passzol hozzá, mivelhogy homoszexuális. Na ne! Egy ilyen karkater hangja legyen valamilyen szinten félelmetes és agyafúrtságot kisugárzó, mint az eredetiben.
  • II Rocky II
    na azért nem minden szinkron fos...de van amelyik elég gyatra...a Prison break szikronjai szerintem nagyon nem jok..igaz elsőre angolul láttam és mikor odakpcsoltam hááát csak nevettem micsoda hangok:DDDDD
  • Atisz #14997
    Ha van viszonyítási alap az picit feljavítja az eredményt...
    Dehát ízlések és pofonok :)
  • PyRex
    attól, hogy más szinkronok is rosszak attól még a magyar is egy fos. :)
  • Ramore
    Szerintem a PB magyar szinkronja kritikán aluli, az egyik mélypontja a honi szinkronizálásnak. Ellenben a Losttal, vagy a Vészhelyzettel.
  • Atisz #14994
    Még nem láttatok más szinkront akkor szerintem :)
    Cseh és román gyöngyszemekre gondoltam, de elég ha a németet nézzük.
    Persze hogy az eredeti hang a legjobb, de nekem PB szinkronja nagyon tetszett (megjegyezném először angolul láttam, tehát én is lehettem volna elfogult ;))
  • bertino
    osztom a véleményt
  • 5c0rp330n
    Sztem meg a 10%-uk tűrhető...
  • Atisz #14991
    Azért mert kicsit más és eltér az eredetitől, attól még nem rossz. Szerintem a magyar szinkron a mai napig csúcs a filmek 90%-ában.
  • Quantumleap
    "kíváló"="kiválló"
  • Quantumleap
    Meg a "kíváló" becenévfordítások.
  • Herr Lehrer
    + a rendkívül elbaszott szinkronhangok, amik sokat rontanak rajta.
  • II Rocky II
    jó a feliratos...tanulni lehet belőle...amellett hogy a hangok is jobbak tisztáébbak...gondolok itt a fegyver lövésekre,ütésekre,auto hangokra és egyebekre.
  • N o N a m e
    nekem is már a 2. évad 18. részétől a 3. évad 8. részéig sikerült valamennyire megszoknom, de nem igazán :) Most is feliratos filmet töltöttem le hogy szokjam..
  • nagykovi
    Ezér volt jó régen a jó kis hangalámondás :D Na jó, viccet félre téve, nekem akkor már inkább a felirat jön be, nekem is sokszor nem tetszenek a szinkronos dolgok... egy idő után sztem megszokja az ember, h a felirat olvasása mellett a "képet" is figyeli
  • Fido4life
    pedig nekem néha tökéletesen megy az egybeolvasás, tehát olyan mintha eredeti hang lenne de magyarul beszélnének :D
  • N o N a m e
    azért rossz a szinkron mert a szájak mozgását is figyelembe veszik és inkább az szerint szinkronizálnak és nem azt mondják magyarúl amit eredetileg angolúl hallanánk. Felirattal az a bajom van hogy nem mindig tudok a cselekményre figyelni, ha csak a szöveget olvasom.
  • bertino
    pedig felirattal a legjobb, victorpictor rulz
  • ForzaInter
    mosmér árultad el neki?:( összetörted szívét...
  • N o N a m e
    még a 2. évad sincs teljesen szinkronizálva.. a 3. évadig még várni kell
  • ForzaInter
    3 évadot szinkronnal?:O kezdj hozzá
  • dragon11
    Jó...csak én szinkronnal akarom nézni nem felirattal..
  • Pheaper
    18 adig résznél?
  • Pheaper
    Hii
    nem tudja vki a rtl most hányadiknál jár?
  • N o N a m e
    én is mindig hajnali 4-kor feküdtem le, du. 2-kor keltem és folytattam :)
    Most meg ott vagyok hogy kezdem előlről mert nem tudok létezni nélküle
  • II Rocky II
    ááh én meg ugy hogy: rtlen ment nem érdekelt mondom jo fos film..haver mondja elég jo..mondom neki jovan hozd el és megnézem mert mondta hogy neki már megvan az első évad angolul..mondom ok akkor megnézem eljétől szal rtlen nem is álltam neki nézni(ekkor tartottak a 13.résznél) hát sikerült beérnem:D mindennap néztem 4 részt kb de volt hogy 3 volt hogy 5öt(idő hogy engedte)...aztán végeztem mondtam mikor kapom a 2.évadot...megkaptam és néztem szépen ugyanugy naponta szépen még elnem értem addig hogy várnom kellett 1 hetet :'(...és hát elsőre azt hittem milyen egy ocsmány börtönös sori aztán mára ott vagyok vele hogy hát ott van a topba..:D
    igy voltam a 24el is (bocs a kicsike offért) ott is arra gondoltam mien fim lehet már a cime se vmi jo volt....addig addig hogy szeptemberben vizsgaidőszak alatt is a 24 et néztem naponta a sok részt és hát mára ott is várom hogy kezdjék a 7.évadot.:D
    szóval röviden ennyi lenne ahogyan én kapcsolatba léptem a PB/24 el:D
  • cement
    nekem anno ugy volt hogy rtlklubon megneztem az elso evad nagyreszet aztan letoltottem a maradekot meg egesz 2. evadot (akkor meg nem volt 3.) es 2 nap alatt beneztem mindet, nem birtam abbahagyni :D
  • Mincsi
    jé, tényleg, 2 hét. meg is feledkeztem róla -.-
  • ForzaInter
    senki nem mondta, mi már 3 évadnál tartunk, ez nem rtles topi, fox.