23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15010 Állítolag a magyar szinkron istenkirály, de a pb-je szánalom -.-' -
Quantumleap #15009 Ami az AXN-t illeti, nem bántam volna, ha a Dead Zone-t a harmadik évadtól nem a viaszaros szinkronnal nyomják, hanem inkább csinálnak helyette egy sajátot. -
#15008 Szerintem a magyarok tök jól szinkronizálnak. Hallottam egyszer, hogy a gyaloggaloppot valamelyik ország magyar szinkronnal vette meg és feliratozta. Persze lehet, hogy nem igaz.. -
#15007 a lost szinkron is jó de csak az ami az axn-en megy, mert az rtl átszinkronizálja...mint ha nem lenne jó az eredeti magyar szinkron -
#15006 Én angolul nézem, de szerintem jó a szinkron.. Ellenben pl a Lost-é borzalmas.. Majdnem elsírtam magam :D -
#15005 Szerintem tök jó a szinkron... -
#15004 Ezt tényleg te irtad???
el sem hiszem...
mikor voltak a viták hogy szinkron vagy felirat, akkor igen istenitetted a szinkront meg probáltad fenyiteni a népet, hogy álljon le a vitával...
-
#15003 egyetértek! -
#15002 De te ezt azért mondod mert a Pb-t az RTL adja -
#15001 bazzz pont a 15ezres lett a tiéd -
#15000 még ígysem jó :D -
Quantumleap #14999 Emlékszem, valamelyik fórumon írtam, hogy szerintem T-Bag magyar hangja olyan, mint valami herélt macska. Erre egy illető, hogy szerinte épp azért passzol hozzá, mivelhogy homoszexuális. Na ne! Egy ilyen karkater hangja legyen valamilyen szinten félelmetes és agyafúrtságot kisugárzó, mint az eredetiben. -
#14998 na azért nem minden szinkron fos...de van amelyik elég gyatra...a Prison break szikronjai szerintem nagyon nem jok..igaz elsőre angolul láttam és mikor odakpcsoltam hááát csak nevettem micsoda hangok:DDDDD -
#14997 Ha van viszonyítási alap az picit feljavítja az eredményt...
Dehát ízlések és pofonok :) -
#14996 attól, hogy más szinkronok is rosszak attól még a magyar is egy fos. :) -
#14995 Szerintem a PB magyar szinkronja kritikán aluli, az egyik mélypontja a honi szinkronizálásnak. Ellenben a Losttal, vagy a Vészhelyzettel. -
#14994 Még nem láttatok más szinkront akkor szerintem :)
Cseh és román gyöngyszemekre gondoltam, de elég ha a németet nézzük.
Persze hogy az eredeti hang a legjobb, de nekem PB szinkronja nagyon tetszett (megjegyezném először angolul láttam, tehát én is lehettem volna elfogult ;)) -
#14993 osztom a véleményt -
#14992 Sztem meg a 10%-uk tűrhető... -
#14991 Azért mert kicsit más és eltér az eredetitől, attól még nem rossz. Szerintem a magyar szinkron a mai napig csúcs a filmek 90%-ában. -
Quantumleap #14990 "kíváló"="kiválló" -
Quantumleap #14989 Meg a "kíváló" becenévfordítások. -
#14988 + a rendkívül elbaszott szinkronhangok, amik sokat rontanak rajta. -
#14987 jó a feliratos...tanulni lehet belőle...amellett hogy a hangok is jobbak tisztáébbak...gondolok itt a fegyver lövésekre,ütésekre,auto hangokra és egyebekre. -
#14986 nekem is már a 2. évad 18. részétől a 3. évad 8. részéig sikerült valamennyire megszoknom, de nem igazán :) Most is feliratos filmet töltöttem le hogy szokjam.. -
nagykovi #14985 Ezér volt jó régen a jó kis hangalámondás :D Na jó, viccet félre téve, nekem akkor már inkább a felirat jön be, nekem is sokszor nem tetszenek a szinkronos dolgok... egy idő után sztem megszokja az ember, h a felirat olvasása mellett a "képet" is figyeli -
#14984 pedig nekem néha tökéletesen megy az egybeolvasás, tehát olyan mintha eredeti hang lenne de magyarul beszélnének :D -
#14983 azért rossz a szinkron mert a szájak mozgását is figyelembe veszik és inkább az szerint szinkronizálnak és nem azt mondják magyarúl amit eredetileg angolúl hallanánk. Felirattal az a bajom van hogy nem mindig tudok a cselekményre figyelni, ha csak a szöveget olvasom. -
#14982 pedig felirattal a legjobb, victorpictor rulz -
#14981 mosmér árultad el neki?:( összetörted szívét... -
#14980 még a 2. évad sincs teljesen szinkronizálva.. a 3. évadig még várni kell -
#14979 3 évadot szinkronnal?:O kezdj hozzá -
#14978 Jó...csak én szinkronnal akarom nézni nem felirattal.. -
#14977 18 adig résznél? -
#14976 Hii
nem tudja vki a rtl most hányadiknál jár? -
#14975 én is mindig hajnali 4-kor feküdtem le, du. 2-kor keltem és folytattam :)
Most meg ott vagyok hogy kezdem előlről mert nem tudok létezni nélküle -
#14974 ááh én meg ugy hogy: rtlen ment nem érdekelt mondom jo fos film..haver mondja elég jo..mondom neki jovan hozd el és megnézem mert mondta hogy neki már megvan az első évad angolul..mondom ok akkor megnézem eljétől szal rtlen nem is álltam neki nézni(ekkor tartottak a 13.résznél) hát sikerült beérnem:D mindennap néztem 4 részt kb de volt hogy 3 volt hogy 5öt(idő hogy engedte)...aztán végeztem mondtam mikor kapom a 2.évadot...megkaptam és néztem szépen ugyanugy naponta szépen még elnem értem addig hogy várnom kellett 1 hetet :'(...és hát elsőre azt hittem milyen egy ocsmány börtönös sori aztán mára ott vagyok vele hogy hát ott van a topba..:D
igy voltam a 24el is (bocs a kicsike offért) ott is arra gondoltam mien fim lehet már a cime se vmi jo volt....addig addig hogy szeptemberben vizsgaidőszak alatt is a 24 et néztem naponta a sok részt és hát mára ott is várom hogy kezdjék a 7.évadot.:D
szóval röviden ennyi lenne ahogyan én kapcsolatba léptem a PB/24 el:D -
#14973 nekem anno ugy volt hogy rtlklubon megneztem az elso evad nagyreszet aztan letoltottem a maradekot meg egesz 2. evadot (akkor meg nem volt 3.) es 2 nap alatt beneztem mindet, nem birtam abbahagyni :D -
#14972 jé, tényleg, 2 hét. meg is feledkeztem róla -.- -
#14971 senki nem mondta, mi már 3 évadnál tartunk, ez nem rtles topi, fox.