23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14810 ez tvben ment?:DDDD vagy simán aviba nézted? -
#14809 szellemekkel suttogó,ha jól emlékszem.bár csak a végén láttam pár percet belőle -
#14808 mi a cime? -
#14807 csak ezt tudja csinálni de azt nagyon:D -
#14806 Tegnap véletlenül én is láttam egy másik filmben Millert. Tök ugyanaz volt minden mozdulata, tekintete :D Ugyanaz az eröltetett grimasz, hunyorítva beszélés stb :D -
#14805 mert a szökés az nem egy közös vonás ? :\ -
#14804 közös vonás a prison break-kel: nincs. -
gabr #14803 Hááát, Werner Herzog film... inkább furi film, mint jó. -
#14802 jó volt? :) -
gabr #14801 Tegnap néztem Christian Bale féle Rescue Dawn filmet, az ilyen ilyen megszökös dolog, akit érdekel. -
#14800 nincs -
krisz267 #14799 cs van pc játéka -
akdestroyer #14798 :):) jó jó le vagyok szavazva. akkor nc. :):) -
gabr #14797 Underworld-ben egy göndörhajú szeműveges dokit játszott pár percig, amig le nem gyilkolták. ;) -
#14796 én láttam már másik filmben is,abban sem volt sokkal másabb :D -
#14795 "maradjunk annyiból van olyan jó szinész mint akárki más..."
azért ez igy tág....de jó színész és kész....ennyi elég.. :D -
akdestroyer #14794 sztem nincs igazad. biztos vagyok benne hogy miller jó szinész tudna ő jobbat is. de sztem itt ezt kell játszania. ez a szkófild karakter ezt kell alakitania 3 évadon keresztül. és kész. meg kéne nézni más filmjét igazából.... maradjunk annyiból van olyan jó szinész mint akárki más... -
#14793 Egy szinészről látod, hogy jól játszik, vagy kicsit olyan műanyag szaga van, akármilyen szerepet is játszatnak vele. Szép is lenne, ha minden szar színészre azt mondanák, hogy a rendező hibájából szar. Meg is szűnne a rossz színész mint fogalom. -
#14792 Peter Stormare-t nagyon szeretem én is. Wade is baromijó játsza az egyszer fent egyszer lent smasszert. Többi név most így hírtelen nem ugrik be. De Miller-en kívül szerintem mindegyik rendben van eltekintve egykettő pár epizódostól. -
#14791 :DDDDddddd -
#14790 -
#14789 az eszedbe sem jutott, hogy direkt ezt a karaktert játszatják vele, igaz...? -.- -
Quantumleap #14788 Akkor már inkább Abruzzit flesbekkeljék. :) -
Seeley #14787 szerintem minden rendbe vele, mármint hozza Szkófíldet, ennyi. és külön jó az, hogy mások is jók, akár jobbak is, nem oediug egy szereplős cucc, a mellékek is ott vannak. -
Seeley #14786 maximum flessbekkek formájában... -
#14785 Tökmind1 mer ájkendi!!!44 -
#14784 Hogy te mindig csak kritizálsz:S -
#14783 Van benne vmi abban amit mondassz. A gond az hogy más szerepben még nem nagyon láttam, így egy sorozat alapján pedig nem lehet (szerintem) megítélni, hogy vki jó színész-e vagy sem.
Robert Knepper alakítása pl. nagyon tetszik PB-ben, de amit most a Hitman-ban csinált... nagyon nehéz kitörni egy olyan szerepből amit az ember éveken át csinál. -
#14782 ha egyszer ez a karaktere akkor mért kéne másmilyen karakter játszania?ahogy a többiek is egy egy karakter és kész. -
Quantumleap #14781 És Wade Williams. -
Quantumleap #14780 A sorozat legjobb színészei szvsz: Peter Stormare, Robert Knepper, Silas Weir Mitchell, és William Fichtner. -
#14779 Jó sorozat ez a PB, de valljuk be, hogy Wentworth Miller iszonyat pocsék színész. Ugyanaz a hunyorítós tekintet mindig. Ugyanaz az alig nyitom ki a számat beszédstílus. Iszonyat nyomin játszik. Tisztára sorozatok Steven Seagal-ja. Egy arca van, oszt kész. Összes többi szereplő röhögve lejátsza. Ezt a sorozatot a mellékszereplők viszik a hátukon. -
#14778 :DDDDddd -
akdestroyer #14777 lehetett volna kékhalál képernyőt is. az ugyis olyan sokszor van... -
#14776 dehogy, az előző PB epizód jött volna épp :) -
Reyes #14775 Az lett volna a komoly, ha a utorrent futott volna 30 seeddel (Vista, zenék, filmek, etc...):D -
#14774 Ez nagyon rossz poén volt. -
juve1127 #14773 Ebben a Sarah ügyben csak "fejetlenség van" :D -
#14772 Nah, kerestem ma a feliratot :\ Aztán rájöttem, h a rész nincs is meg, aztán elkezdtem keresni a részt...aztán csak keresgéltem, vérnyomásom megy fel, majd leesett a dolog :| -
Quantumleap #14771 Ne személyeskedjünk, ha lehet.