23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#14850 jó lesz
várom már :))))) -
#14849 Valaki úgy nagyjából mondja már el nekem az érzéseit ezzel a promoval kapcsolatban... Én nem akarok hangulatromboló lenni, de nekem már annyira nem jön be ez a sorozat... És kíváncsi lennék, hogy nektek pontosan mi is az, ami ennyire tetszik benne. De most komolyan. -
#14848 ja aztán a végén megint nem sikerül megszökni:DDD de amugy ja hát én tudtam is hogy minden egyes résszel ahogy haladunk előre ,a sorozat egyre csak jobb és jobb lessz.:D -
#14847 -
#14846 Boaawwaa...... -
#14845 oonnnyyyááád, ez tényleg odabaszós! :D -
#14844 durva lesz nagyon -
Új előzetes!
SPOILER!!! -
Reyes #14842 Azért Swarcinak volt vígjátéka is, ami nem is sikerült rosszra, sőt... (Hull a pelyhes) -
#14841 gyorsan lehúzom.. -
#14840 Köszi szépen..:) akkor ez szerdán mikor kezdődik a tv-be ott is megy? -
#14839 nem,ezt október 29-én tették fel,mert törölték az előzőt. -
#14838 5 hónapja fenn van ,nem?:DDDD -
#14837 megint fent van a youtube-on az öszödi beszédes paródia :D
LINK -
#14836 itt -
#14835 ONLINE -
Dave0092 #14834 rtl... -
#14833 te 3 évad ból látál már részt? -
#14832 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alig várom a mai szökést, na meg nem tudtok olyan helyet ahol tudnám nézni online a szökést gépen, vagy doktor houset ?:S -
#14831 OFF
Reméljük jó, kár az aláfestő zenéért ami a bemutatóban van...
ON -
#14830 ahogy mondod és a John Rambo meg milyen lessz -
#14829 Sly-t nem szidni, Rocky Balboa nagyon komoly kis film :) -
#14828 hát azért Van Dammet nem mondanám jó színésznek... :)
egyébként is,van ez annyira jó és minőségi sorozat,hogy ide kutyaütő színészeket nem válogatnak be,és aki castingelt,az gondolom jobban tudja,hogy ki a jó színész,és ki nem,mint mi együttvéve. -
#14827 Sylvester Stallone? Ugyanmár! A legjobb színészi teljesítménye (legjobb arcmimika, stb) kimagaslóan Steven Seagal-nak van :) -
#14826 Jajj gyerekek, elég legyen már! A francba is, akkor Bud Spencer is szar színész, mert minden filmben nagy bunyóst játszik? Vagy Terence Hill, aki kissé ütődött, vicces bunyóst? Vagy Steven Segal, Arnold Schwarzi, Stallone, Van Damme és lehetne sorolni...
Mégis megnézzük(tük) a filmjeiket, nem? Nem értem miért kell kötekedni, szerintem a srác qrva jó színész, pontosan ilyen szerepekre való. Senki nem várja el tőle, hogy pl. romantikus szappanoperákban játsszon. -
gabr #14825 Hallottál már Sylvester Stallone színészről? Neki minden alakítása tökéletes! :D -
#14824 amugy szinte minden szereplőnek van jó és rossz alakítása,attól függően milyen filmben szerepel.Olyan nincs,hogy mindenki faszán adja elő a szerepet :) -
#14823 Én nem láttam azt az Anthony Hopkins-os filmet amiben játszott, ezért csak PB-ben nyújtott szerepe alapján tudom megítélni (ami szerint jó). Persze lehet hogy minden filmben amiben játszott/játszana ezt a pofát vágta/vágná, ehhez kéne látni más szerepben... -
#14822 flame-nek flame attól még, legfeljebb nem off -
#14821 flame-t törölni szoktad nem?:DDDDD(de mondjuk PBhez kapcsolodik szal nem is akkora nagy flame ) -
#14820 ja, kezd kicsit uncsi lenni ez a flame.. -
DJ BP #14819 most ez hogy jön ide? nem egy Oscar díjas színész, oszt kész -
#14818 ...és azt se felejtsük, el h milyen eyecandy -
Seeley #14817 sorozatszínész, van egy karakter amit eltud jól jáccani, illik rá
hány iylen flangál még...nagyon sok
nem értem ezért miért kell baszogatni, oylan savanyú a szőlő fílingem van (nem csak neked írva)
GIVE HIM A BREAK -
#14816 örülnétek ti ha a helyében lennétek -
#14815 -
#14814 Underworldben is van egy 1-2 perces szánalmas szerepe... :D
Hát nem ő lesz a következő Jack Nicholson, az biztos... xD -
#14813 nem én néztem,hanem faterom,és mikor ott jártam,azt hittem hirtelen,hogy pb-t néz :DDDdddddd -
#14812 kinéz már tvt?:) -
#14811 tegnap este ment a tv2-n :)