23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15131 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halott és kész. lincoln látta is a levágott fejet. biztos, hogy ő volt, biztos nem fog "újraéledni". el kell fogadni, hogy halott.RIP -
#15130 hát eddig is világos volt. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!(de igy nehéz lessz már történetet kitalálni hogy ujraélesszék.vagy hacsak nem ugy hogy hangkazetta volt és LJ azt hallotta hogy hiteles legyen :) -
#15129 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem meghalt. -
#15128 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és a 10.részben mármnt apromoban láttam hogy Bellick vs Sammy azaz erre veszi rá T-Bag :DDD énszerintem. -
#15127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja azt szerintem is elég "csáknoriszos" volt...
bellick meg megolte egyatalan a muksit? sztem nem, csak kiteritette, pedig a 3. evad elejen mondta lecso hogy az a szabaly hogy csak egy ember hagyhatja el elve a ringet, magyarul ki kell csinalni valamelyiket. a masik meg hogy tbag rajott hogy bellick zsugázott, ugyhogy szerintem ezzel még megfogja zsarolna, hogy beköpi hogy hogyan nyerte meg a parbajt ha nem tesz meg valamit. -
#15126 komoly rész volt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyedül az volt hülyeség,hogy a megbilincselt szuka kinyírta a kapitányt meg a börtönőrt.
Bellick mekkora pro volt áááá :) -
#15125 Végre, jó kis rész volt -
#15124 hát kár volt megnézni:DDD most várom a kövi részt....azt hittem hogy ....ezmegez....erre amaz meg amaz lett.:)))jó volt bár erre számítottam. -
#15123 3x09 Boxed In - 2008. Január 14.
Victorpictor, 2008, január 1 - 14:06
* Felirat by Victorpictor
17:09 - Na, hazaértem, lassan nekikezdek, szép nyugodt tempóban.
-
Quantumleap #15122 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem, mostmár mindenki számára világos, hogy Sara halott. -
Quantumleap #15121 Nem hiszem. Most senki nem szólta le őt, és ez úgyse kerül ki a feliratos oldalakra. -
#15120 ááá ez kurvvvvajo resz volt geci -
#15119 hát aztán lehet azt mondja victor hogy nem csinálja meg nem tölti vele az időt ha már más megcsinálta és nézhető is...(mint multkor) de majd kiderül mi lessz...én még ma elkezdem nézni és ha nem jo akkor nem nézem de sztem tuti megnézem...:DDDD -
Zséé #15118 Ez nem Victorpictor féle. Én inkább megvárom a jó feliratot. (persze lehet hogy ezis jó) Ha már ennyit kellett várni az új részre akkor már 1 nap nem számít. -
#15117 azta....hát nem guy volt hogy csak holnap este lessz felirat?:Dde azéért kösszi. -
#15116 kösz a feliratot! -
#15114 Köszi szépen, nagyon gyorsan jön, de sajna nincs hozzá felirat?
Mikor lesz a 9. részhez felirat? Vagy ha van, akkor kérhetnék egy linket? -
#15113 s3e10 promo -
#15112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát középkori kinzási módszerek elképesztőek... de a panamai kinzások nyomába sem érnek... :D mekkora már a folpakkos láda ahova bedugták michaelt... amit pedig susan-el műveltek.... hmmm
elég szép mutatványt csinált az örökkel, (bár nem meglepő mivel katona volt a társai pedig otthagyták megrohadni egy fogolytáborban... valahogy kikelett jönnie onét...) belicket szinte már eltemettem...
rohadék samy feyverhez jutott, a tárban gondlom nem egy golyó van... és gondolom lechero-ról marad még pár golyó amit t-bagba beleműthet. :( -
#15111 köszönjük. -
#15110 kössz mások nevében is:))) -
Tecnamo #15109 prison.break.s03e09.hdtv.xvid-notv.avi
Egy linket csak 10 ember tud leszedni, de max sebességgel. Most 4 linket rakok ki, de ha nem elég pm-ben szóljon akinek kell (viszont ma 15:30-ig tudok intézkedni).
Link1
Link2
Link3
Link4 -
#15108 Lol, remek észrevétel :D -
#15107 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem volt annyira rossz rész, mikor Gretchent beültették a villamosszékbe az nagyon tetszett...végre kapott a pofájába a kis rohadék, irritáló egy képe van az már biztos :D.... viszont amit megbilincselve művelt az őrrel meg a kapitánnyal...háááááát, necces, biztos megirigyelte TBagtől a lehetetlen mutatványait. Bellick for prez! :D -
#15106 amugy észrevettétek hogy milyen erősen markolják meg Scofieldot a "fegyőrök"? nem spoiler mert a multkoriban is mutatták szerintem bár a mostanibol szedtem ki..:D -
#15105 asszem ez a poén most visszafele sült el sry :D -
#15104 thx
nemtom több néven is rákerestem ezek szerint rosszul, vagy csak nem vettem észre sry -
#15103 poénkodásodban véletlen igazat szóltál, van már angol felirat -
#15102 rosszul nézted -
#15101 őszintén?vkinek a fejében vagy gépében:DDD (amugy csak vicc volt mert még nincs kint felirat.)(tudom,nem volt jo vicc,de azért na muszáj volt elsütnöm,vártam hogy vki irja hogy fake....stb.:D :)) -
#15100 az összes oldalt végignéztem de még csak angolt se találtam. -
#15099 és hol van felirat? -
#15098 jeeeeh:D van felirat:) cvsak káűr hogy a filmet még nemtudtam leszedni:S de hát ami késik az nem mulik....de kb 10 min muilva már nézem is..gondolni nme mertem volna. :))) -
Quantumleap #15097 Fene! Én pont holnap kezdek dolgozni. Pedig felirat nélkül is úgy elnézegetném már mindjárt délelőtt. :( -
#15096 papagájt játszól, vagy nem tudtad értelmezni az írást? -
Joker Hun #15095 Sajna várni kel szerdáig de azért bele lesek1 picit.
http://www.szokesfan.hu/felirat -
#15094 :D -
#15093 lehet ha holnap délelőtt én sem tudok majd ellenállni :D -
#15092 én ahogy leszedtem egyből megnézem ha lesz felirat ha nem -
#15091 remélem a felirat nem fog késlekedni sokat...én se szeretem nélküle nézni, nem mindent értek meg felirat nélkül