Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De akkor mi a gond? Hisz én is veled azonos állásponton vagyok.
scorpeeon
Nahh, ez végre egy jó rész volt, eddig nem voltam túl jó véleményen errõl az évadról, de most kezd beindulni végre.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

AntiHero
De lesz. ugyan akkor mint mindig.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ne kritizáld. Talán te gyorsabb lennél?
Munch
Én is erre tippelek.

Banner meg jó ahogy van, legalább nem lesz überspoiler annak aki még nem látta esetleg a harmadik évadot.

hunbasser
3x04 - Good Fences

Megszületett az angol felirat, a Caph release-hez.

Készültségi állapot: 49%

Most egy kis pihi.

Következõ helyzetjelentés: 19:30-kor

tök jó,hogy így kiírja,hogy hol tart 😊

ReaL MaDRid x siempre

Mi lenne, ha mindenki felhagyna a lekezelõ bunkó beszólásokkal?
AntiHero

gabo91
jaja elözö banerban sem volt benne veronica... itt anyit szerepelt sara mint veronika a második évadban...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Vagyis szerinted oké lenne?
Rockynhooo
ajjj haggyuk már

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

AntiHero
Sajnos a sorozatot nem lehet végtelenségig húzni. Sajnos fognak még meghalni szereplõk. Ez van...

Na az be is b*szna, ha kitalálnának valami Aliasba illõ f*szságot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk, hogy a Cég legyártott egy mû-Sarah fejet, és azt tette a dobozba, Linc meg nem vizsgáltatta meg.
<#violent>
AntiHero
Ha nem tetszik csinálj jobbat.

Én azt nem értem, miért kell egyeltalán szereplõkkel teletûzdelni egy bannert. A két testvér bõven elég rá.

precision
de szerepelt...igaz, dublõr, de benne volt...mind1, szerintem felesleges kiszedni

Bazinga!

Flamer
tegyük
Sarah
hejére Kellermant a bannerbe 😄

http://loal.atw.hu

Rockynhooo
sztem ki lehetne venni ... felesleges oda

AntiHero
titok

Rockynhooo
honnan tudod kinek mennyi szerepe lesz?

Márpedig szerintem nem maradjon a bannerben olyasvalaki, aki eddig nem szerepelt, és most már nem is fog. Ennyi erõvel kitehetnénk Veronicát vagy Abruzzit is.
precision
Nem kell kiszedni a bannerbõl senkit...emlékezettek vissza a 2. évadra, mikor a szökevények voltak rajta, akkor se szedtük le Abruzzzit, Tweenert, Haywiret...stb. Felesleges. Amúgy én is ledöbbentem hogy Sarah feje volt a dobozban, kár hogy kiírták a sorozatból. Scofield ki fog készülni ha megtudja, plusz Lincolnra is mérges lesz mert nem mondta el neki. Persze ha elmondta volna, akkor oda lenne a motivációja, fel is kötné magát ott bent a börtönben.

Bazinga!

Atisz
Akkor tényleg meghalt? :/

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Még nem néztem meg az epizódot, de a legfõbb dolgot meghesszeltem, mert nem bírtam magammal.

Javaslat:
Legyen glória a feje fölött. 😄

szerintem doboz 😄

de úgyis jó ahogy most van #13023: xD

#13010: xDxDxD

#12984: A regisztrációt két okból szokták kultiválni: Az egyik ok a moderálás megkönnyebbítése, ezentúl visszatartó erõ is. Azon a nick-en amit mindíg használ az ember nem fog egetverõ baromságokat beírni, és nem fog leoltani egy olyan embert aki lehet, hogy idõsebb, vagy erõsebb nála (még kiderülne, hogy kis karcsiszemübeges tahó), szóval flame ellen. A másik ok pedig üzleti megfontolás. A reklámozó cégek csak bizonyos látogatottság után hajlandóak szponzorációra. A látogatottság mérésének egyik legbiztosabb módja a regisztráció. Nyah, kérdés megválaszolva, akkor is, ha csak költõi volt.

gabo91
jódög lyn keefe (susan) képek... filmbe jobban néz ki...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
elsõ reakciom nekem is ez volt...
totálisan ledöbentem... most ha rágondolok akkor elröhögöm magam... 😄
végülis csak film... (ill. sorozat)
Leginkább azért döbentem le rajta, mert eddig a jól megszokott "elõkelõ mafiozó vagyok" stilus ment... Kellerman is elég laza karakter volt. Nem okozott gondot neki semmisem. Szépen hangtompitossal elrendezett mindent. A barátja akit megölt õ nem volt ilyen stabil azért hullot el. Igaz már volt darabolás a sorozatban de nem mondták hogy volt, csak sejtettük mivel két db. kukászacskoban vitték ki veronicat a házbol.
Tényleg ez egyszerüen durva ami volt...
Gyilkoltak már aniyt, hogy megsebirom számolni t-bag anyi undorito dolot csinálnt, de ez hogy sara feje ott vigyorog egy dobozban... lesokkoltam tõle elösször. Az egész rész tök szomorú muzsikával indul, lincolnon látszik hogy gondok vannak vörös a feje mint az állat alig bir menni...
Az biztos hogy a cég most megvédte az image-ét (nem biztos hogy jól irtam, valami imidzs félére gondolok). Tudtukra adták, hogy nem ti pofáztok hanem MI! Az is amit a sirásó csávoval csinált susan...
Látszik, hogy megunták a tötymörgést, eredményeket akarnak... Gondolom az kopasz öreg is türelmetlen...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

laca133
Ez most mély nyomot hagyott bennem az tuti. <#wilting> Ez durva...
Jack Bauer ki más. Õ minden ilyen helyre passzol, amolyan Joli-joker.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Rockynhooo
legyen ott egy pb logo vagy vmi ilyen!

Vagy esetleg zakkant biciklije?<#zavart1>

Szerintem tegyük be a dobozt a képe helyére😄

II Rocky II
megmondtam elsõ gondolatom ez volt....ha akkkor visszahozzák hát nagyon nem lenne jó ötlet akkor már.:S

24 - Exile -Nov.23

gabo91
Olyan a feje mint amikor elsõ évadban telenyomta magát morfiummal... 😄
Ezt hogyérted? Nem ölték meg a filmben, hanem csináltak egy mû fejet és azt tették a dobozba, mondván hogy linc ugysem fog hozzányulni...
Kicsit vöröz volt a feje lincnek, meg totál szétvan esve...
igy hogy semitse értettem beleõle, még igy is marha jo rész volt... hát majd ha lessz felirat is...

hunbasser
de durva...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
még az is lehet,hogy csak egy ügyes replika 😊

ReaL MaDRid x siempre

gabo91

gabo91
4:13 nál van

hunbasser
😮OOO

mondjuk ez volt a leglogikusabb...

ReaL MaDRid x siempre

gabo91
jaja igazad volt... bár a bannerban is levan fejezve 😄
bannerbol is kilehetne szedni, aztán valami sirkövet vagy egy gazt odatenni 😄 vagy inkább LJ képét... elvégre õ még él.
durva egy rész volt, az edigiekben alig volt valami tartalom ehez képest.

nekem lejött de nem találom sehol a doboz tartalmát

zaki
<#wow2><#wow2><#wow2><#wow2><#wow2>

Na még bejött, amit reméltem. Hehehe. Na mikor töröljük a bannerbõl Sarat?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

a k.u.r.v.a. ....ez beteg

gabo91
DOBOZ TARTALMA!
jujj, ez nagyon durva... pillanatképekbe mindig viszaemlékezett linc a doboz tartalmára... egyszercsak... mutatták mivan ott... Sara buksija

gabo91
Na végre lent van... <#smile><#pias><#taps>

Flamer, az oldal nem az enyém, csak meghívtak és ezt köszönettel elfogadtam. A regisztrálási folyamat 2 perc alatt megvan és onnantól bármikor hozzászólhatsz a témákhoz. Igaz, egyszerûbb lenne reg nélkül hagyni a kommentelést, de valószínûleg ezzel sokan visszaélnének. Remélem megérted.
mi sem találunk..
(a heroes is HiQT)
lehet, hogy ma lemaradtak róla..<#wink>
xor-os verziót még sehol nem lelek. Csak mert mindig ahhoz készül legelõször fordítás.