23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    jujjjuj :DDDDDD hoppá elnéztem a dátumot...már most azt hittem hogy a mostani részt tolják egy héttel és aztán kell várni..okés igy már értem..akkor is remélem letolják sokáig és nem hagyják abba :Ptélleg nyugi..köszsz hogy rámvilágitottatok._:-)
  • tommyg
    nem is gyengén :)
  • hunbasser
    Balboa barátunk igencsak be van töltve :DDDddddddddddd
  • tommyg
    milyen 1 rész??? 9. rész lesz jövőhéten
  • hunbasser
    a sori vetítésének története épp olyan drámai,mint maga a sztori ^^
  • II Rocky II
    ez már felháborito...most 1 rész miatt várattak több hónapot? és megint várunk több hónapot hogy ősszel lássuk a "14" részt..képtelenség baromság:@@@@@@@@@inkább lese adják már akkor most a részt és kész..mert már eddig kibirtam akkor kibirom aztán is sokkal rosszabb lenne most nézni egy részt aztán meg megint várni..egyszerűen idegesitő..de hát reméljük,reménykedjünk benne hogy még meglássuk az egész évadot folyamatban és nem kell várni oan sokat..:)
  • tommyg
    pfffff de igénytelen
  • desigo
    Eltolták a Prison Break-finálét

• gabo91
    Marhaság...
    Nem úgy meg hogy fogom aztán csinálok pár részt majd jön a következő évad anyi résszel amenyit ki tudok találni...
    1. 22 volt a szabvány akkor ennek is anyinak kell lenni.
    2. Össze irnak mindenhól mindenféle baromságot, ez az informácio mögött semmi bizonyiték nincs, és máshol sem erősítették meg.
    3. igen van olyan, hogy nem 22 részes lessz valami hanem kevesebb...
    ennek az oka lehet:
    nincs nézettség,
    vagy egyszerű pénzhiány,
    netán betiltották a műsort
    Nézettséggel nincs probléma (jericho is csak 8 részes lessz, aztán
    majd elválik, hogyan tovább)
    A pénzel eddig nem volt gond, akkor most sem lessz...
    Itt padig elés sok a megválaszolatlan kérdés, melyeket meg kell még válaszólni, különben az egész edigi részek szart sem érnek...

Nem hinném, hogy lessz 4. évad, már ideje lezárni, azt pedig nehéz megmondani előre, hogy rontanának vagy javitanának-e vele a nézetségen... de ezt az évadot 22 résszel fejezik be az biztos!

(Amig a FOX nem erősíti meg a híreket addig nem hiszek el semmitse)
  • tommyg
    passz, nemhallottam még ezt de elképzelhető a nyomorék sztrájkok miatt
  • Dave0092
    Amugy ez igaz hogy ez az évad röciditett lesz csak 16 résszel? mert ez a szaros sg azt irja, énmeg ugy halottam, hogy ugyananugy 22 részes lesz :D
  • tommyg
    biztos lesz még majd...sztemakkor amikor Michael először találkozik a fekete csajjal
  • Quantumleap
    Asszem itt már írtam, remélem azért megnyerik SWC-t egy epizódra, ahol visszaemlékezésben láthatjuk, hogy is nyírták ki Sarat. Amire még marha kíváncsi vagyok, az LJ túszulejtésének mikéntje.
  • N o N a m e
    jah.. mindegy.
  • II Rocky II
    amugymeg honnan tudjátok hogy néz ki egy halott levágott fej.lehet hogy pont igy.na meg tényleg nem tökmind1 kié aki látta vágja hogy miről kiről van szó.ja és mondjuk azt is megcsinálhatták volna hogy az igazi Sara ül a dobozban és készés csak a fejét mutatják...bár akkor meg már nem volt a sorozatban...na mind1.:D
  • tommyg
    arra az 1 másodpercre minek??? aki megnézi mindenki tudja hogy miről van szó és hogy kinek a feje az, nem fogja várni a következő részekben sarat mert azt hiszi hogy csak egy kínai nő feje volt benne :D
    am nem is hasonlít kínaira :D:D:D
    ahogy haverom mondaná...nyitva a szája biztos cumiztatták :D
  • N o N a m e
    de egy kicsit hasonlóbb fejet modellezhettek volna neki..
  • Rockynhooo
    yo , valszeg nem fogják levágni a színésznő fejét valojában :\
  • N o N a m e
    Na jó: szerintetek ez a fej Sara-é? Szerintem nem. Nem is hasonlit rá.
  • tommyg
    nem is mondtam hogy szeretnék :)
  • ForzaInter
    az életben nem szeretnél egy hozzáhasonlóval találkozni.d
  • tommyg
    ja de gyökér is
  • Quantumleap
    Bill Kim is kínai volt.
  • Szolnokboy1
    jaja, ezzel próbálnak üzenni a PB készítői a túlnépesedés problematikájáról :D Még pár rész és Scofieldék egy igazi kínai tömegsírt is találnak Sona alatt :P
  • PyRex
    nem, az övét nem, de valami kínaiét ezek szerint igen :))
  • Quantumleap
    Bár, ha belegondolok, azt nem tudom, angol felirat egyáltalán létezik-e hozzá.
  • Quantumleap
    Nem. De sokan kérik.
  • N o N a m e
    Amúgy készül a felirata a Special Acces All Areas 3. különkiadásnak?
  • tommyg
    gondoltuk hogy nem vágták le a fejét a film kedvéért és tették bele a dobozba
  • N o N a m e
    az nem a feje volt :P mikor mutatták a dobozban akkor megállitottam ott és az nem az ő feje volt. Valami kinai fej volt benne és egyáltalán nem hasonlitott Sara fejére. Rosszak a modellezők :) Akinek megvan az a rész az légyszi egy képet tegyen róla. Azt hiszem S03EP5 vagy EP6.
  • ForzaInter
    a fejét láttuk
  • Quantumleap
    Jaj, erről az jut eszembe (bocs ha már írtam itt), amit egy illető a youtube-on több helyütt is írt. Hogy Sara biztos életben van, mert a 3.évadban egyszer sem láthattuk az arcát, és ez nem lehet véletlen.
  • N o N a m e
    -.-
  • tommyg
    ne is legyél :)
  • N o N a m e
    jóvanna, 3 hónapja még nem voltam itt.
  • tommyg
    kb már 3 hónapja kibeszéltük ezt, hogy azért lépett ki mert terhes
  • N o N a m e
    Egyik torrentoldal fórumán a PB topikban olvastam hogy Sara terhes lett és váratlanul el fog tünni a sorozatból, de én már tudom hogy a 3. évadban Sara meghal. Szerintetek akkor most mi van?
  • bertino
    thx
  • gabo91
    jan. 14.
  • bertino
    ööö elhiszem, hogy vannak akik szeretik a magyar szinkronokat, meg jónak találják, de az erős tulzás, hogy istenkirályak
    persze ez csak saját vélemény.

mikor is jön a 9. része a harmadik évadnak ?