Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
24 - Exile -Nov.23
szted minden órábban ittkéne figyelnie a topikot? gondolom van jobb dolga is...esetleg dolgozik...
Yo, Bitch!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
én csak az elsõ évadot néztem felirattal,és ténylegesen volt 1-2 nagyon kicsi(!!) hiba a munkájában,de ha tudnák az emberek hogy egy szinkronos filmben,hivatalos feliratban mennyi ferdítés van,na akkor sírna igazán a szájuk!nagyon jó feliratozót vesztett a sorozat,ez tény,mint ahogy az is hogy ilyen kis dév szintû hülyegyerekek miatt történt mindez
tehát köszönöm én is Victorpictornak az eddigi munkáját,és kitartást kívánok neki az összes többihez,mert arra felkészülhet hogy bármit is fog csinálni,mindig lesznek hülyék akiknek nem fog tetszeni a dolog.egyébként gondolom az is benne van a pakliban,hogy magát a sorozatot sem kedveli már annyira
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
meg.. seholsincs kint a felirat. tudom már belettlinkelve nade lgközelebb hollesz.. stb.
well.. hát ez most aztán nem kelett volna. :C
http://loal.atw.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye azt tudjátok hogy most folyamatosan azt fogom írogatni hogy Sara nem halt meg!? 😛
nem láttam a flat-line-t,tehát az álló szívet,meg azt sem ahogy megölték.ez csak egy fej.biztos él még,biztos!
sõt,mûfej!
vagy nem az övé,csak egy sminkelt disznófej,hajjal.Lincol meg ugye nem nézte meg rendesen
a lényeg,hogy nem halt meg,és éppen Kellerman sírjánál szomorkodik!!!!
én tudom hol a határ...
de jó lenne ez a sorozat,ha csak 13-15 részes lenne az évad<#rolleyes>#rolleyes>és ezt már a 2-ik évadnál is írtam :\
dave0092 és timantes:hülyén haltok meg az biztos!ennyire bunkó,tirpák emberek miért szívnak egy levegõt a többivel?
kedves dév,mutass már fel valamit a fikázáson kívül!mert miért is szidod Victor-t?eddig még nem találkoztunk a te fordítói képességeiddel.csak azzal hogy egy idióta vagy,és csak egyet kívánok az ilyen embereknek:soha,de soha ne kerüljön vezetõi beosztásban,legyen egész rohadt kis szánalmas életében egy talpnyaló alkalmazott
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Victor feliratot csinált ehhez a sorozathoz már 2 évadja...csak úgy a szabadidejében szerintem annyival meg kéne tisztelni hogy legalább nem fikázátok le...am meg nem õ az isten ("sztetek victor Isten?") akárki csinálja is szvsz minimum hogy nem fikázza le az ember...
de most komolyan valaki mondja már el miért kell ilyen f@szparasztnak lenni?Biztos sz@r napotok volt aztán a neten vezetitek le..ált ez szokott lenni😄 am ne értsétek félre nem Victor-t "istenítem" csak simán a ti elvetek nem bírom megérteni...
kiváncsi vagyok kapok-e normális választ egyikõtöktõl is...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Csúcs ez a színész. Más filmben lehet szar (nemtudom) de ez a karakter mindent visz.
Mahone vajon meg tud változni, vagy harangoztak neki?
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Én biztos nem nézem meg ezzel az os-féle hibákkal hemzsegõ subbal. Nem szeretném elveszíteni a varázst. Inkább várok.
24 - Exile -Nov.23
am T-Bag meddig húzza valyon, egyik legngaoybb arc sorozatban hanem legnagyobb nagyon eltalálták karakterét és jól is játsza, kár lenne ha meghalna...
Yo, Bitch!
Victorpictor-nak meg annyit, hogy köszönjük az eddigi munkádat!
Remélem,hogy Sucre most már villant valamit.
T-Bag a legarcabb 😊
Azért amikor ilyen férgek léteznek akkor csodálom az oylan embereket mint Victorpictor, hogy eddig bírta hogy amit csinál egy csomó kis senkiházi netes kemény gyerek lefikázza...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Victorpictor örült, hogy lepasszolhatja a dolgot. szerintem már érlelõdött benne a dolog mert azért korábban is volt már példa arra, hogy egy filmhez több felirat készült. Amennyi flamet kapott nemcsoda, hogy betelt a pohár. Mondjuk én az õ helyében üzleti alapokra fektettem volna a dolgot 😊 de nem vagyok az õ helyében és lusta disznó vagyok hozzá. Na a sok kis tahó csicska aki kritizálta Victorpictort most imádkozhat, hogy legyen más "balek" helyette. Azért le a kalappal azelött, hogy valaki szenved mások kedvéért, de valjuk meg ez olyan mint a kapus a fociban. Szükség van rá, de nem normális aki elválalja. A jövõben is tisztelettel adózom azelött aki elválalja, minden seggnyalás nélkül. Szerintem ha valaki Teréz anyát akar játszani az jól gondolja át a jövõben. Én tutira nem csinálnám csak, ha valami pénz is csurranna-cseppenne belõle, de ez én vagyok már írtam.
most akkor van felirat vagy mi van má ? 😄
help
Sajnálom, hogy rögtön az elsõ "blog" így sikerült, de azt hiszem ezt most kell abbahagyni. Ez a sorozat már túl nagy hype-ot kapott, ezért természetes, hogy mások is elkezdik fordítani, más kérdés, hogy kitartanak-e hétrõl-hétre. Nekem viszont nincs kedvem azon "aggódni", hogy vajon ezen a héten feleslegesen dolgozom-e vagy lesz értelme.
Szerencsére annyira nem üres az életem, hogy ragaszkodjak ehhez a dologhoz, ezt remélem megérti mindenki. Nagyon sok kedves, bíztató, köszönõ levelet kaptam tõletek ez alatt a majdnem 2 évad alatt, köszönöm nektek. Utólag is elnézést kérek azoktól, akiknek nem válaszoltam, biztos volt ilyen, bár igyekeztem mindenkire idõt szakítani.
Janinak is tartozom egy sorry-val, ennek hamar vége lett, bocsi.
Na, mielõtt mindenki sírva fakad, elbúcsúzom és bízom benne, hogy gyorsan talál a sorozat egy állandó, megbízható és pontos fordítót.
Mindent bele!
Sziasztok
Victorpictor
ui: ne hibáztassátok ragbear-t, a fordítót, õ jót akart és lehet, hogy fel is kéne kérni a folytatásra!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"