23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15171 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!remélem Bellicket kibelezi Sammy :D -
#15170 jah.. őt ölték meg.. szegény -
#15169 Mi az hogy jelen volt? Ő ölte meg... A másik csávó soha nem ölt meg senkit. -
Quantumleap #15168 Az amúgy tényleg igaz, hogy Linc arról mit sem tud, hogy Kellerman is jelen volt LJ anyjának meggyilkolásánál. -
Quantumleap #15167 De az nem a piktoros felirat volt. -
#15166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A tábornok tára nyílt szeme nekem is feltűnt, bár lehet hogy akkor még nem volt halott és a döbbenettől még ki tudta nyitni a szemeit...
Bellick és T-Bag remélem elintézi azt a hülye négert.
Mahone Csernus-módszerrel pedig valószínűleg leszokik a drogról :D -
#15165 hosszabbitas, hirtelen halal :DD -
#15164 akkor legyen döntetlen :DD -
#15163 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de ez itt a PB, és itt nem mindig a jó győz, sőt :D (a poén az hogy má Bellicket is mint "jó" emlegetjük :D ) szal szerintem az is előferdülhet hogy Bellick megpusztul a köv. részben. de lehet Sammyt nyuvasztja ki Bellick PBnél sose lehet tudni, szervezzünk fogadást én leszek a búkméker :DDD -
#15162 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szoval feltünt nektek a köv.?.-1.lincnek a kezén a kötés a szállodában levancsuszva,majd mikor Sco hivja telon akkor meg faintul áll a kötés:D másik...amikor Susan lelövi az ezredest akkor az azredenek a szeme becsukva van és még ráius közelit a kamera.majd mikor telozik meg baklra hajtva a feje és kinyitva a szeme.:DÉs hát igen sztem Bellick jön ki győztesen a csatábol majd...:D -
#15161 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sammy nem fog egyedularomla torni, ha megnezed a 10. promojat lathatod hogy t-bag bellicket raveszi hogy fightoljon sammyvel es szerintem kiuti biztos majd -
#15160 akkor nem mondod,amugyis előtted volt aki szolt és linket is adott ,nemcsak szolt:PPP:D -
Quantumleap #15159 Ja, Kellerman megmenti őket pont az utolsó pillanatban, amikor készülnének őket kinyírni, elmeséli, hogy úszta meg, azután LJ felkap egy stukkert, és beleereszti az egész tárat, mint anyja gyilkolásának résztvevőjébe. -
Quantumleap #15158 Jó, oké! Máskor nem szólok, hogy van felirat! Megnézem egyedül én vele, ti meg majd másnap megtudjátok. -
#15157 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick midurva volt :OOOO meg Gretchen is...a faszszopója megint megúszta :SSS
Sammy meg egyeduralomra tör :O szerintem nem lesz hozzá mersze,mert olyan,mintha a testvére lenne...vagy fene tudja.lehet,hogy akkor akarja majd lepuffantani,amikor épp szöknek,és így derül ki,hogy holvanlecsóésatöbbiek? :O
-
#15156 jóhát de az nem a Victor féle sub volt, ő meg arra gondolt [gondolatolvasó] -
#15155 majd meglatjatok :) -
#15154 :DDDDDDDDDdddddddddddd
-
#15153 A hülyeséget nem kell spoiler-ba rakni :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!yo rész volt, de nagyon kiégetett mikor a fekete haju csaj kinyírta a két csávot :\
-
#15151 te se vagy tisztába a szó jelentésével :S -
#15150 Nah én pont mostanra értem be a sorozatot, nem kelett vánom legalább:D
A gonosz néni elég irritáló, Link jól pofánverte a múltkor:DD Ez a rész is egész jó volt, kíváncsi vagyok mi lesz ebből^^ -
#15149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én még nagy összeget tennék rá hogy kellerman fogja kirángatni őket a szarból, az utsó pillanatban megjelenik és lerendez minden rosszfiut, figyeljetek meg, van egy ilyen erzesem. amikor "lelottek", akkor nem ot lottek le hanem a fegyőröket akik kisérték. legalabbis remelem:) -
#15148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez eddig is teljesen világos volt. A kérdés az, hogy Kelle... -
#15147 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja nem sok szerepe volt szerencsetlennek, 1 resz meg az elozo legvege:D de igy van ez ebben a történetben, a jók szopnak, a rosszak meg uralkodnak :) -
#15146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon jó, mozgalmas kis rész volt. Kár hogy meghalt a tábornok, becsületes embernek tűnt... Bellick végre ismét a régi :D
-
#15145 #15115 mar ott volt a kozerdeku info -
#15144 senki... közérdekű info -
#15143 ezt meg ki kérdezte amugy?:D -
#15142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol láttál te itt fasiszta börtönőrt? :DD -
Dave0092 #15141 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tetszett a rész, mondjuk amikor kinyirta azt a fasiszta börtönőrt az durva volt. -
Quantumleap #15140 Már van magyar felirat! -
#15139 Lehet megint alkalmazza ezt a "cselt", mivel ha jók a találgatásaink, akkor [spoiler]T-Bag veszi rá a harcra, és valószínűleg arra is, hogy újra használja ezt a szert. Amúgy ha jól vettem észre, pont T-Bagtól lopta, vagy valami olyan helyről, ahova T-Bagnek van belépése.[spoiler] -
#15138 és ha ő nyer?:Dtuti ő nyer...és ez nem spoiler amugy..mrt senkise tudja hogy miről beszélek...:D -
#15137 jogos -
#15136 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha a következő részben összekerül Sammyvel akkor nemhiszem hogy sok ideje lesz "rákapni az ízére" -
Quantumleap #15135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bellick átesett élete első emberölésén. Vajon mennyire kap majd rá az ízére? -
#15134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jo, de most nincs keze :) -
#15133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Botrányos is,hogy killer T-bag másra bízza a piszkos munkát.Bezzeg az előző évadban nem kellett kérlelni :) -
#15132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Meghalt a csávó, felverte az orrát az agyába...