23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • II Rocky II
    én meg azért eddig azt hallotatm hogy a LOST nem vmi jo már az első pár évadrol:D azaz 1. és 2...aztánb azt mondják jo...de hát mi érelme át szenvedni két részt hogy láss aztán pár részt?:S szoval lostnak neki se látok.De nyitni kéne akkor egy LOST vs PB topuicot nem?:D
  • II Rocky II
    hát mindkét oldalon van igazság!ancsienak is meg a t9bbieknek is...A precizitás az első évadban téllegmegvolt amit most kicsit lejjebb adtak, és hát tényleg nem kéne mégegyszer eljátszani hogy kiszöknek és megint vissza a börtönbe.De azt azért nem tudom megérteni hogy ha vki elkezdi nézni hogy az istenbe tudja abbahagyni:S:O én is elkezdtem és nézem még mindig (igaz mert tetszik is) de ha nem tetszene akkor is már azért is megnézném mert érdekelne hogy mit találtak ki és hogy mi lessz az egész vége...szoval ezért nem tudom megérteni az olyan embereket akik azt tudják mondani hogy én abbahagyom és nem nézem a sorozatot...:SSSSSSSSSSSS
  • GTheo
    Szökés is jó, én imádom nézni, alig bírom várni a következő részt, na meg a következő Heroes részt, de a Lostban nagyobbakat tudnak sokkolni... Jobb befejezéseket írnak az évadok végére... Szökés 2dik évad befejezése pl nekem nem nagyon tetszett... Elég "fura" is volt, meg hogy most 2dik börtönjéből fog kiszökni az picit valószínűtlen...
  • AntiHero
    Abba lehet akkor hagyni a veszekedést....
  • ancsie18
    Na jó akkor visszamegyek Wittgensteint olvasni...
  • Rockynhooo
    ha nem tetszik , és csak felhúzod magad rajta, és csak szidni tod, meg szarnak látod az egészet, akkor ne nézd és ne gyere ide ócsárolni , ennyi az egész :) ;)
  • ancsie18
    Ja és az, hogy überdurva, meg még egyre durvább lesz, könyörgöm, az nem válasz, akkor arra ott a Motel vagy a Texasi láncfűrészes, ha valaki durvaságokat akar látni. Ez a sorozat nem arról szólt, és most sem arról kellene szólni, hogy börtönbe be - börtönből ki, aztán megint be, később meg megint ki. Hányszor fogják még ezt eljátszani? Az elején belecsöppentünk a sztori közepébe, és szépen fel volt építve, ahogy fokozatosan megtudhattuk, hogy menti meg a zsenigyerek a bátyját a lehetetlen helyzetben a halálos ítélettől. Erre most mi van? Nagy nulla.
  • ancsie18
    Már meg ne haragudj, de én nem az a divatozós fajta vagyok, úgyhogy most nagyon nem jó helyre címezted az üzenetedet. Igenis nem egy olyan sorozatot tudnék mondani, ahol felül tudják múlni az első évadot, vagy még kenterbe is verik. A PB totál nem olyan. Sőt. Ez egyszerűen már nem az a sorozat, ami annak idején volt. Az hogy durva... Hát szerintem egy sorozat nem attól jó, hogy mennyi erőszakos, durva férfiember van benne. Ezt a 3. évadot pedig nagyon csak arra építették fel, hogy mennyi erőszak legyen benne. Közben meg röhej az egész, mert ettől még egy magyar börtönben is keményebb szabályozások vannak. Hol van ilyen a világon, hogy bent egy halom ember, tengés-lengés, kábítószer, éldegélünk, mittudomén... Áááá... Mindegy, engem úgyse tudsz meggyőzni. Tudom, ha nem tetszik, nem kell nézni, hát én nem is fogom. De nem azért jöttem ide, hogy ezt elmondjam, hanem azért, mert kíváncsi voltam rá, hogy mik azok a momentumok a 3. évadban, vagy akár a promoban is, amik képesek még megfogni titeket, kíváncsi voltam, mi az amit ennyire másképpen látunk.
  • tommyg
    ott a pont

pl milyen hibák??
  • AntiHero
    Ez egy dolog hogy faszáán van eltalálva, a másik meg az hogy irtó nagy hibáklat követnek ell mindig a készítők...
  • Herr Lehrer
    akinek nem tetszik ne nézze
    a 3. szerintem veri a 2.at, na persze az első volt a legjobb de ez mindennel így van. az meg hogy az előző évadok végig kemények voltak hát hatalms nagy faszság. A 3. évadban már a legelső rész is keményebb volt mint az egész 2. évad. persze a 2. évad is istenkirály volt de ez még azt is veri. ezt a promót elnézve pedig úgy néz ki egyre jobb lesz.
    nem tudom miért de divat lett hogy az emberek mindennek lehúzzák a folytatásait, még annak is ami nagyon faszán el van találva. persze hogy az első évad volt a legjobb mivel az még az újdonság erejével hatott, de könyörgöm egy sorozat arról szól hogy halad előre nem pedig egyhelyben toporog mint a barátokközt. nem csinálhattak 3 évadot a Fox Riverben merhogy az 1. évad milyen jó volt. és a 3. évad még mindig nagyobb újdonságokkal szolgált mint a 2.
  • ancsie18
    Én sajnos azt sem látom, hogy hogyan tudna esetleg olyan magaslatokba visszatérni, mint amilyen az elején volt. Pl. az elején az embernek leesett az álla, hogy Szkófild mekkora egy zseni. Mára ebből egy hunyorítva, bután néző, nagyokat szuszogó fiúcska maradt. Az első évad eleji logikától az ember padlót fogott, most meg... Mi ez a sz@r, hogy amerikai állampolgárok így bekerülnek (BESÉTÁLNAK!) a börtönbe, és senki mégcsak nem is keresi őket. A céges szál is hogy el lett tolva... Áááá... Nem is idegesítem magam.
  • skinnyman
    Azt azért nem mondom, hogy nulla, nekem a 2. évad is nagyon tetszett elejétől a végéig, pedig szkeptikusan álltam hozzá, hogy mit tudnak majd kitalálni, viszont ez a harmadik ez kicsit gyenge eresztés szerintem, a 2. évad végén nagyon azt éreztem, hogy be kellett volna fejezni. Eléggé döcögősen indult be a 3. évad, az előző évadok elejétől a végéig kemények voltak. Mostmár nagyjából korrekt ez is, de a Lost most olyan fordulatokat vett, amiktől messze jár a PB jelenleg.
  • tommyg
    van egy logikád :)
  • Rockynhooo
  • ancsie18
    Hát én senkit sem szeretnék bántani, de én buszon/villamoson/stb azt tapasztalom, hogy inkább a rosszabb képességű vagy nagyon fiatal fiúk/férfiak nézik a PB-t, mert nem kell rajta sokat agyalni, meg vannak benne bűnözők, aztát hú de durva... :( Pedig az első évad még nekem is nagyon tetszett... De ez már sajnos egy nulla, csak húzzák amíg lehet, és még az első évad szép emlékét is tönkreteszik...
  • gabo91
    gut...
    nem láttam nem ismerem a filmet, igy nemtudtam
    akár pb is lehetne...
    nem a poszterre mondták, hogy filmből vették hanem az egészre...
  • ForzaInter
    jajj jobb lett volna lese írom ezt... láttam elég sok rész Lostból nem 1-2őt, de nem fogott meg egyáltalán, nem tetszett ennyi, Pb már az elején emgofogott, meg amugyis imádom börtönös filmeket...
  • tommyg
    pont az
  • II Rocky II
    már másodjára irod ugyanazt....mi értelme ennek?
  • tommyg
    kinek a pap kinek a paplan
  • rcstuning
    Ezt én is irhattam volna. Raquel Welch poszter volt az eltakaró...
  • hunbasser
    a fürdőruhás nénis poszter speciel a Remény rabjaiban volt :) és ott is elkezdett fúrni benne az ember.
  • gabo91
    Most volt híradóban, hogy egy amerikai börtönböl megszökött két fegyenc. Lyukat ütöttek a falra, "fürdőruhás nénik" képével takarták el. Kimásztak majd fel a másik épület tetejére, leugrottak, át a keritésen és kint is voltak. Irtak öröknek hogy Thx a sok segítséget boldog karácsonyt...
    "Az ötletet nem ők találták ki, hanem egy filmből vették"
    :D
    még a végén beperelik a pb készítőit valami fa**ág váddal...
  • hunbasser
    de ez pb topik,és itt a pb-t kell éltetni,nem a lostot :) arra ott van a lost topik :P
  • AntiHero
    kinek a pap kinek a papné és kinek saját maga
  • hunbasser
    ennyi...:D
  • hunbasser
    én is elkezdtem megint az elejétől :) most jön majd a második évad 7.része,és úgy tervezem,hogy a jövő héten már a retek klubon nézem a 18(?) részt.aztán január közepére meg épp végezni fogok a 3.évaddal is,és akkor frissen jön majd a 9.rész.kicsit felfrissítem a memóriámat :)
  • tommyg
    PB nagyon jó LOST csak jó
  • skinnyman
    Mondom b@zmeg ha nem látta, honnan tudná egyáltalán hogy tetszik-e neki? :)
  • Rockynhooo
    lehet kurva nagy király , de attol még nem biztos ,hogy tetszik neki:D
  • skinnyman
    Szinte biztos vagyok benne, hogy a 3. évadot nem látta, főleg annak a végét. Úgy pedig kár fikázni valamit, ha nem is ismered. Én nézem a Prison Break-et, Heroes-t és Lost-ot is eléggé régóta, az összes részüket láttam, és bátran mondhatom, hogy a Lost S3 volt az eddigi legjobb folytatás és az S4 mégdurvábbnak ígérkezik.
  • Rockynhooo
    ha nem tetszik neki akkor nem tetszik neki, hagy döntse már el ő!
  • AntiHero
    LOST nagyon jó PB csak jó.
  • skinnyman
    Ha láttad volna a 3. évadot. Főleg az utolsó 5 percét... Nem mondanál ilyen hüleségeket :)
  • ForzaInter
    lost sztem nagyon szar, nekem kurvára nemjöttbe... bár kinek mi tetszik...
  • skinnyman
    Jó, ez a trailer sehol nincs a Lost S4 trailerétől az tény, de azért végre ez sem olyan rossz, mint amilen rosszul indul a 3. évad :)
  • ForzaInter
  • Rockynhooo
    király az egész, ha már elkezdtem végig is nézem!
    ha nem tetszik ne nézdd
  • rcstuning
    Egy hete kezdtem el a sorozatot nézni az elejétől. Már majdnem beértem a tv-t, de a jövő hetinél már bőven sikerül. Iszonyatosan tetszik. Aki ezt kitalálta és fordulatokkal megtöltötte... Nem semmi meló.