23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15211 nem azzal játszom, de nem tudom kiirni dvdre mert 11 rész kb 6 megával több mint ami elfér egy dvdn, és ezért kellene kitöröljem az angol hangot.
Az első évadot szerettem volna kiirni.. -
#15210 Ne Windows Media Playerrel játszd le. -
#15209 Valaki nem tudja hogy Dualdub-os részekből az egyik dubot hogyan tudnám kitörölni? -
#15208 -
#15207 azért még ketten leírják:DDDD -
#15206 ja... -
#15205 ez az "eyecandy"zás tényleg idegesítő ... -
#15204 má nem tudtam mi hiányzik.. ájkendi.. bazz :CCcc -
Seeley #15203 :DDDDDDDDDDDDDDDDD hülye :DDD -
#15202 A Mikulás nem létezik:D!!ezt mondhatta ,azért nézett -
Seeley #15201 az mekkora lenne már _:DDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amúgy T-bag végre alkotott. Nem hiába volt eddig háttérben, kifigyelt mindenkit, most teregeti a lapokat :DDD
bellick meg tényleg nagy volt, végre használta a kis eszét is :D
azért szerintem T-bag meg Bellick is akar szökdösni a csapattal :D
-
#15200 Én is pont erre gondoltam !!!! csata elött van az éljenezés sztem ! -
Seeley #15199 szerinted puszit adott? :o
szerintem mondott valamit... -
#15198 adott neki egy t! -
Seeley #15197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Wáááá, ez nagyon nagyon jó volt! Ahh, Scofield a szaunában, azt hittem beleőrült :( Whistler meg hmm, abban a sötét pólóban, eyecandy :D Basszus, azt hittem valóban segíteni fog a főnök rendőr, de ilyen hülyét, odamegy egy azaz egy emberrel kiszabadítani Lj-t, pff. Pedig örültem volna neki ha Susan-nak vége :/ Most vajh kapnak új főnököt?
Mi van Mahone-nal? Leszokik? Én örülnék neki...eddig nem sok haszna volt. Mintha az ügynökcsaj mondott volna neki valamit miután az érmét odaadta, nem? Nagyon nézett Mahone...
-
#15196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaj az az is lehet hogy a népet izzitja direkt előre emelgeti a kezét a mostani eredménye miatt.:D...de én is azt mondom hogy nyerni fog. -
Dave0092 #15195 azt nem mondtam, de ha megnézed meglátod teis.... -
#15194 x,1. -
#15193 az kemény lenne...:DDDdddddd -
Quantumleap #15192 Ja, és majd direkt ezért maradni akar. :D -
#15191 egyáltalán nem biztos -
Dave0092 #15190 kurvára spolier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megfigyeltétek a 10 es promo utolso MP-jit, akkor láthatjátok hogy Bellick fent van az emeleten, és rázza magát, tehát leverte nem kicsit Sammy-t. Igy ő lesz majd az ottani góré! -
#15189 Mahone már a következő részben talpra áll, vígan fog tüdőn rugdosni embereket! -
Quantumleap #15188 De amúgy milyen lenne, ha Mahone a szökés közben kilehelné a lelkét, de előtte ellátná Michaelékat valami baromi hasznos információval? :D -
#15187 ezt mért kellett spoilerbe tenni?:D télleg sokan olyan sokmnden hülyeséget spoilerbe teszik hogy csak na..:DD(na nem kötekedés,nekem nehogy annak vedd) -
Quantumleap #15186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. Nem fog. -
#15185 Szerintem ez a szökés is el fog maradni a 22. részig, ha lesz annyi.. (remélem lesz) -
#15184 Nekem Mahone jövőjét illetően háromféle verzióm van:
1.ő lessz az aki szintén túléli a szökést
2.megkattan és kész vége a szerepének
3.Scofieldéknek segiteni fog
kicsit viccnek szántam amugy..bocsi.:)) -
Quantumleap #15183 Nekem Mahone jövőjét illetően kétféle verzióm van:
1. Ő lesz az, aki nem éli túl a szökést.
2. Később komplett pálfordulni fog. -
#15182 ezt nem mondtad hogy piktoros csak hogy van magyar felirat amit tudtunk:DDD(nem emlitetted hogy a piktoros is elkészült..:)))) -
Quantumleap #15181 Akkor láttuk T-Baget először gyilkolni, ha jól emlékszem. -
#15180 jah persze ebben igazad van :) én is szeretek visszaemlékezni :)! Legtöbbször az első évados börtönlázadás jut eszembe, nem is nagyon tom már hogy volt , de azért yo rajta kicsit rágodni :) -
Quantumleap #15179 Amúgy néha nem árt egy kicsit nosztalgiázni. -
Quantumleap #15178 Na, ebbe valaki mindjárt bele fog kötni. Érzem. -
#15177 leülhetsz , ceruzás zöld kisötös -
#15176 nem fogok minden kis momentumot megjegyezni, baromira nem érdekel melyik lőtte le :\
amúgy is halott emberekről minek beszélünk xDDD -
Quantumleap #15175 Igen. De az tény, hogy sokan Kellermant mondják LJ anyja gyilkosának. Ebbe az is belejátszhat, hogy LJ le akarta lőni Kellermant, és inkább ez maradt meg az emberekben. Ő nem volt bent a dolgok történésekor, tehát ő sem tudja pontosan, melyikük volt a gyilkos, csak gondolom rá tippelt, mert ő (volt) a genyóbb. -
#15174 mert nem voltak kulcsfontosságú szereplők.. Az sem tudom hogy miért kellett megölni őket.. -
Quantumleap #15173 Amúgy LJ anyjának megölése után Hayle meredten bámult maga elé, és Kellerman odavetett neki valami ilyesmit:
"Ne gyötrődj. A nő nem hagyott neked választást." -
Quantumleap #15172 LJ anyját a másik csávó, Danny Hayle ölte meg. Kellerman LJ nevelőapját puffantotta le. Miért van az, hogy evvel kapcsolatban mindenki félreemlékezik?