23171
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
-
#15090 énis majd este vagy amikor lessz felirat...ha ennyi időt kibirtam akkor ezt is kibirom,na meg tegyük hozzá aki felirat nélkül nézi anak is 1 hét aki felirattal annak is 1 hetet kell várnia kövire...:D -
#15089 Holnap délutános leszek, reggel megnézném, csak felirat nélkül egy kicsit el kell halasszam :) -
#15088 jó reggel felkelek ötkor azt nézem is -
#15087 mindig kedd hajnali 3-4 körül szokott kikerülni netre (itteni idő szerint) -
#15086 lol... vége lessz a foxon 5 perc sem kell ahoz hogy neten legyen... tehát este is fent lessz neten...
amugy nem azért modnjuk, hogy holnap lessz, hanem az idő eltolódás végett... nekünk holnap hajnal nekik ma este... -
#15085 jól van foxon este lesz de neten egy nap múva lesz fenn vagyis már nincs egészen egy :D
amúgy meg már basz az ideg és kíváncsi vagyok azért szpemmelek össze vissza :D -
#15084 és mégcsak nem is volt igaza mert nem 1 nap ...:D de hát figy ha vki irni akarja hát irja..na meg van aki idejön akkor nem kérdi meg hogy mikor is lessz a pb..mert lehet elvan tévedve és azt hiszi hogy jövöhéten.erre megnéi hogy irták hogy 1 nap igy nem fogja megkérdezni....szal nem felesleges...az már igen ha nem egy hanem 2-3-4 vagy több ember is leirja...:) -
#15083 abszolút egyetértek, felesleges spam, ami törölve is lesz mostantól :) -
Quantumleap #15082 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem ilyenkor irritálni szokott, hogy több topikban folyamatosan a hátralévő időt irkálják. Tudjuk, hogy holnap lesz. Szerintem felesleges az ilyesmi. Na, nehogy valaki a szívére vegye, nem azért írtam. -
#15081 -
#15080 1 nap :) -
#15079 erre a 3 napra minek? -
#15078 vki csináljon egy visszaszámlálót és be a bannerbe :D -
Seeley #15077 már nem kell sokat várni :D -
#15076 hát nem uj...cak a rész lessz uj,de a pb a régi:D -
Quantumleap #15075 Nekünk kedden. :) -
#15074 ha jol olvasom akkor hétfön új pb ugye? :D -
#15073 hasonlo jo kis mexikoi csaj az is de nem ugyanaz -
#15072 nem -
#15071 Most azon meditálgatok,hogy a bal oldali csajszi,aki itt ugye viszler nője nem-e ugyanaz a csaj,mint aki a heroesban akinek besütétülő szeme van,s a testvérével nenekül USA felé.Nekem picit hasonlít.
Elég hülyén fogalmaztam,de aki érti,az érti... -
#15070 nem tudják, csak azért mutatta a kopasz a sonát mert ott van visztler, és ezért kell nekik már élve szkófild -
#15069 a tegnap este volt az rtl klubon :) most néztem meg magyarúl. De honnan tudják hogy Panamába mennek Scofieldék? -
#15068 Ré sem nagyon hasonlít.
Amúgy azt a Sona-s dolgot elég nehéz volt nem észrevenni a borítékon annakidején :) -
#15067 ja ez inkább ana lucia a lostból :D -
#15066 1. Amikor Kim beszáll az autóba és a kopasz fejessel beszél , akkor a muksó egy SONA nevű dokumentumot nyűjt át a ferdeszeműnek.
Ez miért baj??? A kopasz jutatta a Sona-ba!
A csaj meg aki Bellickkel szövegel nem Sofia!
-
Zséé #15065 Ha erre gondolsz akkor sztem ez tuti nem ő...
-
#15064 :SSSS -
#15063 nem, sajnos ez egy olyan kiadas amiben sorozatban szereplo jo bigek vannak, es roluk csak ennyi vanik :S -
#15062 ebből kérjük a többit is mer ez a címlap amibe benne vannak :D -
#15061 én remélem hogy a prison break xxx változatából :D:D -
#15060 szinkronvanmá?:o -
#15059 ugymaradt :D
hogyne persze, abbol valo.
pizsamapartyt tartanak a csajok, osszehaverkodnak, aztan kártyázgatnak majd megkivánják egymást és lucskos leszbijelenet veszi kezdetét. én má láttam, jó lesz nagyon -
Quantumleap #15058 Amúgy ez a kép egy későbbi harmadik évados epizódból való? -
Quantumleap #15057 Vigyorogva bamba? :D -
#15056 mondjuk gretchen eleg bamba :D -
Quantumleap #15055 -
szépek-e :D -
#15053 az elsőt eddig is tudtuk a 2.-at meg nem figyeltem :D -
timantes #15052 a tegnapi RTLKLUBon vetytett enmtom hanyadik részben két ÉRDEKESSÉGET FEDEZTEM FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Amikor Kim beszáll az autóba és a kopasz fejessel beszél , akkor a muksó egy SONA nevű dokumentumot nyűjt át a ferdeszeműnek.ű
2. Bellick mikor már leszállt a repülőről és a csarnokban van a csomagoknál akkor MEGSZÓLÍTJA ezt a csajt:
tehát ő már a 2. évadban is kapott egy mondat szerepet!!! -
#15051 megesik :)))