23171
11866197451219315601.jpg
A nagy Prison Break kvíz!
VÉGEREDMÉNY: 1. NoName 2. Quantumleap 3. kommersz
A további eredmények a #22929 számú hozzászólásban találhatóak!
Köszönjük minden részvevőnek és ha most nem nyertetek, ne bánkódjatok, hamarosan jön a második évados kvíz!
  • tommyg
    ja voll :D
  • hunbasser
    a sitten milyen jó dumákat nyomott már,itt meg olyan...hát,negatív személy lett,negatívabb,mint az első évadban.
  • Herr Lehrer
    mivel rontotta le?
  • hunbasser
    fu,akkor a 4.évadban kellerman a bájkeverőt játsza majd? :OO
  • tommyg
    amúgy tényleg az csak nem akartam elárulni!!!!444négy
  • hunbasser
    most ahogy nézem a 2.évadot,tök jó benne,ahogyan mondja mindig,mikor hívja Kim,hogy "Mr.Kim!" :) nagy arc nagyon.T-Bag is tök jó fej lenne,csak a 2.évaddal lerontotta az imageét :D
  • hunbasser
    nem,ez a pb 4.évadja.spoiler!!!!4444 :D
  • tommyg
    Most néztem meg a tv-be a Bájkeverő című filmet és feltünt benne egy ismerős arc!

Kellerman éééééééééééééééééééél!!!!!!!!!!
  • Rockynhooo
    és ez mié volt yo?
  • rcstuning
    hang nélkül nézzétek és van benne 4sec PB 0:50-0:54.
    ebből minden kiderül, köszönjük
  • Rockynhooo
    van egy fajta zenei izlésed valoban :D
  • Herr Lehrer
    mi ez a fos? :D
  • rcstuning
    Te valamit rosszul olvastál. Először is nem hozzád intéztem a hozzászólást, hanem általánosságban mondtam. Másodszor pedig nem kötekedésre buzdítottam hanem, hogy nem is érdemes reagálni. De sorry, nincs kedvem ezen vitázni napokig.
  • tommyg
    jó a zenei ízlésed!
  • Oncsi
    0:50 -0:54 :D Egy nagyonpici PB igy aszünetben:D ma mutatták:D
  • hunbasser
    "wtf érzés" :D
  • Seeley
    csaxólok, tényleg van ilyen börtön mint a Sona, ahol a falak között nincsenek igazán szabályok....

persze hogy másabb mint az első évad, alapban ez egy 13részes sorozatra volt betervezve, de nem gyengén kinőtte magát.

Nézd, ha nem tetszik, ne nézd, nekem is volt olyan sorozat már amit abbahagytam, mert egyszerűen már nem tartott számomra semmi meglepetést, egyszerűen elfelejtettem letölteni, tégy te is így, de azzal igenis beállsz a trend táborába hogy továbbra is nézed de fikázod ezerrel, nekem erre nem lenne időm, azt nézem csak ami érdekel, ami nem azt nem.
  • Seeley
    PB-ben tényleg első volt a legjobb, az úgy korlátok közé volt szorítva, 2.-dik is jó volt, de harmadik jobb mint a második, nyilván a visszatérős börtön szál miatt...

amőgy vissztérve Lost-ra, nála pl. nem így volt, első évad felvezető, második is előkészítő...hogy aztán elszabadulhasson a pokol, és ez megtörtént :D

Nade tényleg maradjunk PB-nél: én is hiányolom az első évadban megszokott precizitáést, főleg Sco részéről, ott előkészült, gondos terv, nyilván pár bakival...a másodikban szökések, néha kicsit leült a dolog, de azért élvezhető volt, sosem hagytam volna abba, harmadik meg elhozta újra a börtönt, abból is a hard fajtát, ennek szerintem sokan örültek, nyilván itt nem fog bejönnia bazinagy precizitás, nincs idő, csak a kapkodás van Sconak, de szerintem jóez.
  • Seeley
    tényleg odabaszott lost s04 trailere, amőgy a két sori más és mégse, de akkor is más, lost jobban hajaz a folyamatos wtf érzésre, meg ott megvan a keret (48 rész van hátra) stb...mindkettő kedvenc nekem + Híróz.
  • Seeley
    ahhh, alig váááárom :D

ahogy elnézem a börtönön belül és kívül is lesznek radikális változások, huhhhhh, alig bírom majd ki :D És igen, most megkell jegyeznem, Whistler a sötét ingjében nagyon eyecandy, Sco szokásosoan, mahone meg valahogy tisztának tünik, remélem mostmár szarakodásnak vége, összefognak és szöknek!

Boldog Ünnepeket amúgy mindenkinek!
  • Quantumleap
    Tegnap az rtl-en belehesszeltem a sorozatba. Ezek a németek! Hát nem gyártottak neki egy übergagyi saját főcímzenét? Eddig azt hittem, hogy ez csak a franciákra jellemző. A szinkronhangokat nem igazán tudtam magamban kiértékelni, mert behunytam.
  • II Rocky II
    ja világos:D
  • hunbasser
    ha már konkrétumokkal kell válaszolni,hogy miért is szeretek egy sorozatot,az már régen rossz.ha csak egy ember kérdezi,de a többiek szeretik azt a sorozatot,akkor el lehet gondolkodni,hogy most akkor tényleg ki is a hibás?a sorozat lenne ennyire szar,vagy netán csak egy olyan ember van,aki konkrétumot vár arra,hogy mi miért szeretjük ezt a sorozatot.szerintem nem muszáj ezt megmagyaráznom,de ha kikéri a véleményemet,akkor én kifejthetem neki.
  • II Rocky II
    "olvasgattam itt a hozzászólásaidat,és a lényeg csupán annyi,hogy meguntad a PB-t.kérdem én: és ez kit érdekel? :D nem te vagy az egyedüli,mind bejöhetne,és mondhatná,hogy "császtok,meguntam a pb-t,mostmár nem fogom nézni""

itt a válasza
    "kiváncsi voltam, mi az, amit ti másképp láttok, erre azonban választ még nem kaptam, csak annyit, hogy "mert így van, és kész" Ez azonban nem válasz. "

érted már?:D akit nem érdekel a sorozat + a mi álláspontunk az nem jön is jön ide:D

na mind1.sztem nem volt igazad és kész.sorry ha hosszasnak tünt de na gondoltam és leirtam(másoltam)...sorry ne kössetek belém ezér majd :)
  • Rockynhooo
    jaja teljesen igazad van!

tényleg igaza volt egy előttem szólónak : örüljünk ,hogy nem Barátok közt ,hogy 5 éve ugyanaz van :D
  • hunbasser
    olvasgattam itt a hozzászólásaidat,és a lényeg csupán annyi,hogy meguntad a PB-t.kérdem én: és ez kit érdekel? :D nem te vagy az egyedüli,mind bejöhetne,és mondhatná,hogy "császtok,meguntam a pb-t,mostmár nem fogom nézni"

az,hogy szerinted már nem olyan jó,ezzel nem akarok vitatkozni,mert ez a te saját véleményed,te tudod.

viszont az a precizitás,ami az 1.évadban volt már nem lehet meg a 3.évadban,mert nem volt cirka fél éve megterveznie a dolgokat...a másik meg az,hogy ez már teljesen más,ez ilyen,és ez nem azért lett ilyen,mert elb@szták a készítők,hanem azért,mert ez már tényleg más,és ha úgy nézzük,akkor jó is,mert ha az 1.évadhoz hasonló lenne,akkor tulajdonképpen ugyanazt kapnánk,csak más csomagolásban.
  • ancsie18
    DE bazz... Nem vagyok életunt, és nem fikáztam a sorozatot. Akkor fikáztam volna, ha érvek nélkül szidtam volna, én azonban úgy érzem, nem egy érvet felsorakoztattam, hogy miért nem olyan jó már a sorozat, mint az elején volt. Ahhoz, hogy a véleményemet kifejtsem, pedig minden jogom megvan. Nem mellesleg azonban nem fikázni jöttem ide, hanem kiváncsi voltam, mi az, amit ti másképp láttok, erre azonban választ még nem kaptam, csak annyit, hogy "mert így van, és kész" Ez azonban nem válasz. Tehát azt továbbra is várom. Pontosan tőled szégyen, ha csaepp vitakészség nélkül leállsz velem kötekedni, és másokat is erre buzdítasz.
  • akdestroyer
    baszdki nem nézek fel egy napig és... ti nagyon készek vagytok :D:D:D:D
  • SötétBarom
    Bannerbe még mindig Every Monday, vagy mondays....
  • rcstuning
    Ott a pont. Természetesen fanclub.
  • skinnyman
    fun club? és ez ilyen viccelődős topic lenne? vagy fanclub-ra gondolsz?
  • Herr Lehrer
    engem nem zavar ha valaki fikázza a PB-t, de az már igen ha valaki bejön és kijelenti hogy aki nézi a PB-t az egy retardált fasz(nem így mondta de ez szinonimája a gyenge képességűnek)
  • rcstuning
    Ha a topic át lenne nevezve prison break fun club-ra akkor elkerülnénk, hogy ilyen életunt hozzászólásokkal rontsák a színvonalat. Nem értem miért gondolják néhányan, hogy kiváncsiak vagyunk a lefikázó hozzászólására. Ha nem tetszik valami akkor feltétlenül el kell rontani mások jókedvét? Ettől boldogabbak vagytok? Persze aki felveszi a harcot ezen negatív véleményekkel, az is hibázik. Lehet, hogy nem is kellene tudomást vennünk azokról, akik előszeretettel fikáznak...
    Mondjuk most én is hibáztam a hozzászólásommal, csak már idegesít, hogy megy a harc egy ideje...
    peace.
  • II Rocky II
    jovan ezt má hallottuk és válasz is volt rá hogy ő sem teszi:)
  • Rockynhooo
    én olyan vok ,hogy ami számomra nem yo és nem nyújt szórakozást, meg semmi örömöm nem lelem benne, és csak kín és szomorúságot okoz, akkoz azt a tevékenységet nem folytatom!
  • ancsie18
    Miért, volt olyanról szó, hogy ez az évad lesz utolsó? Akkor esetleg még annyit kivárnék.

II Rocky II ! Én sem szoktam félbehagyni sorozatokat, eddig egyikkel sem tettem. De valahogy abból a 6-7 sorozatból amit nézek ez a legszínvonaltalanabb, és akadna más helyette, amit nézhetek. Ez nem ilyen egyik napról a másikra döntés volt, hanem hosszú ideje (2. évad utolsó részei óta) érlelődik bennem. Az az igazság, hogy totális érdektelenséggel, kínnal ülök le megnézni sok rész óta, és így nem sok értelmét látom.

• rcstuning
    micsoda dühöngő lett a topic-ból...
  • Atisz #14893
    Őőő... eyecandy? :D

Komolyra fordítva a szót, nekem az első évad atmoszférája nagyon tetszett, illetve maga ez a börtönös környezet nem volt eddig megszokott sorozatokban. Összeségében a 2. éved is tetszett, igaz, sok volt benne az üresjárat (más sorozatokhoz képest mondjuk még így is kevés). Most már kíváncsi vagyok a végére, hogyan zárják le, mindenki megkapja-e a jól megérdemelt jutalmát/büntetését, stb.
    Abban reménykedem hogy mostmár nem fogják nyújtani soká, mint a rétestésztát...
  • ForzaInter
    "nagyon fiatal"
    hát van köztük olyan 12-15 évesek akik gondolom csak durvaságok miatt nézik...
    rosszabb képességű duma meg hülyeség sztem...
    pl apám 51 éves és ő is nézi PB-t.
    túl fiatal mi?
  • Rockynhooo
    lerágott csont már a téma -.-