Prison Break (FOX)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

II Rocky II
ezt már páran emlitették...

24 - Exile -Nov.23

Herr Lehrer
vagy Scofield kislábujja 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

Herr Lehrer
és mi van ha T-bag keze van a dobozban? 😄

Your suffers will be legendary even in hell!

II Rocky II
Pope igazgatót felakartam hozni már hiszen elég rég volt róla szó😄 de amugy ja minden elképzelhetõ😄

24 - Exile -Nov.23

Egy komoly kérdés:

Mi van, ha C-Note vagy Pope igazgató feje van a dobozban?
VinylToy
Balázs2 köszönjük!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

tommyg
jaaa 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Új csajszi aki Lincel dumál az kurva jól néz ki, nem fér kétség h a legjobb nõ sorozatba nem egy pálcika mint Sarah, 1 igaz démon😄

Másik h Saraval kisérleteztek és rájöttek h gyorsan regenerálodik és levágták az újját, és persze ezzel Lincket akarták megriasztani, de nem gond, mert visszanõ a láb újj lásd Heroes Szöke cicababa kinek nincs jobb dolga minthogy lábujjakat vágdosson...😄

Ésaz egyik kiscicának épp megjött mert megérett a szexuális életre, és ezért van vér dobozba😄 Linc meglátja és ez csapódik le a fejérõl--> ó istenem h néznek ki ezek a szegény jószágok nézzétek csak meg a videót,ez nem habizti, ez maga a valóság!!! <#bdead>

Hi all
Senki nem vágja h mivan a dobozba?Pesig teljesen lehet tudni h valójában mit rejt a doboz tartalma 4 éhezõ kiscicát és ezzel olyasfajta látszatot akarnak kelteni h L.J-éket éheztetni fogják hogyha Linc még párszor probálkozik.. és olyan sorsra fognak jutni mint kiscicák a dobozban amíg már alig ének 1 szóval éhenhaltak...
Na majd megljátjátok ^^

Ahol állatorvos képes kezet varrni, és ugyanezt valaki kibírja érzéstelenítés nélkül, ott levágott fejek is újrahasznosíthatóak.<#hehe>
Rockynhooo
de ha LJ vagy Sarah feje van benne az már kicsit más 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
igen , de ha egy pár zokni van benne, vagy egy levágott ujj akkor is ugyanazt a célt szolgálja 😊

II Rocky II
nem fontos,de jolenne tudni😛

24 - Exile -Nov.23

Rockynhooo
sztem nem fontos mi van a dobozba , nem is kattogok rajta 😄

II Rocky II
azért milyomodon fejezték most be..😊 mikot mondta a csaj a telon Lincnek hogy talál vmit a garázsban akkor már gondoltam tuti hogy itt lesz vége hogy lehessen találgatni 1000rel 😄

24 - Exile -Nov.23

Atisz
Igen lehet hogy vmi kis "darab" van benne a 2 érintett személytõl (bár ugye elég szembeötlõnek kell lennie, mivel máskülönben ráfogható hogy mástól származik).

A doboz pedig hungarocellel van kibélelve azért olyan nagy 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
<#vigyor3>
Igen, a szültésnapi torta mint figyelmeztetés... Következõ rész elején Linc eltûnõdve megjegyzi: "Azta, még a születésnapomat is tudják. Ezek nem kispályások" 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Máshol is ez a téma 😊
What's in the box? That's the question we fans of Prison Break are asking ourselves at the moment. As tonight's episode ended Lincoln Burrows is opening the lid of a cardboard box left by a trash dumpster in the parking garage of his hotel in Panama. The box is about the right size to hold someone's head, but that may be a little too obvious. I'm not ready to have Sara killed off of the show at this point. I believe she still serves a vital role not only as a love interest for Michael, but also as someone who still has a past that's not fully explored.

Ringat a víííííííz!

Tuti hogy nem Sara, és LJ lesz, mert ugye érte küzdenek, de attol megcsonkithatta valameyiket, pl levágta fülét, ujját, stb...

Szerintem szülinapi torta, csak az eperlé kifolyt az alján😞

Fritz Von...
Egy bazi nagy doboz gyógyszer Mahone-nak? 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

ez jó ötlet

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

t-bag keze 😄DD

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Atisz
Loál. Mekkora poén lenne 😄

lele
tegyük fel Kellerman-t a bannerre...biztos visszajön... 😄 😄 😄 😄

Fido4life
jajj dehogyis, teljesen logikátlan lenne

Oncsi
Sofia feje talán?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

II Rocky II
ez is akkora felesleges hsz mint atom.

amugy vmi nagyon brutál dolog lessz benne.

24 - Exile -Nov.23

Fido4life
precision, zotja: na akkor ma neki állok 😊

😊

Szerintem a dobozban meg:
következõben kiderül 😄[\spoiler]

Flamer
ez a poén má volt. :|

http://loal.atw.hu

kill3r21
Spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én már rájöttem mivan a dobozban.....
Kellerman! <#eplus2><#eplus2><#vigyor3>
MirP
Pedig én is torrentrõl szedem és mindig oké volt eddig!

cement
ti honnan szedtetek le? en eddig 2szer is leszedtem torrentrol es nem jacca le azt irja a fajl serult ...

respect to the man in the ice cream van

off: Jó a 2. évad a heroes-ba 😊 tõccsed nézzed !!

Akkor legyen csütörtök éjfél a határidõ, de ezt fentre is ki kéne írni./
II Rocky II
már multkor (felhoztam,vagyis javasoltam és ) megegyeztünk hogy csütörtökön már lehet spoilerezni addig nem.ennyit a memoriárol.vezessük be lol.megegyeztünk erre egy két idiota már ma meg tegnap is spoilerezi a topicot.ennyit a megegyezésrõl.😊 na demind1.tõlem szét spoilerezhetik a topicot nemzavar ugyis az elsõ napon megnézem.

24 - Exile -Nov.23

PyRex
ehh lol 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

burki6
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én a készítõk helyébe egy papyrt raktamvolan be, h a sok fan a fényerõ/konrasztállítgatás, elforgatás, mif@sz után meglássa a papírtt, amin a felirat : 'GET A LIFE'. Na az lenne ám lol! <#idiota>

T-Bag levágott kezét talán nem mutatták?
precision
érdemes

Bazinga!

Fido4life
figy amíg én meg nem néztem az aktuális részt, véletlenül s enyitottam meg a topikot.. szóval akiben van egy miniatûr logika, az követi a példámat, aki meg nem...hát az szív 😄

egy kis off: néz közületek itt valaki Heroest ? érdemes elkezdeni a második évadot ? mivel az elsõre is alig-alig emlékszek, hátráltat a dolog (kedvem sincs ujranézni) viszont a szereplõk roppant színpatikusak voltak, ezért tûnõdök rajta..

gabo91
mondjuk nem fognak testészekkel teli dobozt oda hurimálni. Pár darab ujj még belefér, de kéz meg fej kizárt azért... michaelnek sincs meg az összes lábujja 😄

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Atisz
Valaki nem tudná megmondani hogy XOR verzó hol található a 2. részhez?

tommyg
utolsó elõtti mondat

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Atisz
Én ezt elsõsorban a dobozra írtam, nem ismétlésnek szántam.

gabo91
akkor mindent spoiler-al fogok irni, egyébként pedig nem értem mi volt benne olyan amit spoilerezni kellene.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;