2619
  • alex73
    Helo segitsetek hol lehet letölteni jó min. atlantisz 3. évadot
    Köszi
    alex73
  • t0mmy #450
    pffú ez a 3X7 ehhh nagyon oda'szott... :D

kiváncsi leszek mire fogják még használni ezt a csavart! <³8-)
  • wander01
    basszus, ez az egyik legjobb rész volt eddig. királyság :) csak néztem ki bután a fejemböl :)
  • Lyan Kyj
    3x07
    Nagyon király volt! Bár gondoltam, h ez lesz a megoldás, ha életben akarják visszakapni, azért kellőképp beparáztam, mikor Wier nem engedett.
    Egyébként én úgy csináltam volna, h beleegyezem a cserébe, de a csere lebonyolításakor akcióztam volna.
  • RussT
    thx,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

csak elöször azthittem hogy az SG-1 befejeződése után folytatódik az atlantis története csak furcsa volt hogy annakidején még az sg1ben a csapat felhasznalta az egyik részben az egyik ilyen "kapuugró hajót" :)
  • Gregie11
    A 7x21-22-ben találják meg, de ha minden igaz akkor sem pont a 8. évaddal párhuzamosan ment mert ugyebár az első 2 részében O'neill mirelit volt + a replikátorokkal kínlódtak, szóval ténylegesen a 8. évad 3. részétől kezdték el vetíteni az Atlantiszt
  • gergod
    A 7x20 ban ugye megtalálják Antarktiszon az ős outpost-ot, és onnan következik az Atlantis 1x01.
  • Gregie11
    nos a new city epizó után, azaz a 8. évaddal párhuzamosan
  • RussT
    az SG-1 melyik évad/epizódjában van az hogy kitalálják ezt az atlantis expedíciót, és elkezdődik a mostani ATLANTIS sorozat története?

• RussT
    komolyan?
  • öregharcsa
    ja ..persze hogy van....majd összeengedik őket....(ori)
  • FtranX
    A legújabb rész kifejezetten jóra sikerült. Nem ilyen befejezésre számítottam.

• _Vegeta_
    A magyarok
  • magus
    ha ok gyoztek le az osoket akkor most h lvl + 1 lettek hogyhogy nem nyirjak ki bosszubol? vagy nem ok vertek le oket-.-
  • 5w0rdf15h
    ja épp ezért Ébredés a címe :D
  • Serpa
    most vmiféle hibernációban voltak és felébredtek?

a másik meg, h a lidérceknek van egy súlycsoportban lévő ellenségük?
  • Punker
    nézem a tv-ben és tényleg jó :)
  • juzosch
    Nagyon jó ez a sorozat. Szerintem majdnem üti az SG-1-et. Az első szezon még döcögős volt néhol, de aztán nagyon beindult. 2x16-nál tartok, és minden egyes rész oda tud szögezni a képernyő elé. Jól csinálják, így tovább:)
  • gergod
    Amindenit ez a 3x07 de király lett :)))
    Nem is merek semmit írni még, ezt nem lehet lelőni... (bár én sejtettem, hogy ez lesz, az uccsó 5 percben...)
  • Maak
    Egyetértek, megszokás kérdése plussz az hogy melyik verziót láttad előbb...az a baj, hogy eredetiben elég sokáig tartana beszereznem, szinkronos meg már megvan SG-1 legalábbis
  • tomo
    egyre jobban tetszik az atlantis, ez a 7. resz kivalo volt!
  • _Vegeta_
    Ha tvbe nezted egyertelmi hogy megszoktad, de ha esetleg vegignezted volna/vegignezned eredetibe egeszesen biztos hogy az eredet tetszene jobban. :)
  • wander01
    a sors fintorábol kifolyolag a mai nap estétöl vasárnapig Gyékényesen kell a napot lopnom (Nagykanizsa mellett). ha netalán valaki arrafelé letölti az uj atlantis és sg1 részeket lehet elmennék érte a pendriveommal . önként jelentkezö? :D
  • Maak
    Én speciel nem néztem a tv2-n mert néztem az eredetit...de aszem hogy a kedvenc karakterem hangját és stilusát tuti nem találhaták el...(McKay a legfrankóbb az egész sorozatban :D)viszont én az SG-1-et szinkronnal láttam anno és semmi bajom nem volt vele...sőt..fura volt eredtiben látni...

Kár ezen vitázni...senki nem kevesebb vagy több attól hogy milyen nyelven nézi...max később jut hozzá a betevőhöz:) szvsz...
  • Maak
    én tudok még egy lehetőséget...küldj pm-t ha érdekel...
  • MerlinW
    Maximum dc++...

Torrentnél jobb file-cserélés nem nagyon van, nem tudom miért menekültök előel..:)
  • haata
    Sziasztok!
    Tudja valaki honnan lehet letölteni a harmadik évad részeit torrent nélkül?
    Köszönöm
  • Istencsászár
    Tökéletes :)
  • MerlinW
    Feliratot meg a tévé fölé akasztott vászonra lehet küldeni projival:)
  • Istencsászár
    A hang közben mehet a gépről, angolul persze ^^
  • MerlinW
    Akkor te nem is vagy igazi SG fan...
  • tnm #420
    azért hang nélkül, csak emlékezetből nem egyszerű nézni a tvben... XD
  • Istencsászár
    Ha megfigyeled ez minden sorozatnál igyvan :), akik angolul nézték és meghallották a magyart azok ki vannak ( persze vannak kivételek pl én ^^ ) akadva meg fel vannak háborodva... erre casak azt lehet mondani, hogy akinek nem tetszik az ne hallgassa.
  • Soundmaker
    Szinkronokhoz meg annyit hogy szerintem ahhoz képest tökéletesek lettek.. meg kell szokni... anno mekkora flémelés volt az SG1 szinkron körül is... azóta meg senki se foglakozik vele... az első évad végére mindenki meg fogja szokni... ja é anyit hogy lehetett volna sokkal rosszabb is... Rodney hangja pedig szokható.. a szinkron színész még sokat fog ezen csiszolni... a pilot rész még mindenkinek új.

• Soundmaker
    Drobee te vagy az első ember aki a pilot rész és magyar szinkron alapján találja jónak a sorozatot! Ennek nagyon örülök... Nem akarok sokat spolierezni, de a pilot első része nagyon nudli.. az igazi események sora csak ezután indul be.. Maga a sorozat nem laposodik el... sőt.. a 3. évad az eddigi legjobb de majd te is meglátod!

Az ősöket keresőknek mondom hogy vagy az elő vagy a második évad közepe táján lesz találka 1 db Őssel de ő sem fog sok vizet zavarni :D

Spoiler off!
  • wander01
    bazze :D:D:D most nézem a pimp my ride s5e10-es részt, és ilyen nevü kütyüt szereltek a verdába: Stargate Mobile PC lool :D és ugy is néz ki mint az a tablet cucc amivel rodney szokott rohangálni :) még dobálták is hogy mennyire strapabiro nagyon kemény :D:D
  • drobee
    Nekem is érdeklődésemet az Atlantis iránt a magyar pilot keltette fel, de eredetiben folytatom. Vagyis elkezdem, mert ugye duplaepizód a nyitó. Jobb csatornáknál...
  • Istencsászár
    Ezavan, kész, eztkell szeretni... nézd a jó oldalát, legalább levetítik itthon. / én tévébe nemnézem, mindent eredeti nyelven, és mindent azonnal:) / de most mit siránkozzak itt. Elszúrták, de ez nemis megelepő, aki igazi SG fan az letölti, aki csak kiváncsi rája az majd megnézi ( aki nagyon kiváncsi volt az már az első szériátol fogva nyáladvza nézi :) ). Persze nincs nete mindekinek, de akiknek van az igy tesz, a többiek pedig szépen nézik a tévébe.
  • Lyan Kyj
    Carson magyarhangját sohasem fogom megbocsátani...a többi még csak-csak (hmm).

Sheppard hangja meg tök monoton. Mikor Teyla bolygóján beszélgetett gyerekekkel:
    -egymesszimesszigalaxisból jöttem. <--hadarva, hangsúly nélkül...ott kapcsoltam le.
  • MerlinW
    Számukra nem csökken az élmény, viszont egy jelentősen gyengébb sorozatot kapnak. És pont ez az ami zavarja az eredetit ismerő ember. Mert mi nem felvágózunk itt, hanem csak mi érezzük szarul magunkat, hogy ti nem azt élitek át amit mi, illetve azt amit a készítők akarnak.

Illetve nem is a kedves szinkronos verziót néző embereket vetjük meg, - mert ez álljon a legtávolabb tőlünk - hanem azokat a szinkronstúdiós arcokat, akik a mai sci-fi-ben haldokló világban az éppen futó 2-3 valamire való sorozatból is középszerű miújságot csinálnak. És igen, ez minden jóérzésü embert bánt. Csak azt nem bántja aki vagy nem nézte még angol hangokkal, vagy nem csípi a stílust.