2619
  • Hyder
    (3x01) - No Man's Land hun felirat (( csillagkapu.hu ))
  • [Jakuza]
    Na told ide nekunk is a linket. :P
    Bar nem is kell inkabb megnezem az angol szoveggel. :PPPPP
  • Heimdall
    tom, de nekem 25 perc múlva magyar is :D
  • sza.sa
    angol már van...
  • Heimdall
    Emberek, nincs valakinek felirata SGA 3x01 No Man' Land-hez? Mert én már csinálom és egyharmada kész is van, de lehet h nem tok addig várni.
  • Heimdall
    Én azon röhögök h 851 peer volt mikor szedtem ^^
  • Lyan Kyj
    eh, lengyel meg szlovák felirat van, de angol nincs:S
  • _Vegeta_
    Szerintem Lala maradjon csak SG1be. :D
  • tomo
    vegre beindult a sorozat.
    kellemes volt az elso resz, meg ugy is , hogy nem neztem vissza a 2. eved utolso reszet.

nekem egyre jobban tetszik az atlantisz , sot , mondhatom most mar jobban , mint az sg1. mar csak Claudia Blacket ( Vala ) kene athozni ebbe a sorozatba , es minden ok lenne.
  • _Vegeta_
    De eloszor le kell "halaszni" a netrol. ^^
  • gergod
    Ez nem dilibogyó, ezt nézni kell :DDDD
  • _Vegeta_
    Vegre! Vegre! Lehet szedni! :)
  • Heimdall
    Ja meg Teal'c-et is, ő meg az őrületbe kergetné őket állandó Indeed mondókájával :D
  • fruhwirth
    át kéne hivni Atlantiszra Dzsek Onílt. ő megoldaná.
  • Heimdall
    Hát azt én is sajnálom, h SG-1 ben szereplőket váltottak, sztem R.D. Anderson nálkül nem az igazi, bár mondjuk Mitchell is próbálja a legjobbat alakítani, de nekem akkor sem vmi szimpatikus. A SGA 3. évadban én nem igazán a Wraith-ek miatt aggódok, nem mondok többet. :D
  • fruhwirth
    nem, me elrontanám a meglepetést:) de amúgy fenn van már 1 csomó spoiler www.csillagkapu.hu-n. Sheppard megoldja annyit elárulok;)
  • RaveAir
    Mondd! :)
  • fruhwirth
    elmondhatom?:D
  • RaveAir
    Csak sikerült a második évadot is végignéznem... Kiváncsi vagyok, hogy mit találnak ki az évadnyitóban. ;)
  • Rage47
    20 részes a 2. évad?
    most tartok a 13-asnál... nekem jobban bejön az Atlantis, mint a SG1. De csak azóta, mióta az SG1-ben szereplőket váltottak...
  • RaveAir
    Még szerencse, hogy csak a 2-es évad 10. részénél tartok... :P
  • fruhwirth
    gyüjjön mán a 3. évad. follyon a vréjt-vér
  • Heimdall
    ez hogy is jön ide? :D
  • szajmon17
    helló
    valakinek nincs meg a marslakó a mostohám című film??
  • Heimdall
    Nagyon jól megcsinálták h ha megnézed az utsó részt 2. évadban, akkor télleg a körmödet fogod rágni h úr Isten csak jöjjön már a folytatás
  • MerlinW
    Hál'isten itt van a nyakunkon a köv évad:)
  • 2XP
    Az tényleg nagyon szépre sikerült :)
  • RaveAir
    Mire végignézem a 2. évadot, a foci vb alatt, szerintem akkora már elkezdik a 3-at. :)
  • Lyan Kyj
    Elszeretném mondani, h az új főcímet szerintem rendkívül csodálatosra csinálták. Mikor először láttam, majdnem megkönnyeztem, annyira eltalálták. Kimerevíti az arcokukat, mint igazi hősök lennének, egyszerűen király!
  • Lyan Kyj
    Nekem SGA jobban bejött, nem tudom, miért. Sztem a 2. évad is nagyon ott van, van pár oltári rész. Előre figyelmeztetlek, h csak akkor nézd meg az uccsó részt, ha kibírod a köv. évadig
  • Maak
    Igazat kell adjak...szeretem a stargate-t, de az sg-1 jobban megfogott és érdekesebbnek találtam mint az Atlantist, talán O'neil alakja miatt, de jobban tetszett.Az a bajom, hogy azt meg nem tudom beszerezni, pedig szívesen végignézném újra.:)Bár Atlantisban is van kedvencem aki miatt muszáj nézni.:D
  • RaveAir
    Egy kicsit le vagyok még maradva, mert csak tegnap fejeztem be az első évadot. Még szerencse, hogy ma tudom folytatni a következővel, mert teljesen ideges lennék, ha hónapokat kellene várni... :) Remélem, hogy a második évad nem fog ellaposodni, mert néhol már az első is éreztetett ilyent.
  • Lyan Kyj
    YEPEEEE!!
  • levi121212
    Hivatalos: SG-1 9. évadja után Atlantis 1. évad a TV2-őn
  • _Vegeta_
    :D
  • fruhwirth
    a Sheppard bennevan a Tru Calling 1x03as részébe. kinyirják. evvan:\
  • _Vegeta_
    Nekem mar nincs tobb bibi :D
  • fruhwirth
    a sok kocka
  • fruhwirth
    1 szó: vizsgaidősuxx. sztem ezzel mindent elárultam:)
  • _Vegeta_
    Nem mindenki lóg a neten allandoan. :)