2619
-
#251 (3x01) - No Man's Land hun felirat (( csillagkapu.hu )) -
#250 Na told ide nekunk is a linket. :P
Bar nem is kell inkabb megnezem az angol szoveggel. :PPPPP -
Heimdall #249 tom, de nekem 25 perc múlva magyar is :D -
sza.sa #248 angol már van... -
Heimdall #247 Emberek, nincs valakinek felirata SGA 3x01 No Man' Land-hez? Mert én már csinálom és egyharmada kész is van, de lehet h nem tok addig várni. -
Heimdall #246 Én azon röhögök h 851 peer volt mikor szedtem ^^ -
Lyan Kyj #245 eh, lengyel meg szlovák felirat van, de angol nincs:S -
_Vegeta_ #244 Szerintem Lala maradjon csak SG1be. :D -
tomo #243 vegre beindult a sorozat.
kellemes volt az elso resz, meg ugy is , hogy nem neztem vissza a 2. eved utolso reszet.
nekem egyre jobban tetszik az atlantisz , sot , mondhatom most mar jobban , mint az sg1. mar csak Claudia Blacket ( Vala ) kene athozni ebbe a sorozatba , es minden ok lenne. -
_Vegeta_ #242 De eloszor le kell "halaszni" a netrol. ^^ -
#241 Ez nem dilibogyó, ezt nézni kell :DDDD -
_Vegeta_ #240 Vegre! Vegre! Lehet szedni! :) -
Heimdall #239 Ja meg Teal'c-et is, ő meg az őrületbe kergetné őket állandó Indeed mondókájával :D
-
#238 át kéne hivni Atlantiszra Dzsek Onílt. ő megoldaná. -
Heimdall #237 Hát azt én is sajnálom, h SG-1 ben szereplőket váltottak, sztem R.D. Anderson nálkül nem az igazi, bár mondjuk Mitchell is próbálja a legjobbat alakítani, de nekem akkor sem vmi szimpatikus. A SGA 3. évadban én nem igazán a Wraith-ek miatt aggódok, nem mondok többet. :D -
#236 nem, me elrontanám a meglepetést:) de amúgy fenn van már 1 csomó spoiler www.csillagkapu.hu-n. Sheppard megoldja annyit elárulok;) -
#235 Mondd! :) -
#234 elmondhatom?:D -
#233 Csak sikerült a második évadot is végignéznem... Kiváncsi vagyok, hogy mit találnak ki az évadnyitóban. ;) -
#232 20 részes a 2. évad?
most tartok a 13-asnál... nekem jobban bejön az Atlantis, mint a SG1. De csak azóta, mióta az SG1-ben szereplőket váltottak... -
#231 Még szerencse, hogy csak a 2-es évad 10. részénél tartok... :P -
#230 gyüjjön mán a 3. évad. follyon a vréjt-vér -
Heimdall #229 ez hogy is jön ide? :D -
szajmon17 #228 helló
valakinek nincs meg a marslakó a mostohám című film??
-
Heimdall #227 Nagyon jól megcsinálták h ha megnézed az utsó részt 2. évadban, akkor télleg a körmödet fogod rágni h úr Isten csak jöjjön már a folytatás -
#226 Hál'isten itt van a nyakunkon a köv évad:) -
#225 Az tényleg nagyon szépre sikerült :) -
#224 Mire végignézem a 2. évadot, a foci vb alatt, szerintem akkora már elkezdik a 3-at. :) -
Lyan Kyj #223 Elszeretném mondani, h az új főcímet szerintem rendkívül csodálatosra csinálták. Mikor először láttam, majdnem megkönnyeztem, annyira eltalálták. Kimerevíti az arcokukat, mint igazi hősök lennének, egyszerűen király! -
Lyan Kyj #222 Nekem SGA jobban bejött, nem tudom, miért. Sztem a 2. évad is nagyon ott van, van pár oltári rész. Előre figyelmeztetlek, h csak akkor nézd meg az uccsó részt, ha kibírod a köv. évadig -
#221 Igazat kell adjak...szeretem a stargate-t, de az sg-1 jobban megfogott és érdekesebbnek találtam mint az Atlantist, talán O'neil alakja miatt, de jobban tetszett.Az a bajom, hogy azt meg nem tudom beszerezni, pedig szívesen végignézném újra.:)Bár Atlantisban is van kedvencem aki miatt muszáj nézni.:D -
#220 Egy kicsit le vagyok még maradva, mert csak tegnap fejeztem be az első évadot. Még szerencse, hogy ma tudom folytatni a következővel, mert teljesen ideges lennék, ha hónapokat kellene várni... :) Remélem, hogy a második évad nem fog ellaposodni, mert néhol már az első is éreztetett ilyent. -
Lyan Kyj #219 YEPEEEE!! -
levi121212 #218 Hivatalos: SG-1 9. évadja után Atlantis 1. évad a TV2-őn -
_Vegeta_ #217 :D -
#216 a Sheppard bennevan a Tru Calling 1x03as részébe. kinyirják. evvan:\ -
_Vegeta_ #215 Nekem mar nincs tobb bibi :D -
#214 a sok kocka -
#213 1 szó: vizsgaidősuxx. sztem ezzel mindent elárultam:) -
_Vegeta_ #212 Nem mindenki lóg a neten allandoan. :)