StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eh. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Aramir
A ruszki/szlovák adókon divat az ilyesmi :D

Aramir
Bûbájos Boszorkák (TV) 62 db tegnap 22:09 Lesli16
Joey(TV) 116 db tegnap 22:06 Lesli16
A narancsvidék 86 db tegnap 22:01 Lesli16
Jóbarátok (TV) 97 db tegnap 21:58 Lesli16

Meg a többi tv-s sorozatnál is, csak azokba már írtak idõközben :D

fruhwirth
lehet, hogy az ATV vagy a FõnixTV megvette a vetités jogait, és 4 fõvel leszinkronizáltatta az összes Atlantis szereplõ hangját, és pl Beckettnek és Mckaynek ugyanaz az ember adja a hangját...nem tudhatod:DD

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Ment mashova is? :D

Aramir
Ha még csak oda írta volna be... :D

sg1 topikba is ugyanezt irta, ilyen kommenteket torolni kellene

Láttál te már Atlantis-t magyar csatornán? :-D

Hello!

Valaki nem tudná megmondani, hogy honnan lehet letölteni az eddigi részeket, magyar szinkronnal(ha van neki), és ha lehetséges igynen és nem torrenttel.
Elõre is köszi.

jaja. ma a 7x15 kovetkezik, mostanaban csak napi 1-2 reszt tudok bevallalni. :((

fruhwirth
akkor ne rontsuk el az újdonság varázsát nálad:)

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Jah, 7x14nel jarok sorry. :)

vala?

vala + daniel jo csapat voltak.

fruhwirth
nekem is nagyon hiányoznak.

amúgy én Teal'c-et nem cserélném le semmi pénzért, Daniel kicsit...nemtudom...amióta egyszer volt a Jonas Quin-es váltás, és visszatért, azóta vhogy nem szimpi. Én nagyon megkedveltem Jonast.

Szentem meg Hammond testesiti meg az egesz star trek gondolkodasmodod. Egyszeruen nemtom Lkepzelni a stargatet Hammond es O'Neill nelkul.

Rafaelo
ez a sorozat is sülyed a szinvonaltalanságba :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Sztem az SG1-et meg kéne ujjítani, nem csak "olajat" cserélni benne...
O'neill - Mitchell váltás sztem jó, Carter - Vala csere se lenne rossz, és Daniel és Teal'c helyett is lehetne két másik tudod karakter...

Atlantis még ugy ahogy jó, bár sztem elrontották azzal h tudós egyedül csak McKay a csapatba, én még annak örülnék a legjobban ha Daniel átkerülne ide...
gergod
Az elején talán mindig a régebbiek a szimpatikusak, aztán majd ha így is lemegy 8 évad, lehet megváltozik. O'neill-t én is jobban bírtam, tudta ám tenni a hülyét rendesen, de Hammond valahogy túl engedékeny volt. Nem igazi tábornok, inkább egy nagypapi.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

fruhwirth
nekem amúgy a leginkább a sorozat nagyrészét átjáró O'neill feeling hiányzik a legjobban. Nagyon jól megformált és elég humoros karakter volt, talán emiatt is nem tetszett nekem annyira a 9. évad elsõre. Bár, Mitchellnek is vannak jó beszálóásai, de néha nekem olyan érzéseim vannak, mintha kicsit erõltetettek lennének, mig ez O'neillnál nem váltott ki belõlem ennyire egyértelmû érzéseket. Az õ poénjai általában jó helyen jó idõben sültek el. De persze lehet, csak azért érzem ezt, mert már 8 évad alatt megszoktam az õ stílusát. Emellett én jobban szerettem Hammondot is.

gergod
Bár tény, hogy elõbb az atlantist néztem meg :D
Fec: hát tényleg lenne mit finomítani rajtuk.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

fruhwirth
sztem az ORI eléggé béna ellenfél, a 9. évad eleje annyira rossz volt, h elkezdtem inkább Atlantist nézni, mer ez az ORI 1 viccnek tûnt.

Azt a fanatikus valagodat. ;)

fruhwirth
nagyon jól tudom, h ez tényleg ilyen bevált szokás, de mindig ilyen frankó részeknél hagyják abba, bár ugyis a Sheppard fog mkit megmenteni, szóval nem lesz gáz:)

gergod
Mondjuk én vártam a sg1 9. évadot, pedig nem cliffhenger volt...

Ha befejezodne a sztori a szezon vegen mennyire varnad a folytatast nyaron? :)

Malakai
Bevállt szokás a sorozatoknál...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fruhwirth
a fenébe, megint egy ilyen rész közepe után kell szünetet tartani?:\\

joebacsi
nyugi, nemkell ilyesmivel élned, este úgyis teret hajlítunk :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gergod
<#hehe>

gergod
Jah koszi jo otlet <#mf2>
Mondjuk lefoglalom magam noobokkal valo vitatkozassal

Bucser
Akkor ne várj:) mnj el kapálni vagy valami:D csak foglald le magad.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

paszmek :D

20-as felirat reteksubon!

gergod
öööö és azt hol lehet? :)

akkor hibernaltasd magad .

gergod
NEMAKAROK JULIUS KOZEPEIG VARNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nálunk már van hozzá felirat! Gyertek!

fruhwirth
nincs még felirat hozzá

Köszi, most szereztem be a 2x18-at erre a magyar feliratra még várni kell gondolom...
fruhwirth
http://felirat.csillagkapu.hu/getsub.php?evad=A2&nyelv=hu&mod=utso&utso=20

FtranX
Sry, hülyeséget írtam, mégsem hrhd-m van,csak hdtv-bõl felvett 350 megás.

Te honnan szerezted be? ;)

FtranX
már értem. asszem akkor nekem olyan van.

Megtalaltam a szamarral. :)

Köszi, de a 2x17 -hez felirat is van?
Elusive
hrhd <#nezze>

FtranX
mi az a hr.hd?

Ti se talaltatok még HR.HD-t a 16-17es reszekrol? Fene enne meg.