2619
-
#651 ühüm -
#650 a bannerban lévő felirat 3x16-tól ugye csak előkészület???
tehát a többi 3x15-ig folyamatosan hetente /ill. kéthetente/ lesz, ugye? -
_Vegeta_ #649 Egy sorozatnal ezt sosem lehet tudni annyi bizonyos hogy 4.evad lesz. -
#648 hi
nem tudjátok hogy megálnak a 3 madik évadnál ?
vagy lesz több évad még belöle 4,5,6 stb !
-
HolyZoly #647 Szerintem csak leparkolták ott, ahol megtalálták... A Daedalus-nak nem hiszem, hogy lennének ős-kompatibilis alkatrészei :) -
#646 Jahh egy űrhajóval...az utolsóval...
Bár majd úgy is előhúznak valahonnan még1et... -
#645 remélem legalább azoknak a luzerereknek a verdája megmaradt valamelyik leszállopályán a városban :) -
#644 hogyne maradt volna...hiszen csak 1 űrhajóval jöttek....a többiek otthon maradtak.... -
#643 ÜDV!
Kérem privizzen az aki eladná dvd-n a sorozatot...nagyon kellene..imádom, de nem tudok tölteni ugyanis lasú a netem, ezért kérek segítséget. Az SG atlantisz kellene magyarul ami már megjelenet.
ÜDV! -
#642 sztem, pedig de, de ez csak majd ~5-10-15 rész múlva derül ki, persze az epizód végén tőle is búcsúzhatunk majd..:) -
_Vegeta_ #641 [SPOILER]Valahogy sejtettem hogy nem marad egy db ős sem. :D -
#640 Komoly :) -
#639 és az milyen, hogy visszatekernek a rész közben, ilyen se volt még:))) -
Gregie11 #638 Mekkora fordulat!!! Legjobb rész, mese nincs! 5* -
#637 "A Movie Networkon december 18.-án mutatják be az A3x15 Tao of McKay című részt, majd az A3x16 The Game című epizód csak 2007. január 8.-án fog adásba kerülni."
csk -
#636 jó kis rész volt..
-
#635 Kanadai Movie Centralon adják elméletileg az SGA-t, angliai Sky One-on SG1 lesz januárban. -
Lyan Kyj #634 Hát ez isteni rész volt! -
#633 -
#632 felirat van :D -
#631 A Movie Network az kanadai csatorna, a Sky One úgy tudom nem, de azon szoktak még SG-t adni, ezért néztem ezeket. Többször volt már rá példa, hogy a SciFi leállt a vetítéssel és ezeken folytatták hamarabb. -
#630 Stargate.Atlantis.S03E11.HDTV.XviD-SFM -
Lyan Kyj #629 Kicsit utánaolvastam!
Úgy néz ki, tényleg leadták, csak volt egy kis kavarodás a címekkel.
Már csak egy felirat kell:P -
Lyan Kyj #628 bkapura is felkerült 3x11. Lehet vkik lenyúlták aztán kitették netre -
#627 bazz ezt jól elnéztem...azt hittem október van... -
#626 Az régi, azóta már tolták Nov 20-ra. Ezek szerint még tolták. -
#625 The Movie Central in Canada posted the schedule for October in it we see:
Stargate Atlantis - S03E11 - 23-Oct-2006
Stargate Atlantis - S03E12 - 30-Oct-2006
more will probably follow in November
itt olvastam.... -
#624 Nemtom mivan, Abydoson nem írtak még semmit. -
#623 ezeken menne kanadában? :S -
#622 én is megnéztem a csatornák műsorát, de se a Movie Networkon, se a Sky One-on nincs. -
#621 erre én is mocsok modon kiváncsi lennék, de nem láttam uj részt sehol. mininova, torrentreactor, stb stb, sehol semmi -
#620 na volt tegnap a bemutató? -
#619 Srácok van itt olyan aki eladná a SG Atlantis-t dvd-n? Bármilyen megoldás érdekelne. Az SG-1-nak pedig a 8-9-10 évadja kellene...már csak ezek hiányoznak...de jó lenne. Help plíz:)
ÜDV!
-
#618 Má' megcsináltaaam:D -
#617 lassan levenni kell csak:) -
#616 fénysebesség -
#615 Azért ennyire ne kapkodj! -
#614 Eltolták november 20-ra. Frissítem ezt a bannert is mindjárt:) -
#613 aha :) olyan régen nem volt itt érdemleges hsz már elfelejtettem mit olvastam pár hete :] nov 20, szülinapi ajándéknak jo lesz az uj atlantisz :) -
#612 #596