2619
-
khm, a banner szerint már lehetne tölteni az uj részt? érdekes nem találkoztam vele sehol :) -
Heimdall #610 Amennyiben csak az első sor, már nem is haraxom XD -
HolyZoly #609 Csak most néztem 3x07 Common Ground-ot mennyire lepontozták Gateworld-ön... :( Nektek melyik volt a kedvenc 3. évados részetek eddig? -
off -- te valójában csak az első sort kaptad :)))De csak azért mert már én is röhögő görcsöt kapok a sok bugyuta kérdéstől...
amúgy akinek nem inge nem veszi magára... -
Heimdall #607 Most ezért miért is én kaptam? -
Morcego #606 Jó.Bocs elnéztem azt hittem hogy az is lejön mert van tartalom meg minden, azt nem is néztem, hogy nincs letöltés!!
De azért nem kell leugatni
-
#596 ?
csillagkapu.hu?
Mellesleg csak 3 napja nincs banner, jövőhéten lesz megint, rajta dátummal. (nem mintha eddig sokat számított volna...) -
lenne erre megoldás??
Én elhiszem,hogy baromi egyszerű mindent megkérdezni...de bammegg... ott ülsz a net előtt...
jah és hát mki tudja,hogy a google jóbarát... -
Heimdall #603 Kedz lol lenni ez a sok kérdezősködés....XD -
_Vegeta_ #602 Szerintem elirta. 1. vagy 2. evadra gondolt, de nagyon aranyosan jott ki. :D
Bazzzzzzz ilyen nincs!!!! :D -
Lyan Kyj #601 ha megmondod honnan szedted le a 10. rész utáni részeket, megmondom 

-
ez már fájdalmas... -
Morcego #599 Sziasztok!
Nem tudjátok, megmondani esteleg, hogy az Atlantis 3. évadjának 10. részétől a feliratokat honnan tudnám leszedni mert sehol nem találom.Előre is köszi! -
#597, #595: köszi
-
_Vegeta_ #597 Sosem jon. Mindigy megy. -
Hali népek!
Két dolog.
1. Banner jön vissza hamarosan, kis szerverproblémák vannak.
2. Új vetítési időpontok:
Atlantis 3x11 The Return II. : 2006. november 20.
SG-1 10x11 The Quest II. : 2007. január 3. -
eccer.... -
mikor jön a következő rész? :S -
Villámhárító központ. Ők mondták :P -
honnan veszed, hogy villámhárító???
lehet wraith-háritó
-
Egy három irányba szimmetrikus városban miért van 4 villámhárító, ráadásul a legidétlenebb helyeken? -
Heimdall #590 Sargate XXXXXXXD -
Arsenalfun #589 Sziasztok!!!
Nagy rajongója vaok a Sargate-nak !!!
Egy kis segítség kéne.Nem tudtok olyan helyet vagy helyeket mondani ahonnan lelehetne tölteni az SG részeket szinkesen????
THX 1000-rel
-
_Vegeta_ #588 1) Nem volt kedvem privatra kattintani. Stimm? :P
2) Talan mert a trek kezdte az egeszet? :) -
őőőő nem azért, hogy belekössek, de:
1.) ha csak Joebácsinak /mellesleg név a tüskebőkiékből van??:D/ akarsz írni, arra ott a pm intézménye, szal ne haragudj de elolvastam /tekintve, hogy nem is volt következő komment eddig/
2.)
csak egy apró észrevétel, ha sérelmezed az ujradolgozást az SG-ben, a kiszámíthatóságot, meg a klisésséget a BSG-ben (szíved joga, utóbbit én nem is nézem), akkor nem értem, hogy a Star Trek bármely sorozata, hogy lehet ellenpélda... -
_Vegeta_ #586 OFF joebacsinak kulon mas user keretik tovabblepni a kovetkezo kommentre
#581: Szabalyok azert vannak hogy betartsuk oket es kesz pont. Arrol nem is beszelve hogy speciel lehet olyan aki tv2n nezi (de ki ilyen idiota?).. mindegy lenyeg hogy spoiler makro azert van hogy hasznaljuk.
#582: Nem hasznaltam sem a "szar2 sem a "rossz" kifejezest. De ha ennyire szeretned kifejtem bovebben.
Az sg koveti a regi nagy scifik felepiteset ezert en nagyon megszerettem, viszont ugyanazokat a kliséket dologzza fel amiket mar hmm egy kicsit soxor lattam. Persze volt egy-ket zsenialis resz, de alapvetoen csak ujradolgozasokrol van szo. Az Atlantis pedig az SG-1 ujradolgozasoknak az ujradolgozasa. Ezert mondtam hogy a regi nagy scifiktol messze van. Ellenben szorakoztato, ahogy te mondtad marmar meseszeru.
Bsg: Nagyon jo remake, kimerem allitani a legjobb remake amit eddig lattam. Nagyon jol kezdtek viszont kezd kicsit (nagyon) kiszamithato lenni. Sajnos. A 3.szezon elejen meg amit csinalni fognak... Mindegy a lenyeg hogy nemigazan koveti a regi scifik felepiteset, inkabb olyan fantasy regenyszeru az egesz.
pb: Nos igen mégcsak nem is scifirol van szo szoval nagyon OFF. Tipikus iq0 vacaksag. Rajottek a 24alatt hogy mennyire kivanja most mindenki az akciot ezert osszedobtad egy ilyen idiotasagot. Raadasul egy fantasy regeny hihetobb mint a pb. Nemnagyon akarom feszegetni a temat, de megvan a velemenyem rola.
Hogy mondjak nehany ellenpeldat olyan sorozatokat amiket nagyra tartok..
Statrek barmely sorozata
dead like me
house
west wing
Ez csak nehany nagyobb név.. :) -
Dzsóbá, pls ne "felejts el":) -
csk.hu alapján annyira mégse nehéz :) -
HolyZoly #583 Ebben a topicban nehéz lenne előremutató spoilert írni... Hacsak nem producer az illető.
A bannerben levő bemutató komoly??? IMÁDOM KANADÁT! :) -
hmm...
sg szar mer komolytalan
bsg szar mer komoly
pb szar, mert iq0 (nah ezt spec rohadtul nemértem, igazán kifejthetnéd :))
most azért pár 10ezer itthoni emberkét elküldtél szépen a f@szba, nemkészülsz miniszterelnöknek véletlenül? :)
nálam ez így néz ki:
sg jó, mert nem veszi saját magát annyira komolyan, talán kicsit mese jellegű, de azért annyi realitás van benne, hogy szórakoztató legyen :)
bsg jó, mert komoly, iszonyat életszagú, és ennek megfelelően kellően komolynak is veszi magát
pb meg csak egyszerűen über...a sztori egyszerűen nézeti magát, és ehhez társul a bármelyik filmet megszégyenítő kivitelezés...én azoknak tudnék gratulálni, akik képesek leragadva mutogatni azon a pár nemtúl reális momentumon...no mind1, ebbe azért annyira ne menjünk bele :) -
spoiler használat elmulasztásáért rohadtul nemfog kapni senki büntipontot...sztem itt olyan sok értelme nincs is a használatának, énse olvasok addig topikot, amíg nemláttam a legfrissebb részeket (az előremutató spoilereket meg hál istennek mellőzik innen) -
Első évad közben is ugyanígy volt szünet persze, sőt úgy rémlik, hogy hosszabb szünet volt, mind1, lényeg, hogy volt. :) -
elrepül hamar az az egy hónap:) -
Sztem volt benn esemény rendesen, főleg mert O'neill (na ebben a részben aztán tényleg szart se értett az aki nem nézte az SG1-et....)
most furcsa hogy nem kapom kézhez rögtön a folytatást, mint ahogy az két évadon keresztül volt :D -
HolyZoly #577 Sztem 3x10 gyöngécske volt egy "évadközepi" "cliffhanger"-hez képest, én azért több eseményt vártam, mint az SG-1 - ben. De várom a folytatást... -
Jaja! Én is várom már nagyon mi történt. -
Hát ez isteni rész volt ez a 3x10!!!! Baxott jó!!! Én nem bírok várni!!!! Most akarom most most most :D -
Én nem divatból nézem ezeket a sorozatokat, hanem mert igenis tetszenek...na téma lezárva! -
_Vegeta_ #573 from sorozatjunikes"De jó, azt hittem, hogy sorozatfüggő vagyok, de az 50-es listából csak 23-at nézek "
Kb enis igy vagyok, miert 2-3azol itt? :)
Amugy sokaknak eleg az az evi 2-3. ;) -
Lyan Kyj #572 Nem azt mondtam, h igénytelennek kell lenni, csak meg kell találni egy szintet, amin elegendő élvezhető dolog van. Ha túl magasra rakja vki a mércét, amin évi 2-3 dolog jut át, akkor suxx...inkább élvezem PB-t, SG-t, minthogy pár unique sorozaton kívül a semmit...de téma lezárva