StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
na a 17-es egész jó volt. 😊

fruhwirth
http://www.mininova.org/tor/195756

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

fruhwirth
http://felirat.csillagkapu.hu/getsub.php?evad=A2&nyelv=hu&mod=utso&utso=20

Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"

Bocs mégse má találtam... És hol találom a 2x17-et? DC, Torrent vagy hol?
Hello, én a 2x16-os keresek egyenlõre feliratot...
fruhwirth
van 2x17, ha vkit érdekel

fruhwirth
jöhetne már egy kis csihi-puhi a wraith ellen, lebukhatna Atlantis végre, h nem semmisült meg...szóval még 1 invázió, de mostmár 100 X303as és 50 Deadeluus ellen, és befejezésül 1 bazi nagy ûrcsata😊

A második évad eddigi részei elérhetõk mind "MINT" release-ben?
Tetszik, hogy nincs semmi embléma rajta, de sajons én nem találom
mindent rész így.

Aki tud róla valamit, légyszi szóljon.

Köszi

gergod
Hát nem. Kicsit lejárt pojén. Azért egy seasonban 3szor is eljáccani ugyanazt. Hát sekélyes....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

FtranX
ez a 16. rész sem volt valami fényes.

Szijasztok.
Nem tudna nekem valaki segíteni? Nem olyan fontos csak felkeltette az érdeklõdésemet.
Az I. évadban a The Brotherhood c. részben lévõ 9 db kis kõtáblán, nem tudja valaki megmondani hogy hol van rajtuk a számozás? Mer McKey és Shepperd a számuk alapján rakta õket sorrendbe.
A választ elõre is köszi.
Levehette volna a pink ruha alatti ruhanemut is. <#rolleyes>
Persze akkor 18karikás lenne. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

gergod
Húúú 214 ritka gáz volt, bár McKay jó arc, de ez így nagyon sok volt belõle.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

En birom McKayt, de ez a resz (jo volt a fogalmazasod) fos volt. 😞

FtranX
Ez tényleg egy fos rész volt. Nemszeretem, amikor McCay van a középpontban, valahogy hülyén erõltetettnek tûnik a stílusa.

214 nagyon szar resz volt. 213se palyazik a legjobb reszek koze mondjuk. 😄

joebacsi
2x14 meg érdekes egy rész volt, nekem annyira nem jött be (eléggé Grace utánzat volt, emellé meg kiszámítható is), de azért a vendégszereplõ felvitte rendesen 😊
asszem sikerült megtalálnom a main pointot a részben 😊)(a bimbis képpel inkább még várok a normálisabb hdtv rippig 😄) :

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
nemtudom, jól jött az ott ki sztem (drága Elizabetünk is megkönnyebbülve megtámasztja a pultot, csak az nem ilyen látványos 😊)
engem jobban zavart, hogy eléggé elcseszték a vágásokat az elektroshokkos pisztolynál 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gergod
egyre többet veszem észre, hogy ez a Ronon gyerek nem túl jól csinálja a dolgokat. Lásd 2*13-ban a végén, ráborul a pultra, amikor megoldódik a helyzet, ez nagyon erõltetett. Nem mintha rajta múlt volna....
2*12-ben amikor a cellában vannak, a Wraithek elmennek és akkor kezd keménykedni... Valami nem stimmel vele.

gergod
Hmm a szám címe: Beyond the Night énekelte Rachel Lutrell....

Eeh. fúúúj. 😄

joebacsi
kössz, igyekszem, örülök, hogy bejött kicsim...<#idiota>

Most neztem a 12ben Joe ugy latszik noveszti a haját, meg a borostas arc is nagyon meno volt. 😄

gergod
Mondjuk valszeg nem õ énekelte, csak playback volt :S

mrzed001
Húú nekem nagyon nem. Kérem kapcsojjaki 😊)
És közben az az ábrázat amit vágott ... nemistudom de olyan furi volt az egész

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

gergod
ez a zene a 2*13-ban a mit Teyla énekel megszerezhetõ valahonnan? Iszonyat bejön.

mármint épp annyi epizód egy évad, mint a legtöbb sorozatból (20-24) - sõt, az sg még különleges is, hiszen kábeles sorozatként van 20 epizódja - a legtöbb kábeles sorozat csak 10-13-16 epizódos
Malakai
Csak az a kár, hogy aztán meg hamar vége lesz az évadnak, mármint kevés epizód egy évad. 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[Jakuza]
Azert irtam le a reszek premierjeit.
Most minden heten lesz egy resz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

FtranX
jó rész vót. 😊

Malakai
Áhh, mostanság el vagyok ám maradva letöltések terén. 😊 Kanadai filmcsatornákat pedig nem lehet nálunk fogni. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

joebacsi
mivel tegnap volt a tv premier-e 😊
azt hittem, te már arra a részre mondod, hogy jo volt, mert a 2x12 már 1 hetes 😊

Malakai
A2x13? Nem huzzák sokat az idõt 2 rip között. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

[Jakuza]
Nov. 28. - "Epiphany"
Dec. 5. - "Critical Mass"
Dec. 12. - "Grace Under Pressure"
Dec. 19. - "The Tower"

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

dehogynem, éljen, éljen, hip hip hurrá 😄
Malakai
Ez a rész is tetszett... 😊
Bár látom az SG-s rajongó tábor nem túl aktív. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egyre humorosabb ez az atlantis. 😄D

Malakai
Csak úgy röpködnek itt a jelzés nélküli Spoilerek! 😛

Amúgy jó rész volt LMDK elég gyors is volt...

A bohócos poénon behaltam. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gergod
Lool a kis ribanc wraith hívõ 😞 pedig már reményedtem, hogy õ is atlantis szereplõ lesz, nem lett volna kellemetlen néha látni még 😄

FtranX
😄DDD

FtranX
nah, meglestem én is. elég jó rész volt

joebacsi
hát nemtudom, én azért mutattam volna Sheppard helyében pár földi pozíciót a kiscsajszinak, mikor úgy nagyon érdeklõdött a kultúránk felõl, azzal csak nem szerez túl nagy stratégiai elõnyt a Wraith <#vigyor>

Malakai
Áhh, általában meg szoktam várni, míg felirat is lesz egy részhez, mégiscsak úgy a leg élvezhetõbb, de ezt lehet elõbb megnézem. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

gergod
Húúú bazz kurva jó rész 😊 kötelezõ megnézni 😊

gergod
Joebácsi: így jártál 😄DDDDD

Ftranx: A gateworldön lévõ idõpont a sci-fi channelre vonatkozik, ha nem lenne ez a kanadai mozicsatorna akkor tényleg akkor lenne.

_Vegeta_: Na igen 😞(

De hrhd majd csak kesobb jon. 😞(

FtranX
remélem igazad van és az oldalon belinkelt idõpont hülyeség 😊

joebacsi
most akartam belinkelni pont ezt a szemelvényt cskhuról...rohatt!!!44 <#mf2>

gergod
Szerencsére nincs igazad 😊
A következõ 2x11-es Atlantis részt nov. 21-én mutatja be egy kanadai mozicsatorna 😊
Azaz 3 nap múlva!!!!!!!!! Szerintem kedd reggel már szedhetõ lesz különbözõ helyekrõl.

Sajnos az SG-1 -et tényleg csak januárban folytatja a sci-fi channel.