2619
-
#491 Ez most egyszerre volt sértő és hízelgő. -
#490 Itt derül ki, hogy a stáb nem gondol a női nézőkre..:) Próbálják elterelni a figyelmet Téjlával, de ez ugye a lányoknál nem jön be...:) -
#489 Carmen jól mutatna, jól mutatna.. nade poszteren?:)
Egyébként ezek a női tulajdonságok néha megijesztenek...:) Nem leszünk házasok:) -
_Vegeta_ #488 Speciel en nem vennem eszre mert téjlát neznem. :D -
#487 OFF
nah ez meg a férfiakra általánosító, és sértő:)))))))))))))))
bocs az off-ért
ON -
#486 hidd el... azonnal észre vennétek,ha a háttérben felbukkana egy Carmen-es poszter... már csak azért is,mert az a ti szobátokban is jól mutatna ;))) -
#485 csak hízelgő akart lenni....:)
és pont arra utalt, hogy csak egy lány (vagy más megfogalmazásbán, hogy ne tünjön sértőnek: egy férfi sosem) lehet képes a díszletre nézni, hogy most az úgy jól néz ki, vagy sem...
legfeljebb, ha valami spéci cucc..:D -
_Vegeta_ #484 Jéé tenyleg lány. Hehe. :) -
#483 szabad a Wraitheknek szurkolni?:) -
#482 :) Szóval ehhez is lány kellett :) Ez egyszerre sértő és hizelgő... :)
Különben csak azért vettem észre,mert rögtön megtetszett... jól mutatna a szobámban ;) -
#481 én erre a csíkos bluesra nem emlékszem -
#480 nah, ehhez is egy lány kell, hogy észrevegye...:c)
én maximum az ismétlödő fegyvereket ismerném föl...
de ezzel együtt ez nem baki, csak azt sejteti, hogy a Pegazus galaxisban minden bolygón milyen hasonlóan fejlődnek a kultúrák XD
biztos valami Wraith-űző szimbólum:) -
#479 És tényleg! -
_Vegeta_ #478 Ugyi vagy. :) -
#477 Hogy egy kicsit elvonatkoztassunk a hangokról :)
Ma figyeltem fel,erre az apró ismétlésre a díszletben ;)
Lehet,hogy már volt terítéken a dolog,akkor sorry...
-
#476 sztem a hangok nagyon jók eredetibe. Ronon és Carson hangja nagyon tuti. McKay vinnyogása is marha jó egy-egy szorongatott helyzetben, szóval sztem az eredeti szinkronhangok hallgatása immáron 3 évad után nehéz lenne a szinkront megszoknom, nem is néztem magyarul 1 részt sem még. de ha esetleg a Sci-Fitól elveszik az új részek vetitési jogát a TV2nél, akkor talán, bár erre kicsi az esély:) -
#475 egyetértek -
Gregie11 #474 Nekem nem jön át McKay ironikus hangvétele, Carsonról meg ne is beszéljünk. 100 szónak is 1 a vége: ne flameljük inkább nézzük (mindenki úgy ahogy jónak látja) -
_Vegeta_ #473 jah :) -
#472 Persze persze, csak eddig nemláttam tvbe :) mintha meseét néznék olyan hüle szinkronhagok vannak:) poénos az egész, mármint a hang, mer a film poénjait, stílusát nem adja vissza :/ Persze hogy megszokás, csak muszály volt leírni:)D -
#471 a tegnapi elég halovány rész volt. -
#470 ezzel teljesen egyet értek... én már a kezdetek óta szeretem a Csillagkaput... szinkronosan... De a 8x18 és a 10 évad hatására rá kellett jönnöm,hogy a hangok cseppet sem hasonlítanak az eredetíre,de nekem már furcsa a feliratos változat :)
Atlantist is feliratosan láttam először... nagyon jól játszottak a színészek a hangjaikkal... ha csak az első részre gondolok McKay NPE-je... de hát kanadai... na az a szinkronosba nekem egyátalán nem jött át...
ez magánvélemény volt a köbön... -
#469 sztem is megszokás kérdése, kinek melyik hang tetszik -
_Vegeta_ #468 Veletlenul enis elkaptam a tvben es hangosan felnevettem, elkepeszto..mintha valami fan-made munka lenne. :D
MerlinW: Csak a "tetszik neki"-t hagytad volna ki a hozzaszolasbol. :D
Off
[apro]Persze hogy elfogadja ha nem latott mast, ez kb olyan hogy az orszag nagy reszenek megfelel a buzik kozt meg a b kategorias chuck norris...igenytelenseg nem mas. Akinek ez megfelel felolem elvezze, de megnyugtat hogy en ezen mar "tulleptem". :D -
#467 Te nézd az eredetit, a TV-sek nézzék a szinkronosat, mindenki nézze ami tetszik neki. Egy hónapja csak ez a téma. Ráadásul semmi értelme. -
#466 Előszőr néztem meg a magyar szinkronnal egy részt... ez katasztrófa... vicc... totál élettelen és élvezhetelen, a karakterek egyéniségt és eredeti mivoltájukat távolról sem adja vissza, akcentusok semmi, minthe nem is lett volna olyan az eredetibe... -
#465 ja télleg sry elfelejtettem :) -
Lyan Kyj #464 pénteken adják le, csak egy hét kimaradt most, lásd stargate topicot. -
#463 szombatonként adják le és éjjel már lehet tölteni -
#462 fura. hh nincs ma már 3x08? megint szünet van? -
#461 OFF
Probléma egy szál se, a kevés minőségi reges magyar torrentoldalakat azért nem reklámozzuk, mert egyrészt többségére nem lehet regeni, másrészt hazánkat ismervén vigyázni kell rájuk:) Nyílt napokon meg ugyis pikk-pakk végigszalad a hír a netközösségen:)
Mininova nem lassu, ha ugy használjuk, ahogy kitalálták (0Day), azaz a legujabb cuccokat töljük róla (felkerülés utáni 1-2 napban mikor már elég seeder van és nincs már annyi leecher)
A közösség érdekében, információcsere előtt érdemes utánajárni a dolognak, hogy valóban aktuális-e még (jelen esetben meglesni lehet-e regelni). Én is imígyen szoktam, oszt nincsen sosenem vitaalap:)
Alex: nincsmit.
Písz:)
ON -
Heimdall #460 Bocsánatot kívánok, nem tudtam h már nem lehet regelni meg azt se h nem reklámozunk magyar torrentoldalakat, viszont mininova az rohadt lassú legalábbis nekem.... -
alex73 #459 köszi az ifót
alex73 -
#458 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt el is mondta a fickó, de az pl áthidalható úgy, hogy aki szolga azt nem eszik meg...nem tom, nekem furi... -
#457 pl. tuti találkozunk majd még olyan emberekkel, akik az örökéletért cserébe szolgái a Wraith-nek -
#456 s3ep07
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ezt most nem értem...bár sejtettem hogy valahogy visszaadja Sheppard életerejét, csak azt nem tudom ezzel a fordulattal, mert ugye ez az, mit akarnak majd kezdeni... -
#455 és a harmadik évad még csak a 7. résznél tart... pénteken lesz csak a nyolcadik -
#454 1. Mintha nem tudnád hogy oda nem lehet regisztrálni...
2. Magyar reges torrentoldalakat nem reklámozunk. -
Heimdall #453 Bitgate-en is fent vannak :D -
#452 mininova.org
piratebay.org
torrentspy.com
torrent-finder.com