StarGate Atlantis (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gateworld.net/atlantis/s2/index.shtml
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Egyenlore csak azt lattam a regiek kozul.
😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Koszi a tippet megnezem az endless-t, es koszi az accot is. 😊)
Nallunk ez a tng vs b5vita szinten endless. 😉
A TNG-nél egyébként sokkal jobb a mozi 1-6, na az még ma is bármikor nézhetõ (a B5 meg minden viszonylatban übereli, pedig 10-ed annyiba került 1-1 rész)
Trivialis h a tngbe a sztorivonal nulla, de nem is ettol olyan fantasztikus. 😊
B5be az a jo h szuper a sztori es kivalloan van ez a sztori korulveve toltelekepizodokkal rengeteg mondanivaloval, imadom. Viszont amiota volt szerencsem vegignezni a tng-t, hát szerepcsere jott letre. 😊
No ott minden rész egy teljesen külön story (tényleg külön story, más szereplõkkel, más korban, más helyen..).
Na az egy igazi scifi: társadalom és jellemkritika a köbön (minden 10. részben elpusztul a föld valami emberi hülyeség miatt), ehhez képest a ST csak lite.
A star trekekben az sem teccet, hogy kitaláltak valamit, aztán a következõ részben már el is felejtették, pl a pajzs, amivel a nap koronájába lehet repülni csak egyszer alkalmazták, anyagtalanító pajzsot egyszerse a rész után (pedig milyen jó kis bombákat lehetett volna vele a Borg kockákba juttatni 😊 )
Szóval a globális storyline teljesen nulla volt.
És van storyline (😊), hál isten most mindhárom elindult scifi sorozatban (Treshold, Invasion, Surface) elõtérbe helyezik a globális történetet, és nem egyedi részenkénti sztorik vannak
Invasion Topic
az Invasion amúgy milyen? Érdemes nézni? Pont most történt meg, hogy a Lost 2x03 helyett véletlenül az Invasion egy részét töltöttem le. :|
Sajna a bsg is sokat pihizik most. 😞
Viszont van neznivalo. Surface, invasion egesz nezhetonek tunik.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
amúgy végre megvan atlantisz elsõ 20 része, végre megnézem mirõl zengtek itt ódákat 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amúgy csacsival kb milyen sebességgel jönne?
En mikor kijottek is a szamárral leszdtem oket, javaslom most is probald azzal ha turelmes vagy. En pl atlantist csak HRHD-ba irom ki. 😊
gergod: Megjegyzem mindegyik tortenetorientalt sorozatnal igy van. Ezt a stargate univerzumot elegge gagyin csinaltak meg szentem.
ftranx: te dög! 😄
Amúgy szerintem az ori most messze veri veszélyességben a wraith-eket.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ftranx: Ahha. 😄
McKay beszede viszont kanadaias. 😉
amúgy én jobban szeretem az atlantist mint az sg-1et és valóban jobb az atlantis felirattal.
How much can you take,before you snap?
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"