StarGate Atlantis (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FtranX
Úgy látszik, hogy a következõ részt csak 2006.01.06-án adják le. :C

http://www.gateworld.net/atlantis/s2/index.shtml

Lejott az osszes hrhdtv es nem fake egyikse szoval tessek szedegetni, mind kúúl minoseg. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

season 2 1-10ig van hrhdtv. :]

Üdvözlök mindenkit

gergod
Lesz 3. season!!!!

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

mrzed001
Válasz a Star Trek topicban 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Jah. A Khan haragjanak nincs valami mely mondanivaloja. 😉
Egyenlore csak azt lattam a regiek kozul.

mrzed001
A Star Trek 1-6 mozikra gondoltam. Azok nagyon-nagyon mélyek, és ma is bármikor nézhetõek

😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Melyik mozi 1-6?
Koszi a tippet megnezem az endless-t, es koszi az accot is. 😊)
Nallunk ez a tng vs b5vita szinten endless. 😉

mrzed001
Outer Limits-et Endlessen keresd (10 DVD-bõl 6 volt már fent). Imádom, Many Coto egyszerûen zseniális 😊
A TNG-nél egyébként sokkal jobb a mozi 1-6, na az még ma is bármikor nézhetõ (a B5 meg minden viszonylatban übereli, pedig 10-ed annyiba került 1-1 rész)

Jajj az outer limits-et mennyire meg akarom nezni, meg a twilight zone-t is. De nemtom mexerezni. :\
Trivialis h a tngbe a sztorivonal nulla, de nem is ettol olyan fantasztikus. 😊
B5be az a jo h szuper a sztori es kivalloan van ez a sztori korulveve toltelekepizodokkal rengeteg mondanivaloval, imadom. Viszont amiota volt szerencsem vegignezni a tng-t, hát szerepcsere jott letre. 😊

mrzed001
Ha a minden rész külön dolog teccik, akkor nézd végig a The Outer Limits-et.
No ott minden rész egy teljesen külön story (tényleg külön story, más szereplõkkel, más korban, más helyen..).
Na az egy igazi scifi: társadalom és jellemkritika a köbön (minden 10. részben elpusztul a föld valami emberi hülyeség miatt), ehhez képest a ST csak lite.
A star trekekben az sem teccet, hogy kitaláltak valamit, aztán a következõ részben már el is felejtették, pl a pajzs, amivel a nap koronájába lehet repülni csak egyszer alkalmazták, anyagtalanító pajzsot egyszerse a rész után (pedig milyen jó kis bombákat lehetett volna vele a Borg kockákba juttatni 😊 )
Szóval a globális storyline teljesen nulla volt.

Szentem sokkal faszabb a startrekes minden resz egy kulon sztory dolog.

mrzed001
Egész jó, eddig jól megcsináltnak tûnik 😊)
És van storyline (😊), hál isten most mindhárom elindult scifi sorozatban (Treshold, Invasion, Surface) elõtérbe helyezik a globális történetet, és nem egyedi részenkénti sztorik vannak

Invasion Topic

Invasion.. háát. Vegyesek bennem az erzesek. Egesz jo olyan 4400szintu sorozat erdekes is meg nemis tinijellegu is meg nemis. Szerintem az elso reszt mindenkepp csekkold.

FtranX
na nem baj, most úgyis inkább a Lost-ra vagyok ráizgulva. :>

az Invasion amúgy milyen? Érdemes nézni? Pont most történt meg, hogy a Lost 2x03 helyett véletlenül az Invasion egy részét töltöttem le. :|

Szunet. Tod a szineszek nehezen dolgoznak es pihijuk van. :]
Sajna a bsg is sokat pihizik most. 😞
Viszont van neznivalo. Surface, invasion egesz nezhetonek tunik.

FtranX
miért olyan késõn??! :/

gergod
november 20on valahanyadikán

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

FtranX
nem tudjátok mikor adják a 2x11-et? a gateworld-ön a 10. rész után nem írnak semmit.

Bonyolult es megyek arra a kiba muszaki rajzra... kesobb 😄

gergod
aham. ez sajnos kimaradt eddig, nem volt rá szükségem 😊 de lehet rávisz a sors, csak áruld el kb mennyivel jönne 😊

eMule az eDonkey halozatan. Ez a szamár. 😊

joebacsi
rip(?) csacsi 😞
amúgy végre megvan atlantisz elsõ 20 része, végre megnézem mirõl zengtek itt ódákat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gergod
hát csacsit nem ismerem 😊 de most csordogál torrenten, csak kibirom 😞

Amúgy csacsival kb milyen sebességgel jönne?

Sajna ilyenkor mar nehez beszerezni. 😞
En mikor kijottek is a szamárral leszdtem oket, javaslom most is probald azzal ha turelmes vagy. En pl atlantist csak HRHD-ba irom ki. 😊

gergod
Arra gondolok igen. Sajnos mininován nem seedelik a 120-ast, és a 2. seasonból is csak a 9. van fönt. Piratbay, torrentreactor szintén nem tartja 😞

Ha hrhd-ra gondolsz, akkor az osszes reszbol vannak olyanok. Es tudomasom szerint egyetlen egy 720as resz terjedt el talan. 4giggas, na az nagyon fincsi. 😊

gergod
Némelyik részbõl milyen nagyon fincsi High Resolution videjók vannak <#finom> Nagyon ott van a szeren 😊

Rage47
huu most nézem az 1/20-at nemsemmi😊)))))felirattal sokkal jobb a SG-1 is meg Atlantis is sztem..tegnap láttam tvben a sg1-t..hááát sztem naon gagyi a szinkron...
az is igaz.

gergod
azért nem mondanám gagyinak, dehát ízlések és .... 😊

Pedig nagyon hallani a beszeden.

gergod: Megjegyzem mindegyik tortenetorientalt sorozatnal igy van. Ezt a stargate univerzumot elegge gagyin csinaltak meg szentem.

ftranx: te dög! 😄

FtranX
én kb. 30 másodpercet vártam a kettõ között. 😄D

gergod
Ez sajnos korábban is megfigyelhetõ volt az sg1 némelyik évadzárójánál. Sajnos a félévközi szünet is hosszú lesz, és ott is félbe fog maradni két rész 😞

Amúgy szerintem az ori most messze veri veszélyességben a wraith-eket.

Hú, jó tudni hogy kijött a második évad, elég hangulatromboló volt úgy befejezni az elsõt, hogy fél évet kellett várni, hogy mi történik 😊))

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Dr. Carson van szó az Atlantisban, nem? Hát Én soha az életben meg nem mondtam volna, hogy ez a muksó skót->kanadai, szerintem nagyon darabosan beszél, mint aki tanulta a nyelvet valami szláv mellé.

Azze az angol akkcentusokat elegge tisztan ki lehet szurni. 😊

Ftranx: Ahha. 😄

A doktor elég furán nyomja, az biztos, én azt hittem, lengyel vagy szlovák, esetleg orosz 😊

FtranX
skóciában születt, aztán késõbb vándoroltak ki Kanadába, majd késõbb visszaköltöztek egy idõre. 😄

Tisztan hallani a skot akkcentust a beszeden, foleg h a szinesz nem is skot hanem kanadai. 😄
McKay beszede viszont kanadaias. 😉

FtranX
a dokinak is elég érdekes a beszéde. elõször azthittem, hogy töri az angolt, aztán meg kiderült, hogy skót 😊

én sem értem, miért nem jó a sima stargate topic, hiszen már ott is tárgyaltuk az atlantis témát. de ha már van akkor...
amúgy én jobban szeretem az atlantist mint az sg-1et és valóban jobb az atlantis felirattal.

How much can you take,before you snap?

joebacsi
ha 25 nyelvet beszélnék lehet énis hadarnám az angolt 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

phalanx
jaja neki, meg az SG1-ben Daniel-nek szokása hadarni és olyankor csak 4-5 visszatekerés után sikerül megérteni mit is mond <#smile>

nekem azé kell, én nemtok olyan jól angolul! 😄

😄DDDDDDDDDDDDd

FtranX
én nem is használnék feliratot, ha az a kötsög McKay nem beszélne olyan rohatt gyorsan. 😄

jaja, felirat rulez!!! 😄DDDDDDDDDDDDDdd

phalanx
magyar szinkron teljesen felesleges (annak ellenére hogy nekem az SG1-ben levõk nagyon is bejöttek) én szemly szerint inkább a feliratra szavazok, nomeg ki tudja mikor fogják leadni magyarul.... addig nem birok várni <#eljen><#eplus2>