2619
  • _Vegeta_
    Az indult sorozatoknak kb 50%-at szoktam nezni, ahogy idom ngedi rendszeresen. Divatbol viszont nem nezek semmit es ha valaminek csokken a szinvonala azt eszreveszem es ha ez mar nagyon zavar abbahagyom, ettol jo a sorozatnezes. Barmikor abba lehet hagyni. Ennek a sorsara jutott a lost, pb es még sok más. Ha a 24 6.szezonja megin nem uti meg az elso 4szezon szintjet akkor azt is hanyagolni fogom.

Gregie11: Spoiler feliratot ne felejtsd el mert konnyen buntipont lesz a jutalmad.

Lyan: Termeszetesen nagyok az elvarasaim, miert erjem be kevesebbel? Ennyi erovel baratok koztot is nezhetnek, de annal igenyesebbnek tartom magam.
  • Lyan Kyj
    hagyjad, mert flém lesz belőle...hagyd csak, ő baja, h nagyon az elvárásai, kevesebb dolognak tud örülni
  • stargatelost
    Vegeta akkor te most komolyan...mt is szeretsz? Semmit ? Még az sg-t se? Akkor meg minek nézed?
    Se Lost, se PB , se SG ....akkor mi?
  • Gregie11
    Hát ez a 3x10 olyan jó volt, hogy nem találok rá szavakat. Egyszerűen művészi. Minden volt benne: O'Neill, Sheppard meg a többiek az SGC-n, replikátorok, összeesküvés, intergalaktikus kapuhálózat, ősök... Na meg WOW FERGETEGES!!!
  • _Vegeta_
    Te nagyon hulye vagy. :DDD

MerlinW: Neztem a lostot sott nagyon tetszett az elejen, de nem lett mas mint egy vontatott, unalmas szarsag semmi ertelmes otlet nincs benne. A sok idiota netes meg nézi mer csak lesz benne valami.. Ez az igazsag. Az meg hogy valaki az iq0 prison breaket egyaltalan jo sorozatnak tartja.. háááát. Lelke rajta.

Az sg pedig a scifik legalja. Ez van.. nincs mit rajta szepiteni, de sajnos most o az egyetlen tradicionalis scifi sorozat. (A BSG is mar komolyabb temakra gyur, kezdi elveszteni a scifi jellegét.)
  • Lyan Kyj
    HÁHÁHÁHÁHÁHÁ!!!

3x10!!!
    Dr Lee: "Még sohasem találkoztam egy nővel, akit ennyire érdekelne a WoW"
    Weir: "Titkos szenvedélyem"
    Dr Lee: "Mint mindannyiunknak. Már 75-ös szintű mágus vok"

Ezen vagy 10 percet röhögtem^^
  • stargatelost
    Rendben , igazad, nem vagyunk egyformák...

Na jó, szal Atlantis...hát még nemtok hozzászólni, mert még nem láttam az új részt :D
  • MerlinW
    OFF

Nálam középkategóriás, mindenesetre miután a legnézettebbek között van, (meg egyébként is) mondjuk úgy inkább, hogy neked nem tetszik.

Ismerek olyat aki az SG-re mondja ugyanezt. És igaza van. Neki nem tetszik. Hol itt a probléma? Ismerek olyat aki még egy Star Warsot sem látott. Mert őt az nem érdekli. Nekem az egyik nagy kedvencem (kizárólag az eredeti trilogia), de el van fogadva.

"Mindenki más", "nem vagyunk egyformák", blah blah. Akkor próbáljunk meg már úgy is viselkedni.
  • Trisztin
    OFF
    valaki túl sok sorozatjunkie-t olvas...

LOST téma lezárva!! ez az Atlantis topic...
  • stargatelost

Ez egyáltalán nem igaz!!! Jobb lenne ha két részben kiderülne minden? Azért húzzák hogy rágd a körmöd, meg izgulj mi lesz a következő részben, meg egyáltalán...és ráadásul nem sablon, hanem végre valami eredeti...
    Na akkor mondj nála jobbat! Esetleg vetélytársa lehet a Csillagkapu, 24, és Prison Break, de ennyi...ez a 4 legjobb sorozat a világon!!! (persze többet is nézek, de ez a top 4...)
  • _Vegeta_
    OFF

A lost egy unalmas vontatott szar. :D
    Ezerszer jobb sorozatok vannak nala. :P
  • stargatelost
    17 vagyok...persze van más fontos dolog is az életemben ;) De a sorozatok jelentik számomra az egyik szórakozást, kikapcsolódást...és mi baj van azzal, ha ennyire sorozataddikt vagyok? Semmi...
  • Trisztin
    élni tudni kell/kellene...
  • MerlinW
    "számomra az egyik legfontosabb dolog a Lost , meg a többi sorozat , amit szeretek..."

Ha 14 és 16 között vagy megértem. Ha 16 és 18 között, nos... szomorú...:)
  • stargatelost
    Igen a filmmel kezdtem, aztán SG1 aztán Atlantis :) És szerintem azért ha csak az Atlantist nézni valaki, és mondjuk eljut ahhoz a részhez, amikor McKay elsüllyed az ugróval, akkor nem igazán tudja, hogy ki az a 'csaj' ( ugye Carter ) , meg még van pár ilyen eset, szal értelmesebb elöször az SG1-et nézni.

Hát, 2XP , valahogy úgy...számomra az egyik legfontosabb dolog a Lost , meg a többi sorozat , amit szeretek... :)
  • _Vegeta_
    A stargate filmet még 94 vagy 95? nem emlexem-ben lattam. Nem tetszett azota pedig nem vettem elo.

2XP: Egyetertek.
  • 2XP
    "Amúgy a Lostról nem tudni semmit csak azt hogy eltűntek...hát...inkább nem mondok semmit..."

Ezt úgy mondtad, mintha az a sorozat a világ legfontosabb dolga lenne :D
    Én az elején még néztem, bár már akkor sem tetszettek a túldramatizált helyzetek, de 10 rész után már kifejezetten megutáltam, van egy pont, ami után már nem lehet feszíteni a húrt, na ezt a lostban nem vették észre.
  • tnm #554
    de ugye azt meg azzal kezdted, hogy megnézted a filmet????
  • MerlinW
    "...ennyit megérdemel..."
    No, azért bízzunk benne hogy nem fog vérig sértődni..:)
  • stargatelost
    Ehhh...de nem lenne Atlantis ha nem lett volna SG-1....szal az az alap...és sztem alap azt nézni elsőként...sztem...ennyit megérdemel...

Amúgy a Lostról nem tudni semmit csak azt hogy eltűntek...hát...inkább nem mondok semmit...

Na de nem akarok én itt senkivel kötözködni, csak elmondtam a véleményem.
  • t0mmy #551
    azért nem mondanám hogy az alapja, átfedések persze vannak de szerintem kb annyi mint a GTA részek között... XD
  • _Vegeta_
    Domo arigatou. :)
  • Trisztin
    Minden bűn megbocsátva :) mivel megnézted az egész SG-1-et... 8))
  • _Vegeta_
    Francokat, en eloszor altantist neztem. Aztan elso szezon utan az osszes sg-1et is. Bun lenne? Miert? Teljesen kulonallo sorozatokrol van szo.
  • stargatelost
    Te nehogy azt mond, hogy úgy nézted az Atlantist, hogy nem nézted elötte az SG-1-et???? Hát az az alap, anélkül elkezdeni az Atlantist súlyos bűn!!!!
  • MerlinW
    Lostnak van topikja.
    Feliratok:
    www.feliratok.hu
    www.hosszupuska.freeweb.hu
    www.csillagkapu.hu
  • andris7
    Lost: jó
    SG1: eddig 10 évad ha jól tudom
    feliratok a www.csillagkapu.hu-n
  • Lazarus
    Honnan tudnám leszedni a 3x05-09es feliratokat?

Nagyonjó sorozat, tetszenek benne a karakterek. Csak túl rövid ez a kevéske évad :(

Lostról mi a véleményetek? Nem tudok róla semmit, csak annyit hogy valakik eltűntek. Érdemes belenézni?
    Az CSK-1es sorozatot mikor forgatták és hány évadja van? Van olyan jó mint az Atlantis?
  • MerlinW
    Főleg hogy - ahogy SG1 topikba bevágtam a cikk ezen részét - "...Azonban az évadok második fele csak 2007. márciusában fog folytatódni." :)
  • Zsoltika 007
    Jaja! Én is így tervezem. Bár szerintem úgysem fogom tudni megállni.
  • fruhwirth
    meg se nézem azt a részt, aminek a második fele januárban lesz. nem sokkolom magam, mint most nyáron a 3x01el...
  • stargatelost
    Aha, akkor még lesz két rész...
    ÁÁÁ nemtom hogy fogom kibírni SG1 meg SGA nélkül...
    Nembaj, majd okóbertől lesz LOST

• tnm #539
    hoppp, égse lesznek meg:D
  • MerlinW
    Jah, tavaly is január első/második hetében folytatták.
  • _Vegeta_
    hehe
  • tnm #536
    fakkkk
    jó nagy póz
    /legalább vizsgáim meg lesznek:D/
  • Trisztin
    Season 3, Episode 10: The Return: Part 1
    22 September 2006

Season 3, Episode 11: The Return: Part 2
    2007

forrás:imdb.com
  • stargatelost
    Jah, sztem is elkélt volna pár Zet

Amúgy tök kíváncsi vok a kövi epre, így hogy nincs ZPM...még hány rész fog lemenni? kettő? egy? és mekkora lesz a szünet?
  • Maak
    Anno én is úgy kezdtem, aztán sajnos utolértem a sorozatot

nekem piszkosul tetszett a 3x08...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amúgy is Rodney a kedvencem, nem a másik hanem ez
  • Trisztin
    naszóval... kis adagokban [napont 4-5 rész] végig néztem az összes eddig Atlantis epizódot... Eleinte nem gondoltam,hogy ennyire szeretni fogom...
    Szerencse,hogy az 1. évadnál nem hagytam abba...2-3. évad messzemenőkig túlszárnalják az elsőt!!!

Van viszont néhány dolog,amit nem értek...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én elhiszem,hogy nem szeretjük a Goa'uldokat,de van pár dolog,amit igazán magunkkal vihettünk volna Atlantisra... Néhány Zetniqutelre és Tak**-ra gondolok...Én elhiszem,hogy katonaság bízik a "primitiv fegyvereinkben",de legalább egy probát megérne,hogy reagálnak egy zet lövésre ... abban a tudatban meg főleg,hogy a Wraitek bénító lővéseiből néha több is kell...mégis azokat a fegyvereket kezdték el "gyűjtögetni"...
    Mellékesen Atlantis védelmére néhány ágyút is vihettünk volna... tudjátok olyat ,amivel Teal'c egyszer egy egész anyahajót leszedett...

3x08 - jó kis rész volt... :)
    3x03 - már a falat kapartam annyira idegesített,bár lehet,hogy csak azért mert én is meg vagyok fázva ;)