2619
-
#371 tudom h nem az...van olyan nyelvvizsga amihez nem kell tudás nem erről van szó csak én úgy szeretem megnézni a részeket h mindent megértsek mer az amerikaiak hajlamosak hadarni és olyankor semmit se értesz belőle...csak ennyi az egész -
#370 Az hogy beszélsz angolul, az nem nyelvvizsga kérdése :) -
#369 énis tudok angolul van nyelvvizsgám is nem kell adni a nagy arcot egy egyszerű dolgot kérdeztem....ha nem tod inkább hallgass -
#368 ez nagyon szerény szöveg:D
de igaz...
mondjuk nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy annyira érti a nyelvet, hanem inkább arra, hogy nem bír várni még pár órát, mint pl. én se
:D:D:D -
#367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azok nem azért nem jöttek ki, mert már szerves anyagból vannak?? mert sztem igen, és akkor egyszerűen kikapcsoltak/immunrendszer legyőzte őket, és a szervezete lebontja majd őket -
Lyan Kyj #366 vkinek nem kell felirat, ahhoz h értse a filmet... -
#365 te hol találtál az új részhez feliratot mer én néztem a feliratok.hu-n az abydos gaten de egyiken sincs még? -
#364 janis, bitgate-röl hallottál már? :D -
janisjoplin #363 Olyan személyt keresek akinek meg van az összes stargate sorozat /feliratosan/..cserébe adok más sorozatot vagy filmeket,,[email protected] -
Lyan Kyj #362 McKay hadarásaira én is kiváncsi leszek... -
#361 sztem jofej, én birom :D de ha már itt vagyok bevágnám ide a kritikákban leirt kérdésemet: :)
"hova a rákba tüntek wier-böl a maradék nanitok?"
az uj tegnapi epizod sztem nagyon jo lett. szintén idézet "ez a diliház meg az a doki viszont eszméletlenül el voltak találva. meg az ingadozások a cselekményben. sztem k**va jo kis rész volt, annak ellenére is hogy egyböl le lehet vágni a szitut "
-
Gregie11 #360 Rononnak valami alkoholista hangját is adhanák ilyen alapon. Ha már szarnak a szinkronhangokra. Mondjuk nem a szívem csücske :P
-
#359 hát beckettet meg rodney-t nagyon sajnálom hogy ennyire gány hangot kaptak. mégegy hurrá a lidércnek de sheppeard-re is kicsit jobban rákészülhettek volna, mert a poénkodását nem fogja visszaadni ez a hang az fix. rodney-rol ne is beszéljünk :D kiváncsi leszek Ronan-al (igy irják??) mit alkotnak a kedves szinkronosok. -
Gregie11 #358 kezdek vele megbarátkozni de ennek ellenére nem az igazi (Beckett az ott van:P)
-
HolyZoly #357 hála istennek... :) Az egyetlen jó dolog a szinkronban... -
#356 Lidércnek fordították. -
#355 Hát a szinkron full gagyi.
A szinkronszínészeket nem bántom.....de nem az ő karakterük ezek színészek!
Mostanában a szinkronrendezők nincsenek a helyzet magaslatán :(
Hát erről ennyi -
#354 én is nézem...katasztrófális a szinkron... -
#353 de gány a szinkron... de legalább a képminőség jobb igy TV-n mint monitoron :D -
Lyan Kyj #352 akkor maradna wraith....az ori-t sem fordították le... -
Gregie11 #351 Valahol az nem oszt nem szoroz. Majd gyorsan mondja ki. -
#350 Valószínűleg a szóhosszűság miatt lett a wraith árnynak fordítva. Mindkettő egy szótagból áll, míg a lidrérc kettőből. (az színészek ajakmozgása nem fog jelentősen elütni a hangtól)
Valahol írták, hogy ilyen dolgokra is figyelniük kell. -
Gregie11 #349 még azért remélem h a cikk írója cseszte el -
#348 hja énis pont arra gondoltam :S télleg lidérceknek kellett volna nevezni...magyar szinkron... -
#347 árnyak ha jól emléxem a Babylon 5-ben vannak... jellemző a szinkronosokra, hogy ilyen ötletesek.. -
Gregie11 #346 Olvastátok a cikket?
Megragadt egy sor, idézem: ,,Eközben egy új és minden eddiginél erősebb ellenséggel kerülnek szembe, a szinkronban árnyaknak nevezett wraith-ekkel."
Árnyak??? Könyörgöm, ennyire nem lehet elkúrni valamit. Akkor már Lidérc.
Nesztek TV2-s szinkron... -
#345 már van... és benne egy kellemes meglepetés:D régi-új szereplő:P -
#344 nah jöhet a 6. rész :) -
HolyZoly #343 Nem azt mondom, hogy végig kell olvasni a gateworld spoiler szekcióját... én is csak annyit olvastam, hogy /gyenge spoiler/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az asuránokkal lesz benne probléma -
#342 Miért is akarnánk magunknak rosszat? -
#341 nem mivel akkor nem lenne izgalmas a rész... -
HolyZoly #340 Ti nem olvastok előre?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az évad közepén lesz velük egy dupla rész, és igen, a szünet előtt... :S -
#339 tuti hogy lesz...ezt nem fogják kihagyni.. -
#338 Hat akkor gyorsan kezdj neki, mert szvsz magasan a legjobb Sci-Fi sorozat, az osszes kozul. -
#337 ja valóban úgy volt vége mintha lenne majd még egy rész velük :) -
_Vegeta_ #336 Egesz turheto, javaslom eredeti nyelven a nezeset. :) -
#335 jóóóóóóóóóóóóó ja meg királyyyyyyy meg izgiiiiiiiiiii :D -
#334 nem bírtam magammal és elolvastam :P
most már nagyon kiváncsi vagyok milyen az Atlantis. -
#333 Nézd meg 3x05-öt (persze, ha úgy nézed) :)
Nem akarom lelőni a poént, de ha kiváncsi vagy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eredetileg a Pegazus galaxisbeli Ősök készítették őket. Oszt most véletlenül jól rájuk találtunk:)
Arról spec nem volt szó, hogy jutottak el a mi galaxisunkba.
Egyébként 10/10-es epizód volt ez. -
#332 replikátor?
már most nem azért, de azokat az SG1 nem küldte melegebb éghajlatra.
^^