2619
  • wander01
    oks bocs, igazad van :D
  • Istencsászár
    "az élmény erösen lecsökken azok számára akik nem nézik angolul a sorozatot"

nem, nekik pont nem, mivel foggalmuk sincs milyen az eredeti szvsz nincs összehasonlítási alap. Amit te irsz az azokra igaz akik megnézték már angolul.
  • Gregie11
    "Hogy megóvjuk fajunk utolsó képviselőit,elsülyesztettük nagyszerű városunkat az óceánban. Az Atlantis-i Csillagkapu volt az egyetlen kapcsolat vissza a Földre ebből a galaxisból. És azok, akik megmaradtak, visszatértek arra a világra, amely egyszer már otthonuk volt. Atlantis utolsó túlélői itt élték le életük hátra levő részét. Ezt a várost hibernálva hagytuk hátra abban a reményben, hogy fajunk egy napon visszatérhet."
    Ez van a feliratban is. Bocs... Én is rosszul tudtam
  • wander01
    Kori, semmi gond :) nem arrol van szo hogy nem tetszik, illetve arrol is, csak arrol dumáltunk hogy nem figyelnek a készitök az egyedi dolgokra amik egyes karakterek jellegzetességét adják. ebböl kifolyolag az élmény erösen lecsökken azok számára akik nem nézik angolul a sorozatot. de nincs semmi gond, örülünk, hogy van atlantis magyarul :)
  • Kori
    nem akarok senkit se mgsérteni

de akinek nem tetszik a szinkron az ne nézze a tv2-n
    töltse le angolul és nézze úgy
    nekem speciel tetszettek a szinkron hangok
  • wander01
    szted megnézték mielött leforditották? :D
  • tnm #405
    öööö... mondjuk ébredésre??? :D:D:D
  • wander01
    hát... rising az felemelkedés (fizikailag felfele közlekedik ugye :), az ascending az amit mi már megszoktunk :) nemtom hogy mire lehetett volna a risingot jobban forditani
  • HolyZoly
    Juteszembe, egy valamit még nem szidtunk a szinkronnal kapcsoltatban, ez pedig szerintem a cím: Rising - Felemelkedés
    A felemelkedés szót a Csillagkapu világában nem egészen a "lidércekhez" kötjük, sztem mondjuk "Ébredés" nem ütött volna el az eseményektől és az angol eredetitől sem...
  • Istencsászár
    Lidércek inkább attakolnak 2 kézzel ( hagyományos harc ) :) Oráj meg rágondolkozós módszerrel csinálja a dolgait. Viszont a Lidércek ki szivják az humanoidakból az életerőt ( melkasra rak a kéz azt "megeszi" )
  • MerlinW
    Nem. Viszont többen vannak és agresszívabbak:)
  • Serpa
    ezek a lidércek fejlettebbek az Orinál?
  • _Vegeta_
    Még most se lehet 100%ig pontosan tudni melyik osnek mi lett a sorsa. Kalapom ratennem hogy 3-4-5. szezon valamelyikebe talalkozunk valamien osremetevel. :D
    [Ez nem spoilerduma volt]
  • MerlinW
    Oké lehet..:) Majd előkotrom az első évadot, rég láttam:)
  • wander01
    tiltakozom :) nem igy volt, de nézzétek szépen a sorozatot, és gyönyörüen ki fog derülni
  • MerlinW
    Én úgy emlékszem, hogy mikor a lidércek odatettek az ősöknek, azok mind vagy meghaltak, vagy felemelkedtek. A mi galaxisunkba már felemelkedve jöttek. Tehát üldözésről szó sincs.
  • wander01
    igy van :) de bithurol tessék letölteni a részt és megnézni mégegyszer, lfwd a köv epizodra, ugyis elég régen láttam már :) lesz egy-két érdekes dolog :D főleg amit rodney a városban müvel. de nem akarok spoilerezni :)
  • wander01
    igy van :) de bithurol tessék letölteni a részt és megnézni mégegyszer, lfwd a köv epizodra, ugyis elég régen láttam már :) lesz egy-két érdekes dolog :D főleg amit rodney a városban müvel. de nem akarok spoilerezni :)
  • Gregie11
    Sztem jól mondták, érthető volt. Nem tudták őket legyőzni, ezért a túlélők a Földre mentek. Tuti ez volt.
  • Serpa
    hát ez marhajó.
    pont az ellentetjét mondták.
  • wander01
    neem, a lidércek voltak akik a pegazus galaxisbol, atlantisrol elüldözték az ösöket a földre. de ez benne is volt ebben az elsö részben. nézd meg angolul és rájössz hogy a magyar szinkron nincs a toppon :)
  • Serpa
    naa, az Atlantist is nézni fogom.
    stem a szink is jó lett, passzol mindekihez (bár halkan megsúgom, h angolul nem láttam).

a lidércek voltak akik a Földről(galaxisból) elüldözték az Ősöket?
    bár gondolom ez később kiderül.
  • Lyan Kyj
    Felirat Abydoson!
  • wander01
    hát ügyesnek kell lenni. (kreativ doktori )
  • öregharcsa
    én oroszt tanultam....az volt kötelező...(de már az sem megy)
  • Gregie11
    Találtam 2 remek szinkront a mai részben. Az egyik O'Neill-é, a másik Danielé volt.
  • tnm #385
    na úgy tűnik az atlantis doktori mellé a matek érettségi már nem fért be :P
    kiváncsi vagyok, hogy asgard időlassító nélkül :D, hogy nézik végig egy hétvégén azt a 11 évadot... :D:D:D
  • wander01
    én ajánlom hogy szervezz egy csk hétvégét haverokkal és üljetek neki a 9+2 évadnak :D:D:D jó buli
  • wander01
    angol doktorim van SG1/A szövegkörnyezetismeretböl

amugy egyszerü, nem kell aludni angolórán a suliban
  • drobee
    Szóval érthető ha csak az Atlantist nézem? Azért alapvető Csillagkapus fogalmakkal tisztában vagyok, mert régen sok részt láttam, csak sajnos azok ugye nem egymás után következtek.
  • öregharcsa
    akkor neked ez már simán menne....
  • wander01
    jaja simán mondjuk szinkronforditást már csináltam multkor az asszonynak a fast and the furious tokyo drift-el :D elég kemény volt
  • 5w0rdf15h
    ok np én értettem akkor félre sry
  • öregharcsa
    pedig miközben nézed igazán bepötyöghetnéd.....
  • wander01
    én nem nézem felirattal, nincs rá szükségem :) még sam és rodney technikai blablájával is elboldogulok. amugy feliratot gondolom a csillagkapu.hu-n találsz ha már van. (már kértek fel sorozatfeliratozásra bitgate-en, de nincs idöm ilyesmikre :)
  • juzosch
    Eléggé külön szálon fut, csak néhol van utalás az SG1-re. Szóval nézhető nélküle is, de azért nem árt megnézni az SG1-et, már csak azért is, mert jók:)
  • drobee
    Csak iszonyatosan sok idő. Mivel folyamatosan sose követtem az eseményeket, ezért 1. évadtól kellene kezdenem.
  • öregharcsa
    pedig nagyon jó....8. évadtól válik úgymond ketté a sorozat, és fut párhuzamosan egymás mellet majd az SG10. és az SGA3. évad találkozik....
  • Lyan Kyj
    úristen, nem rossz szándékból mondtam. Arra akartam célozni, h valaki felirat nélkül is megnézi. Egy szóval sem mondtam, h ÉN felirat nélkül nézem...de ne offoljunk, ha gondod van, küldj privátot...
  • drobee
    Azt szeretném kérdezni, hogy úgy elkezdhetem-e nézni a sorozatot, hogy Csillagkapus előzményekkel nem vagyok túlságosan tisztában, régebben követtem csak figyelemmel a sorozatot, de akkor is csak a csigatévén. Ma láttam az 1x01-et szinkronosan és írtóra megtetszett. Szóval nekiállhatok-e az Atlantisnak, vagy elöször Csillagkaput pótoljak? Igazából nem szeretném most végignézni az összes évadot :)