2619
-
Az utolsó képkockák nem azt mutatták, hogy a szöke arc uninstalled:) Nem hiszem hogy egy replikátornak gondot okozna az űr:) Valamint Weir mondja is hogy "Mindent tudnak rólunk", tehát az ápdét feltehetően megtörtént. -
_Vegeta_ #330 Itt keresem azt a hozzaszolast amiben leirtam pontosan mi volt, de nemtalalom. :S
Lenyeg hogy azt irtak ki "elozoleg az atlantisban" Aztan hogy kovetkezik az atlantis. Ha jol emlexem. -
Mar a tobbi lefagyasztasa elott megtortent, a filmben meg is emlitti McKay.
403
00:33:12,596 --> 00:33:15,156
Igen, kiszedtem az agressziós
parancsot az alapprogramból.
404
00:33:15,196 --> 00:33:16,956
Éppen most töltöm fel Niamba.
-
én kérdeztem, és szó szerint az volt odaírva, hogy:
"Last Season"
amit valsózínüleg űgy értettek, hogy a "last season"-ban volt az: "a failed alliance" (ezt már csak mondják) -
_Vegeta_ #327 Hovatetted a szemed? :D Asszem mar kerdezte ugyanezt valaki, mire en megneztem azt a reszt megegyszer es elovastam: Kovetkezik Stargate Atlantis... bazz
Szoval a valasz. NEM -
Gregie11 #326 Azt olvastam az egyik 10. évados csk rész alatt, (mivel belekerült a reklám is) hogy az atlantisznak ez az utolsó évada. Igaz ez? -
Lyan Kyj #325 nem biztos, h a "frissítésre" sor került a szőke csávó megsemmisítése alatt... -
Azert akadtak benne fura dolgok is, mint pl melyik letforma akarna elpusztitani az osszes tarsat, segitve teljesen idegeneknek, mikozben raadasul ezek eltavolitottak belole az agresszivitasra iranyulo beidegzodeseket ?
Nem kis ellentmondas van ebben. -
Mindig péntek este megy le a két aheti csillagkapu (asszem előbb Atlantis aztán SG-1, de lehet fordítva). Szombat délelőtt már jól lehet tölteni. -
én nem tudom csak kérdeztem :) tévébe szombattól lesz bár fura h nem adják le a dupla részt egyszerre ez is jellemző a tv2re...
de én már nagyon várom a 6. részt ebből az évadból :) -
Most szombaton? -
jaja eddig csak jó részek voltak :) nem tudja vki köv rész mikortól lesz? -
Lyan Kyj #319 Ez a 3x05 egyszerűen zseniális volt! Eddig ez az évad igencsak szuper!
-
Gregie11 #318 belegondolova nem is lene olyan rossz -
Sheppard-nak én mindenképpen Rátóti Zoltánt adtam volna!
Ő kellőképpen komoly tud lenni (lásd Smith ügynök), ugyanakkor marhára poénos is tud lenni (lásd Nekem8-ban Tim Robbins, vagy Maszk).
Nekem csak ő felelne meg :) -
hát ezek úgy ahogy vannak sz@rok -
hát, szvsz Sheppard McKay hangjával még hülyébben hangzana. Nem is tudom milyen szinkronhangok illenének hozzájuk. -
IceTom #314 sztem McKay hangját átkellene adni Sheppardnek, a mostani Shep-et pedig dobni a kukába...olyat nevettem, mikor meghallottam a hangját
Mindegy, azért megnézem így is
-
angelus #313 Így előljáróban még anyit, h te Ronon-t még majd fél évig nem fogod látni ha tv-ben nézed. A csapat Így fog kinézni először. Sheppard, McKay, Teyla és Ford Hadnagy, aki egy aranyos katona, csak hát semmi extra. Weir a bázis vezetője, és még annyit h Caldwell se rögötn csatlakozik majd hozzájuk. -
huhh nagyon jó lett az 5. rész :) mikorra várható a következő tudja vki? -
Dr. Elizabeth Weir : Ő az Atlantisz parancsnoka
Dr. Rodney McKay : Ő az expedíció technikai felelõse, akit minden Õs eszköz érdekel ( a legnagyobb arc :) )
Dr. Carson Beckett : Ő a skót származású az Atlantisz-expedíció vezetõ orvosa ( szintén nagy arc :) )
Teyla Emmagan : Ő az Õsök leszármazottja, lényeg hogy "idegen" és csatlakozik a csapathoz!
Ronon Dex : Ő Pegazus-galaxisban született harcos a Wraith ellen harcolt és elfogták , majd elengedték és Wraith vadász-rituálé prédája "Runner" lett.
Steven Caldwell : Ő a Föld legújabb ûrhajójának, a Daedalusnak a parancsnokaként érkezik Atlantiszra.
John Sheppard Õrnagy : Sheppard rendelkezik a különleges, ritka génnel, amelynek segítségével irányítani képes az Õsök eszközeit. Sõt, õ az, akinek ez a képessége a legerõsebb. Ennek köszönhetõen Dr. Weir ráveszi O'Neillt, hogy engedje Sheppardot csatlakozni az Atlantis expedícióhoz igy ő lesz a csapat vezetője! -
Balról:
-John Sheppard őrnagy: a vagány amcsi katona :)
-Caldwell ezredes: róla nem sok mindent lehet mondani. inkább mellékszereplő. végzi a dolgát, sokszor kerül Weir-rel összeütközésbe.
-Ronon: a (látszólag) szívtelen erőember.
-Teyla: a harcosnő.
-Dr. Beckett: a megbízható orvos, néha bohóc.
-Dr. Rodney McKay: az ész és a bohóc :) (kicsit fárasztó)
-
előjáróban a fenti képen ki kicsoda (mondjuk balról jobbra)
ki az "ész", ki a "bohóc" ... -
Weir hangja még elmegy, de sztem McKay és Sheppard nagy melléfogás. Bár egy-egy mondat után még nem lehet sokmindent mondani. -
_Vegeta_ #307 En vagyok a legokosabb!! :D -
Thor a legokosabb:) -
Samantha Carter a legokosabb 
-
Heimdall #304 Szerintem iszonyú módon elk*rták a szinkronokat.... Nem értem h McKaynek, a világ legokosabb emberének miért kellett Jim Carrey szinkronját adni... meg nem tom h Beckett és Zelenka hangját hogy adják vissza :D imádom mikor Zelenka csehül káromkodik
Szóval, maradok a feliratnál, nem értem ki volt az a dilettáns kisköcsög aki a szinkrokat válogatta... -
_Vegeta_ #303 O pedig McKaynek Sheppardnak es a dokinak iszonyu jellegzetes akcentusa van. Bar erdekes mer a doki elvileg ugye skot (vagy ir mindig keverem a kettot) McGillion viszont kanadai szoval jol adja az akcentust. :D -
Nem hiszem hogy lesz akcentus, sajna azt a Lost-ban is elhanyagolták keményen. -
HolyZoly #301 Hát igen... mire is számítottunk...
Weir: siralmas 1x19 végi beszédére kíváncsi leszek magyarul, sztem egyáltalán nem tudja visszaadni az eredetit.
McKay: talán Kerekes az egyetlen aki vissza tudja adni Hewlett idiótaságait, a tudományos szövegeknél viszont hiteltelen lesz
Sheppard: szerintem ő lesz az egyetlen hallgatható hang a szinkronban, de várjuk ki a többieket/Beckett akcentusát is nehéz lesz visszaadniuk magyarul/ -
na még egy
http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/08/12/Stargate_Atlantis_szinkronhangok/ -
Elsőre fel sem tünt, de most meghallgatva ez valami förtelem :DDDDDD -
http://csillagkapu.hu/hir.php?ID=914 -
ez most (s03e05) nagyon ott volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon nagyon k*rva jól nézett ki az a hatalmas "ős" város -
Más:), nagyon jó izgalmas, a szereplők nagyon jó arcok, uj ellenfél, uj helyszín, uj bázis... és mindezt végig kíséri az Atlantis felfedezése... a sok titok és tudás megismerése... -
most, h vége a TV2ön a S09nek, neki fogok kezdeni
nem tok kivárni, h folytassák ^^ -
_Vegeta_ #294 Ne olvass hanem nézz. Jobban jarsz. :) -
a TV2es promo alapján sokkal látványosabb, mint az SG.
bár már olyat is olvasok, h az SG1 S10 feljött az Atlantishoz. -
Gregie11 #292 egy kis igényességet elvárhatok, ha már mo-ra érkezik a sorozat, nem? egyébként feliratosan nézem