2619
  • MerlinW
    Az utolsó képkockák nem azt mutatták, hogy a szöke arc uninstalled:) Nem hiszem hogy egy replikátornak gondot okozna az űr:) Valamint Weir mondja is hogy "Mindent tudnak rólunk", tehát az ápdét feltehetően megtörtént.
  • _Vegeta_
    Itt keresem azt a hozzaszolast amiben leirtam pontosan mi volt, de nemtalalom. :S

Lenyeg hogy azt irtak ki "elozoleg az atlantisban" Aztan hogy kovetkezik az atlantis. Ha jol emlexem.
  • [Jakuza]
    Mar a tobbi lefagyasztasa elott megtortent, a filmben meg is emlitti McKay.

403
    00:33:12,596 --> 00:33:15,156
    Igen, kiszedtem az agressziós
    parancsot az alapprogramból.

404
    00:33:15,196 --> 00:33:16,956
    Éppen most töltöm fel Niamba.
  • tnm #328
    én kérdeztem, és szó szerint az volt odaírva, hogy:
    "Last Season"
    amit valsózínüleg űgy értettek, hogy a "last season"-ban volt az: "a failed alliance" (ezt már csak mondják)
  • _Vegeta_
    Hovatetted a szemed? :D Asszem mar kerdezte ugyanezt valaki, mire en megneztem azt a reszt megegyszer es elovastam: Kovetkezik Stargate Atlantis... bazz
    Szoval a valasz. NEM
  • Gregie11
    Azt olvastam az egyik 10. évados csk rész alatt, (mivel belekerült a reklám is) hogy az atlantisznak ez az utolsó évada. Igaz ez?
  • Lyan Kyj
    nem biztos, h a "frissítésre" sor került a szőke csávó megsemmisítése alatt...
  • [Jakuza]
    Azert akadtak benne fura dolgok is, mint pl melyik letforma akarna elpusztitani az osszes tarsat, segitve teljesen idegeneknek, mikozben raadasul ezek eltavolitottak belole az agresszivitasra iranyulo beidegzodeseket ?
    Nem kis ellentmondas van ebben.
  • tnm #323
    Mindig péntek este megy le a két aheti csillagkapu (asszem előbb Atlantis aztán SG-1, de lehet fordítva). Szombat délelőtt már jól lehet tölteni.
  • 5w0rdf15h
    én nem tudom csak kérdeztem :) tévébe szombattól lesz bár fura h nem adják le a dupla részt egyszerre ez is jellemző a tv2re...

de én már nagyon várom a 6. részt ebből az évadból :)
  • gergod
    Most szombaton?
  • 5w0rdf15h
    jaja eddig csak jó részek voltak :) nem tudja vki köv rész mikortól lesz?
  • Lyan Kyj
    Ez a 3x05 egyszerűen zseniális volt! Eddig ez az évad igencsak szuper!
  • Gregie11
    belegondolova nem is lene olyan rossz
  • Magoo
    Sheppard-nak én mindenképpen Rátóti Zoltánt adtam volna!
    Ő kellőképpen komoly tud lenni (lásd Smith ügynök), ugyanakkor marhára poénos is tud lenni (lásd Nekem8-ban Tim Robbins, vagy Maszk).
    Nekem csak ő felelne meg :)
  • 5w0rdf15h
    hát ezek úgy ahogy vannak sz@rok
  • FtranX
    hát, szvsz Sheppard McKay hangjával még hülyébben hangzana. Nem is tudom milyen szinkronhangok illenének hozzájuk.
  • IceTom
    sztem McKay hangját átkellene adni Sheppardnek, a mostani Shep-et pedig dobni a kukába...olyat nevettem, mikor meghallottam a hangját Mindegy, azért megnézem így is
  • angelus
    Így előljáróban még anyit, h te Ronon-t még majd fél évig nem fogod látni ha tv-ben nézed. A csapat Így fog kinézni először. Sheppard, McKay, Teyla és Ford Hadnagy, aki egy aranyos katona, csak hát semmi extra. Weir a bázis vezetője, és még annyit h Caldwell se rögötn csatlakozik majd hozzájuk.
  • 5w0rdf15h
    huhh nagyon jó lett az 5. rész :) mikorra várható a következő tudja vki?
  • Istencsászár
    Dr. Elizabeth Weir : Ő az Atlantisz parancsnoka

Dr. Rodney McKay : Ő az expedíció technikai felelõse, akit minden Õs eszköz érdekel ( a legnagyobb arc :) )

Dr. Carson Beckett : Ő a skót származású az Atlantisz-expedíció vezetõ orvosa ( szintén nagy arc :) )

Teyla Emmagan : Ő az Õsök leszármazottja, lényeg hogy "idegen" és csatlakozik a csapathoz!

Ronon Dex : Ő Pegazus-galaxisban született harcos a Wraith ellen harcolt és elfogták , majd elengedték és Wraith vadász-rituálé prédája "Runner" lett.

Steven Caldwell : Ő a Föld legújabb ûrhajójának, a Daedalusnak a parancsnokaként érkezik Atlantiszra.

John Sheppard Õrnagy : Sheppard rendelkezik a különleges, ritka génnel, amelynek segítségével irányítani képes az Õsök eszközeit. Sõt, õ az, akinek ez a képessége a legerõsebb. Ennek köszönhetõen Dr. Weir ráveszi O'Neillt, hogy engedje Sheppardot csatlakozni az Atlantis expedícióhoz igy ő lesz a csapat vezetője!
  • FtranX
    Balról:

-John Sheppard őrnagy: a vagány amcsi katona :)
    -Caldwell ezredes: róla nem sok mindent lehet mondani. inkább mellékszereplő. végzi a dolgát, sokszor kerül Weir-rel összeütközésbe.
    -Ronon: a (látszólag) szívtelen erőember.
    -Teyla: a harcosnő.
    -Dr. Beckett: a megbízható orvos, néha bohóc.
    -Dr. Rodney McKay: az ész és a bohóc :) (kicsit fárasztó)
  • Serpa
    előjáróban a fenti képen ki kicsoda (mondjuk balról jobbra)
    ki az "ész", ki a "bohóc" ...
  • FtranX
    Weir hangja még elmegy, de sztem McKay és Sheppard nagy melléfogás. Bár egy-egy mondat után még nem lehet sokmindent mondani.
  • _Vegeta_
    En vagyok a legokosabb!! :D
  • MerlinW
    Thor a legokosabb:)
  • gergod
    Samantha Carter a legokosabb
  • Heimdall
    Szerintem iszonyú módon elk*rták a szinkronokat.... Nem értem h McKaynek, a világ legokosabb emberének miért kellett Jim Carrey szinkronját adni... meg nem tom h Beckett és Zelenka hangját hogy adják vissza :D imádom mikor Zelenka csehül káromkodik
    Szóval, maradok a feliratnál, nem értem ki volt az a dilettáns kisköcsög aki a szinkrokat válogatta...
  • _Vegeta_
    O pedig McKaynek Sheppardnak es a dokinak iszonyu jellegzetes akcentusa van. Bar erdekes mer a doki elvileg ugye skot (vagy ir mindig keverem a kettot) McGillion viszont kanadai szoval jol adja az akcentust. :D
  • MerlinW
    Nem hiszem hogy lesz akcentus, sajna azt a Lost-ban is elhanyagolták keményen.
  • HolyZoly
    Hát igen... mire is számítottunk...
    Weir: siralmas 1x19 végi beszédére kíváncsi leszek magyarul, sztem egyáltalán nem tudja visszaadni az eredetit.
    McKay: talán Kerekes az egyetlen aki vissza tudja adni Hewlett idiótaságait, a tudományos szövegeknél viszont hiteltelen lesz
    Sheppard: szerintem ő lesz az egyetlen hallgatható hang a szinkronban, de várjuk ki a többieket/Beckett akcentusát is nehéz lesz visszaadniuk magyarul/
  • Magoo
    na még egy
    http://sorozatjunkie.freeblog.hu/archives/2006/08/12/Stargate_Atlantis_szinkronhangok/
  • Istencsászár
    Elsőre fel sem tünt, de most meghallgatva ez valami förtelem :DDDDDD
  • Magoo
    http://csillagkapu.hu/hir.php?ID=914
  • tnm #297
    ez most (s03e05) nagyon ott volt:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nagyon nagyon k*rva jól nézett ki az a hatalmas "ős" város
  • Istencsászár
    Más:), nagyon jó izgalmas, a szereplők nagyon jó arcok, uj ellenfél, uj helyszín, uj bázis... és mindezt végig kíséri az Atlantis felfedezése... a sok titok és tudás megismerése...
  • Serpa
    most, h vége a TV2ön a S09nek, neki fogok kezdeni
    nem tok kivárni, h folytassák ^^
  • _Vegeta_
    Ne olvass hanem nézz. Jobban jarsz. :)
  • Serpa
    a TV2es promo alapján sokkal látványosabb, mint az SG.

bár már olyat is olvasok, h az SG1 S10 feljött az Atlantishoz.
  • Gregie11
    egy kis igényességet elvárhatok, ha már mo-ra érkezik a sorozat, nem? egyébként feliratosan nézem