2619
-
_Vegeta_ #531 David Hewlett nagy szinesz lehet miatta erdemes lenne megnezni. :| -
#530 http://us.imdb.com/title/tt0796314/
http://www.youtube.com/watch?v=EpUJLMnr2NE
Szerintem is kötelező lesz :)
Műfajnak egyenlőre Horror/Comedy van beírva... egyre kiváncsibb vagyok ;) -
#529 Nos akkor nagy valószínűséggel kötelező darab lesz a film.
/csak vicceltem, még jó, hogy tom ki C.J./
írók között nincs átfedés??? -
#528 ja aranyos volt :) -
#527 Teal'c ... igaz ő még nem szerepelt az atlantisba,de azért mégis csillagkapun belül marad...
Randomra megnéztem néhány hangmérők adatait is... és azok közül is rengeteg dolgoztak már a Sg-1/SGA valamelyik részén... -
#526 őőő, ki az a Christopher Judge??? ebben a sorozatban nem szerepel XDDDDDDDDDDDDDDDD -
andris7 #525 jórész :) -
Lyan Kyj #524 Hihi, 3x08:)))
Meredith
-
#523 Valaki tud valamit "A Dog's Breakfast" című filmről???
Már csak azért is itt kérdezem,mert eléggé ismerős a szereposztása...
Credited cast:
David Hewlett .... Patrick
Kate Hewlett .... Marilyn
Paul McGillion .... Ryan
Christopher Judge .... Chris
Rachel Luttrell .... Ratcha
-
#522 Akkor várunk türelemmel. -
Lyan Kyj #521 még nincs:( Reméljük Cicmax még csinálja és nem állt le, szeretem a feliratait:) -
#520 még nem találkoztam vele én sem -
#519 3X08 van már felirat? Vagy csak én nem találtam meg? Vagy még készül? -
_Vegeta_ #518 Valoban ugytunik. :D -
#517 -
#516 ahh... csak addig ameddig fel nem bukkant Ronon... [SG-1-ben Teal'c a nagy szerelmem :)] ... úgy látszik a nagydarab,idegenekre bukom :)Raszta séróval vagy arany homlókdísszel... -
_Vegeta_ #515 En pedig aszittem Joe Flanigan (Sheppard) a nagy nok balvanya. :) -
#514 Én ilyen címen találtam meg... remélem ezzel is tudok segíteni
Stargate SG-1 8x00 - From Stargate To Atlantis (Lowdown) -
#513 "Most találkoztam a SG-1 8.évadjának 0.részével... From Stargate To Atlantis - David abba is poénkodik elég rendesen :) - Ajánlom mindenkinek ;)"
azt honnan lehetne elökeriteni? illetve ez a pontos cime? engem nagyon érdekel, imádom az sg-s .... hát jobb szo hiján werkfilmeket :) vagy nemtom hogyan kéne nevezni ezeket a behind the scenes-eket meg hasonlokat. -
#512 az nagyon nagy rész :))
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt hittem leesek a székről,mikor kereste a rádiót a fülében... az egész részt végig röhögtem... Néha annyira Carson Kressley-sen viselkedett,hogy már megijedtem...
Most találkoztam a SG-1 8.évadjának 0.részével... From Stargate To Atlantis - David abba is poénkodik elég rendesen :) - Ajánlom mindenkinek ;) -
Lyan Kyj #511 Várd meg a 2. évad Duet című részét -
#510 Nekem Paul McGillion a kedvencem :))Na meg persze Jason Momoa de az más lapra tartozik ;) -
Gregie11 #509 Ez a fickó félelmetesen jó színész! David Hewlett rulz!!!! -
#508 mikor lesz már atlantishoz felirat? -
_Vegeta_ #507 Ez a McKay resze? Akkor kotelezoooo. :) -
#506 Igen csak mondjuk McKay-en kívül sokan nem szerepeltek... -
#505 vááááá, elkurták a ZPM-et nem hiszem el
Rod jofej volt minden esetre :)
"elöször egy naprendszer, most meg egy galaxis?"
na mocsok kiváncsi vagyok a következő részre -
tomo #504 igen, kirepult. -
#503 az az élősködő hova tűnt?
kirepült az űrbe? -
#502 Én szerencsére észbe kaptam és visszavettem az adagot. Még kitartok pár hétig. -
tomo #501 2 resz es jon a tobb honapos szunet. -
Brutus13 #500 Én két hét alatt végigtoltam az első és a második évadot(teljesen Atlantisban úszik a fejem ) , most tartok a 3x07-nél , remélhetőleg ma megnézem
És most az lesz a nemjó, hogy hetente csak egy részt láthatok -
Narandil #499 kössz szépen a címet... végre megtom nézni az első évad végét... -
Narandil #498 mégegyszer kössz a segítséget... azt nem tudjátok véletlen, h a windows media player hogyan játsza le a feliratot? láttam az egyik ismerősömnél, h ő ott játsz le a sorozatot felirattal, de azt már nem tudta, h hogyan... -
#497 bsplayer-rel tudod tolni a feilratot másodpercenként. -
#496 Nekem is csak egy résszel van bajom :))
1x04 :) Egyszerűen nem találok megfelelő feliratott... a vége mindig elcsúszik :))
Narandil - Szerintem probálkozz különböző lejátszó progikkal... esetleg a codecpack újrarakással... vagy keress hozzá feliratok.hu-n másik feliratot... -
#495 Én csak 1 résznél vettem észre ilyet. -
Narandil #494 üdv! egy technikai kérdéssel fordulnék hozzátok... a csillagkapu.hu-ról töltögetem és nézem a részeket sorban, de a felirattal vmi nem stimmel... van, amikor nincs felirat pedig mindet kipróbálom, de ha van is, akkor meg csúszik, fokozatosan késik... ez mitől lehet? előre is kössz.. -
#493 -
_Vegeta_ #492 :DD