6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#961 Szvsz az Episode one-nál szintekkel jobban néz ki.. Én csak lestem, alig akartam elhinni hogy ez a Source.. -
#960 Na végre megy rendesen csak amit lehetett HIGH-ról levettem médiumra ,HDR helyett Bloom és már nem szaggat.A game tetszik csak optimalizálják még jobban.
Ennyire kezdik elrontani ezt a Source engine-t vagy mi? -
#959 optimalizálatlan :D -
#958 potimalizálatlan kód :( -
#957 nyugi nekem is szaggat athlon643000+ meg 7900 GT !!!! -
csgj #956 eddig úgy volt, hogy szeptemberben, de már októberre változott -
#955 én sme pedig 64it 3000+ meg 6600GT! -
#954 És mikor jelenik meg? -
csgj #953 nem :) tényleg nem. még csak demo van -
FLeK0 #952 igen -
#951 Szasztok!Tölthető már a játék torrentről??? -
#950 Nem is értem miért XD -
#949 nekem mikor 6-7 hulla van már a közelemben akkor eléggé beszaggat :D aztán még beteszek 3-4 NPCt és adrenalint adok meg elkezdek fatalityzni meg varázsolni meg társakat is beteszek akkor eléggé beszaggat XD (asszem minden fullon. AA 2*) -
#948 Szóval 1G-s pIII, FX5600, 512 mb rammal esélytelen megpróbálni dx8-on?
Tudom, egy ilyen gépnél a proci a gyenge... -
#947 Az az árnyék részletessége. :) -
#946 balról jobbra fentről kezdtem haladni. És a water mellett nemtudom hogy mi van. azért írtam hogy nemtommi. De azt low -ra tettem. -
csgj #945 nemtommi: low xD hát ez lol -
#944 NA lássa kérem kollega ez aztán az elmés kérdés. De bizonyára kissebb mint a DX9-é. Ha tippelnem kellene akkor:
-1,7Ghz proci
-GF FX5200/ati radeon xyz (nem atiztam még soha)
-512 mega ram.
Szerintem ennyi elég neki. De ez csak tipp -
#943 DX8-ra állítva mi a minimális és az ajánlott gépigénye? -
#942 Én megtaláltam azt a beállítást aminél szép és jól megy:
Models:High
Textures:High
Shader:low
Water:reflect all
Nemtommi: low
GFX: low/autó tökmind1 :D
AA:0x bááár 2x még jó.
Bloom:bloom a van -
#941 Nekem is simán megy Geforce4 Ti4200-vel, mondjuk az Episode 1 is ment.
-
#940 nem is néz ki olyan rosszul.
láttok rá esélyt, h a full szépen fog menni nálam. -
#939 már nem tudtam mi van ^^
thx. -
#938 Kifotóztam párat. [link] -
#937 Huh. Most sózták rám a Július jónapot hogy könyveljem le. Asszem az oldalamból max csak estére lesz egy épkézláb "tutorial". Addig a türelmetlenek nézegessenek küldöldi oldalakat. Mindenkinek minden jót estig.
-
#936 ok
-
#935 Döntsd el te. De szerintem akkorának kellene lennie mint mondjuk ennek a szövegdoboznak amibe írunk. De nekem mind1 csak szép legyen -
#934 Mindjárt berakok, csak letöltök valami progit, amivel fotózok, ne kelljen simán Print Screen-el. -
#933 mekkora legyen a banner? -
#932 DMOMM Demós cumók
Itt van amit gyorsan fabrikáltam. A lényeget elmondja. De ez mgé erősen béta változat. sokkal szebb lesz ha lesz rá időm megcsinálni. -
#931 DX8al, h néz ki?
1-2 képet beszúrnál. -
#930 Nekem nem kell konzolba írni, alapba úgy rakja, de asszem Options->Video->Advanced-nél is be lehet állítani, nekem nem is engedi ott DX9-re. -
#929 ezt megjegyzem, kösz. -
FLeK0 #928 mat_dxlevel 81
vagy indítsd -dxlevel 81 -el
vagy registry-ben is át lehet írni. -
#927 értem.
annyit tok, h consolban kell vmit pötyögni, de mit is? -
#926 Persze, Source engine mindig is ment DX8-al is. -
#925 ok -
#924 mi a fene?!
jól értem, h DX8as karival is elindul? -
#923 Itt van még pár jó hasznos dolog. :) Pl: összes spell, wizard bot, meg pár új ellenfél, stb. -
#922 +fav :D
tegnap kipróbáltam a demóját, nagyon fasza gém lesz sztem :D az a gond hogy néha ilye fél seces beszaggatás van benne :S pl. ajtónyitásnál. meg amit a videóknál is észrevettem hogy mikor lerugom az orkot (lehet másnál is igy van) akkor nem egyeletesen zuhan le hanemn megjelenik 0,5 m.el odébb aztán megint, szal igy szaggatva. de nem a game szaggat. szerintem ez vmi animációs probléma. csak én vettem észre vag más is? és sztetek fogják orvosolni?