6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1001 Akkor szerinted mi az a csít? :D LOL már... -
#1000 Ha már végigvitted sokszor, miért ne lehetne szórakozni vele? :P
Játék arra van, hogy szórakozz. -
#999 Kipróbáltam a demót ,szerintem jó játék lessz . A 2. pályának 3x-or mentem neki ,harcossal meg sunyi gyilkológéppel élveszetes volt ,viszont a varázsló kaszt szerintem egyenlőre nagyon le van gyengítve -
#998 Ja csak igy semmi értelme a játéknak! -
#997 Végülis tulajdonképpen ez nem csít. Átírod a játékot úgy hogy neked kedvezzen XDDDD majd fullban megcsinálom a "szemeddel bontod a falat;az auráddal ölsz ami 2 km hatósugaru" modifikációkat. HL2-ben is ezt bírtam. Kis időráfordítással bármit át lehetett alakítani. Csináltam mondjuk ÜberCombine katonákat. shotgun-al 6 fejlövéstől sem halt meg XDDD
nah megyek vissza melódzni -
#996 Persze ez egyértelmű csak leirtam hogy csít ennyi!CSítet meg nem használok soha! -
csgj #995 most már bejön. megnézem :) -
#994 Mármint az oldal? Vagy ami az oldalon van?
Grebber:
Akkor ne használd. Minden olyat leírom aminek val valami haszna és működi (többé-kevésbé) Nem kötelező mindet használni.
Erre mondják hogy: a lehetőség adott, rajtad múlik hogy élsz vele vagy elveted. -
#993 Rádásúl ebben a txt-ben lehet garázdálkodni szabadon. pl ha a recovery-t 0-ra teszed akkor nem kell várni míg a varázslat újratöltődik.
Ez már csítnek számít olyat meg nem kő.
-
csgj #992 öhmm.. nálam ez nem jön be -
#991 Igen HTML és Java. A két kedvencem. Bár megvallom férfiasan rég nem írtam egyikbe sem. A HTML még megvan bennem legalábbis általánosságban, de a java-hoz már majd rá kell szűrcsölnöm gógliban -
#990 nah felraktam az oldalt az új tárhelyre. Lehet hogy még ma elkezdem a tartalmat bővíteni pl a lenti példával. bár miután hazajöttem kicsit igényesebb lesz. :D
ohh. a link: DarkMessiah -
#989 Oké úgy lesz -
#988 ha még tudok valamiben segiteni akkor szólj.látom html-be irod meg java scriptbe az oldalt. -
#987 Nah alakul az oldal. Bár szerintem csak 2 hét múlva lesz belőle valami mert holnap utazom nagyon messzire egy nagyon faluba :D
De addig is:
tippek 3:
Varázslatok szaggatás nélkül:
először is letöltöd ezt. aztán csinálsz egy scripts nevű mappát az mm könyvtárba (c:\program files\ubisoft\Dark messiah of might and magic\mm) és ezt oda berakod spells.txt formában.
az után indítod -dev módban térképet betöltve. és lám már nem szaggatnak a varáuzsaltok. Rádásúl ebben a txt-ben lehet garázdálkodni szabadon. pl ha a recovery-t 0-ra teszed akkor nem kell várni míg a varázslat újratöltődik.
CFG készítés haladóknak:
csinálj egy myconfig.cfg-t, vagy ha már van akkor myconfig2,3,4,32145164 -öt.
rakd bele ezeket:
sv_cheats 1 //csalás engedélyezése
developer 1 //developer mód
con_notifytime 20 //képernyőn lévő üzenetek megjelenítési gyakorisága (alap:8)
bind "F1" "mm_npc_create_orc_sword_shield"
bind "F2" "mm_npc_create_necro_guard_bow"
bind "F3" "mm_npc_create_wizard"
bind "y" "exec myconfig2.cfg" //újratölti a myconfig2.cgf-t. ha mondjuk játék alatt babrálod.
bind "u" "map_warrior e3_l06_l09" //térkép újratöltése harcos kasztban
bind "i" "mm_player_add_skillpoints 100" //100 skill pont
bind "p" "mm_player_add_adrenaline 200" //max-ra tölti az adrenalint
bind "v" "give weapon_mm_staff_wood" //vívóbotot kapsz (nagyon ari)
bind "g" "god" //sérthetetlenség
g_ragdoll_maxcount 200 //egyzserre akár 200 ragdoll-t is láthatsz
arrow_always_stick 1 //a nyilak kiálnak a falból (nem vettem észre)
arrow_stick_on_npc 1 //a nyilakkiálnak az NPC-kből (nagyon édi)
arrow_unlimited 1 //végtelen nyílvessző :DD
mm_player_stamina_megasprint_cost_per_second 0 //a futás nem fogyasztja az állóképességmérót
bind "t" "give weapon_arx_quiver_infinity" //nemtom mi de jól hangzik :D
bind "j" "give weapon_arx_daggers_shadow" //dettó
bind "k" "restart_warrior" //pálya újrakezdése harcossal, van még wizard, meg assasin is. (restart_wizard;restart_assasin) a harcost ajánlom mert akkor van kard.
mm_player_skills_grosbill 1 //Összes varázslatot és skillt megkapod az elejétől
arxmagic_arcade 1 //nem tudom mi, de jól hangzik :D
arxmagic_apply_mana_cost 0 //varázslás nem eszi a mannát XD
mm_stealth_invisible 1 //mikor az összes lopakodás rublika elfehéredik a játkos láthatatlan lesz
eztán mentsd el és paraméterezve indítsd el (+exec myconfig2.cfg)
Jó mulatást mindenkinek: Magiszter. Tai'shar SG Fórum :D
És ha visszajöttem a nyaralásból elkészítem azt a fránya oldalt! Addig is: Pusztúljanak az Orkok!!!!
-
#986 spawnolós konfig elég durva :D egymásnak esnek rendesen az emberek meg orkok...arról nem beszélve hogy szét tud csapni közöttük egy küklopsz..vagy kettő;) -
#985 jah az cool :D nekem meg az teccett hogy kimentem a végén a peremre az ork meg nem nekem rontot hanem elvágott egy köelet amitől egy ketrec vagy mi a fa peremre zuhant ami összedőlt :D cool az AI vagy profi scriptelés :D
-
#984 Hoppá! 3szorra játszottam végig a demot! De most először felemelt egy ork egy a nyakamnál fogva, belebámult az arcomba, majd eldobott ugy 3 métert hátra! Kicsit meglepődtem!
Tetszik, hogy nem egy "kamera" a karakter, hanem lászik a lába-teste stb. -
strebacom #983 Szerencsére nálam nincs semmi baj elég jól fut a game, és tényleg isteni jó... -
#982 a ram nagyon kevés de 1 gigavali is sokat tölt (nálam legalábbis) de ezt betudom annak hogy demó.
de: most nem használtam az összes spelles meg cuccos "cheatet" és így már nem szaggat a játék! (ugynugy minden fullon ha jóltom AA2* :D) mikor savel akkor van egy kis beakadás illetve mikor új helyre érek (új terem) akkor beakad még. ezt szintén annak dubom be hogy demo meg hogy akkor tölti be azt a rész :D jah ami viszont nemtom miért van hogy fagyasztásnál 10mpre kiakad a gém- tul hatásos egy varázs :D a gépet is megfagyasztja XD -
#981 Tuti. Ma már az 512 is kevés általában, lassan ott tartunk, hogy 1 giga a minimum. -
#980 Hy.Király a game.régóta vártam.Nekem alapba mindent fullra rakott és kapcsolt ilyen gépeel:P4 2.0Ghz 256Ram 256Vram.Jól megy és gyönyörű de piszkosul sokat tölt.A ram lehet a gon?Én arra gyanaxom. -
#979 -
#978 -
strebacom #977 Na most meg már rájöttem magamtól, egy kissé elhamarkodtam a kérdést!!!Kérdéseket!! -
strebacom #976 Miért ez a game is a Source engine-t használja, mint a HL2 és egyéb.?.?
Ja és mikor várható a Full? -
#975 asszem :Derre gondolsz ha nem akkor változtatunk :D -
Thanatos #974 ugyse fogja megérteni :) -
#973 oks -
#972 nem rossz de én valami egyszerűbbre gondoltam. nem kell csilivili dolgokat belevinni mint az a villám varázslat. Elég lenne csak az ami utána van. szerintem :P -
#971 kész a banner itt lehet megnézni.
Remélem tetszik,de még lehet rajtani variálni :D -
#970 NEm tudom hogy miért várod el ahogy a te középkategóriát alulról suroló gépeden high beállítások mellett tökéletesen menjen egy vadiúj játék???
Wakeup Neo... -
#969 Nem tudom. De próbáld minnél kissebbe. Éppen most tesztelem a játékot. Van benne még 1-2 aranyos lehetőség :D -
#968 Hali!
Egy kis segítség kellene. Visszaolvastam de nemtaláltam választ. A probléma a következő: feltelepítem, fel is megy, csak éppen mikor indítanám nem indul el, egyszerűen nem történik semmi. Valakinek valami 5let? -
#967 nyugi mindenki, biztos hogy fogják még optimaliálni (ajánlom ). ez még egy bétademóizébigyó :D -
#966 mármint a file méret! -
#965 magiszter mekkora lehet a méret max ? -
#964 Ebben van már SM3 ha jól láttam, Ep1ben sztem nincs.. -
#963 Még ha szebb is netudom elhinni hogy ennyivel legyen lasabb :(
Mert EP1 full maxon tökéletesen játszható volt itt meg mediumon is néha néha beszaggat! -
FLeK0 #962 nem várhatod, hogy a valve-nál jobban értsenek hozzá.