6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1161 Nyehehe :D
a legjobb amikor a 3 goblin elesik a jégen -
GrimReaper78 #1160 Hidegen büntető új TRAILER!
Forrás: gamestar.hu -
#1159 LoL ez a gém nagyon alázós.. Ma megpróbáltam ráugrani egy orkra kb 3m magasról két tőrrel, ez egész jól sikerült is, de az alattunk lévő fa tákolmány leszakadt, mindenketten lezuhantunk, de én szerencsére egy láncon lógva megúsztam, szegény ork viszont halálát lelte a mélyben... -
strebacom #1158 Nagyon zsir ez game, csak már játszhatnánk a FULL-t..... -
Isegrim #1157 "A gyűjtői változat tartalmaz egy bónusz CD-t, egy exkluzív multiplayer karakter skint"
Ezen azért mosolyogtam. -
#1156 Dark Messiah of Might and Magic - Kill Kevin no.1 no.2 -
GrimReaper78 #1155 Nem ám, főleg, hogy fagyasztás után ugyanúgy szilánkokra lehet törni az ellent, mint a varázslat esetén. Nyami! Mindjárt végigtolom még egyszer a demot :D -
HRaVeN1 #1154 Az a fagyasztós tőr nem rossz :) -
GrimReaper78 #1153 Jól hallod, bár nem tér ki rá, hogy a craftolás pontosan hogyan is működik ,de gondolom különböző bónuszokkal, esetleg mágikus sebzéssel lehet tápolni a gyilok eszközeit.
Süti. Legyen már október :D -
HRaVeN1 #1152 Nem biztos, hogy jól hallom, de mintha azt mondaná, hogy lehet craftolni is fegyvereket :D -
HRaVeN1 #1151 új videó. mutatnak benne új pályákat -
#1150 oktober -elvileg- -
#1149 HAliho, bocs de nem volt kedvem atbongeszni mindent, van vmi info megjelenesrol?^^ -
#1148 Add meg a könyvtárad ahova telepíteni szeretnéd, nyomj egy back-et, majd egy next-et. -
#1147 én is kb 20x, szóval én is várom xD -
#1146 nem a komponensekre gondoltam hanem a szoftveres környezet gondjaira -
#1145 asus a8n-e deluxe alaplap , 3500+ a64 , 1024 ddr400 , asus 6600GT extreme , 500w coolink táp, ...... új nforce driver , új forcware driver , ..... -
#1144 Végig toltam a demót és nagyon teccett, remélem minél hamarabb kiadják. -
#1143 sok embernek semmi probléma nem volt vele (többek közt nekem se) ezért inkább
a gépre tippelnék először -
#1142 registryből kipucoltam új driverek áhhhhhh tele a tököm az ilyen szedett vedett demókkal -
#1141 ez mind megvolt már de azért köcce a helpet!
a homókóóóráám beugrik 1 ms-re és ennyi volt a nagy betöltés! -
GrimReaper78 #1140 Mint mindig, az ilyenkor szokásos teendők: codec pack-ok lesikálása, driver-ek frissítése, háttérben futó alkalmazások bezárása. -
#1139 sőt unninstalláltammmmmm restartoltam a gépet, újra feltettem és meg sem moccan el sem indul ............... pfffffff -
#1138 nekem is ez a hiba! csak a poén hogy utána el sem indul a demo többet -
#1137 nekem 1,5gb ramom, 2500celeron, msi 6600-om van, szerintetek menni fog a full??én majd megveszem októberben, addig nem töltöm a demót mert qurva nagy... -
GrimReaper78 #1136 Egy vicces kis video-szösszenet itt. -
#1135 üdv mindenkinek
Letöltöttem, fel is telepítettem(D-re) elindítom a játékot meg minden meg is néztem a nem túl tartalmas introt, és a loading képernyőnél a csík a közepétől megáll, és nem megy tovább. mi lehet a baj? -
#1134 futtatás -> regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:Program Files -re az értéket.
by mucius@Hardwired -
#1133 Mert az installer átmenetileg kitmöríti a temporary konyvtárba és onnan telepít. Már az installer kitömörítéséhez sincs helye a C-n. -
hentesferi #1132 hi all
nekem az lenne a problémám hogy letöltöttem a gamet tenném fel de csak a C-re engedélyezi hogy fel tegyem a jatekot de miért ? a C-n örülök ha van 1 giga szabad helyem :D:D a D-re szeretném de akkor meg hibát ir ki ha tovább mennék akkor ezt írja : There is not enough space to install these option(s) Please free up some disk space or modify your selections. em tudjátok mi lehet a baj ?
-
#1131 Jaja, sajnos itt is ugyanez lesz mint a demónál... -
#1130 igazából nem értemm it nyavajogsz mert halálig biztos vagyok benne, hogy az ittlévők 99 % letölti warezben és maximum egy üres dvd árát adja majd ki rá... -
#1129 Akkor már plüss orkot például. :) -
Thanatos #1128 miért, mit adjanak? plüss macit? :P -
#1127 Ez igaz, de ne plusz fegyvereket adjanak már single-be...az milyen már?!Mintha valami kibővített demót vennék meg ha csupán a sima DM-t veszem meg s nem a CE-t? -
Thanatos #1126 hát nemtom, szvsza ttól függ milyen lessz mutli hogy megéri-e beszerezni, ha bejön és időtállo akkor mindenképp +fav :) -
Thanatos #1125 nem igazságtalan, mivel a gyüjtői verzsön ugye jóval többe kerül és igy legalább adnak is a + árért cserébe valamit :) -
#1124 A collectors editiont feltörni nincs értelme hisz az pont azoknak késuzül akik komolyan akarják támogatni a játék elkészültét és nem a warezes surmóknak.. Milyen már egy szépen felületkezelt nyomtatott térképet bescannelni?? szerintem totál gáz. -
#1123 amit persze kinyomtat.
:D -
#1122 hja valószínűleg fel lessz törve a collector's edition is .Legfeljebb régi papír hellyett DM_MAP.jpg-je lessz az embernek