6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#761 Előttem hangulatra amugy a Thiefdp jelent meg először ott a kriptában nemtom miért.
Azt levettétek hogy ha a nyilunk végét égő fáklyába érintjük akkor máris kaptunk egy tüzes nyilat?
Nekem a hangtól akad be néha.. főleg akkor amikor sebzést kapok, vagy az ellenből fröcsög a vér..nade megyek szétnézek azon a bizonyos forumon -
#760 Ennyit tud a driver.. majd a véglegesben talán kijavítják -
#759 azokat is amelyek amugy nem engedélyezettek a demóban? -
dezsiszabi #758 vki segítsen plz!!! problémám a következő:
a játék elején lévő videók nem játszódnak (szép szó:)) le, csak egy átlós fehér vonalat látok. ez még nem is lenne akkora baj, de a játék közben is előfordulnak grafikai bugok pl: a tűzgolyó varázslatnál, amikor benyomom, hogy aktív legyen csak fehér négyteteket látok a tűz helyett...
a legújabb driverek vannak fent.
a kártyám nem a legerősebb (FX5600), de benne volt a támogatott kártyák listájában és nem hiszem, hogy ha ilyeneket csinált náluk is, akkor beleírták volna. na mindegy. ha vki tud, akkor segítsen plz -
#757 megesz a penész :)
tenkjú Magiszter -
#756 nemtok :) -
#755 Egy érdekes link angolosoknak. Sok hasznos infó van itt fent:
DMoM&M Hivatalos fórum :)
teddymac:
ezen a linken keresgélj. ha jól láttam akkor írnak a telepítési problémáidról. Ha nem tudsz angolul akkor szólj és ha lesz időm kibogarászom belőle a lényeget. -
#754 Nem tudom telepíteni. Azt írja nincs elég hely. Nálam a D meghajtó a rendszer és a C-n vannak a játékok. A D meghajtón van 2.3 giga szabad hely, míg a C-n 30 giga. Azt írja ki, hogy a C full tele van. A D-re meg nem fér fel. -
#753 ja.
És miert nem tudom feltelepiteni ? -
#752 én ezt nem ertem :( -
#751 valaki a problémámra megoldást ? -
#750 javítás:
írjátok be = índítsátok
indítsátok = paraméterezve indítsátok
paraméterezve indítsátok = parancsikon, jobbklikk, cél mezőbe a " után szőköz és utána írjátok (aki még nem csinált ilyet annak mondom) -
#749 tippek mindenkinek:
índítsátok így: -dev
és magkapjátok az összes szkillt fullon.
írjátok be ezt:
+map e3_l06_l09
és elndítja az E3 trailerben látott pályát= csapkodhatod a nagy küklopsz XD
vagy ha telhetettlenek vagytok akkor írjátok be ezt:
-dev -console +sv_cheats 1 +map e3_l06_l09 +bind n "noclip" +bind i "impulse 101"
és ez után már megy a developer mod az e3-as pályán van noclip és impulse101(minden cumó)
bugok, -dev:
nem mindegyik varázslat működik állandó jelleggel;indokolatlanúl elkezd néha szaggatni a játék -
#748 A Gamestar.hu-ról 250-es átlagsebességgel jön nekem.
Teganp abbahagytam a letöltést me naon belassult a
Gamershell(lemeent 100 alá!!!!). -
#747 Nah írok én is egy rövid jellemzést:
Pozitív:
-Fantasztikus a hangulata
-jók a fegyveres ütközetek
-Íjjászkodás FPS nézetben rúúúllzzzz
-Lopakodásos, Árnyékban elbújos SplinterCell fillinges szerintem :DDD
-Varázslatok 1000-el. A villámok nagyon jól vannak megcsinálva (tértorzulás, falról lepattanás) ÉS a többi se kutya.
-Kézből kijövő lángcsóva = flamerthrower hát lol XD
Negatív:
- Tanulni kell a manna regent.
- Néha érdekes manővereket csinál az NPC
- MÉG CSAK DEMÓ :DDD
Nálam: 90% eddig. -
#746 Reggelt. Na lent van, csak van egy kis gond. Nem tudom telepíteni. Azt írja nincs elég hely. Nálam a D meghajtó a rendszer és a C-n vannak a játékok. A D meghajtón van 2.3 giga szabad hely, míg a C-n 30 giga. Azt írja ki, hogy a C full tele van. A D-re meg nem fér fel.
Van valami megoldás?
-
#745 Jó lesz ez, de azért még rengeteg mindent faraghatnának rajta. Nagyon rövid volt, ez mé' lett 2,5 giga baz'? -
#744 Ez igen. 2,5 gigával azt hiszem ez a játéktörténelem legnagyobb méretű demója.
Tömöríteni úgy néz ki nem nagyon tudnak az Arkane Studiosnál. -
#743 Onnan töltsed ahonnan én írtam. -
#742 Közben kivártam a fileshackot is, ezt írja már 5 perce: You are next! Ez mit jelent? Mikor kezdhetem már el, és hogyan?? -
#741 130 átlaggal töltök.. 3 óra alatt lent van. 1,5 van hátra. Nekem ez megfelel DSL kapcsolat mellet. :)
Ha a koleszban lennék már rég nyomnám :P -
#740 Na, ezt a címet már ismerem, de innen gyorsan kéne jönnie? Mert nekem vmi hihetetlenül lassan jön! És ezt ne úgy értsétek, hogy pl. 40kb/s-el, hanem egyszerűen kapcsolódni sem bír, 40 kb jött le 10 perc alatt (ennek a 6x-osát is bírná a netkapcsolat 1 mp alatt...)
Az egész netem be van állva most, a legutóbbi hsz-t épphogy látom 2 perc után.
Szóval abban bízom h az éjszaka folyamán megjavul a net. Tehát a hardwiredről jól kéne jönnie és csak az én netem szar? Vagy van jobb mirror? -
#739 Persze, ha itt van egyáltalán még slot :P -
#738 vagy ez:
ftp://hardwired.hu/Dark_Messiah_Demo.exe
-
#737 http://alderaan.hu/Dark_Messiah_Demo.exe -
#736 vki plzzz adjon egy linket priviben ahonnan viszonylag gyorsan jön, mert le szeretnék feküdni, de úgy nem aludnék nyugodtan, hogy nem megy a letöltés... Plzzzz -
#735 vki plzzz adjon egy linket priviben ahonnan viszonylag gyorsan jön, mert le szeretnék feküdni, de úgy nem aludnék nyugodtan, hogy nem megy a letöltés... Plzzzz -
#734 vki plzzz adjon egy linket priviben ahonnan viszonylag gyorsan jön, mert le szeretnék feküdni, de úgy nem aludnék nyugodtan, hogy nem megy a letöltés... Plzzzz -
#733 Viszont olvastam ilyen véleményeket is. Közöttük olyantól is akinek a véleményében eddig nem kellett csalódnom:
"Jópofa darab, a harc kellemesen kreatív, kicsit szoknom kellett, hogy ne rohanjak mindenkinek egyből, hanem furmányosabb módokat eszeljek ki. Határozottan jó benyomást tett. "
"Hát engem nagyon meggyőzött ... csak tényleg kicsit rövid. :/ Az E3-as videóból van benne a pálya, de a monstrumot már nem lehet megölni. :( HDR-t alapból bekapcsolta nekem, de külső téren (az első pályán) már néha beszaggatott rendesen (3,2 pronyó, 2Gram, 6800GT), de a harc véleményem szerint nagyon élvezetes, lehet művészkedni, meg válogatni a túlvilágra küldés módszereiben. :) Várjuk a teljest szeretettel. :) "
francba, nem találok többet :) Na mindegy, a remény hal meg utoljára, a lepényhal meg elsőnek. -
#732 hát igen, én sem vagyok túl optimista :S -
#731 no akkor elemezzünk:D!
pozitivum:
-gyönyörü,látványos hdr mappok bár néha éredekes bevilágitások vannak:) (tegyük hozzá csak demorol beszélünk)
-jól szerkesztett pályák (már ami van abból itélve :D)
negativum:
-buta ai (remélem segitenek rajta)
-szerintem lehetne egy kicsit direktebb is az irányitás érzet
-a valve engine olyanyira jelen van hogy a hl-ből még az ablakokat se módositották
-qrvaaa röviiiid :DD na jó tudom ez csak demo
öszzegezve jó kis game lesz ez remélem hallgatnak játékosokra és az ő igényeiket fogják figyelembe venni a továbbiakban
-
#730 1,2 gigához képest elég siralmas amit eddig hallottam róla. -
#729 Azért ne felejtsük el hogy ez csak egy demo. Még alapos grafikai simitásokon, AI-s állításokon meg egyébb apró dolgocskán át fog esni, mire kijön a teljes.
Legalábbis reménykedjünk.
No még két és fél óra, azt én is kiprobálom. Azért is megvárom. -
#728 "Rohadtul bosszant, hogy miért nem lehet a legtöbb játékban megcsinálni, hogy a pár méteres körzeten kívül álló ellenfél ne sétálgasson nyugodtan fütyörészve vagy ne álljon mint egy fasz, amikor én ott vagyok mellette és ütöm a társát.Azért ez kiábrándító."
Pedig ez már az Enclave-ben és a Gothic-ban is jól meg lett oldva. :) -
#727 Na a graf télleg szép, szeressük a szorszot. Valahogy nekem mégse jönnek be a kardozós fps-ek, akár a többiben ebben sem lehet/tudom kiszámítani a távolságot, az orkok kb. 3 méterről megcsapnak a bicskájukkal. Ram kell neki, az kajálja fel rendesen... -
#726 a másfél giga még rendben lenne.. de 3?? :D azt irják hogy ennyi szabad hely kell neki.
Reggelre letöltöm azt majd megálmodom hogyan csinálok neki elég helyet :D a 10 perc is 10 perc nem akarom kihagyni :D -
#725 Amúgy nem rossz, de másfél giga tíz percért...hát... -
#724 Rohadtul bosszant, hogy miért nem lehet a legtöbb játékban megcsinálni, hogy a pár méteres körzeten kívül álló ellenfél ne sétálgasson nyugodtan fütyörészve vagy ne álljon mint egy fasz, amikor én ott vagyok mellette és ütöm a társát.Azért ez kiábrándító.
Még negatívum, hogy a tűzlabdát szinte mindig kivédték az orkok és a manát is csak itallal lehet újratölteni.Szal a varázsló ezen a szintén még nagyon gyenge. -
#723 Hmm, na úgy érzem felesleges letöltenem a demót :/ -
Thanatos #722 nemtom, nekem gyk antialaising nincs bekapcsolva vagy max 2szeres azon kivül midnen max és nekem nem igazán akadt...