6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#921 -
#920 Szerintem elkezdek összerakni egy oldalt amin vannak tippek-trükkök. Feltéve ha ma nem kapok sok munkát :(
Csak aztán legyen olyan ki berakja elűlre. Ja meg nem ártana ha valaki összedobálna egy Bannert is felűlre. -
#919 Tippek 2:
Notepad(jegyzettömb)-ben lehet csinálni huncutságokat csak tudni kell a megfelelő parancsokat.
pl. Készítesz egy myconfig.cfg-t megnyitod és beírod ezeket:
sv_cheats 1
g_ragdoll_maxcount 100
bind "F1" "god"
bind "F2" "noclip"
bind "F3" "ai_disable"
bind "F4" "mm_player_add_adrenaline 50"
bind "F5" "mm_player_add_skillpoints 28"
bind "F6" "mm_npc_create_orc_sword_shield"
bind "F7" "mm_npc_create_necro_guard_shield"
bind "F8" "mm_npc_create_goblin"
bind "F9" "mm_npc_create_undead"
bind "f10" "mm_npc_create_cyclope"
aztán paramtérezve elindítod így: +exec myconfig.cfg
miután betöltöttél egy pályát a gombok hatása a következő:
F1=halhatatlanság
F2=falonátmászás,repülés
F3=AI kikapcsolása/bekapcsolása
F4=Adrenalin-t adagol neked (amikor sárgán hullámzik a szemed sarka és lenyiszálod a fejeket)
F5=28 Skillpointot kapsz (bug=a demóban nem használható skillek nem használhatóak :(
F6=berak egy orkot oda ahol van a célkereszt
F7=egy necro gardiant rak oda ahol van a célkereszt (a tutorial részben kellett azokat írtani)
F8=egy goblint rak be. (kicsi zöld buzogányos buzgómócsing)
F9= erősen csontos testalkatú élőhalottat teremt.
F10= Batárnagy féleszemű mamlasz rúúúllz
Ismert hibái= az undead-nál néha fagyaszt vagy laggzik.
Jó mulatást mindenkinek: Magiszter! Tai'shar SG Fórum :DDDD -
pinehead #918 megoldottam -
pinehead #917 binkw.32dll-es hibája volt vkinek?? ha igen, mit tett?
köszi -
#916 nálam nem volt semmi. -
GrimReaper78 #915 Október. -
#914 Mikorra várható? -
#913 én most szedem a demót valamit kell hozzá leszedni?
vagy kell vele valamit csinbálni ha baja lesz?
-
#912 bocs új vok itt mikor jelenik meg a játék a teljes? -
#911 Sokmindenkinél nem bugos.Kiváncsi lennék azért mitől bugos valakinek... -
r4pt0r #910 Már lényegtelen mert nem szedem le még egyszer, de azt gondoltam hogy van rá megoldás. De nem szeretem ha valaminek már a telepitője is bugos. :D -
Cat 02 #909 add to xy.rar -
#908 vissza kellett volna olvasni a forumon! csak egy back, majd egy next gomb választott el a sikertől.
A játék maga szvsz iszonyat jo! -
r4pt0r #907 Hú ez a demo felidegesítet de nagyon.
Leszedem, eddig ok bár 1,5GB.
Elindítom a telepítész erre egy 5 percre lefoglalja a rendszert, mondom ok.
Jó, szól hogy nincs elég hely az ideiglenes fájloknak a C-n.
Átpakolom a swap fájlt máshova így van 2GB.
Megkérdezi hova tegye mondom egy mésik wincsire, azt mondja nem jó,és ezt mondta még 3 másikra is.
Csak a C-re akarta feltenni magát de ott nem volt hely, ne ekkor lett elegem és töröltem a setupot, egy demo se idegesítet még fel ennyire.
Mát a teljes játék sem izgat. :P
-
#906 Úgy lesz sztem, h. megvan h. miért mennyi tapasztalati pont jár, de csak a küldi végén kapod meg összesítve, amikor összeszámolja neked a gép h. mit csináltál. -
#905 Nem tévedtem olyan nagyot:) -
GrimReaper78 #904 Na, ez az, erre gondoltam. Így már sokkal izgalmasabbnak tűnik (pl. a küklopsz legyakásáért illik adni XP-t), és feltételezem, hogy onnantól még folytatódik a kérdéses pálya. -
#903 objectivekért jár..gondolom egy pálya sok ilyenre lesz bontva.. -
GrimReaper78 #902 Értem, kösz. Kár, hogy nem az van, hogy bizonyos checkpointoknál kap az ember már a küldi közben is XP-t. Így jobban lehetne érezni a fejlődést, szerintem.
No, de ez legyen a legnagyobb baj :) -
#901 Hát Xp azt mondták, küldik végén jön, ezért tök mindegy, hogy oldod meg az adott szitukat. Szal akár végig is lopakodhatsz, ha tudsz. -
GrimReaper78 #900 Na, én is végigtoltam a demot, sőt, annyira tetszett, hogy gyorsan egymásután 2x is :DDDD Hátbaszúrás/pallóról ellenfélnek lerúgása rul3zz...
Tökéletes hangulat, élvezetes harcok, gyönyörű grafika! Majd még a fejlődés mikéntjére leszek kiváncsi (vajon pálya közben is szerzünk TP-t, vagy csak a telejsítése után?), meg a boltolásra :D
Érdekes módon a tréning rész alatt egyszer-kétszer megakadt egy kicsit, de a nagy pályán semmi gond nem volt. Mondjuk nem is szabad, hogy legyyen, ilyen gépen, ami nekem van... -
#899 Még nem!De szerintem más a gond csak fogalmam sincs mi :( -
#898 dx8 módban próbáltad? -
#897 Á már elvesztettem a hitemet gamestaron olvasgatom a demonál a kommeteket és nálam rosszabb gépen 512MB rammal tolják páran és normálisan megy nekik csak néha néha akadozik csak :(
Mi a rák lehet akkor nálam? -
#896 kinyomhatnának valami modot ami folyamatosan ontja az orkokat :)
A goblin bunkójánál találtatok erősebb fegyvert?az +3 as de nem lehet védekezni..fatalityjével leszakitottam az ork karját:) tüzes nyillal lehet gyujtogatni amugy:) -
#895 Milyen kár hogy az nincs ott a pályán :DDDDDD -
#894 Igen úgy volt, de csináld azt akkor te is:P Vagyis nem fél hegyet kellett mozgatni, csak egy kötelet elvágni, amitől elengedett a kötélen himbálózó gerenda, és az oldalbavágta. -
#893 Serpa esetleg valami más tipp az én problémámra? Felraktam újra, most a rencer partira, egyedüli profil alá, próbálkoztam a kompatibilitásnál mindennel, de nem csinál semmit. Asszem elindul, és maga a game kép ott van előttem, csak éppen nem látni belőle semmit:P Próbáltam átrakni a media könyvtárat is. Szal az exe ott van a feladatkezelőben, de ennyi. -
#892 Uhhh, ez nagyon jó játék lesz!!!
Olvasom, hogy sok embernek akadozik stb. Nemtom, nálam alig lassabb a HL2-nél (A64, 7600GT, 1giga ram), 40-60 fps full grafon AA-val anisoval simán megvan. -
#891 Persze ha te egy kardal fel tudsz szúrni 5 méter magasságba miközben 6 métert rúg odább akkor grat érte :D A Videóbanis úgy volt hogy neki kellett vágni egy fél hegyet attol picit elszédűlt és mikor térdre rogyott akkor kellett drasztikus és azonnali okulláris átalakítást végezni rajta. -
#890 10 giga szabad :\ -
#889 Oké, akkor elfoglalom magam addig, gondoltam erre. Csak nem erről vagyok híres, hogy türelmes vagyok xD De tényleg ilyesmi lehet. Prociból 2%-ot foglal, 2 MB-ot a Ramból, de mégis tetü lassú minden. Próba szerencse...
jan5650: nekem még hibát se okoz, csak van ... :D -
#888 van elég hely a rendszer partíciódon,lehet az a baja hogy nincs és oda tömörít ki
ha esetleg nincs:
regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:Program Files -re az értéket.
by mucius@Hardwired -
#887 de amúgy a win-reinstall sok problémára orvosság. XD -
#886 Nos mivel három a magyar igazság ezért sedd le valahonnan máshonnan még. ha az sem jó akkor jön az a plussz egy ráadás.
Vagy prózálkodd meg azt hogy vársz. hallottam már egy ilyent hogy fagy, de a csávesz várt 40 percet és ment tovább minden és feltette a demót.
-
#885 Hát mert szemen kell szúrni. Nem? :) -
#884 Nállam is sajna ez van. Elindítom a telepítőt, szépen meg is áll, mert hibát okozaz exe, jeee....
Hiába a Kompatibilitás mód, hiába az adatvégrehajtási megoldás,....semmi.
Nincs valakinek ötlete ? -
#883 HEHE Látom szinte mindenkinek megoldódott a probléma :) Segítene valaki nekem is? Csak tippekkel pls :) A Setup nem megy, elindítom, fagy minden a terhelésről. Kompatibilitás-átálítás sem használ. Már 2 serverről is leszedtem, de nem akar elindulni az a rohadt setup .. grrr. Bármilyen tippnek örülök, thx ;) -
#882 Jah, majd októberben...