6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1041 tényleg. ez valahogy kimaradt nekem :DDD -
#1040 ez volt nekem is a gondolatom és a reakcióm XD -
#1039 A Cyclops-ot a pálya után azért nem érdemes nyaggatni mert annak az agya bevan szkriptelve hogy ott álljon mint egy rakás szerencsétlenség és ha te eléred a pálya egy szakaszát akkor sátalgasson előbbre és kiabáljon. Azért ne várjatok tőle magasröptű eszmecseréket. Ha beSpawn-oltok egyet akkor az megkapja a "józanészt" és már is lehet vele diskurálni. szóval ne fikázzátok a játékot mert csípek rúgok harapok XDDDD -
Nocco #1038 Hi! Nekem egy olyan problémám lenne mikor indítanám a demo-t kiírja hogy "a szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. A következő programot nem lehet végrehajtani (5007)." Meg ad egy linket a securom oldalára de az nem működik Please help!!! -
#1037 De nem olvasgattam, azért kérdeztem. -
#1036 Hahahhh..
Nem, de mondjuk rántsa el a követ a fejem fölül, legalább induljon el felém, ha meglát, és támadjon rám. Kezdésnek ennyi is elég lenne. De semmit nem csinál, amíg pofán nem csapkodom szemből, ha hiszed, ha nem. -
#1035 Az első harci skill-t növeld Level3ig akkor lehet vele nyakbaszúrni -
#1034 na sztem akkor hagyd is mert nem megy ez neked. persze hogy skillhez kötődik! Stealth. nemtom hányas szint. akkor mögélopózol és megtod csinálni. AIval mibajod? sztem elég jó. Cyclops nem mozog? a savegame után? nemtom mi a gond. én bespawnoltam egyet az orkos részbe és mozog. felveszi a hullákat eldobja őket, tárgyakat is, utánam jön, megcsap. mi kell még? filozofáljon neked? magyarázza el a káosz elméletet?
kasztok. láttam képeket ahol néhány kaszt van rajta. de sztem skillek szerint fog besorolni. amugy itt mivel FPRPG (vagy mi) Warrior leszek. nem teccenek a varázslatok. max 1-2t használok majd. -
#1033 elég logikus és szerintem jobb is így ... és ha olvasgattad volna a skillek leírásait akkor tudnád hogy nem elég az ellen mögé trappolni hogy hátbaszúrhasd =) -
#1032 Nagy lolság ez a demó+ , a nagy Cyclops meg sem mozdul, nem sok értelme van lecsapni. AI-t még húzhatják rendesen szerintem. Kár, hogy a vidiken bemutatott "stealth-killt" nem lehet kipróbálni (a dupla tőrös lékelés hátulról), biztosan valamilyen skillhez kötődik.
Ööööö...akkor most lesznek kasztok, vagy nem? Vagy eldöntöd, melyik skillt fejleszted, és az alapján sorol be a játék? -
#1031 onnan szedtem, de máshol is csak ennyit irnak:(
reménykedtem hogy 1.4gigába kicsit több belefér:) -
#1030 ennyi. elvileg. de probáld ki az itt található mentéssel is, hátha! -
#1029 nembaj, lényeg nálam is összeesett már:)
de hova tovább? vagy ennyi? -
#1028 Mennyire szánalmas ahogy összeesik a küklopsz lol. -
#1027 jahát örökélettel könnyenvan a videoban:D
én meg rohangáltam körülötte mint a mérgezettegér -
#1026 én azt csináltam hogy a szemét lövöldöztem tűzzel meg nyíllal. Egyzser csak megrészegült akkor odamentem hátra+mouse1 és döfés. Ennyi. De ha felrűg az nagyon fáj :D -
#1025 tessék: ez alapján az is elég ha a szemét csapkodod aztán majd összeesik és beleszúrsz. csak kitartás kell.
De itt nézelödhetsz elegánsabb megoldás után: Youtube -
#1024 pff.. a jószívüségem visz egyszer majd a sírba engem.
Kapásból 2 videó:
a zegyik
azt amásik
talán valamelyik végén benne van -
#1023 linkelj:) én majd játszom helyetted -
#1022 én csak emlékezés alapján írtam. lehet fel kell mászni valamelyik sziklán :D
keress elő egy e3-as videót róla :) vagy azt is linkeljek én be neked? :D -
#1021 eddig csak a seggét böködtem:)
nem túnt fel semmi kötél amit le tudnék vágni, egyet lövöldöztem de az meg magasan volt, lehet csak nálam nem rajzolja ki:D -
#1020 az E3-as videóban bent volt a megoldás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vannak kifüggesztve kötelek. Az egyiket lent el tudod vágni. Egy hatalmas fadarabbot tart. Az meg szépen nekivágodik a dögnek. Mihelyst térdre rogy a fájdalomtól, odasétálsz, azt elegánsan szemen szúrod. És a debella síró kislányként zuhan a földre :D
sorrow: igy már érthető. Szerintem csak annyi az egész, hogy előhozza a debella egyszemüt, anélkül hogy bármiféle parancssorral vagy mivel kellene küszködnöd. szerintem. (a forumon is azt irta valaki, hogy a szörny után a mentéssel is vége a demonak)
De nyilatkozzon az, aki tudd a demoval játszani :P Fene a beleteket.. -
#1019 valaki a nagydebellát le tudta már nyomni? mert nekem a dobozok alá nem akar befutni, azt a magasban lévő kocsit meg nem birom egyáltalán leszedni
ha valaki lenyomta mondja már meg hogy, addigis püföltetem magam vele:) -
sorrow #1018
Erről beszélek:
(a demó le van butítva, már ha lehet így fogalmazni.)
Folytasd a Dark Messiah demót tovább! -
#1017 őőő ez nem neked szólt, nem tudom miért rakta be válasznak. ez mindenkinek szólt :D -
#1016 Ha esetleg "kóddal" játszol akkor ha minden varázslat megvan és nem a spells.txt-s módszert használod akkor bizony keményen szaggat minden beállításon. ha a nélkül is szaggat mint állat akkor a hiba a te készülékedben van. -
#1015 Azt én is remélem... -
#1014 azt még nem próbáltam, dehát... remélem még optimalizálnak a megjelenésig. -
#1013 Állítsd dx8-ra. -
#1012 Lehet ám hogy velünk van a baj :D :D Na, majd csak visszajön és megmagyarázza :) -
#1011 ember, MINDEN LOW-ra állítva szaggat, mint az állat, ahogy írtam...
de egyébként az ajánlott beállítások majdnem mindenhol a hgih szinten állnak, még a hdr is. amúgy meg talán annyira nem fos még ez a konfig... -
#1010 Ezt én sem vágtam. :D -
#1009 Lásd: #970 -
#1008 -
sorrow #1007
Most olvastam a gamestar.hu-n, hogy mentett állásból lehet folytati a demót csak azt nem írták, hogy még hány percig.
valaki kipróbálhatná még milyen hosszan, (lehet, hogy mégis leöltöm.) -
#1006 nekem is tetszenne ha ki tudnék menni az E3-as pályára. De a barlangból kiérve a mókának vége. Nem is képregény, inkább egyfajta állókép. :P Mindegy, legalább a munka foglal le nem a játék :) (van már igéret a fejlesztőktől egyfajta hatalmas optimalizálásra és a memoriazabálás butitására? :D akkor esetleg még csinálok helyet a teljes játék számára hátha :P) -
#1005 ezek a might&magic-ek valamiért nem szeretik a gépemet: minden low-ra állítva és szaggat, de durván, pedig van 1 giga memóriám, egy 2,4-es procim, és egy 6600gt-m. ezen rohadtul nem kéne szaggatnia. a heroes 5 is ugyanilyen volt (az egy kicsit kevésbé szaggatott azért). más játéknál előfordult, hogy a hardveres hangot le kellett tiltani és jó lett, de itt ilyen opció nincs.
pedig nagyon tetszik ez (legalábbis amit láttam eddig a képregényből). -
#1004 Szerintem azért van így, mert az Arx Fatalis-ban meg nagyon erős volt a varázsló. -
#1003 Végül is csak a saját játékélményedet rontod vele, az meg engem nem érint. :) -
#1002 azért nem kicsit dobja meg a demó értékét hogy annyi ellent pakolsz magadnak amennyi tetszik:)