6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
savior #841 nekem a video utan elkezd tolteni, a csik kb felig felkuszik majd megall az egesz. kilepni se tudok belole meg semmi... masnak nem volt ilyen? 1gb ram, 4gb ures hely -
csgj #840 ez a beszéd :) -
#839 Az FX5000-es sorozat pont arról volt híres hogy még a GeForce4-től is elmaradt időnként :) -
#838 vga topic -
#837 Kösz, megnézem. Hátha. Ha meg noclippel szeretném, nem szabad túl közel mennem, mert ha elkezdődik az átvezető, szerintem már nem fogad el konzolparancsot a motor. -
#836 Há' essé', ki akadályoz? -
#835 Nem plusz kell hanem kötőjel sztem. :) -
#834 Noclip-el menj be a monsztához. Noclip-ki és hent. Amúgy ezt én is cska olvastam de ahol írták ott voltak hozzá szkrínek is. -
csgj #833 essünk túl az fx-eken meg gt-ken -
#832 Hát, nemtom mi van. Hiába indítom el az E3-as demót (mindent jól csinálok), tök ugyanazt a pályát adja be a játék, semmi különbség nincsen. A nagy döggel sem lehet megküzdeni.
Így írtam át a shortcutot:
"D:\Program Files\Dark Messiah of Might and Magic Demo\Dark Messiah Demo\mm.exe" +map e3_l06_l09 -
#831 FX 5500 kamu DX9-kártya, papíron az, de 3d-ben DX9 mellett nagyon kevés a teljesítménye. Má' hogyne lenne gyengébb a 6600 GT-nél. A GT még a Radeon 9800 Pro-nál is erősebb kártya. FX 5500 egy teljesen alap, belépő szintű kártya, irodai alkalmazásokhoz és videózáshoz kiváló, játékhoz kevés. -
csgj #830 á, ez a topic már a második legnépszerűbb :D -
#829 naon jo jatek, naon bejon:D -
csgj #828 én már csak a directx 10 miatt fogok aggódni -
#827 De, gyengébb az én FX-em, főleg ez 128MB_os is, és DX9-et nem nagyon tud, akkor mennek a játékok 2-3 FPS-el. :) -
#826 Az nem olyan biztos. :) -
#825 főleg télen amikor úgyis 10-12 fokos a szobám jobban hűl a kari :DDDD -
#824 Én majd kártya helyett veszek egy hűtőt a vga-ra 5-6k-ért és húzok rajta néhányszáz hercet -
csgj #823 jó, biztos, nem vok szakértő. vhogy az FX-es meg hasonló triplaY47645723-es (xD) karikról mindig azt hiszem, hogy vmi überbrutálisak. mert nekem egy szimpla 256 mb-os Saphire radeon 9600 atlantisom van -
#822 FX5500 azért elmarad egy 6600GT-től ugyhogy tévedsz! -
#821 ott a pont :) -
csgj #820 nekem az Oblivion a huszadik (azért annyi még nem volt :)) karakterrel is nagy élmény -
#819 Ezt a game-t, jobban várom mint a Call of Juarezt(biztos a gépigény miatt:D), most toltam végig a demot... Kicsit emlékeztetett az Oblivionra tényleg:) Remélem tudnak még ilyen jó játékot késziteni a Source engine-ből, mert azok mind maxon mennek a gépemen, ennek naon örülök :p -
#818 off: Az obli egy FPG:) R elég hiányos:)
on: minden lowon de amikor megsebződök igy is totál beakad...sose birtam ezeket az agyalágyult fájdalomeffekteket, elég lenne felüvölteni meg a nézetet rángatni.. -
#817 Persze, Source engine-s játékok mind tudnak. :) -
#816 Köszi. Akkor mielőtt elutazom berakom letöltésbe :DDDDDD -
csgj #815 hát most lesz sok hasonló fantasy játék, az biztos, mert felbuzdultak a fejlesztők az Oblivion sikere láttán -
#814 nagyon szivesen:D
na szóval az oblivion fp rpg valóban ahogy irtad közép kori stilusba helyezve.
A történet nagyon jól kitalált a lényeg az hogy gyakorlatilag a világot kell
meg mentenünk (meg lepő módon :)) a látvány világ -már irtam gamekapcson- szerintem jó darabig nem lesz felülmulható külső nézetre is lehet váltani szóval3rd personba is lehet nyomni bár harcnál kicsit nehézkes.
hát a gépigényt sajnos már mindenki tudja hogy kicsit nagy.
összegezve a dark messiah szerintem ügyes clone
-
csgj #813 bírja futtatni directx 8-al :O ??? megáll az eszem, akkor úgy hogy néz ki? -
csgj #812 én azért nem pazarlom tovább a helyet egy 3 gigás, rövidke demora. végigvittem egyszer, frankó volt, most pedig Oblizok amíg meg nem jelenik a teljes :) -
#811 Nekem nem éppen jó a videókártyám, csak DirectX 8-ba tudja futtatni, mert GeForce FX-ek nem valami jók a DX 9-el.
Lehet azért akad nálad jobban, mert DX9-el jobban lefogja RAM-ot is. -
#810 hát nincs 90-100 fps
tényleg ki lehet irni az fps-t valahogy ?
console van egyátalán ?
-
#809 Köszi. Akkor lehet kipróbálom. Bár előbb még buherálgatok a DM-el egy hetet :D -
csgj #808 mert a karija jóóóó! nem sokat számít a több ram. inkább csak töltögetésnél. -
#807 Kicsit bővebben ha kérhetem :D és hogy annyira ne offoljunk akkor egy enyhe összehasonlítást ha írnál a DM-el (akkor az már on)? Köszönöm. -
csgj #806 abban, hogy fantasy :D de másban nem igazán... van egy nagy világ, iszonytató mennyiségű küldetés.. mint a Morrowind, meg az előző Elder scroll-ok -
#805 Akkor nemértem mi a baj nálam ha nálad rendesen megy 512 vel :( Mindegy. -
#804 a legfajább most tolom ki 2. karakterrel -
csgj #803 jó, akkor csak béna voltam xD -
#802 Hátra + mouse 1 -el lehet szúrni. Hátra-balra mouse a fejlecsapás mozdulat.... szóval lehet variálni.