6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
  • Magiszter

Előbb a szépszó aztán a tetlegesség. Értve teccik lenni kend?
  • Magiszter
    Töltsd le a röpke 1,5 gigás demót ami 3 gigába rakja magát fel. Aztán ha meguntad csinálj map-okat és töltsd fel ide
  • HF
    Hi all. Nem úgyvolt hgy szeptemberben jön ki a game?
    Lejjebb azt olvastam hogy csak októberben..
    ÁÁH, NEM BÍROM KI ADDÍG
  • tugyiti
    Muhahah megyünk aztán le velük mig ilyen nem lesznek aztán szépen megkérjük őket hogy üljenek le dolgozni fél szemmel.
  • Magiszter
    Toborozzunk sereget

Aztán csak csinálnak egy jó játékot ilyen ösztönzéssel és háttérrel
  • tugyiti
    Akkor már ketten megyünk...
  • Magiszter
    Csak múlti fácsör? Hát meg a jó édes... Vagy belerakják a szinglipléjörbe is vagy felkapok egy kardot a szobámból hátamra szíjjazom és ellátogatok hozzájuk "beszélgetni".
  • tugyiti
    A kikerült interviewk meg videok alapján én azt szürtem le hogy lesz álcázás
    is (multiba szabotázsra mekkora móka lesz :DD) assassin kasztnál,lesz elektromos gömb is,viszont azt hogy ezek csak online featurek lesznek e azt nem merném ki jelenteni.Reméljük benne lesznek singlebe is.
  • Magiszter
    Varázslatokról nekem volna egy érdekes észrevételem.
    Van ugyebár a SPELLS.TXT nevezetű fájl amiben a varázslatok vannak és tulajdonságaik. Nos ott 4 fő varázslatkategória és 16 különböző varázslat van. A fő katágóriák a Föld, Tűz, Víz, Levegő. És ezen belűl vannak a varázslatok. Nos a játékban csak párat tudunk használni. Pl nincs:
    -Cure Wounds
    -Inferno
    -Stone Skin.
    -Magic Reflection
    -Drain
    -Poison Spray
    Viszont ha a demóba bespawnoljuk a wizardot aki okít minket a játék elején és rányomunk egy Fire Arrow-ot akkor magára nyomja a StoneSkint-t. Szóval van a játékban de nem használható. Lehet hogy teljesbe beteszik? Vagy egyáltalán nincs csak az ellennek?
    Meg volt egy videó ahhol voltak különböző álcázási skillek az assassin-nak. Képes volt láthatatlanná válni, a varázsló meg tudott egy elektromos gömböt kilőni. Szóval kérdem én. Hol vannak ezek? Vagy lesznek egyáltalán?
  • tugyiti
    Na még egy kis multi elemzés,miután a játék idő az oblivion után nekem nem
    túl soknak tünik (ha valóban 12-18 óra lesz) valszeg ez lesz az egyik düntő érv ami miatt meg fogom venni.
    Végre emberek nem csak gép pityukkal irthatjuk egymást fp nézetből hanem varázslattal meg nyillal,karddal muhahahhaa
  • armageddon666
    hehh én meg pont ezt akartam irni hogy régen mikor játék előtt megjelent a demó, volt 1-2 ami elindult
  • Magiszter
    sorban a válaszaim:
    1.)Egy az egyben -->bind gomb "parancs space paraméter"<--- formában
    2.)bind gomb "map mapneve.bsp"
    3.)Ez egy új map igen, de csak arra van hogy bespawnolj ellent és azt cirógasd.
    spawnolást majd elmondom hogy kell ha nem tudod. Illetve fent van az oldalamon is darkmessiah.uw.hu*

* amit hamarosan (hétvégén) frissítek az új dolgokkal
  • tugyiti
    De remélem annyira jót hogy ne tudjak lefeküdni 5 napig csak már amikor a merevgörcs áll az ujjaimba
  • ProGabe #1228
    én is,mármint lezártnak tekintem és még annyit hogy pótolom a hiányosságomat:elfelejtettem leírni hogy remélem nem nekem lesz igazam és októberben kapunk egy jó ki gammát az arcunkba :)
  • tugyiti
    Erről a mire a való a demo témáról már egy másik topicba elmondtam hogy
    mit gondolok,nem is mennék bele részleteibe.Vitát lezártnak tekintem.
    Ha valaki még1x ebbe topicba panaszkodik hogy miért nincs DMOMM demoja optimalizálva ki ugrok az ablakon és majd halljátok a halál hírem.
    ....picsába kertesbe lakunk...
  • Thanatos
    ehez csak annyit füznék hozzá hogy ha picit figyelsz a msot kijövő gyk összes demo-nál valahova odairják hogy ez a demo nem tükrözi a végleges játékot :)))
  • ProGabe #1225
    azért a "taknyos kölyök" nem kéne,mellesleg én nem nagyon tudok olyan demoról amit a betából csináltak volna(biztos van,nem vagyok egy nagy béta-letöltő) de régen,amikor minden játékhoz jelent meg demo nem volt olyan hogy az rosszabbul ment volna mint a kész játék,mert a készítők is arra törekedtek hogy minél jobb legyen,hiszen egy demo lényege az (lenne) hogy megmutassa milyen lesz a játék,és ezzel potenciális vevőket szerezzen,szal igenis kell egy demo esetében teljesitmény beli hibákról beszélni lévén a teljes játékot akarja tükrözni,és mellesleg ha már ezen így fennakadtál akkor elismered hogy igenis vannak ilyen hibák,és mint én írtam 1,5-2 hónappal a megjelenés előtt lehet kicsit későn kezdenek bele az optimalizációba
    pl itt sokan írták hogy triggereknél akad csak meg,de azt majd biztos javítják,aha,persze,eddig azért hagyták benne mert ahhoz volt kedvük
  • tugyiti
    Már többször ki fejtettem hogy aki egy demonál teljesitmény beli hibákról
    beszél szerintem menjen el inkább péknek vagy taxisnak,ne a billentyüt üsse
    és irjon hülyeségeket a neten,azért volt a habozás hogy most irjak vagy ne irjak,de csak ki hozzák az emberből hogy taknyos kölyköknek magyarázkodjon.
  • ProGabe #1223
    hát én ezt az alpján írtam amit olvastam,mármint sok sok ember nyavajgását hogy hiába állítanak össze-vissza bármit is,beszaggat,meg hogy geforce százezren is xar,meg persze hogy túloztam is,nem kell egyből ennyire magyarnak lenni és kioktatni ilyen módon...

tugyiti@#1218:fogalmzasásod egyszerű mint a fakocka,gondolom úgy általában a gondolataid is hasonlóak
  • xmacx
    Mag!
    A myconfig-ba egy az egyben azokat kell beírni amit írtál?
    Az új map-et hogyan töltöm be?

Jól gondolom egyáltalán, hogy ez egy extra pálya?

köszii
  • tugyiti
    Ha minden ugy sikerül ahogy tervezik lsd #1206 akkor a multi rész
    kárpótólni fog minket.
  • Magiszter
    Majd melássuk. Bár az hogy vannak fejlődési lehetőségek talán megduplázza/triplázza a játék végigjátszásának lehetőségét.
    Mondjuk ha ez a 12-18 óra tömény izgalom és az a fajta ami le is köt akkor jó.
  • koschwarz
    azért ez a 12-18 óra egy ilyen stílusú játékban kicsit karcsú...ezek szerint nem kell aggódnom, hogy esetleg félreteszem miatta az obliviont.

azért várom már!!! bár a multija nem érdekel.
  • tugyiti
    őőőőőőőőő.....
  • Magiszter
    Optimalizálás 0? most látom én is Jól van ez optimalizálva, csak még egy pöttyet kell magukat törniük a készítőknek. Nem vártam hogy ultra beállítások mellett szaggatás nélkül menjen, és nem is megy. De egy High beállításon már jól muzsikál, csak néha mint mondottam el kezd szaggatni ismeretlen okból. Ezt kijavítják és szavam nem lesz.

Aki azt mondja hogy nincs optimalizálva próbálja ki a cellfaktort XDDD
  • Thanatos
    optimalizálás 0..., te is okos ember lehetsz, leülhetsz...
  • Magiszter
    Ezt a szerencsesütikbe is be kellene írni XD

Én még a Portal-ra leszek kiváncsi mert egyesek szerint nem lehet a szörsz endzsinre két irányú portált írni. No majd meglássuk hogy sikerült.
  • ProGabe #1214
    mert (tudtommal) beta szórsz endzsint kaptak a fejlesztők,a fanoknak meg persze hogy nem sikerül,hiszen ahogy a mondás is tartja "sz.rból nem lehet várat építeni"
  • Moyko
    a próféta beszéljen belőled....

de hogy rossz példával szolgáljak:

Vampire the .. szintét a "csodás" szórsz endzsint használta.. mainapig nem tudtág optimalizálni még a fannok se.
  • Magiszter
    Minden esetre csak ajánlani tudom nekik hogy okt. végén egy agyonbugtalanított, agyonoptimalizált nagyon jó játékot adjanak a kezembe. Ha másképen történik akkor le is húzhatják a rolót. vagy tévedek?
  • ProGabe #1211
    azért az hidd el,gáz ha a megjelenés előtt kvázi 2 hónappal az optimalizálás kb 0,persze ez egy agyon elemzett szórsz endszin esetében simán lehet elég idő
  • armageddon666
    de a demók (amiket még jóval megjelenés előtt adnak ki) olyanok mint a béták... ha megjelent egy játék és utána, esetleg 1 héttel előtte adnak ki demót, abban nincsenek bugok és ilyen szaggatási gondok mert az a kész játéknak egy része. a DMOMM még nincs kész és igy adtak ki egy demót... nincs kész tehát béta. kiadták a demót belőle >> béta-demó... szerintem.
  • Moyko
    Demo-t demo-nak hijják
    A Beta -t Beta-nak.

• armageddon666
    ok. ez demó. béta szintű... ne várj csodás és fult tőle. nem ok nélkül szaggat be. belehet kapcsolni hogy megjelenisen "nem látható dolgokat" pl. hol legyen zene , hol ne , stb. na mikor ilyen triggerhez érsz akkor szaggat.
  • Moyko
    Kipörgettem a Demo-t egy párszor:

- negatívum:

Szerintem még optimalizálhatnák egy kicsit, egy-két helyen ok nélkül beszaggat.

A csillogó bumpmappingot lejebb állitanám mert már természet ellenesen csillog a fal.

Még mindig nem értem hogy miért van az hogy ha ragdoll rendszerű fizikát alkalmaznak a modell "meghalása után" miért kell egyszerűen OFF-ra állítani. Ha meghal az a szerencsétlen Ork , miért mozog ugy mintha kicsontozták volna és héliummal lenne felfújva?

És van egy két más fizikai Bug is, Pl ha két hordó van egymás tetején kiveszed az alsót a felső ott marad lebegve. de ha kirúgod akkor természetesen viselkedik.

• tugyiti
    Multi részletek itt nyami nyami
  • tugyiti
    őőőőőőőőőőőőő
  • Magiszter
    Fel a lépcsőn be a kis lyukon, le a lépcsőn be a kis lyukon aztán a barlangban előre és vége is a pályának.
  • xmacx
    Helló,

A demo pályán a kis goblin meg az első adag ork után merre kell menni?

Ugye a demó még nincs teljesen optimalizálva? akad mint állat..

köszi és üdv!
  • Senkkik
    legalább hosszabb mint a half-life 2 episode two :D akkor már csak jó lehet :D