6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
#1201 Manapság 12-18 óra játékidő elég hosszúnak mondható. Remélem a multit is sikerül megfelelően bugmentesiteni. -
#1200 már mondták rég..
Nembaj utána lehet multizni..és remélhetőleg az a 12 18 óra egyedi élmény lesz végig. -
#1199 nemáááár -
#1198 Southsnake: Will the sword wounds be visible on enemies, as bullet impacts are visible on some FPS ?
Yes, sword impacts will be visible on enemies, objects and walls, like in most FPS.
Southsnake:Will the game be released on several CDs or a single DVD?
Hopefully on a single DVD, but maybe on several DVDs…
Saliens: What is the estimated length of the game?
Our current estimated is between 12 and 18 hours, depending on your profile and if you complete all the side quests in the game or not.
Mooka-Kcatta: I was wondering on what platforms is Dark Messiah coming out on?
Dark Messiah is coming out this fall on PC only.
Southsnake:Will we meet neutral civilians on some maps ?
Yes, you will meet the civilians of the free city of Stonehelm, and you will be able to observe them and interact with them.
csak 12-18 óra játékidő? :( -
#1197 Hát még én milyen morcos lennék. Olyan kártyát szeretnék venni XD bár akkor lehet tovább spórolok egy 7900-ra -
#1196 Magiszter: Köszi, még gondolkozom mikor tudnánk lebonyolitani a cserét:)
Alwares: Cs 1280 16aniso hdr és facás:) nameg ugye hiába raktam vissza arra a részletességre amin 5900xt-vel jól ment, akkor is ugyan az volt, remélem fullra kijavitják mert nagyon morcos lennék -
#1195 no igen. szőrsz motoros játékot sem árt kipróbálni. láma vagyok -
#1194 Valami source motoros játékkal próbálkozz p. Counter Strike, Half Life 2 ... -
#1193 hmmm
két megoldás létezik:
1.) kipróbálod más játékkal és ha úgy hasít akkor a DMOMM-et kell okolni, de ez csak demo
2.) Mondasz egy címet, időpontot és elcseréled az én 6600gt-mre mert így jól megy.
Bár én a másodikat ajánlom, de az elsőt próbáld ki és mondm meg az eredményt. aztán tovább próbálkozunk ha mégis xar. -
#1192 Valaki próbálta már a demot 7800gs-el? mert mióta lecseréltem 5900xt-t rettenetesen rosszul megy, még a régi is jobban vitte. Persze minden más jól megy, driverek frissek stb -
#1191 javítás: ...clear gombra aztán amit akarsz... -
#1190 oh majdnem kihagytam a bugot a mapon. vannak azok a gombok amik adják a cumót, nah az új fegyverek közül csak 1-et ad azt amit először megnyomsz. ha másikat akarod akkor clear gombra az arra amit akarsz. amógy tök jó. a kő oszlopokat tartós püfölés után ki lehet dönteni, középen a híd meg leszakadós óvatosan.
jó mulatást mindenkinek: Magiszter! Tai'shar SG Fórum XD -
#1189 Nah sikerült elérnem az oldalt, úgyhogy itt vannak a linkek.
Area Map
Combat Staff
Katana
SoulDrinker
a fegyvereket rakjátok a DMOMM Demo/mm könyvtárba (a mellékelt README elolvasása ajánlott angolosoknak)
a MAP-ot pedig a DMOMM Demo/mm/maps könyvtárba kell belerakni
parancsok (myconfigba):
bind F1 "give weapon_arxkatana"
bind F2 "give weapon_sword_souldrinker"
bind F3 "give weapon_mm_staff_combat"
bind F4 "map mm_thearena_beta1.bsp"
akinek nem világos valami olvassa el a readme-ket (ha van), vagy kommenteljen be ide.
-
#1188 Ezzel én is igy vagyok nagyon ritkán veszek játékot de ez annyira jó lesz hogyha starforce vagy hasonló védelem lesz rajta mindnképpen meg fogom venni.. -
#1187 Én megveszem a Collector's Editiont a boltban. -
#1186 Én akkor köpültem barnamártást a gatyámba mikor két törrel elbujtam az árnyékban és egy orkot meg akartam cirógatni vele, de mellé ment. MEghallotta a ficergést meg a suhanást és a kardjával beletapogatózott a sötétbe, persze én hátrébb mentem azóta nem talált semmit és fojtatta az útját. Nagyon elmés megoldás szerintem. De még odatesznek az 1 csapásra leszedem a fejét, meg a kirúgom a kardot a kezéből mozdulatok. Jó lesz ez ha picurkát optimalizálnak -
#1185 nagy távolságok, szerintem a Lod van vagy 3-4 szintű karaktereknél akár több is..ehhez jön a textúra, annak is minden lod szintje. Ráadásul a játék egész része folyamán használt tereptárgyak/textúrák jó része már megtalálható a demoban ezért a teljes nem hiszem hogy nagyon sokkal több lesz majd..na meg ez elég béta szerintem..van hogy ilyenkor különféle tömörítéseket még nem végeztek el. -
#1184 akkor az a lényeg,hogy jól van optimalizálva.És ez semelyik játékban sem baj.:) -
#1183 Egyébként tök midegy mennyi ramotok van, mindig sokat fog tölteni, igaz nem 512-m van és érthető hogy mért tölt annyit. De a játék maga pedig tök jó grafon is elmegy jól, de ha leveszi az ember akkor is jó. Hiszen itt inkább a játék menet a fontos. Iszonyú jól vannak kitalálva a pályák eszméletlen sok féle módon lehet végezni az ellenfelekkel, valami hihetetlen módon interaktiv a játék. Nagyon jó lesz! Csak birjuk kivárni a teljes kijötétt. -
#1182 [feltette a kezét] -
#1181 Hali.
Tud valaki valami jó kis mapot gyártani a játékhoz? Mapkészítéshez sosem értettem.
Amúgy már van hozzá Katana model, Souldrinker sword model és combat wood staff model is hozzá meg egy darab map amin lehet egy keveset hentelni. Ha érdekel valakit tegye fel a kezét és majd 5 óra körül belinkelem (munkahelyről nem tudom mindig elérni az oldalt ). Addig is jó gémezést.
Amúgy szerintem még lesz benne rengeteg újítás. Nekem az a DEMO nagyon béta szagú. PL a nyilak eltünnek kilövés után, egy kis hentelés után el kezd szaggatni, máskor meg nem. Szóval van mit javítani rajta. JA meg sok ram kell neki. Én azt a 2 gigát sokallom a grafhoz képest. -
#1180 nekem textúra medium, aa none és minden más max, emellett 1024x768. az a kurva sok töltés mennyi? nekem 512 ramom van és így tölt kb 4-5 percet. -
#1179 nálam mikor néha elérek 1-1 triggert akkor van egy kis beszaggatás. meg mint korábban irtam 40 hullán harcolni megterhelő a gép számára... -
#1178 fú demo alapjan nagyon büntet :D:0
1280*1024 minden maxon 2x aa es 2x af, egesz jol megy es kurvaszep, pedig nincs egy bika konfigom
de 1gb ram mar nemnagyon eleg neki, legalabbis nalam kurvasokat tölt... -
#1177 in game múúúúvi :D erre -
kene84 #1176 Tényleg működik az Age of Empires 3-nál.Hihetetlen... -
#1175 ha ijen hibát észleltek hogy: "A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. stb." akkor állitsátok át az XPben a területi beállitásoknál a nyelvet angol(amerikai)-ra, ez rengeteg ijen, és még más gondot is megold (pl. age of empires 3-ban a menü szaggatását)
azt ne kérdezzétek mér van, de müxik :D -
#1174 LoL. Ahol van az a rész hogy elvág egy kötelet, összetöri a fa szerkezetet valami és lezuhan az ork, ott ugrottam rá az orkra és tőlem is leszakadt ;DDD
-
#1173 biztos nagyon fájt mikor bevágta a fejét mert nagyot ordított (amekkorát mindig) :D -
#1172 Igen,tényleg elég vicces:))) -
#1171 jaja én azon már majdnem sírtam a nevetéstől :D -
#1170 Naon jó ez a "csúszós" dolog:D -
#1169 Hali ezt nézzétek naon kemény ahogyan az első orkot nyúzza a gyerek ujra megy ujra :D -
GrimReaper78 #1168 Állítólag le kell tiltani a vizuálsi témák megjelenítését a parancsikon-> tulajdonságok alatt, ha XP-t használsz. Ha nem működik, próbáld a win98/2k kompatibilitási módot, ugyanott.
Ha így sem emgy, tölts le valamilyen registry takarító progit, pl. j16 Power Tools, aztán takaríts ki/uninstallálj minden securom szirszart, és próbáld újra. -
sharky1712 #1167 Üdv mindenkinek!
Énis belefutottam abba a hibába hogy mikor indítanám azt irja ki hogy :
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (5007).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5007&l=hu címen.
A cim persze nem műxik .
Nade bakker már a demóhoz is crack kell?
Tudom eddig csak 1 embertől olvastam ugyanezt és persze nem kapott a kérdésére választ de ha esetleg tud valaki valami megoldást (konkrétra gondolok nem ilyen hogy windows ujra install meg stb) akkor legyenszíves közzzzétenni
Előre is kösz.
Üdv: Sharky -
#1166 Igen egyetértünk veled:D -
#1165 Igen azt hiszem hogy abba mindenki egyet ért velem hogy nagyon
hatásos kis videó lett :D -
GrimReaper78 #1164 Én akkor hördültem fel, amikor az adrenalin maxon volt, és a tüzes nyílvessző egyszerűen szétrobbantotta azt a szerencsétlent :D Meg amikor pajzzsal leoszt egy sallert a nekrónak :DDDDD -
#1163 Jah az se rosz!!!!
VárjukVárjukVárjukVárjukVárjukVárjukVárjukVárjuk
Naon várjuk :D -
#1162 ja,meg amikor a tüzes nyilvessző eltelál egy goblint, és az eszeveszetten elkezdd rohangálni:D