6653
Banner kerestetik, linkelt a mod topikba
-
Thanatos #1281 pfff... -
#1280 De megcsinálják mert nekem konzolra kell! -
Thanatos #1279 vagy nem :) -
#1278 Ha PC-n nagy siker lesz, márpedig az lesz akkor megcsinálják.
-
#1277 Sztem tutkó megcsinálják konzolra.
-
#1276 Nem szopat senki Október 24.-én jön a game!
Konzolról egyenlőre nemtudok! -
#1275 ÁÁÁ ne szopassatok már, alig varom h kijojjon, amugy lesz vmi konzolra is?^^ -
#1274 én úgy tudom októberre tették :( -
#1273 Azt hallottam szeptemberben megjelenik a full verzió...
Lehetséges ez? -
#1272 Egy illetékest kell megkérni. Most megyek haza és folytatom. Addig intézkedjetek. -
#1271 Az oldalad fejlécét be lehetne tenni ide a topicba is! -
#1270 faja lesz -
#1269 új oldal (mert az UW beszart) Dark Messaih -
#1268 Most suliban vagyok és csinálom az oldalt tovább.
bannert meg ilyeneket nem tudom felrakni nincs hozzá jogom
nah megyek vissza -
strebacom #1267 Nagyon zsir a darkmessiah.uw.hu,
tegyed fel a bannert és a faq-t is.... -
#1266 pm ment -
#1265 Az oldalt majd most hétvégén megcsinálom egy pöttyett szebbre. Szombaton a suliban úgyis webszerkesztést fogunk venni.
Majd lesz benne néhány menü. De ha tudsz akkor segíthetsz persze. 1x próbáltam meg egyedül egy fórumot adminisztrálni de nem ment. 3-an már könnyebb volt. Szóval ha akarsz segíthetsz. Nyitott vagyok mindenre. De az elképzelésemben lesz egy felső menüsor amiben lesznek majd: Hírek, Játékról, Demo, Cheat-ek, Kiegészítők, Tippek-Trükkök...
Hírek: egyértelmű mi lesz benne
Jétákról: Története, karakterek, fegyverek, és érdekességek
Demo: letölthetőség, elemzés, vélemények
Cheat-ek: Majd a fullhoz kódok
Kiegészítők: Pályák, új modellek...
Tippek-Trükkök: ide kerülne az amit eddig összehoztam az oldalon.
Szóval jó lenne még egy segítő kéz. Ha van MSN-ed akkor privizd meg és ott megdumáljuk a részleteket holnap még a csillagkapú elött XD (3-ra érek haza) -
#1264 nm!az oldal hogy halad,valamit tudok segiteni? -
#1263 Ez fél mega, csiszolj a méretein, mondjuk 10-zed ennyiben tökéletes. -
#1262 fent van. darkmessiah.uw.hu -
#1261 -
#1260 # 975, de tessék itt van még 1x -
#1259 izé. Légysziiiiiiii -
#1258 opsz
nah akkor linkeld be és kirakom az oldalamra (remélem). -
#1257 Még azt se raktad ki amit a te oldaladra csináltam. -
#1256 Akkor tákolj valamit -
#1255 Én szivesen csinálnék neki fejlécet, összeolloózhetok valamit ha akarjátok... -
#1254 Miért van az hogy a legegyszerűbb dolgokat nem mondom? Nekem ez annyira egyértelmű hogy már el is felejtem -
#1253 NEM AKAR VALAKI A JÁTÉKNAK LOGOT/BANNERT CSINÁLNI??? OLYAN KOPÁR ÍGY A FÓRUM
valami szaki tengernyi idővel összeollózhatna valamit. -
#1252 Vagy indisd csak ujra a gépet és próbáld ujra... -
#1251 Most mondanám azt hogy próbáld újrarakni, ha úgy sem megy akkor meg a windowst (mi az a 30 perc +20 perc?! vagy ghost-al 10perc?!) Szóval én nem tudok így hírtelen mást, ha még csak a háttérben sem futja magát. Vagy próbálj meg nem parancsikonból indítani hanem közvetlen.
Ha nem segít semmi akkor passz piros. -
ACE #1250 Valaki help, nekem a Demo egyáltalán nem csinál semmit, dupla klikk az indítófile-ra, és még háttérben sem indul el. Egyszerűen nem csinál semmit! Help! Visszaolvasva nem találtam megoldást... Amit találtam azt próbáltam, de nem ment. Mármint a kompatible mode-ot, meg azt a védelmi szarságot is. -
#1249 Ez az oldal már nagyon régóta igy van kinn. Szal biztosan lesz még valami... -
#1248 Hát nincs túl nagy változatosság. katona,katona,zombi,zombi,paksimonszta,paksimonszta. Reméljük azért lesz más is benne. -
#1247 A játékban szereplő szörnyek: link oda -
#1246 Ebben az esetben a gamespot.com-on kéne de ezért is fizetni kellene... -
#1245 hogyan lehet sign uppolni??? -
#1244 Jah bocsa nem is nyilt csak hamarosan lesz az...
If you’re one of the first 5,000 eligible Total Access members to sign up, you’ll get full access to the beta version of the game absolutely free. -
#1243 Héj emberek, ez nagyon fog érdekelni titeket!
Nyilt béta a steamon!!! Hajrá mindeki kattanjon rá! Én még nem próbáltam ki de szerintem az!
http://www.gamespot.com/betas/darkmessiah/index.php
http://www.mightandmagic.com/us/demo.php
-
#1242 Jóvan testvír de má naon függ az embör a cuccon he :D