Dark Messiah of Might & Magic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arpad vezer
Sziasztok!

Nagyon jó játéknak ígérkezik a Messiah, nagyon várom már.
Mit gondoltok Oblivionhoz vagy Gothic III-hoz mennyire fog hasonlítani?

Árpádvezér

Lacee
itt van egy rakás kép a játkéról, és pár leírás a várható szörnyekrõl.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

j0nNyKa
nalam tokeletesen elindult
elejen kivalasztottam a kivalaszthato legdurvabb videobeallitast, ill. hangbeallitast, es semmi baja

radeon 9800, gigaram, 3200+ athlon, valami regi vga driverem van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

GothiK Aesh
szoljatok már ha nektek müködik és nem texturahibás!

Blood Elf Paladin Project \"BEPP\"

Kandurex
Vagy még se, megtaláltam CD -n! Azért még1szer köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Ma nem, de thx (de ma, azaz, izé, szal, ma délután jöhetsz seedelni, ha van feles gépidõd)

j0nNyKa
ha onnan szeded, hagyom ejszakara a gepet seedelni
hagyjam?

Kandurex
<#eljen>

j0nNyKa

Kandurex
A legfontosabb, hogy ne add fel az elején! A furcsa irányítás elsõre szokatlan, no meg az oldalazás hiánya, de ne feledd: CAPS LOCK!!

(honnan szeded?)

grebber
Mostmár letöltöm az kiprobálom ezt a Blade of Darkness-t ha ennyire istenititek!

Next PC upgrade: 2022

GothiK Aesh
Kár hogy már nem fut a gépemen lehet a direkt x 9 miatt avgynemtom de texturahibás 😞

Kandurex
A legnagyobb és legjobb. Annyire hihetetlen jó harcrendszer azóta se volt!

Esrohnoil
Örök kedvenc. 😊
Sztem mai szemmel is egész tûrhetõ. A harcrendszere meg mind a mai napig az egyik legjobb. 😄
Ha nem lenne a Gothic, most azzal játszanék. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Sheltem
Az g*c*jó játék (volt).

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

GothiK Aesh
valaki jácott anno a blade of darknessel? életem legjobb játéka iszonyat élveztem és azóta sincs párja, nah majd talán most...és ebbe lesz multi is mmmmm

j0nNyKa
egy picit felek attol, hogy olyan lesz, mint az oblivionnal, elozetes videokban ott is mutattak, hogy mennyire hasznalhatoak lesznek a tereptargyak csataban, aztan kb a tutorial reszen kivul sehol nem lehetett hasznalni, esetleg 1-2 helyen, de kozel sem olyan mennyisegben, mint ahogy be lett harangozva... remelem itt tenyleg mindig lehet majd frankon taktikazni, mint ahogy a videoban is lathato

j0nNyKa
uristen ez a video mennyire isten, amikor kepenrugja az elejen a goblin, es leszall a szakadekba... ah.. varom nagyon

koschwarz
azért írtam, hogy egyelõre csak a harcban látszik a több lehetõség, fõleg a környezet hangsúlyosabb felhasználásában mutat újat, bár az oblivionban is lehet egy-két odakészített kõ vagy farakást ráborítani az ellenre.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

CS@
Semennyivel.

CS@
Megnéztem ezt a videót én is, és egész aranyos volt.
Bár ezután elég botorságnak tûnik ez a, mint az Oblivion, mint az Oblivion, mint az Oblivionban dolog. Ebbõl a videóból kicsit úgy tûnt, hogy ez inkább egy akció játék lesz, kár, hogy nem került bele igazi külsõ terület, mert így nagyon lineárisnak tûnt a játék. Hiányoltam még a videóból valami kezelõfelület infót, inventorytSTB. A harcba rejlõ sok lehetõségek se nagyon tûntek fel, jobbról üt, ballról üt és szúr, az „egyszemû” leölésénél meg inkább az ellenkezõjét láttam: egyféleképp megölhetõ, oszt jó. Viszont a varázslat elsütés utáni irányítása és a hátba szúrás kimondottan tetszett.

koschwarz
megnéztem ezt a 8 perces e3-as videót. ez már most több lehetõséget kínál a harcnál, mint az oblivion, bár ez még nem minden. mndenesetre az nagyon tetszik, hogy source-szal megy, mert az legalább szélesen skálázható motor, nem fog minimum beállításokkal is szaggatni, mint az oblivion.

koschwarz
mennyivel jobban néznek ki ezek az orkok vagy mik, mint az oblivion fûzöld orkjai.

GothiK Aesh
nah én regeltem magam a bétára

hmm, én máshol találtam meg (GameSpot)
(f)ordítás

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

grebber

Pedig jó az is. Witchhaven kb. a Doom idejében igencsak pofás kis fps-fantasy volt. Volt második része is 😊

Persze kár lenne, megértem. Gondolom arra majd ott lesz az Arx Fatalis II, ha lesz egyszer.
Amiga
Nagyon úgy néz ki, hogy ez szimpla fps lesz.

Kár lenne, bár fantasy fps-t még nem sokat láttunk...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

grebber
grebber

grebber

Amiga
Igeeeeeeeeen!!!

grebber

Lacee
pont mondani akartam 😊

remélem nem szimpla csihi-puhi lesz ebbõl sem!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Amiga
Remélem, a készítõk most tolják egy-két hétig az Obliviont és rátesznek egy lapáttal a játék fejlesztésére. 😊

hát igen, laza kis beszélgetés volt, de azért informatív <#vigyor3>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Amiga
"Raphael: Néha elõkerül a tárgykészítés ("object crafting"), de legtöbbször mint szuper titkos dolog tûnik elõ, s csak az kapja meg, aki megtalálja. Enni lehet, és meglehetõsen sok olyan tárgy van, ami elfogyasztható (mégiscsak francia játékról van szó, eheheh).

RPGDot: (klisé) Mindig sajtot kell enni és vörös bort kell inni? ;-)
Raphael: Hehe, pontosan. Igazából az evéssel nyered vissza az egészségedet is.
Julien: Vagy egyetek fokhagymát - azt mondamám, hogy még mindig erõs eleme a játéknak, hogy mennyire magával ragadja az embert!"

<#falbav><#circling><#nyes>

Amiga
Hoppá. Ez teljesen úgy hangzik - DE TELJESEN - mintha a Deus Ex rendszerét vinnék bele egy Source alapú RPG-FPS-be a Might & Magic univerzumban. Állat! <#taps>

új interjuhé fordítás + 3 kép

Amiga
Ez a gamma nagyot fog szólni... De egyre jobban emlékeztet az Arx Fatalisra.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Amiga
Új infók itt:

DMoM&M

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Ezeket asszem egy videóban láttam már akció közben 😄

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Amiga
Vérprofinak tûnik, teljesen Arx Fatalis II. feelingje van. :-)

grebber
Nagyon fasza lesz ez.Remélem tartják a 2006 nyarát.
Fasza kis SF3 vagy lehet már SF4 lesz rajta,de ez már nem akadály.

grebber
Dark Messiah produceri interjú

Dixie Flatline, 03:53 - PC - Játék:

(Shacknews) A Might & Magic sorozat producere, Erwan Lebreton szuperlatívuszokkal illeti a nehézkesnek vélt Source motort, dícséri a támogatást és kiemeli, hogy a háttérben állandóan újabb és újabb extrákkal vértezi fel a Valve engine stábja a motort. Természetesen nem Source bemutató múviról van szó, így a Dark Messiah elõnyeinek ecsetelése közben láthatunk szõrös pókicákat és néhány játékból átemelt jelenetsort egyaránt.
Messzirõl lerí a játékról a mélyenszántó profizmus, ezt tényleg már csak elrontani lehet.

INTERJÚ (30M😎

grebber
Hát azért én még azelõtt szeretnék róla infokat.

Amiga
Siralmasan semmi hír róla, de hát a Source licenszelése után is évekig hallgattak. Szerintem az E3 töri majd meg a jeget.