4582
  • Zsoltika 007
    Azt nem tudni de biztosan megy rajta lásd #1214
  • raymond01
    Ez a game for windows a dobozán ér vmit?
    Jobban megy vistán?
  • Nwis86
    jaja Frapsal. bekapcsolok 1 elmentést és ugyanabba a nézőpontban ahogy bekapcsol nyomok F11 et (ez a fraps alapértelmezett benchmark, pár másodpercig vizsgál aztán ha eltűnik a számláló újra + kell nyomni F11 et és kiírja az átlagot) (de szetem nálam mégis vami gond lesz mert most pl 1024 medium 161 egység úgy hogy csak a bázisomat nézem 14fps :(

akik nvidia kártyával nyomják milyen driver van fent? mert nekem jó régi 84.21:)
  • sickb
    Áruld el pls hogy mérsz fpst?
    Frapsal egy adott mentésipoziíciót betöltesz vagy hogy?
  • Nwis86
    kösz ezt a linket, már vártam hogy valahol teszteljék mert azt hitem csak nálam megy ilyen szarul de látom nem:) ez a teszt szerintem ful reális, de nem értem miért lett ekkora a gépigény nálam a demo pl jobban ment 1200 high 4x AA 8x AF és 18-30fps 200 egységgel a full meg AA AF nélkül 9fps (ami már igen csak zavaró:( térkép kikapcsolása +4 fps és kisebb felbontásba is alig jobb 1-2 fps -el nem értem) na meg ahogy belépek a játékba rögtön kiírja virtuális memoria tul kevés ... a demo ilyet nem csinált se a beta, de tényleg még a beta is jobban ment addig amíg az ai be nem halt.
  • postmortem
    Későn kezdték meg a BY-t, hiszen a gém 3.1-es patch-e körül jött a BY. Akkor már késő volt. Azt nem tudom miért nem építettek bele alapból. Talán úgy gondolták, hogy olyasmi rendszer jó lesz, mit a Quake-nak volt. Rossz gondolat volt -.-
  • Zsoltika 007
    A játék ahogy láttam a covert games for windows-jelöléssel van ellátva. Ez a következőket szavatolja (elméletileg):

The Games for Windows brand on games means four key things:

1) Quality. Games for Windows branded titles undergo extensive testing, and not just by the publisher. Microsoft also invests in quality checking each title to ensure they meet performance and reliability standards.

2) Compatibility. Games for Windows branded titles work on Windows XP and Windows Vista based PCs, including both 32 and 64 bit editions. Games for Windows titles that support controllers are also compatible with the Microsoft XBOX 360 controller for Windows, including the XBOX 360 Wireless Gaming Receiver for Windows. They even support widescreen resolutions and more.

3) Safety features. You can be confident that any title carrying the Games for Windows brand will support the new parental controls and family settings features in Windows Vista.

4) Easy to Play. Games for Windows branded titles are easy to install, find and remove, especially in Windows Vista. Every Games for Windows title appears in the new Windows Vista Games Explorer (no more hunting around the start menu for that game you just installed). And Games for Windows branded titles all offer some form of “easy install”, putting you in the game more quickly.
  • sickb
    Csak nem értem pl a boneyard annó miért szűnt meg.
    És miért nem írtak olyan Multiplayer modot ami közöségibbé tette volna a neten való játszást.
  • Zsoltika 007
  • Katarn576
    Üdv mindenkinek!
    A Hungarian Language Team csapat vezetője vagyok.
    Örömmel jelentem be hogy csapatommal elkezdjük lefordítani a Supreme Commandert. A Főmenű már teljesen készen van, szépen tudja kezelni a hosszú ŐŰ betüket, így ha készen leszünk az előző kettő játékkal akkor utána belekezdünk ennek a játéknak a fordításába is.
    Az oldalunkat itt érhetitek el: http://hlteam.uw.hu/
    Ja és még valami, Állandó munkára keresünk 2 Fordítót, 1 Programozót és 1 tesztert a csapatunkba. Részletek az oldalunkon.
    Ezen a játékon kívűl természetesen a Flight Simulator 2004-et is fordítjuk, ezt csak megemlítettem, tehát aki ezt a játékot is várja az bizakodhat.
    Ennyit szerettem volna mondani. Remélem ez nem minősűl reklámnak, ha mégis akkor nyogodtan kitörölhetik a modik ezt a hozzászólást.
  • postmortem
    Viszont a TA-ban ebben az esetben a Commander nem robbant ;) Csak akkor, ha az Atlasnak lett a self destruct kiadva... Ezzel lehetett is szemétkedni a gém elejen. Fel lehetett venni az enemy commandert pl, és Ctr+D ott helyben ;) Persze ki is lehetett védeni simán, hiszen a D-Gun-t rá lehetett lőni az Atlasra mikor fel akarta kapni a cmd-t, ráadásul, ha több Atlas volt, akkor minde megpusztult a D-Gun vonalában :)) Ejj jó kis TA!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Random work
    Esetleg elviszem egy félreeső szigetre és hobby-ból építek egy mellék bázist ha esetleg a fő megpusztulna.
  • Random work
    Na ja az alap.
    El kell tüntetni amint lehet. :D

Volt olyan, még a TA-ban, hogy szegény haver vitte a Atlas-al a commandert mikor egy légvédelmi robot leszedte a gépet és vele együtt a commandert is.

Én a vízbe mászást preferálom.
  • postmortem
    Újabb remek észrevétel, ami megint csak egy hiányossága a játéknak, hogy nem lehet építés közben hold fire üzemmódba tenni a cuccokat. pl ha nem figylesz oda és megépül a cucc, és vadul elkezd lőni, akkor szívhatod a fogad, mert az ellenfél máris tudja, hogy mire készülsz. Ellenben, ha fel tudsz húzni 5-6-t anélkül, hogy azok vadul lövöldözni kezdenének, akkor az ellennek esetleg ideje sem lesz reagálni a fenyegetésre.

Újabb, bug-> ha egy csapatban vannak olyan egységek, amik csak bizonyos feltétel mellett tudnak földi egységeket támadni ( lásd rakétások ), akkor azok a feltétel hamissága estén ( értsd rakéta set to levegő, amiről persze nincs egyértelmű visszajelző ikon ), nem fognak a csapattal mozogni, amennyiben a csapatnak nem pozíciót, hanem konkrét célt jelölsz ki. Magyarul a légi fedezet megáll, és a többieket le lehet mészárolni. Ez szerintetek rendben van nagyokosok ?

Tök jó, hogy lehet a falat húzással építeni, mert sok időt meg lehet vele spórolni. DE !!!! Hiányzik, hogy lehessen ritkítani a lerakási közt. Miért is ? Egyszerű, csinálsz egy előszűrőt a fal elé, ami kicsit megfogja a srácokat amikor jönnek, simán átjönnek rajta, majd elkezded szépen lőni. És nem fog tudni olyan ütemben menekülni se. Amennyiben lehetne ritkítani, úgy pl tornyok lerakására is jó lehetne ;)

Nem tom a commandert lehet-e reptetni ebben, de ha igen reptesd valami messzi területen egy transzporterrel ;)
  • foxxi
    Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni hogy a Commandered (ACU v. sACU) hogy fejlődnek? Mert ha a Lany, Air, Navy Yardokat kifejlesztem (3as szintre) ott a "különleges" szint. De ahhoz meg azt írja hogy kell egy Tech 3-as engineer meg egy upgradelt ACU vagy sACU. Hogy fejlődnek?

Köszi!
  • Methylisocloro
    Ugy látszik türhetően fut a game:
    2800+ AMD64, 1GB mem, Radeon 9550 128MB :)
  • Thanatos
    erről szol a multi kérlek, akcio, reakcio ;)
  • Borg
    Persze, és amíg ezt mind megcsinálja, addig én várok és malmozok ugye?:)
  • Thanatos
    pl :P vagy mire te szétartyzod addigra már nincs bázisod pl :D
  • Peakman
    jah 1et kihagytam :)
    4. ledarálod az artillery-t :P
  • Peakman
    hát elásni nem is de :
    1. beviszed víz alá,így csak a torpedóktól kell félnie
    2. beviszed egy marhanagy összefüggő pajzs alá(pl építesz vagy 6 t3-as shieldgen-t egymás mellé hogy lefedjék egymást is)
    3. ld. 2-ik pont és még a pajzsok alá beviszel egy fatboy-t + a commanderre is pajzsot raksz ^^
    a 3ik pont a legtutibb sztem :)
  • Borg
    Mert élő player elássa a commanderét az artillery elől vagy mi?:D
  • Thanatos
    hát nemtom, ettől még gyenge az ai szerintem :)
    élő playerel ezt tuti nem csinálod meg :P
  • Borg
    Nem az a gond, mert egész ügyesen építkezik, meg támad.
    Csak a commander robbanása nem kéne hogy ekkora rádiuszban pusztítson, tök felesleges.
    Maga az hogy klinkhammerrel belövöm, csak a térkép méretének köszönhető, mondjuk már azzal is tovább húzná, ha folyamatosan mozgatná a commanderét. De amint a klinkhammerektől lepusztul lácnreakcióban pár generátora, a commanderét is odaküldi visszaépíteni. No és ilyenkor megáll egyhelyben. Szal ha a klinkhammerek kellően aszinkronban lőnek, simán leszedik a commanderét percek alatt.
  • LegionarR
    Mellesleg nem tudom erre is rájöttél e, de az sem mindegy milyen pályát választasz... Egyes pályákon sokkal jobban fut a game... Ja és nem a pálya nyagyságától függ, hanem a tereptárgyak számától (legalábbis így vettem észre)...
  • Thanatos
    jah sajnos, ai kalap szar lett fullban... :(
  • BigLacaFaca79
    Szasztok ! 25O-es pop.limit-nél medium beállitások mellett (fidelity low-ra állitva) pár skirmish meccs után azt mondom játszható maradt. Hál' istennek
  • ColdFire
    "de amint felépítettem 2-3 klinkhammert, a bázisa közepén ezek kilövik 10 percen belül a commanderét, és onnantól game over, mert vele együtt eltűnik az ellenség bázisának 80%-a is."

Borg bácsi jáccana többet egy körbe? :D
    mönnyön netre jáccanie :D
  • Borg
    Engem egy dolog kezd idegesíteni a játékban. Mégpedig, hogy a commanderek túl nagyot robbannak ahhoz képest, amilyen könnyű őket leszedni. Szerintem.

Balanced AI is hiába támad meglehetősen erősen, hatalmas bázisa van meg minden, de amint felépítettem 2-3 klinkhammert, a bázisa közepén ezek kilövik 10 percen belül a commanderét, és onnantól game over, mert vele együtt eltűnik az ellenség bázisának 80%-a is.
  • benioh1993
    Minimum 1,8 ghz
  • Reyes
    Szvsz 100 egységig még játszható lesz, utána meg szarrá fog akadni...:S
  • Thanatos
    tipp alapján leginkább sehogy :/
  • BigLacaFaca79
    1,73 Centrino
  • BigLacaFaca79
    Szasztok !

Szerintem a Supreme Commander brutálisan jó lett !
    (Már csak arra vagyok kiváncsi, a full verzió hogy fog futni egy
    1,73Ghz-es, 1GbRam-os, 66OO GefGo-s, gépen). Este kiderül.

Szasztok !
  • sickb
    :D
  • Thanatos
  • postmortem
    sztem kevés az üdvösséghez, bár ha neked a red alert volt az etalon, akkor ez feldolgozhatatlanul nehéz lesz :)
  • Zsolo007
    Éljen! Visszakerült a régi banner. Ezt imádom :)
  • LegionarR
    Húhh... Érdemes megnézni a Tutorialokat (nam csak a basicot), mert rengeteg új és hasznos dolgot tud mutatni még talán annak is, aki azt hittem hogy már minden titkát ismero a játéknak...
    Nem semmi hogy még a tutorial is ilyen minőségi...
  • sickb
    Frenetikus