Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most a 'zöld'ekre vagyok rá kattanva, a Galactic Colossus miatt 😄
de amúgy nekem még a pirosak a kedvenceim 😛 , nem hiába monkeylord fan vagyok 😄 , nah meg Galactic Colossus =D
jövõhéten, játszhatnánk lanba! ha lenne kedved ?!
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
Azt nem néztem még, hogy számít e ha nagyobb generátort rakok mellé....
Attól erõsebb nem lesz a pajzs, csak kevesebbet fogyaszt....ami lényeges....nemtudom meddig nézted, de a végén már 3 vagy 4 3as szintû generátorom vol, mert akkora volt az energiaigény...
Azért raktam a mass csinálót is generátor mellé, hogy kevesebbet egyen...
Azu egység kevesebbe klerülnek... azt néztem, hogy a kis generátorok 1 ponttal csökkentik az energiaszükségletet....
én is inkább így csinálom, hogy 'felépítem a gazdaságot' és aztán kezdek bele a támadásba
de amúgy jó kis védelem volt 😉
én még mindig nem értem, azt az épület support dolgot, látttam hogy tettél
pow generatort, a legelsõ shield gen. mellé, nem tom mit supportolt, de a monkeylord ugyan úgy leszedte, mintha nem lett volna ott generator
<#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
amúgy nem akartál támadni?😄😄
meg, nem tom te megnézted-e,de amikor már ment a monkeylordocska, akkor már ugye építtte a következõt,és az amikor kész lett, az beakadt!!! 😄 nem mozdult, még azelõtt volt kész hogy a 2. gunship, ment.... 😄
meg lehet csinálni, csak tundi kell hogyan 😄
a menû jó, amikor smirmishbe kilehet választani az ai-t meg minden az nem tetszik
játszok mediumon, 1-2 dolgo megváltozott .okok . 32 perc körül járok és, jön 1 monkeylord.......... de vmi más volt a neve, vmi kaka, mondom ez tiszta szar, így nem lehet játszani, hogy már az elején lerushol..... a 20-as verzió jobb volt én sztem
remélem a teljesben nem így lesz hogy, már félóránál, lehet készülõdni az exit-re
CSak pár órát lesz fent, legkésõbb este leszedem.
én nem értem azt hogy, építettem, két nuke elhárítót is, jön a nuke, és felrobban a bázisom..................... nem értem hogy tudnám, felrobbantani, pedig.......ááh idegesítõ, bezzeg neki mûködik a nuke elhárító, ( volt benne nuke elhárító rakéta, azt hiszem szám szerint 4 az 1-ikben, és hatókörében is benne volt... )
igen, repülõk..... építettem tech 2-es bombázót, és az istennek se akar, földi egységet bombázni.....remélem, a teljesben ,lesz 1 jópár változtatás
1. a kérdésre, hogy mit várok bétától:
Koncepcionálisan összerakott koherens gémet, amiben a változtatások az egységek adatainak +/- 5%-os buherálása lesz a végleges elõtt.
2. nem tudom hova tenni ezeket az egység bónusz dolgokat, kifejezetten megfoghatatlan, hogy egy 3-as szintû technikailag elvileg kiforrott cucc profitál egy tehcnikailag alacsony szintû épület közelségébõl... Ha már mindenáron akartak bele ilyet rakni, akkor miért nem lehet a nyersanyag disztribúciót valamilyen látható csatornán megvalósítani, és akkor legyen veszteség nagyobb távolságok esetén. Ennek még a játékmenet szempontjából is több értelme van. Nem hiszem, hogyha valaki odáig jut, hogy az ellenfél bázisában a fúziós erõmûig elér, akkor az energia raktárakat kezdi el lelõni, és nem a fúzióst. Egy vezeték megrongálása viszont a bázistól távol is megtörténhet, sõt arra kényszerítheti a játékost, hogy megvédje a startégiailag fontosabb útvonalakat, elosztókat.
3. a védelmet nem igazán lehet védelemnek nevezni. Gyakorlatilag nincs meg az a koncepció, hogy oda építünk egy drágább üteget, ahol az profitálhat a domborzat adottságaiból. A védelem általában arról szól, hogy kevesebb nyersanyagból mindenféle helyzeti elõnyt kihasználva tud eredményes lenni. Mindennek az ára a helyhez kötöttség. Most amikor megtámadom a gépet látszik, hogy az ütegtornyokból építi a kerítést, és már az alap szintû ütegek olyan tûzerõt képvislenek, hogy még a 3-as szintû egységek is elhullanak -.-
4. a repülõk valami hihetetlen módon csak megadott egységekre lõhetnek. Agyament dolog, hogy egy vadászrepülõ nem tud földi célpontokra lõni. Oké ne tudjon alap szinten, de hogy a legmagasabb szinten se!!! Ugyanez a nonszensz dolog figyelhetõ meg a földi rakétás egységeknél.
Csak egy kérdés a végére... Ha ez a játék a globális stratégiáról szól, akkor miért nem lehet egy összesített felületen látni, hogy mely gyárak mely egységeke gyártják ???
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
viszont a medium a.l. lassan terjeszkedik metal exactorok terén
nekem 30 volt kb neki meg 15(20*20 as map, az átlós map)
Na mondjuk a metalt megosztottam neki(ha maxon van a tárolómennyiséged, akkor átutalja a termelésnek azt a százalékát, amit beállítottál)
nálam, easy-n olyan 1 óra, 20-nál ár küldi a nagy egységet, és építi az interkontinentális ágyút, meg a nuke silo-t
én most balanced-en próbálkozok 😊 , elég jóó , dinamikus az egész játék menet, nem unatkozok az biztos 😊 , bár amivel jön az elején hanyat sem dobok tõle 😊😊, az már más kérdés, hogy örülök ha nekem is van egységem, és vissza verem 😄
míg az easy 2 semmi experimentel unitot
én meg 1 fatboyt 1 battleshipet, és 1 félig felépített szuper artellery ágyút 😊
amúgy, ha felpeccselem, akkor majd mehetnénk vmikor, lan-ozni!!??!
www.mezfutar.hu/sup/lua.rar ezt a data könyvtárba kell rakni(2.7 es verziónál jó csak)
nem tom, azt se tom hogy lehet 😊
meg crack-t se tudok hozzá
viszont van nuke elhárító 3. szinten..
miért nem frissítesz 2.7-re?
amúgy, a nuke-ot a shield generator, tényleg kitudja védeni?!?!
Ez egyszerûen nevetséges!
Ha érdekel valakit felrakhatom valahová a replayt...
2vs2 allyban játszottam, kedvenc egységem pedig a base commander, minél több annál jobb 😊))
2.7 is fenn van piratebay.org pld
torrenten meg csak a 2.0 ( 20 ) -t találtam :S
pedig most megnézném
médium ellen, huhh
neked mi a kedvenc egységed?😊
2vs2 skirmish 3 gép+én ellen jött 3 monkeylorddal,2 gunshippel, de nem egyszerre, de ez is elég volt a védelmünknek a másik géppel
másik gépen 1gb rammal, 9800pro
én játszottam turt ellen, de nem jött 20 perc múlva, Monkeylordal
viszont, de aggódj, easy-be is jön monkeylordal! 😊 csak nem 20 perc után, hanem , 1:20 óra környékén, ha nem támadod,
én úgy csináltam hogy 2 easy-t beállítottam, elvoltam az 1ikkel, utána meg jött a másik , experimental-lal , oszt heló 😄
a medium az meg durva már, olyan 1: 10 környékén, ( óra)
én most balanced-ete próbálom, de nem nagyon megy 😄
Az easy folyamatosan küldi a gyenge szar egységeket, a többit nem próbáltam.
csak arra akarok kilyukadni hogy itt a srácok emlegetnek itt ilyen ai gyorsítót, hogy ennek célja, és funkciója ?! ?
A maradék meg a szokásos.
az egy másik dolgok, hogy 1 kis programozással, engedélyezni lehet
nah már most, ugye bár van alapból 5 'fokozat'
Easy
Medium
Balanced
Rush
Turtle
és akor mit változtat?!