4582
-
#1180 Szuper -
#1179 aki játszott már vele azoktól szeretném megkérdezni
jó játék?
én nagy stratégiás vok
a legjobban annak idején a pálmát a red allert 2 vitte -
#1178 Én csak most kezdtem a fullal játszani. Az volt az első dolgom, hogy kezdtem egy skirmish-t a demó pályájánál 4x akkora mapon... Iszonyat hangulatos... A UEF-ekkel játszok az AEON-ok ellen, és már rámküldött a gép egy flying fortresst (az a túlméretezett repülő csészealj), és pont a bázisom felett lőttem ki, amire szépen rá is zuhant... Beleállt a földbe, úgygondoltam megtartom emlékműnek a roncsát :D
Szóval nekem asszem hosszú időre ez lesz a favorit game... A demoban nem csalódtam, a fullba meg beleestem... -
#1177 Mit ír ki? -
#1176 hi tudnátok nekkem segiteni a elinditásban ?
crack-eltem de hibákat írt ki szoval magyarul se crack-el se mini imige se a hozzá adot progikal sem tudom elinditani
örülnék ha valaki le írná hogy lenne leg egyszerüb elinditani !
-
JTBM #1175 Egyre jobban tetszik a game. A 3-as pályán vagyok és itt már Gunship-ek is vannak az ellennek. Ha 10-et ráküld a bázisra, akkor 3db Level 2 AA-t simán kiszednek. Viszont már 3-4 Interceptor gyorsan elintézi őket.
Itt jöttem rá, hogy a pajzsos egységek komolyan leszedik az energiát. Sokkal több generátort kell építeni, mint amennyit eddig szoktam.
A szigetek elfoglalásánál komoly gond, hogy nincs komoly tengeri tűzerőm. A légi egységeket gyorsan leszedik, szárazföldi nem jöhet szóba, a tengeri meg gyenge. Gondolom, később majd lesznek komoly tengeri egységek is, csatahajók, mint a TA-ban. -
#1174 Közben megtaláltam a demo-t, az se kicsi az 1Gb-jával. -
#1173 Gondoltam megnézem a játékot, de ez 6Gb
Valami kisebb méretű rendes demo nincs belőle?
Banner környékére mehetne egy, a hivatalos oldalra irányuló link. -
sickb #1172 THX
:) -
#1171 Nem egyedül reménykedsz a kiegészítőben :) -
Newfronter #1170 TA2 lett volna... a GPG erre ment rá és sikerült is csinálnia egy remek folytatást, igaz nem sokkal jobbat mint a régit TA, de méltó folytatás. A gépigény az egy dolog. Jó lenne ha majd ennek is lenne kiegészítője... -
#1169 Ami azt illeti azt sem tudom miben hasonlít az Annihillationra, mert arról én sajna lemaradtam... -
#1168 Tudom, tudom, a nagy előd jogai az Atarinál maradtak, az meg a Phantagrammal próbált csinálni egy folytatást, de végül lemondtak róla... De a Supreme Commander nem csak a nevében különbözik a Total Annihillationtól, ha jól sejtem. Teljesen új a történet, nem jól tudom? Tehát abszolúte nem valódi folytatás. -
postmortem #1167 Jobb, mint a gém ^^ -
postmortem #1166 Azt folytatták... Csak amikor a Cavedog tharban volt akkor gyorsan eladtak mindent, amit csak pénzzé lehetett tenni. Az egyik portéka a TA márkanév vagy univerzum ( vagy tököm tudja milyen fogalommal lehet leírni ) volt. Azt nem tudom, hogy kacsa volt-e, de állítólag +próbálták visszaszerzni...
-
#1165 Sztem is jó a banner... -
#1164 Teljesen jó ez a banner mostmár ne b*sztasd grebber..Helyette mondjuk csinálhatnál f.a.q t linkeket stb...ha már házigazdája vagy a topicnak(legalábbis papíron). -
#1163 Szerintem jó kis cím hogy Supreme Commander, de mi lett volna a neve a játéknak, ha tényleg a Total Annihillationt folytatják?
Total Commander? -
sickb #1162 CSináltam egy bannert a régi alapján kicsit lerövidítve.
Aki csinál jobbat nyugodtan szúrassa be.
-
#1161 Tényleg nem játszottam a multi betaval, de azt az álláspontomat tartom, hogy elég komoly védelmet lehet csinálni már a játék legelején.
-
Thanatos #1160 hát te se játszottál multi betaval, ha ezt a nincs rush-t beveszed..., ai meg kurva szar lett beta ai-hoz képest szvsz...
(mellesleg én soha nem hallotam hogy bárki is beharangozta volna ezt a nincs rush-t, ezt honnan veszed?) -
#1159 Rohadtul érzékenyre lehet venni az egérgörgőt a menüben...Szerintem jó ötlet volt ez a ki be zoomolós dolog. -
#1158 Nagyon jó a game a demó alapján. Nekem az volt a legfontosabb hogy minél inkább TA legyen a játékmenet, és ezt nagyjából megcsinálták.
A single player kampány mennyire van leszkriptelve? Utálatos amikor kézenfogva vezetnek mint egy hülyegyereket hogy ide menj-oda menj, ezt csináld-azt csináld.
Sajnos a zoomolás elég kellemetlen, de majd tekergetem az egérgörgőt, végre megtanulom használni :)
TA-ban nem kellett ilyenekkel foglalkozni, éljen a 3D !!! ;)
-
#1157 Tegnap jobban volt időm játszani leírom az észrevételeimet..
Amit beharangoztak, hogy ebben a játékban nincs rush valahol igaz, ugyanis már a kezdetleges point defense/anti air védelem is olyan, hogy megállít bármilyen kezdetleges rusht 1-2 db is(főleg fal mögött ami kurvagyorsan felébül).
***spoiler***
A Campaignról annyit, hogy 2. pályát csináltam első néppel ahol evakuálni kell 12/15/20 egységet aztán leírtani a bázist....2.5 óra alatt fejeztem be azt az egy pályát.
Hááát normál fokozaton játszottam azt hittem majd párszáz egységgel ledarálom a bázisát a "sok lúd disznót győz" elvet követve...frontálisan nekimentem nem maradt egy heavy tankom sem :)
Aztán alulról próbáltam támadni az már hatékonyabb volt, de igazán akkor volt hatásos amikor lentre is level2 point defenseket raktam + radart..azok belőttek a bázis közepéig kb...Így halt meg a commandere is :)
Nagyon bejön eddig a játék, de szerintem olyan gép amin tökéletesen megy kb évvégén/2008ban lesz csak. -
#1156 proci nélkül nem megy :(
:D -
#1155 ? -
#1154 ati radeon 9800xt vel viszi -
maniac001 #1153 Nem most kezdtem. De ez egyre jobban tetszik ahogy kezdem megérteni a dolgokat. -
Reyes #1152 Most kezdtél RTS-ezni? Mert akkor jól belecsaptál a közepébe;D -
maniac001 #1151 Huh ez jól és bonyolultan hangzik. nem túl jó az angol tudásom sem. Van ez az economy ami zöld ikon, meg az energy. Utóbbi tiszta. De ha több dolgot csinálok egyszerre az economy vagy mass vagy mi a fene %-ban leesik és még jobban lelassul az egész. Elmondanád ezek hogy vannak? Előre is köszönöm. -
Borg #1150 Ráadásul a pókszerű dolog nem épület, hanem a 3. faj tech3 experimental cucca, ami annak a fajnak a legbrutálisabb egysége. Magában legyalulod vele a mapot (jó taktikával), tehát nem csoda ha sokáig épül. Amúgy monkeylord a neve :)
Ráadásul ha nincs elég energyd, vagy massod, attól is lassabban épül, nem beszélve az engineerek számáról. De ha a commandert felfejleszted tech3 építésre, az ad a legnagyobb löketet az építési sebességeknek. -
Reyes #1149 Az Aeon kampány 5.-ik pályáján vagyok, és eddig nagyon tetszik a játék, , csak egy-egy támadásnál (400-500 egységnél) marhára beszaggat:S -
Petko #1148 itt nincs ilyen hogy lassú az építés... ez az egész játékmechanika lényege a ta ban hogy a többi rts ben ahol kutatás van, meg kutatási szintek, itt maga az építés a kutatás-előrehaladás... ez teljesen akarattal van így is teljesen logikus és jó is...
a csúcs egységek előállítása persze hogy egy életig tart ha alacsony tech szinten próbálod felépíteni, pont azért hogy ne építhesd fel... viszont ha egy durva egységet akarsz építeni, akkor t3 as engineerből egy csomó, commander építési képesség upgradelve, csomó t3 as erőmű, meg t3 as bánya, fabricator... és máris belátható időn belül felépül, ha meg nagyon megtolod a gazdaságod, építési képességet akár 1 perc is lehet egy monkeylord.. a lehetőségek határtalanok... és a folyamat lényege pont az hogy t3 as engineered meg t3 as erőműveid legyenek amik szintén kurvalassan épülnek t1 el, azt jól felhúzott t2 es gazdasággal tudod csak felépíteni stb. -
#1147 Jah, az legalább színes, változatos volt (valamennyire)... Ez meg csak a felirat...
Pozitívum: Jól be lett illesztve -
#1146 Szerintem is jobb volt! Támogatom a kezdeményezést, hogy kerüljön vissza :) -
#1145 Jut eszembe az előző banner jobb volt... (magánvélemény) -
maniac001 #1144 Köszönöm szépen a válaszokat. -
#1143 Az életerő csíkot az ALT + L-al tudod eltűntetni (vagy CTRL + L, nem tom, de benne van az F12-es listában)... Az építkezést úgy tudod gyorsítani, ha több engineert (építőt) küldessz építkezni egy helyre. És mellesleg minél fejlettebb az engineer, annál gyorsabban épít... -
#1142 Nem 1 engineerrel kell építeni, hanem 5-10el...Úristen... -
maniac001 #1141 Még egy kis kötözködés. Brutálisan lassan épülnek és fejlődnek az épületek. Egy olyan pókszerű épületet kezdtem el építeni, game sebességet 10-re vettem és 20 perc alatt a fele épült meg. Normál sebességnél 1 óra kb. 1 ÉPÜLET FELHÚZÁSA...
KEK