4582
  • donatus13
    hova kell belépni hamachin mondjátok meg
    és jövök én is
  • Inquisitor
    Másik fórumban írta valaki, hogy notin (Integrált ATI, 1GB ram) minimál grafikán eléggé szaggat 400 egység fölött, ellenben ugyan azon gépen Vista alatt meg nem ... érdekes.
  • ColdFire
    ejj pazzeg nem fogok kiférni :\

dvdre meg sehogy nem tudom kiírni, nagyszerű :\
  • Borg
    8.8GB
  • ColdFire
    telepítve mekkora a gém?
  • Sheltem
    Ha jól sejtem melyik volt a 2. pálya oldalról is lehet támadni...frontálisan a point defensek miatt necces a földi támadás(ott még csak medium tank van ha jól emlékszem)..Alulról betámadsz kilövöd a commandert és szia...
  • Sheltem
    Tegyük hozzá, hogy ez valószínűleg 2gb ramnál van így...1gb rammal szerintem vistán normális grafikai beállítással (megkockáztatom)játszhatatlan lenne.
  • LegionarR
    Tekintve hogy elvileg a játék még hivatalosan meg sem jelent magyarországon, nem tudok ilyen oldalról...
  • nyx
    van a geme-hoz magyar oldal, ahol az egysége leírásai össze vannak szedve? kerestem, de nem találtam
  • Zsoltika 007
    Háát izé! Most raktam fel a vista-t és a legújabb nvidia beta driverrel a demóban szebb a kép és gyorsabb is mint xp-n.
  • deltoid
    Hello! Elakadtam a 4. pályán. Megcsináltam odáig hogy 3 radart kell építeni valahova, de nemtudom hogy hova. Pedig már annyi helyre építettem, és mégsem jó. Tudna valaki segíten?
    Előre is köszi!!!
  • Peakman
    ok akkor ismertelek xD
  • Thanatos
    jah :)
  • Peakman
    thanatos te toltad anno bétában nem? :)
  • Thanatos
    én fnetvagyok és válaszolok :P
  • Petko
    van és ott vagyok folyamatosan hamachin de vagy nincs fennt senki, vagy ha fennt van akkor away, illetve nem válaszol üzenetre
  • nyx
    ja és itt még nem engedi a tech 3-as szintet, a 2-es meg nem valami jó...
  • nyx
    ház bazz a második pályán vagyok és nem bírom megcsinálni, az ellennek 6 gyárát kell leszedni, egy gyár leszedéséhez kb 150 bombázó+vadászgép kell, a tankok esélytelenek hiába keverem őket, mint ahogy a gép javasolja.
    Namost 1 gyárat leszedek, ő meg mind a150 repcsimet, a gyártás meg elég sokáig tart, 10-een is, több gyárral is. mi a megoldás? csináljak 2000 egységet?
  • Thanatos
    persze, hozzám vágsz 1milliot és a tied..., nc...
  • Peakman
    valakinek van egy "kickass" gépe hogy tudjam üzemeltetni fullgráfon akadás nélkül 1k-s unitlétszámnál is? :)
  • donatus13
    kurva jo a játék nincs kedve valakinek hamachizni?
  • sickb
    Elvileg holnaptól a boltokban?
  • postmortem
    Igen mindez szép és jó, de feltételezi azt, hogy a másik fél valamiben hiányt szenved, vagyis valamiben gyenge. És ha nem? Akkor jutunk el végre oda, amit hiányolok, hogy nem lehet összehangolni a támadást. Menjen két raj vadász nyissák szét a légvédelmet, és közben a résen menjen be egy csapat bomber.
    Te arról beszélsz hogyan lehet ( és kell ) a rések mentén támadni. Én meg azt hiányolom, hogy nem tudsz igazán hatékonyan rést csinálni, mert nem tudsz összehangolni. :P
  • postmortem
    Messze vok a kiabálástól, gondoltam nagybetűvel írom hátha összefolyik a képernyődön és azért nem érted... Azért monitort ne cserélj :P

• Borg
    Örülök, hogy te nem fogtad fel a válaszom, de azért csak kiabálj...
  • Petko
    hát sztem pont van ilyen stratégia ellentétben a többi rts 90%-val...
    épp az a jó hogy jó durva a defense, és nem lehet csakúgy nekimenni, hanem tüzérség kell, vagy missile el lebontani... légi egységekkel nekimenni ha nincs légvédelem, megkerülni, bedroppolni mögé stb. bőven lehet benne stratégiázni
    de ezért írtam, ha annyira nem jön be akkor próbáld ki a TASpring-et
  • sickb
    Elnézted ember nem a vga s kérdésedre reagáltam
  • postmortem
    Pont, hogy nem értitek a bajom a gémmel. Nekem nem a csili vili 3D nézet hiányzik, hanem a stratégia! Az, hogy az ellenfelet ne bedráld, hanem relatíve kevesebb egységgel is nyerhess. A kevés is lehet sok jó időben és jó helyen. Pl nekem hiányzik, hogy nem lehet mondjuk a nagy pók lábát szétlőni... Attól még tudna lőni, viszont nem tudna mozogni ^^
  • Petko
    aki hardcore klasszikus ta-t akar amiben tényleg mélyen bele lehet merülni annak ott a ta-spring.. az nagyon jól ki van dolgozva, nagyon profi, jó a motorja és ingyenes... maximum nem szépek a texturák, meg low poli... szóval van alternatíva ha nem tetszik a supcom
    nekem a taspringel az volt az egyetlen baj hogy teli volt vérpistivel, aki már hónapok óta gyakorolta hogy hoyg tud néhány ms um alatt kurvanagy seregeket építeni
  • postmortem
    Örülök, hogy megértetted a válasz lényegét ^^

NEM AZ A CÉL, HOGY NE TUDJON BEJÖNNI, HANEM AZ, HOGYHA MENEKÜL, AKKOR AKADJON MEG ÉS SZENVEDJEN SÚLYOS KÁROKAT. ELLENTÉTBEN AZZAL, AMIKOR CSAK BEMOZDUL A FAL FELÉ ÉS LÁTJA, HOGY OTT SŰRŰ AZ ANYAG ÉS EZÉRT EGYSZERŰEN CSAK ODÉBBMEGY, AHOL GYENGÉBB A VÉDELEM. A CÉL AZ, HOGY HA BEPRÓBÁLKOZIK, AKKOR IGENIS SZÍVJA MEG, ÉS LEGKÖZELEBB LEGYEN BIZALMATLAN. EZZEL A MÓDZSRREL SOKKAL KEVESEBB ERŐFORRÁSBÓL LEHET HATÉKONY VÉDELMET ÉPÍTENI. EZ A LÉNYEG!

Az égesz arról szó, hogy a legjobban kihasználni azt, ami rendelkezésre áll. És aki ezt meg tudja tenni azt úgy hívják, hogy a nyertes.
  • zsocsa
    Télleg erre nem is gondoltam... :S egyébként neked mintha az aláírásodban más kártya lenne, az előbb azt montad, h neked "az van és megy" véletlenül nem kevered a 5600-at a 8800-al és az Fx-et a Gtx-el :) ?
  • Borg
    Az a hülyeség, ahogyan a falat akarod építeni. Teljesen felesleges ilyen sormintát húzni belőle, elégha egymáshoz képest eltoltani húzol pár sor falatt, 2-3 kattintás az egész.

Milyen rakétásokat lehet átállítani légvédelemre, és hogyan?
  • postmortem
    Hát ha szerinted hülyéség az ellenfelet nem elriasztani, hanem csapdába csalni, akkor biztos neked van igazad :P

Ami a másodikat illeti, azon nem tudom mit nem értesz elég egyszerű, a rakétások, ha levegőre vannak állítva nem fognak földi célokra támadni. Ebből az következik, hogyha egy vegyes csoportban vannak nem rakétások is, akkor a csapat szét fog esni és az esetlegesen védendők ott fognak állni légi fedezet nélkül. Ha ezután se érted...

Ami a commanderd illeti, ügyes vagy, csak így tovább fiam :)
  • sickb
    dobd ki a géped:D
  • Brolly28
    szentem a vga-d nem tetszik neki
  • zsocsa
    Hát crackeltem és mostmár elindul, bejön a kép a robottal, aztán feketeség és kilép ezzel az üzivel, h "Please verify system meets minimum specifications" Vagyis,h nem felel meg a gépem???
    Nem túl korszerű de ezen mennie kéne, nem?
    Asus A7n8x deluxe; AMD Athlon XP 2600+ (1.92Ghz jelenleg); Geforce Fx 5600 256Mb; 1024 Mb DDR2
  • Borg
    Ezt ugyan még nem próbáltam ki, de a termelő épületeknek is ki lehet adni commandokat már a megépülésük előtt is, aminek rögtön nekiállnak amint elkészültek.
    Namost a turreteknek van olyan gombja, hogy hold fire, meg pursue, amivel választasz a között, hogy lőjenek e maguktól, vagy csak akkor ha őket támadás éri (magyarul passzívak). Én úgy tartanám logikusnak tehát, hogy ezt is be lehet nyomni már mielőtt elkészülnek.

A második bekezdést nem értem, a harmadik meg hülyeség, max neked hiányzik ez.

A commandert meg minek kéne reptetnem, én eddig mindig meg tudtam védeni, ellentétben az AI-val.
  • sickb
    Kipróbálom.

Zsocsa nekem az van és megy.
  • zsocsa
    Geforce FX 5600 256Mb vidkarival megy?
  • zsocsa
    Sziasztok! Van valaki akinek az Unleashed "verzió" van meg és megy a Yasu indítóval?