4582
-
Petko #1420 jaja amortizáció :D -
Petko #1419 bs.
egyedül a vid kártyája ami nagyon rossz ehhez... egy 6600gt lenne helyette már azon is menne aránylag szépen -
Thanatos #1418 jószivű vagy :DDD -
Inquisitor #1417 A gépedet elnézve csak a procit kéne 2 magosra (X2-4200+ minimum), a memóriát 2GB-ra (minimum) és a VGA-dat GF6800/7600GT-re (minimum!) cserélni, és akkor elszortyogna rajta. -
Petko #1416 én 6 rongyér megveszem tőled -
#1415 Hol vetted? Én még sehol nem láttam... -
#1414 Már bocs, de ezen soha nem tudom,hogy sírjak, vagy nevessek, amikor emberek egy office konfigtól várják el, hogy vigye az épp aktuális csúcs grafikájú játékot. A 6200 nem túl régi kártya, de amikor kijött (VGA fronton az sem ma volt) is erősen alsókategóriás kártya volt. Gyakorlatilag irodákba szánták, oda, ahova nem elég aza alaplapi VGA analog kimenettel. -
donatus13 #1413 jaa és még nagyon ajánlom mielött játékot veszel nézd meg az ALAP kunfiguráciot amit igényel
-
donatus13 #1412 figyelj ugyan ilyen gépem van mint neked csak 512 vel ,raktam fel uj videokártya drivert jéééé és aggatás nélkül megy -
fellegh #1411 Hi all !
Hat megvettem a gammat ma. Elkoltottem kb 10.000 HUF-ot. Hát, bár ne tettem volna !!! Csak oda kellett volna adni ezt a lovet a szegeny gyerekeknek, legalabb nekik lett volna mit enni ma.
Ez a gamma egy akkora égés, hogy le seb birom írni. Banyeg 3000+ os proci 1GB RAM Geforce 6200 (tudom nem egy csúcsmodell, de azért könyörgöm emberek, nem egy 10 eves gep) és játszhatatlanul szaggat, még alacsony felbontásban is. Arrol nem is beszélve, hogy csak most kezdtem játszani, tehát csak egy par egységem volt. És a grafika bazzeg, mint valami 10 évvel ezelőtti őskövület. Rohadt kicsik az egysegek, nem ismered fel a sajat egységeidet, ha meg raközelítsz, akkor nem látsz semmit a környezetből. A fél képernyő a jatéktér helyett valami keret gombokkal, meg menükkel... Játszhatatlan szar. És erről írta mindenki, hogy "Az év stratégiája" meg hogy, "Must Buy ,90%" Annyira mérges vagyok, hogy nem is találok szavakat. Persze a demóval nem jatszottam, mert több mint 1 GB. Nem töltöttem le. De gondoltam gyerekkorom nagy játéka volt a Total Anihilation, ez sem lehet olyan rossz... Meg hát a THQ neve is ott van, csak nem lehet rossz... Lóf*szt, manapság már csak az a lenyeg, hogy gyorsan kiadni, minél többet eladni, a fogyasztó meg le van szarva...
Na mind1. Egy a tanulság, sosem veszek megint eredeti jatékot mielőtt ki nem próbáltam. Letöltöm, vagy kölcsön kérem... ÁÁÁÁHHHHHH Nem érdekes ....
-
sickb #1410 Oké csak úgy volt hogy az EU megjelenés elvileg hamarabb lesz mint az USA. -
#1409 Ohh, hogy ilyen egyszeru, eloszor igy probaltam, de most nezve amikor visszajon eloszor a kiindulo pontra valamikor vagy 20 masodpercig semmi nem tortenik mire felszed + ket jarmuvet. Gondolom ennyit sose vartam. Ezert nem ertettem mi tortenik. majd azzal probalkoztam, hogy ferry - transport utvonalat jeloltem ki neki, de lehet, hogy itt is csak ilyen bazi sokat kellett volna ra varni.De az elso modszer egyszerubb, csak tudnam mit tokol annyit. koszi. -
Borg #1408 Tegnap jelent meg USA-ban. -
#1407 megfogod, kijelölöd azokat az egységeket akiket át akarsz vinni plusz a csapatszállító repgépeket és szimplán jobbklikkelsz a túlpartra... nekem így megy -
#1406 Ejjel megneztem egy parat a video tutorialbol, azok kozott nem volt szo errol. Pontosan melyikben is van szerinted ? de az is jo ha leirod, hogy lehet :) -
sickb #1405 Nem ma kéne megjelennie?
-
Borg #1404 Átrendezni lehet, és a felesleges felületeket kiveszi. Tehát nincsenek széles keretek.
A lekicsinyítés funkció a következő verziójában lesz benne ennek a modnak, ott irta a srác a fórumon. -
nyx #1403 ja lehet, hogy összekevertem vmi mással, én is egy ilyet néztem, de az csak átrendezte, nem miniatürizálta, na majd megnézem. Neked nem ugrott szét? -
Borg #1402 1280-ban nyomom. -
nyx #1401 nekem ez a mod nem jött be, mindig viszaugrott, az elrendezés, de neked sztem tök 8, hogy hogyan használod, mert nagy felbontásban nyomod, mennyi ez a kép, amit linkeltél 1600*1200? mert ezen kifér amúgyis minden -
#1400 Neked is javaslom nézd meg a tutorialt, abban többek közt ez is benne van... -
#1399 kek csapattal megcsinaltam a 6 palyat, mar a piros 3.-nal jarok, de meg mindig nem jottem ra, hogy lehet automatizalni, hogy az air transportok a folyo egyik parjtarol automatikusan atpakoljak az egysegeket a masik oldalra. Lehet egyaltalan vagy en bezanok ? -
sickb #1398 nezem
gyere hamachira -
Petko #1397 na itt van amit ígértem, annakidején a betahoz csinalta valaki ezt a progit ami leteszteli a portokat illetve a router beallitast hogy menjen a directip: http://norad.shacknet.nu/petko/NATTrace.exe
amiert ez meg szóbajött az hogy kipróbáltuk és hamachin nagyon belassul 4 emberrel, szóval directipn kell nyomni
az hogy hogy találjuk meg egymást, már más kérdés:) -
#1396 Majd Hétvége-fele énis szivesen kipróbálnám milyen neten. -
sickb #1395 Jöjjön még ember hamachira. -
Thanatos #1394 felmek akkor énis :) -
Petko #1393 megint fenntvaok hamachin, de sickbn kívül senki sem hajlandó játékra...
jó lenne azért összehozni egy 2v2-t... nemtudom miért ilyen nehézkes, amikor semmi védelem ninsc csak fel kell jönni hamachira aztán tolni -
#1392 ehh... nem működik a link... na de ez talán igen:
-
#1391 mirrorok a crack-hez:
-
T1 #1390 Hali!
Leszedtem a gémet 6.1 giga DVD adtak hozzá JASU-t meg minden de nem akar elindulni mindig vmi hiba és csak abortálni lehet a programot. vki pls írja le pontosan mit kell csinálni -
#1389 azzal lehet ki/be kapcsolni a HUD részeinek mozgathatóságát -
#1388 Mit keres az a Red Alert 2 ikon ott a bal felső sarokban? -
Borg #1387 Ez állat!
SC UI miniaturization mod
DL
-
#1386 Jaja, az a pálya marha jó lett sztem... -
#1385 én igen, még a bétához, egy 81x81 pálya az összeskontinenssel :)
De teljeshez is jó.. -
Borg #1384 Btw, látott már valaki hozzá custom skirmish mapokat? -
Borg #1383 De attól hogy macerás, ennek igy kell működnie. Egyébként sem tudnál máshogy 10 hajót átpasszírozni egy 1 hajónyi vékony szoroson. -
#1382 Hát úgy lenne jó ha vízre kattintok a szárazföldet akadálynak veszi és csak akkor megy ki a szárazföldre ha odakattintok.Egyébként Waypoint ide vagy oda kimegy a part szélére egy szűkebb folyónál,ha csapatról van szó.Pl van két nagy tó át akarok jutni egyikből a másikba,egy szűkebb szoros köti össze.Van egy 10 hajóból álló flottám akkor az esélytelen,csak ha egyesével waypontozom mindegyiket. -
#1381 riszpekt :)