4582
  • Mester01
    Valaki segitsen mar pls!

3.While game is getting installed watch our intro from the Intro folder
    4.Run game with YASU incl. with this release

Ezeket nem értem!
  • sickb
    Jee akkor megnézem, 32 bites vistám van , de a driver még a jan31 es béta .
    Remélem lesz valami difi.
  • Borg
    A használ, az relatív. Újdonságot nem jelent grafikailag a dx10, max plusz sebességet. De állítólag támogatja, ha jól olvastam a supcom fórumban.
    Ahogyan a többmagos procikat is támogatja már.
  • Newfronter
    Most néztem Vistán, szerintem semmivel sem lassab, mint xp-n.
    Ja látom a kártyádat. :O Hát akkor rakd Vistára mert vannak benne DX10-es effektek... csak hát még elég trutyi az nVidia driver. De tehetsz egy próbát.
  • sickb
    Érdemes e vajon Vista alá telepíteni a gamet, használ e dx10 et?
  • Blasta
    Kösze, azt vágtam, csak érdekelt volna, hogy mégis neki vágjak-e a "beszerzésnek"?
    Milyen a progi gépigénye?
  • Mester01
    Fainak vagytok hogy ennyit segitetek!
    jellemző.....
  • Mester01
    Most hiába jajjongsz ha nem értem mit mond a .nfoban lévő 3,4 lévő lépést akkor most mit csináljak?
    ha gyorsan elmondanad mit kell csinalni akkor nem irok ide hülyeségeket!
    köszke
  • Thanatos
    jaj...
  • Mester01
    hehe csáó srácok!
    hogyan kell Linditani ezt a gamet?
  • rtfmZoli
    a rakéták ellen(nuke. tactical missile)biztosan nem, t3 artilery ellen meg pajzsal elvileg lehet védekezni, csak több t3 pajzsal lehetőleg.

u.i.: aki már letöltötte a teljest, az mondja már meg, hogy cybran pajzs upgrade-jei nem rendezhetők sorba egymás után, vagy ugyanúgy egyesével kell upgradelni a t2-es cybran pajzsot 4-szer, hogy elérje a max fejletséget?
  • rtfmZoli
    ja a replayedet nyugodtan nézd végig, mondjuk valami erős al ellen egyenlőre csak 1vs1-ben, és figyeld hogy a gép hogy építkezik, és te milyen hibákat követsz el (elégtelen a nyersanyagtermelésed/nem építesz radart/légvédelmet/védelmet/túl későn kezdesz experimentalt építeni az ellen exp egysége ellen/nem építesz anti-nuke-ot/nem jó a felderítésed(nem küldesz 5-10 percenként 10-20 scout repcsit hogy lásd mit épít az ellen[ha t3 artilleryt, vagy mavort,akkor go & kill])
  • F1re
    /off
    rajottem hogy vaki be fog szolni es nem a kerdesemre valaszol bar nem toled vartam ugy hogy inkabb elolvastam ..
    /on
  • rtfmZoli
    A videók milyenek (intrón kívül) ?
    Campaign-ben milyen gyakran van átvezető videó, csak az elején, meg a végén?
  • Borg
    Esetleg egy hét pihi, hogy legyen időd olvasni?
  • F1re
    hali es sorry a kerdesemert de msot nem tok sokat olvasni :D
    meg jelent mar mukodokepesen rendesen nem demoba a supreme commander ?
  • rtfmZoli
    a replayeket meg automatikusan oda menti(csak mindíg a legutolsó játékodat lastgame.supremecommanderreplay kiterjesztéssel)
    úgyhogy ha menteni akarod, akkor nevezd át valami találó névre
  • rtfmZoli
    replayeket a bétában a c:\doc&settings\username\local settings\application_data\gas_powered_games\supremeCommander\replays\-be rakta, amit töltesz majd le a http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm
    -oldalról azt oda kell berakni(egyenlőre csak bétának a replayei vannak fenn)
    custom mappok is itt vannak, valaki próbálja ki a world dominition-t(80*80 as map) hogy normálisan fut-e 8 playerrel :)))
  • LegionarR
    Legalábbis a Supreme Commander ezerrel használja a különféle shadereket, a WH meg nem... De persze van itt is minimum graf...
  • LegionarR
    A példád nem túl jó példa :) Mert bár az is jó játék, de van bőven külömbség grafokában meg gépigényben...
  • Blasta
    Csak azért, mert pl. a W40K:DOW - dark crusade frankón ment még rajta.
  • Blasta
    Sziasztok!

Azért bátorkodok bekérdezni, mert 6giga kissé sok ahhoz, hogy pofáraessek.
    Szal a kérdésem, hogy egy D805-ös procival (2.66Ghz), 1GB rammal és egy alaplapi ATI VGA-val (nememléxem, X200 talán?) nekifussak-e egyáltalán a játéknak?
  • sickb
    passz:D
    minek az?
    játsz és kész nem hinném hogy így az elején még sokat tanulnál a saját demódból:D
  • Sheltem
    Naszóval mostmár talán tud valaki válaszolni. Recordolni lehet játékot? És utána visszanézni?
  • Sheltem
    Én a demóban nem is láttam hol lehet pajzsot csinálni.
  • Kornan
    Jpg-be szar volt a minősége,elmosódott az egész :)
  • Kornan
    Elég hamar elkészült főleg ha 10-es sebességen jáccik az ember :).

Hogy mi ellen nem véd a pajzs aztnemtudom.Pl ha tankot beviszel az ellen tuti nem,de ez trviális.Talán repülő is be tud repülni és az atom is de ezeket még nem próbáltam ki.
  • sickb
    BMP be öcsém te se vagy 100:D
  • Kornan
    Azt hiszem alt+shift+f1.De ha nem nyomd meg az f12-őt akkor kilistázza a billenytyűzetparancsokat.Ott a screenShot mód.
  • Nwis86
    mivel kapcsoltad ki a kezelőfelületet?
  • Sheltem
    Nah tényleg 9GB ot rak fel, ebből 2.3Gb movies.
  • Mester01
    unatkoztál picikét?:)))
  • Newfronter
    Még nem néztem, de a pajzs mi ellen NEM véd?
  • Kornan
    Akik kérdezték,hogy milyen A.I-k lesznek azonak:
    5 fajta lesz elvileg.Easy,Normal és 3 féle Hard.Van a Tech Ai ami az elejen a fejlődésre koncentrál és majd nagyobb egységekkel támad,Horde AI ami már az elején támad alacsony fejlettségű egységekkel nagy számban és nem fejlődik annyira inkább gyárt, és a Balanced ami a kettő között van nagyjából.

Készítettem még pár képet a demoból:
    -Érdemes összekötni az épületeket ,hogy olcsóbb legyen:

-De ha kilőnek egy-két épületet könnyen láncreakció alakulhat ki és az összes felrobban:

-további képek:
    -kép1
    -kép2
    -kép3
  • Borg
    Sajnos igen.
  • Newfronter
    Kell. De van Direct IP-s kapcsolat meg LAN.
  • sickb
    Akkor tényleg félrement, nem derült ki számomra a dolog és nem tudom hétvégén nézni a fórumot.
    Szóval kell key a multiplayerhez? vagy hogy megy a netes része a játéknak?
  • Vorpal
    hát akkor félreértettél - nem neked irtam bocsesz
    tegnap véletlenül kérdeztem valamit - és engem is ovisnak neveztek,
    utalni szerettem volna rá az illetőnek, hogy milyen hülye ovisok
    mint én ilyeneket irnak.
  • sickb
    DE én kérdeztem csak ez a ps ovoda megjegyzésed nagyképűségre vall..
    mindegy leszarva:)
  • Vorpal
    ,))))))))))))) ha szereted szivesen kicsim

"Jó ez a kép!
    Figyu áruld már el hogy lehet ezzel a transporter repcsivel hurcolászni az egységeket.
    Mert van az a ferry cucc és nem tudom hogy kell használni."

ezt nem te kérdezted ? - mert akkor bocsi
    nemciki ám kérdezni - apuci segit