4582
-
Mester01 #1060 Valaki segitsen mar pls!
3.While game is getting installed watch our intro from the Intro folder
4.Run game with YASU incl. with this release
Ezeket nem értem! -
sickb #1059 Jee akkor megnézem, 32 bites vistám van , de a driver még a jan31 es béta .
Remélem lesz valami difi.
-
Borg #1058 A használ, az relatív. Újdonságot nem jelent grafikailag a dx10, max plusz sebességet. De állítólag támogatja, ha jól olvastam a supcom fórumban.
Ahogyan a többmagos procikat is támogatja már. -
Newfronter #1057 Most néztem Vistán, szerintem semmivel sem lassab, mint xp-n.
Ja látom a kártyádat. :O Hát akkor rakd Vistára mert vannak benne DX10-es effektek... csak hát még elég trutyi az nVidia driver. De tehetsz egy próbát. -
sickb #1056 Érdemes e vajon Vista alá telepíteni a gamet, használ e dx10 et? -
#1055 Kösze, azt vágtam, csak érdekelt volna, hogy mégis neki vágjak-e a "beszerzésnek"?
Milyen a progi gépigénye? -
Mester01 #1054 Fainak vagytok hogy ennyit segitetek!
jellemző..... -
Mester01 #1053 Most hiába jajjongsz ha nem értem mit mond a .nfoban lévő 3,4 lévő lépést akkor most mit csináljak?
ha gyorsan elmondanad mit kell csinalni akkor nem irok ide hülyeségeket!
köszke
-
Thanatos #1052 jaj... -
Mester01 #1051 hehe csáó srácok!
hogyan kell Linditani ezt a gamet?
-
#1050 a rakéták ellen(nuke. tactical missile)biztosan nem, t3 artilery ellen meg pajzsal elvileg lehet védekezni, csak több t3 pajzsal lehetőleg.
u.i.: aki már letöltötte a teljest, az mondja már meg, hogy cybran pajzs upgrade-jei nem rendezhetők sorba egymás után, vagy ugyanúgy egyesével kell upgradelni a t2-es cybran pajzsot 4-szer, hogy elérje a max fejletséget? -
#1049 ja a replayedet nyugodtan nézd végig, mondjuk valami erős al ellen egyenlőre csak 1vs1-ben, és figyeld hogy a gép hogy építkezik, és te milyen hibákat követsz el (elégtelen a nyersanyagtermelésed/nem építesz radart/légvédelmet/védelmet/túl későn kezdesz experimentalt építeni az ellen exp egysége ellen/nem építesz anti-nuke-ot/nem jó a felderítésed(nem küldesz 5-10 percenként 10-20 scout repcsit hogy lásd mit épít az ellen[ha t3 artilleryt, vagy mavort,akkor go & kill]) -
F1re #1048 /off
rajottem hogy vaki be fog szolni es nem a kerdesemre valaszol bar nem toled vartam ugy hogy inkabb elolvastam ..
/on
-
#1047 A videók milyenek (intrón kívül) ?
Campaign-ben milyen gyakran van átvezető videó, csak az elején, meg a végén? -
Borg #1046 Esetleg egy hét pihi, hogy legyen időd olvasni? -
F1re #1045 hali es sorry a kerdesemert de msot nem tok sokat olvasni :D
meg jelent mar mukodokepesen rendesen nem demoba a supreme commander ? -
#1044 a replayeket meg automatikusan oda menti(csak mindíg a legutolsó játékodat lastgame.supremecommanderreplay kiterjesztéssel)
úgyhogy ha menteni akarod, akkor nevezd át valami találó névre -
#1043 replayeket a bétában a c:\doc&settings\username\local settings\application_data\gas_powered_games\supremeCommander\replays\-be rakta, amit töltesz majd le a http://www.gamereplays.org/supcom/portal.htm
-oldalról azt oda kell berakni(egyenlőre csak bétának a replayei vannak fenn)
custom mappok is itt vannak, valaki próbálja ki a world dominition-t(80*80 as map) hogy normálisan fut-e 8 playerrel :))) -
#1042 Legalábbis a Supreme Commander ezerrel használja a különféle shadereket, a WH meg nem... De persze van itt is minimum graf... -
#1041 A példád nem túl jó példa :) Mert bár az is jó játék, de van bőven külömbség grafokában meg gépigényben... -
#1040 Csak azért, mert pl. a W40K:DOW - dark crusade frankón ment még rajta. -
#1039 Sziasztok!
Azért bátorkodok bekérdezni, mert 6giga kissé sok ahhoz, hogy pofáraessek.
Szal a kérdésem, hogy egy D805-ös procival (2.66Ghz), 1GB rammal és egy alaplapi ATI VGA-val (nememléxem, X200 talán?) nekifussak-e egyáltalán a játéknak? -
sickb #1038 passz:D
minek az?
játsz és kész nem hinném hogy így az elején még sokat tanulnál a saját demódból:D
-
#1037 Naszóval mostmár talán tud valaki válaszolni. Recordolni lehet játékot? És utána visszanézni? -
#1036 Én a demóban nem is láttam hol lehet pajzsot csinálni. -
#1035 Jpg-be szar volt a minősége,elmosódott az egész :) -
#1034 Elég hamar elkészült főleg ha 10-es sebességen jáccik az ember :).
Hogy mi ellen nem véd a pajzs aztnemtudom.Pl ha tankot beviszel az ellen tuti nem,de ez trviális.Talán repülő is be tud repülni és az atom is de ezeket még nem próbáltam ki. -
sickb #1033 BMP be öcsém te se vagy 100:D
-
#1032 Azt hiszem alt+shift+f1.De ha nem nyomd meg az f12-őt akkor kilistázza a billenytyűzetparancsokat.Ott a screenShot mód. -
Nwis86 #1031 mivel kapcsoltad ki a kezelőfelületet? -
#1030 Nah tényleg 9GB ot rak fel, ebből 2.3Gb movies. -
Mester01 #1029 unatkoztál picikét?:))) -
Newfronter #1028 Még nem néztem, de a pajzs mi ellen NEM véd? -
#1027 Akik kérdezték,hogy milyen A.I-k lesznek azonak:
5 fajta lesz elvileg.Easy,Normal és 3 féle Hard.Van a Tech Ai ami az elejen a fejlődésre koncentrál és majd nagyobb egységekkel támad,Horde AI ami már az elején támad alacsony fejlettségű egységekkel nagy számban és nem fejlődik annyira inkább gyárt, és a Balanced ami a kettő között van nagyjából.
Készítettem még pár képet a demoból:
-Érdemes összekötni az épületeket ,hogy olcsóbb legyen:
-De ha kilőnek egy-két épületet könnyen láncreakció alakulhat ki és az összes felrobban:
-további képek:
-kép1
-kép2
-kép3 -
Borg #1026 Sajnos igen. -
Newfronter #1025 Kell. De van Direct IP-s kapcsolat meg LAN. -
sickb #1024 Akkor tényleg félrement, nem derült ki számomra a dolog és nem tudom hétvégén nézni a fórumot.
Szóval kell key a multiplayerhez? vagy hogy megy a netes része a játéknak?
-
#1023 hát akkor félreértettél - nem neked irtam bocsesz
tegnap véletlenül kérdeztem valamit - és engem is ovisnak neveztek,
utalni szerettem volna rá az illetőnek, hogy milyen hülye ovisok
mint én ilyeneket irnak. -
sickb #1022 DE én kérdeztem csak ez a ps ovoda megjegyzésed nagyképűségre vall..
mindegy leszarva:)
-
#1021 ,))))))))))))) ha szereted szivesen kicsim
"Jó ez a kép!
Figyu áruld már el hogy lehet ezzel a transporter repcsivel hurcolászni az egységeket.
Mert van az a ferry cucc és nem tudom hogy kell használni."
ezt nem te kérdezted ? - mert akkor bocsi
nemciki ám kérdezni - apuci segit