Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One aim, one soul, one revolution Powered by abacus Borg smfd as allways
hihetetlen hogy gyk mindent átnyomnak jövõre, akkor emg majd kéthét alatt szakad annyi a nyakunkba hogy a felét meg se tudjuk nézni igy esetleg igen jó gmaek buknak majd meg, grat az észlényeknek :/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Jó WWII-s start sincs ugyan, viszont van vagy 5.000.000 klón szemét. Strat gaméknak betett a westwood stúdió termékcsaládja és a blizzard starcraftja. Remélem a Supreme Commanderben nem lesznek ilyen idiótaságok, mint hogy az X egységnek bónusza van erre meg amarra, viszont minden más ellen trágya. Mert az az igazi anti játék lenne, legyártok valami bazi sereget súlyos pénzekért, és pikk pakk szétverik vmi hugyé-fosé összetákolt bandával, ami viszont semmi másra se jó. Jó lenne már vmi demó, hogy mégis tudja az ember, hogy milyen lesz. Mer a képekbõl meg a videókból csak találgatni lehet.
Valaki csinálhatna egy fasza bannert a topiknak.
Aláírás
Ami a grafikát illeti, azért megkopott az a motor ami a TA-t szolgálja. Igaz azt sosem értettem, hogy miért nem adtak sose 3D-s directx API-t neki.
Abban viszont teljesen igazad van, hogy a TA kezelõ felülete messze megelõzte a korát, még ma is vannak olyan "nagynevû" RTS-ek ahol a hold position parancs eltûnik ha mozgatod az egységet... Eléggé idegesítõ. Az meg a hab volt a tortán, hogy nem kellett klikkelgetni a tetves gyárra mindig amikor összejött egy tanknyi nyersanyag, hanem gyártotta folyamatosan. A waypoint és tracking elég sok gémben alap ma már, de a tüzelési módok állítása, és hasonszõrû nyalánkságok nem. Pedig azokkal is mennyi trükköt lehetett csinálni 😉
Aki nem ismeri a TA-t és úgy gondolja, annak ajánlom azt a heavily outdated site-ot: ta.supergamez.hu
/* Ilyesmi lesz a Supreme Commander is sztem 😉 */
Zsolo007: Szerintem igenis párhuzamot kell vonni a Total Annihilationnel mivel teljesen azt a benyomást kelti és ez nem baj. Épp a minap raktam fel a Total Annihilationt + a Core kiegészítõt és olyan szinten meglepõdtem, hogy mai szemmel sem csúnya, hogy nem gyõztem álmélkodni. 1024 es felbontás, csoportos kijelölés, waypointok megadása a Commandernek, többszörös gyártás, vajon melyik másik 1997es(asszem akkor jelent meg) játék tudta ezt? (nem beszélve a felbontásról).
Asszem újra végigjátszom az egész játékot a kiegészítõkkel együtt(ahogy majd az idõm engedi).
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
A kocka egységeknek nem kell dx10 😉
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aláírás
Hát nemtudom, majd kiderül milyen lesz, mindenesetre nekem nem jelent gondot gyors 3as klikkelés.
zoomolgass csak...
Nem értelek <#fejvakaras>#fejvakaras>
nem biztos hogy értetted a mondatba rejtett iróniát
Egyáltalán nem vettem iróniának, egy írott szövegbõl smilyek nélkül nehezen lehet rájönni, hogy irónia e vagy sem, de így már értem 😉.
Mivel a szellemi õs közös, sõt a név csupán szerzõi jogi bonyodalmak miatt lett Supreme Commander, joggal lehet azt mondani, hogy ez a gém a TA2, csak nem õgy hívják...
Ok 😊
Hát nemtudom. Én azt látom hogy nagyon a TAból indulsz ki. Ez pedig nem TA sõt nem is TA2 csak valami olyasmi.
Mivel a szellemi õs közös, sõt a név csupán szerzõi jogi bonyodalmak miatt lett Supreme Commander, joggal lehet azt mondani, hogy ez a gém a TA2, csak nem õgy hívják...
hahá minimapon nem tudsz navigálni ^^ hahá "SOKKAL" nagyobb? mirõl beszélsz?
Tudok minimapon navigálni, de egyszerûbb kizoomolni, mint elballagni a képernyõ egyik sarkába és ott kattingatni.
Arról beszélek, hogy a videókban látott sziget mindössze 1/16-a a legnagyobb mapoknak a készítõk állítása szerint. Errõl.
zoomolgass csak...
Több klikk = bizonytalanság... Most õszintén hányszor klikkeltél gyors 3-ast az egereddel?
Mirõl beszélsz? Milyen 3 klikk? Világosíts fel kérlek, hol és mire kell 3 kattintás?
90 - es üzenet, éppen a te kérdésedre válasz 😉
Látszik, hogy TA-n nevelkedett vagy
LOL. Életemben nem TAztam.
nem biztos hogy értetted a mondatba rejtett iróniát
Fal... A falnak 2 szerepe volt a TA ban....
Megint TAból indulsz ki. Ez nem TA.
Asszem erre már válasoltam is 😉
Modellnek simán lehet felbontást adni, eccerûen a poligon rácson megjelölsz pontokat fontosságuk alapján, és a megejelenítés az adott távolságon látszó pontokat fogja kirájzolni...
Ezt nem tudtam. Thx az infót 😊
Nick: Zsolo007
...
...
Foglalkozás, hobby: 3D modellezés, játék 😊
...
hahá minimapon nem tudsz navigálni ^^ hahá "SOKKAL" nagyobb? mirõl beszélsz?
Tudok minimapon navigálni, de egyszerûbb kizoomolni, mint elballagni a képernyõ egyik sarkába és ott kattingatni.
Arról beszélek, hogy a videókban látott sziget mindössze 1/16-a a legnagyobb mapoknak a készítõk állítása szerint. Errõl.
Több klikk = bizonytalanság... Most õszintén hányszor klikkeltél gyors 3-ast az egereddel?
Mirõl beszélsz? Milyen 3 klikk? Világosíts fel kérlek, hol és mire kell 3 kattintás?
Látszik, hogy TA-n nevelkedett vagy
LOL. Életemben nem TAztam.
Fal... A falnak 2 szerepe volt a TA ban....
Megint TAból indulsz ki. Ez nem TA.
Modellnek simán lehet felbontást adni, eccerûen a poligon rácson megjelölsz pontokat fontosságuk alapján, és a megejelenítés az adott távolságon látszó pontokat fogja kirájzolni...
Ezt nem tudtam. Thx az infót 😊
Több klikk = bizonytalanság... Most õszintén hányszor klikkeltél gyors 3-ast az egereddel? A dupla klikkhez is csak azok vannak hozzászokva akiknek nem web stílusú a winjük, vagy sokat Commandos-oztak 😊 Lenne akkor inkább egy 3 állapotú kapcsoló, mint annak idején a TA-ban volt pl a fire hogy hold, return, fire at will, sokkal eccerûbben kezelhetõ, mint holmi hú most akkor 3 klill erre a csapatra és 2 arra... Mellesleg hogy klikkelsz 3-t egy vadászrepülõre?
Örülök, hogy szögletesek 😉 Mert hûen tükrözi, hogy az emberek hülyék ahhoz hogy végiggondolják, hogyan lehetne ezen javítani ^^ Amit a doom3 ban próbáltak megcsinálni az simán jó lenne... Megint a felbontás... Ugye az elvi alap az, hogy veszek egy durván részletes modellt, és ráhuzok egy textúrát, majd abból csinálok egy speciális textúrát, ami egy kevésbé részletes modellen lefedei a butításból származó hibákat. Ezt meg kellene csinálni mondjuk 5-10 szinten és szevasz minden menne jól. Persze akkor a francnak sem kellene az Ati x1900XT sem a GF7900GTX, ami ugyebár must have...
Látszik, hogy TA-n nevelkedett vagy, azért kellhet a szõnyeg (legalább is TA-ból kra hiányzott), hogy ne legyen az, hogy porrá bombázod a földet is az épület alatt, de a következõ célra már csak egy bomber fordul rá. Eccerûen kell, hogy elég széles lyukat lehessen ütni a kerítésen...
Fal... A falnak 2 szerepe volt a TA ban, pontosan 1 de az 2 különbözõ típusra. A fal megállít. Hogy mit is? Alap esetben persze az egységeket. Ez szép és jó korrekt, amennyi cuccba egy olyan b nagy robot kerül felhúzod a kinai falat.
Másrészt a fal megállította a lövedékeket. Miért is? Mert a TA-t quakerek írták 😉 Ugyanis minden egység az ellenség lábához lõtt az AoE miatt. A telepített ágyúk élettartamát kb tízszer növelte meg ha volt körülöttük fal. Persze csak LoS fegyverek esetén. Szal a fal kell!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Akkor te nem értetted meg a lényeget. Az a lényeg, hogy SOKKAL nagyobb lesz a játéktér mint bármelyik eddigi rtsben, ezért kell ez a funkció, egyébként ha meg csak magát a minimapot váltaná le, már akkor is nagy újdonság, mert nekem spec mindíg is idegesítõ volt a minimapon navigálni, ez sokkal egyszerûbb.
Kellene valami távolság függést adni a modell "felbontásásnak", hogy amikor 50 km-rõl láccik akkor ne legyen olyan jól kidolgozott.
EGyébként meg a modellt nem tudod változtatni, textúra minõsége javul egyre ahogy közelítesz. A másik meg az, hogy itt full grafot mutatnak, majd hülyék lesznek olyan beállításon futtatni, hogy távolról ronda...
Ez a több klikkes hülyeség pedig kimondottan idegesitõnek hallatszik igy elsõre.
Kifejtenéd? Nem értem.
ha a hajóra ráközelitve kiderül, hogy az csak egy nagy kocka
Örülj neki, hogy szögeltesek az egységek, ha nem azok lennének beszarna a géped 😄. Egyébként meg nagyon erõs túlzás amit állítasz.
hogy a repik egymás fejére repülnek, ebben sem lesz szõnyegbombázás 😞
Elmondják, hogy különbözõ magasságokban repülnek, egyébként meg minek kéne szõnyegbombázás? Az egy csöppet elavult....
Látott valaki falat a videóban? Ha nem lesz fal kössék fel magukat!
Fal? Az meg minek? Mit állít meg? Azt a nagy pókszerû robotot? vagy esetleg a nuke-ot? Hmm?
Meg jönnek ezek a tetves egységek 50 spec funkcióval, kezd kicsit el SC sedni a gém, amit nagyon nem kéne.
50 spec funkció? <#wow2>#wow2>
Kicsit szkeptikus vaok a gémmel kapcsolatban. Ez a több klikkes hülyeség pedig kimondottan idegesitõnek hallatszik igy elsõre. A videók biztatóak, bár kára nem értem minek a csili-vili 3D, ha a hajóra ráközelitve kiderül, hogy az csak egy nagy kocka... Ez a statik 3D nem túl jó strat gamáknak... Kellene valami távolság függést adni a modell "felbontásásnak", hogy amikor 50 km-rõl láccik akkor ne legyen olyan jól kidolgozott. Ezt a globális stratégia fság meg nem is értem, most mi kizzomolsz és azt látod, amit a minimapon? Mekkora újdonság <#circling>#circling> hurrá...
Amint a videóból láttam továbbra is megvannak a TA-ban felmerült gyermekbetegségek, pl, hogy a repik egymás fejére repülnek, ebben sem lesz szõnyegbombázás 😞 Látott valaki falat a videóban? Ha nem lesz fal kössék fel magukat! <#boxer>#boxer> Az a legnagyobb strat. fegyver az egész TA-ban...
Meg jönnek ezek a tetves egységek 50 spec funkcióval, kezd kicsit el SC sedni a gém, amit nagyon nem kéne.
Szal lehet, hogy jól néz ki, meg ötletes meg minden, de nem tud a TA-hoz képest elõre lépni. <#ejnye1>#ejnye1>
itt a torrentlinka nagy felbontásúhoz , marha jó
Aláírás
Aláírás
Többek között a Commandert.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kíváncsi leszek, hogy mégis hogyan oldják meg.
Bár tudok ellenpéldát is, pl X3 vagy Rome Total War - ott sokszor a proci a szûk keresztmetszet, nem gyõzi számolni a sok nem látható dolgot...
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Reménykedjünk hogy értelmet nyer az "optimalizálás" szó.
Aláírás
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
elég ratyi minõség de a maga a game elég durvoid lessz szvsz, csak jönne már... 😞
CSak kár hogy ilyen szar a felbontásuk remélem megjelenik még jobb minõségbe is.
Azt nem gondoltam volna hogy az az óriás lépegetõ ilyen pusztításra képes.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kösz a képeket!
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal
Az élet szar játék,de a grafikálya kúrva jo!!!!!!!! VAZEE! hüje modarátorok a büntetöpontokkal