4582
  • Peakman
    jó ez a game,lényegében egy TA 2.0,attól még hogy néhány dolgot másnak neveznek benne meg 3 faj van az csak színesíti pláne a 80x80as mapok amiket már nem lő át semmi :) na azokon van igazán stratégia benne
  • Sheltem
    Jó lenne tudni, hogy a ram mennyisége e télleg a gond nem a proci...Este megnézem mennyire villog a led :)

Ramot amúgyis akartam még venni 1gbot kicsit később proci/alaplap/ram cserét nem tervezek egész évben...
  • Sheltem
    Én tegnap belemerültem a hadjáratba és (ha nem nézem a végén az inváziómnál az akadást) imádtam minden percét... Semmi korlát nincs a játékban ezt szerettem annak idején a totálban is. Még a hangok is teljesen a TA fílinget hozzák.
  • Borg
    Semmiben sem rosszabb, sőt.
    Csak lusták időt fordítani rá, hogy megismerják, inkább csuklóból köpnek egyet, és mennek tovább valamelyik elsőre is csillivillibb játék felé.
    Az ilyen emberek miatt ad ki ma már az EA is olyan játékokat, amilyeneket. Mert erre van piaci igény. 1.0 usernek 1.0 játék.
  • Sheltem
    Komolyan mondom nem értem mi bajotok a játékkal(a gépigényt aláírom).

Felsorolnátok miben rosszabb mint a Total Annihilation volt? Érveket is tudtok vagy csak a fikázás megy postmortem?

Halljuk a sort...

A grafikáról annyit, hogy kicsinek tűnnek valóban az egységek de ez a zoomolás miatt van és így szerintem jóval egyszerűbb mozgatni 500+ egységet mintha akkorák lennének mint pl warcraft3ban(SZERINTEM)
  • Peakman
    #1085 Sheltem:itt igazából a szűk keresztmetszet a memória mennyisége
    kell neki az a 2Gb RAM
  • postmortem
    Tul. képp. leginkább csak mással szoktam, de a TA igencsak bejött anno, és nagyon sajnálom, hogy alaposan eltúrták ezt a gamét.

^^ FLAME FLAME FLAME ^^
  • sickb
    jah :) húzz innen:)
  • Thanatos
    igen :) a mi bajunk, szia :)
  • Reyes
    Akkor menjél mással játszani, csá!
  • postmortem
    mik azok a "komoly stratégiai elemek" ? ezt lécci részletezd :P
  • postmortem
    hát akkor ez a ti bajotok -.-
    Én ismerek még pár gamát, amit lehet multiba tolni és sokkal jobb a feelingjük...
  • Thanatos
    nem :)
  • zoli80
    komoly strategiai elemek,normalis taj erre az egysegek ugy neznek ki mintha egy 3 eves gyerek rajzolta meg szinezte volna oket:(
  • postmortem
    Nem TA-zunk inkább? :) Az értelmesebb, mint ez a csili vili szar -.-
  • Sheltem
    A hardverigénye elég combos a játéknak sajna.

3500+ Amd64 , 1GB ram , 7800gt (picit húzva) és 400-500 egységnél már igencsak bebeszaggatott úgy, hogy élsimítás kikapcsolva, terrain medium pár dolog high...

Kell a proci neki nagyon nem hiszem, hogy a vga lenne a szűk keresztmetszet.

Valaki aki jobban belemerült és hasonló vgaja van de mondjuk core2 duo procija tapasztalatok?
  • Enigma62
    Itt van hozzá egy kis Okosság
    Jó játékot
  • zoli80
    áá,ez a szines grafika,nem birom nezni:(
    pedig tuti jo a jatek.
  • Vorpal
    De igen - a levelváltó gombok közt van egy fogaskerék - ott a bal kezén van egy olyan upgrade, hogy tech level x - le kell gyártatni, és azután tud techeket és experimentalokat is.
  • STREEX
    A commander sehogy nem lehet Level 2-3 ra emelni?Csak engineerek tudnak 2es-3as szintű épületeket felhúzni?
  • Wanted
    Kint van egy HATRED verzió, amiben állítólag van crack is.
  • Thanatos
    de él, szal aki akar jöjjön :P
  • Petko
    megy, úgyhogy akinek van kedve jöjjön:
    név: supremehun
    pass: commanderhun
  • Thanatos
    nem
  • Thanatos
    multkori nem él még?
  • berlinboy6329
    Akinek megvan a demo,v a teljes az megtudja mondani,hogy szaggat-e még az AI miatt?
  • Petko
    ez volt a régi szobánk:
    név: supremehun
    pass: commanderhun

ide menjünk most is Thanatos?
  • Petko
    szóljatok ha lesz hamachi szoba multira, illetve csinálok ha van vki aki jönne játszani
  • Thanatos
    hamachival probálta már valaki? én benne lennék majd valamikor egy menetben ha van jelentkező :)
  • Aguinaga
    Bocs, ez lemradt:
    Két oldalon (576, cdgalaxis) néztem, de nem találtam róla semmit..
  • Gabbbar
    A tool mappát külön a csomagok mellett szedted le (legalábbis nekem igy volt).
  • Aguinaga
    Tudja már valaki, mikor lehet megvásárolni ?
    Sajnos gépet kell fejleszteni hozzá asszem :))
  • Mester01
    köszönöm szépen!!!
    de sajnos nekem nincsen ilyen tools mappám!
    nem találom sehol!!! megnéztem mar vagy 1000*
  • Newfronter
    Hát egyikőtök sem jobb ilyen magatartással, próbáljunk a játékra összpontosítani.

Mester01: van egy Tools mappa ahova letöltötted, abban egy yasu.exe, elindítod utána meg a DT 4.08-ba mountolva a játékot elindítod és játszol. Ennyi. Amúgy meg: www.webforditas.hu
  • Thanatos
    személyeskedést meg hagyad pls..., bár egy modi már eltakarithatna innen lassan téged :/

amugy amilyen jó a stilusod én aztán nem segitek neked semmiben..., vedd meg ha valami godnod van...
  • Gabbbar
    3.Mialatt telepíted a játékot nézd meg az intrót az intro könyvtárban.
    4.Futtasd a játékot YASU-val ami mellékelve van.
  • Mester01
    Probálok finom lenni!

A helyed hogy itt teszed a pofádat ennyi idő alatt beteheted volna a megoldás kicsiköcsög!!!!
  • Thanatos
    ird már be még 45ször pls..., amugy emg tanulj nyelveket
  • Sheltem
    Előző banner 3x jobb volt...
  • sickb
    Most látom csak a bannert...háááátt:D