4582
-
#1020 Ez tényleg? 9.2?! -
#1019 :)))))))))))))))))))))) -
sickb #1018 Hű te mekkora tanító vagy kérlek alázz még légyszi. -
#1017 2 magot meg 9700 huzott GTt is simán megszivat ,) várhatjuk a paccsokat,
csak egy példa a Battlestation Midway - minőség/FPS - érdemes a
SCommander mellé tenni refnek. -
#1016 Ferry : rábök - jobb gomb tart - két vagy több pontot kijelöl
amikor kész lesz egy kis lila ikon az első lerakott pont helyén,
arra irányitod rá az egységet, vagy a gyár termelésést,
és automatikusan ingázik a pontok közt - ha bonyolitani akarod,
a robotgyárnak is adsz meg patrolpontokatterm a landolás mellé -
és ha földet érnek auto kezdenek harcolni
ha bővitenéd a transportot csináálsz még szálitót,
és segiteni küldöd a lila ferry pontra.
p.s. ovoda
-
sickb #1015 #505 -
#1014 9,2? A kurva anyámat nem semmi -
kHares #1013 Telepítve 9,2 giga
A "ferry" opció pedig: lerakod az ikont valahova majd shift-click máshova, aztán ha földi egységekkel ráböksz az egyikre automatán fölveszik és átszállítják a másikra. Akár több szállítót is lehet hozzárendelni egy ilyen ponthoz -
#1012 Valahol azt olvastam 8gb...De lehet kamu volt. -
Nwis86 #1011 valaki megtudná mondani menyi helyet foglal feltelepítve? -
sickb #1010 Ahh melóban vagyok itt meg csak egy p4 3ghz/533 van Asrock lappal...:D
-
benioh1993 #1009 5 körülre lentlesz a teljes
-
#1008 #991 re valaki választ pls. -
#1007 Tied az elsőbbség gyorsabb géppel gyorsabban is lapozol vissza :) -
sickb #1006 nézz vissza:D
aztán persze linkeld be megint:D
-
#1005 Na ez a link engem is érdekelne. -
sickb #1004 Régi hsz eket én is utálom visszanézni, pedig ott van valahol egy fasza link arra hogy milyen épületek milyen plusszokat adnak ha egymás mellé vannak telepítve...:D
-
Reyes #1003 Öööö, én is arról beszéltem... -
Reyes #1002 Nem tudom, ezt én itt olvastam még anno ősszel:)
Valaki szépen leírta a kböző AI-kat... -
sickb #1001 A transporterezést a demo 2. küldetéséhez kérdeztem amikor a folyón kereszül akartam szállítani a tankokat.
-
sickb #1000 Annó én csináltam a bannert a régi sg formájához. Utána két héttel valamit megváltoztattak és azóta kilóg a széle.
-
Newfronter #999 Akkor ezt a Balanced AI-t félreértettem. :)
De csak technikailag próbál olyan szinten lenni mint te, vagy a támadás gyakoriságában is? -
Reyes #998 Engem egyáltalán nem emlékeztet a SupCom-ra, azon kívül, hogy keskeny, meg kilóg a "sorból"...
Lehetne egy Commander-es banner, néhány unique egységgel mellette ESZVÉESZ... -
#997 Szerintem szuper stílusos a banner,nem tudom mi bajod vele. -
Reyes #996 Még valami, aztán nem spammelek:)
Nincs kedve valakinek összedobni egy szép, normális Bannert? -
Reyes #995 Mondjuk az a pakolászás úgy volt, hogy a tankok meguktól is elindultak, amíg el nem érték a folyót, szal szárazföldön körülményes a szállítás, ha nincs rá normális külön parancs:S -
Reyes #994 Ezen tegnap, a demo közben én is elgondolkoztam:) Aztán kijelöltem a transportert, meg a szállítandó egységeket, és szépen kettesével átpakolászta őket;)
A Balanced AI meg azt jelenti, hogy igyekszik olyan technikai szinten lenni/maradni, mint te... -
sickb #993 Multiplayer része milyen?
Mindeképp kell hozzá key?
-
maniac001 #992 Ha a space-t megnyomom lehet változtatni a kameraállást. Hogy kell megoldani hogy úgy is maradjon? Mert ha elengedem a spacet visszaáll default nézetbe. Válaszolna erre is valaki? -
#991 Hmm egyébként lehet recordolni a játékban és később visszanézni a meccset? Remélem ez benne van a Supreme Commanderben is. -
#990 Supreme AI ra kíváncsi leszek :) -
Newfronter #989 Nem próbáltam, mert azokkal támadtam.
Tényleg nagyon jó gyors mozgású repcsik, de gyors támadásra használtam őket. Amúgy ez a Tech 2-es radar marha jó, az Artillery egységeim "hírtelen" meglátták az ellenséget a radar hatóköre miatt, és még az ellen commanderét is kilőtték. Az ellenség a saját commanderébe halt bele...LOL.
Igaz ez normal AI volt(vagyis easy). -
sickb #988 Jó ez a kép!
Figyu áruld már el hogy lehet ezzel a transporter repcsivel hurcolászni az egységeket.
Mert van az a ferry cucc és nem tudom hogy kell használni.
-
Newfronter #987
-
#986 Ha tényeg az aláírásodban szereplő videókártyád van akkor csúnya is lenne ha szaggatna -
sickb #985 Nálam nagoyn jól megy minden maxon .. -
#984 Megkell próbálni ketté szedni. -
valaminick #983 Sracok mondjatok, hogy elmegy egy Athlon 2600+ 7600GS (256mb) 1gb ram-al..:( mert demot neztem ment is amig nem volt sok egyseg:) de aztan belassult néha:) persze mediumon..csak azert merek ilyet kerdezni mert tudom hogy a Demok sebessege mindig rosszabb mint a vegleges termeké:)
szoval akinek hasonlo gepe van es kiprobalta légyszi irjon valamit:) thx -
#982 Felháborító, hogy a játékgyártók nem veszik figyelembe az egyszerű warezoló kishuszárok érdekeit igazad van...
Szerintem írj a THQ nak, hogy nem tudod kiírni sima dvdre adjanak ki belőle neked egy 4.5gbost. -
#981 Hihetetlen mik vannak..