Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
V.ki nemtudja, mikor jelenik meg a teljes?

A heavy cost. I pay it gladly.

Az igaz hogy leírtam ott is.
Köze talán annyi azért van, hogy ennek a játéknak a folytatásáról van itt szó ami még nem jelent meg és addig is.... Vagy nem?
Random work
Ez érdekes lehet, hogy kipróbálom szabad idõmben.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ezt ha jól emléxem már leirtad a saját topicjában is..., ide nemtom minek , ennek a topicnak semmi köze hozzá...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Felmész a honlapra letöltöd valamelyik clienset. Feltelepíted és elindítod. Csinálsz magadnak egy accountot. Ezek után már lehet választani oldalt core vagy arm; amit késöbb már nem tudsz megváltoztatni max ha új accountot csinálsz. Van 3 fajta játék: friendly, training és igw.
friendly: szerintem egyértelmû.
training: azonos oldalon állók játszanak egymással (a játékban csak coreok vagy armok lehetnek). Ennek az a lényege hogy ha ilyet játszól akkor az eltelt idõk után kapsz training pontokat. Ez azért kell mert ahhoz hogy a rangod növekedjen ez is egy feltétel. Meg van adva hogy bizonyos ranghoz hány ilyen pont kell.
igw: Intregalactic War. Ez a lényege az egésznek. Van egy galaxis térkép ahol bizonyos bolygókat armok másokat pedi corok uralnak. Azonban vannak bolygók amiken mind a ketten jelen vannak. Ezeken kell harcolni mind addig amíg a másik fajt ki nem szorítjuk 100%an. Itt a megnyert csatákért kapsz xp pontokat. Attól függ hogy mannyit hogy milyen pályán mennyi idõt és milyen ranguval játszol. Az xp pontok kellenek a rangokhoz (meg persze a training de azt sokkal könyebb összeszedni).
Egy újabb rangot úgy lehet elérni hogy megvan a megfelelõ training pontod (ehhez nem kell sok elég ha játszol 1-2 ilyen meccset és máris egy ideig nem lesz vele problémád), kellõ xp pont és még az is megvan adva hogy hány gyõzelem kell.
http://www.phoenixworx.org/ - tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom

amíg nincs folytatás
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

FragStaR
Úristen már mióta várom hogy legyen folytatás ! Ahogy elnézem itt is lesznek Krogoth szintû machinák😊 Ha az arányokat nem rontják el tuti jó game lesz...

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Zsolo007
Thx! <#worship>

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

Szomorú 😞
De ha ez az ára hogy sikerjáték legyen akkor azt mondom hogy ok, de ha valami üzleti megfontolás akkor meg ez a véleményem: <#mf3><#gonosz2>
STREEX
Van egy örömhírem:A stalkerrel együtt elcsúsztatták 2007 Q1 -re.:q

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
Tetszenek.<#eljen>

<#eljen><#eljen><#eljen>
jöhetne már 😄

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Szevasztok skacok!
Nos hát, régen én is imádtam a játékot, csak hát nem volt net, és ilyen RIP-es verzsönben volt a játék, és valami miatt nem lehetett kijátszani. 😄
De szinte végigvittem az összes mission-tm amit lehetett. Nagyon odavoltunk a játékért. Heteket, hónapokat eltöltöttünk a játékkal, engem nagyon megfogott, fõleg az hogy földön, vízen, levegõben, elég nagy a változatosság.

Most pedig várjuk a beígért folytatást, aminek ütnie kell, nem elégszünk meg 90%-al.<#eplus2>
Ha tényleg sikeres lesz a játék, akkor természetesen megveszem.<#law>
ha honlapot is írsz...😊

Aláírás

honlapot is írok!!!! ujra is telepítettükhunta.atw.hu
de ugysem megy!!!!valahol forumokban is talaltam ilyen hibákat és sokaknak nem ment!!
a totalahoz van 3.1-van mind 2-õnknek azzal sincs baly <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>!!!!!!!!!!!!!!HELP MEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
neten!!!!1000el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de csak szeretnék!!!!Lécci adjatok pach linket!!!!!
nem érted????? a haverommal csomószor próbáltuk a netes gémet de sem ip-re sem másra nem látjuk 1mást konfigom: XP professional,és a totalt TCP/IP-vel tolnánk persze! a beállításokkal tuti nincs baj mert minden hogy prábáltuk
LÉCCI <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
SEGÍTSETEK !!!! függõ vagyok!!!!!és 3x tuti végigvittem a singlet és honlapot írok
Random_
neten szeretnétek játszani vagy helyi hálózaton?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nem egészen értem a dolgot, én tudok vele xp alatt multizni
Telepítsd újra az egészet és próbáld úgy!

Aláírás

hÉ! valaki segítsen már!!!!!!!!!!!!!
HELP HELP HELP!!!!!!!!!
tudom ez a téma nem foglalkozik a sima(3.1) total annihilational<#help><#help><#help><#help><#help>
de ha valaki +tudná mondani hogy miért nem lehet multizni vele XP alatt az légyszi irjon már!
elõre is kössz: metaxa

ta oldal !FRISS!hunta.atw.hu
STREEX

grebber
Épp most olvastam én is 😄
Jó lesz ez én tudom.

rtfmZoli
(Jeux-France) Jeux-strategie felderítõ vadászai elkapták a Total Annihilation Atyját, az erdõben tiltott helyen tüzet rakott és pirított kolbászos hagymát eszegetõ Chris Taylor-t. Taylor azonnal mindent bevalott:

Jeux:
Bányászat és nyersanyag felhasználás - megszakítás nélküli építéssel - ugyanaz lesz mint a TA-ban volt vagy pedig klasszikus megoldást hoztok, mint a Command & Conquer vagy Warcraft?

Chris Taylor:
Ki nem fogyó ásványkincsek híve vagyok. Legyártod és beállítod egyszer a kitermelõ egységeket és utána többet nem kell vacakolni velük, csak ha megsemmisíti õket az ellenség. Új egységek gyártását pedig azelõtt megkezdheted, hogy összegyûlne rá az erõforrás.

Lesz olyan sokféle egység mint a Total Annihilationben volt?
Természetesen. Az óriás egységek lábai között rohangáló kicsi egységek látványa pedig egészen új élményeket jelent majd.

Mely részekre helyeztél több hangsúlyt: rengeteg parancs kiadására rövid idõ alatt - új kezelõfelülettel - vagy a gépi intelligenciára vagy az egységek útvonalkeresésére?
A globális stratégiai nézet a legnagyobb újítások egyike. Azután jön az óriási méretek adta masszív hangulat. A kezelõfelület pedig könnyedén összefogja az óriási területeken folyó harcokat.

Technológiai fejlõdési fa bonyolultabb lesz, mint a TA-ban látott "1.szint, 2. szint" módszer?
Sokkal egyszerûbb. Bármely RTS rajongó azonnal elkezdheti a hadjáratot és keveset kell hozzá tanulnia.

Multiplayerre koncentrálsz inkább, mint a galaktikus háborús Boneyards volt vagy a szóló hadjáratokon lesz a hangsúly?
Szólóban skirmish módban AI ellen harcolhatsz. Mindenki által várt multiplayer mód pedig eddig sehol nem látott meglepetésekkel szolgál majd jövõ tavasszal.

A Total Annihilationt erõsen kritizálták a kidolgozatlan háttértörténet miatt. Nem voltak továbbá videók a küldetések között. Reménykedhetünk bármi változásban ezen a téren?
Rakat pénzünk van videojelenetek készítésére, de úgy gondoljuk, hogy azt a pénzt inkább a játszható részek fejlesztésére kellene költenünk.

Kamerát teljesen szabadon mozgathajuk majd?
Egészen a stratégiai nézet magasságáig lehet kizoomolni. Látószöget is állíthatjátok. Mivel stratégiai játékról van szó, számítunk rá, hogy túlnyomórészt felülnézetben hagyjátok majd a kamerát.

Változatos klímát - záporesõ, hóesés - láthatunk-e majd? Váltakoznak az éjjelek és a nappalok?
Idõjárás helyett inkább a terep érdekessé tételére koncentrálunk. Rengeteg izgalmas bolygótípus lesz. Gigantikus pályák mellett 30 perc alatt végighentelhetõ kisebb szinteket is beépítünk, ahol csomó mindent állíthattok a tereptõl kezdve a légi és tengeri harcokig.

Mikor adtok ki hivatalosan több infót a játékról és fõleg mikor lesz végre Supreme Commander tréler?
Jövõ tavasszal az E3 alkalmával szeretnénk nagyban a nyilvánosság elé lépni.

Jeux újságíró arca ekkor felderül, mert finom falatot vesz észre maga mellett, az erdei tisztás szélén. Keze villámgyorsan lecsap a komótosan mászó lényre és felmutatja a zsákmányát:
- Találtam itt a falevelek között egy jó kövér hernyót, meg szedtem elõbb ilyen cuki, piros fehér pöttyös fedelû gombákat. Megsütjük?
Taylor szeme felcsillan a mennyei falatok láttán és elõvesz egy kisebb bográcsot:
- Fõzzük meg õket! Kolbászos gombás hernyós hagymaleves a kedvencem!
Rengeteg éhes csettintést meg gyomorkorgást lehet hallani ezután a tisztáson. A felderítõ kommandósokat elküldik rõzsét gyûjteni. Kisvártatva pattog a tûz, bugyborékolva fõ a leves, a bogrács köré gyûlt éhenkórászok meg átszellemült arccal szimatolgatják a mennyei illatokat..

FORRÁS:Hardwired.hu
Írta: Sogun

Borg87
Naja már rájöttem hogy mi volt a bibi de az eredeti jobban tetszik... jövöhétre megvan az egész teljes játék aztán akkor majd játszhatnénk 1et

..::Borg::..

ahoz amire õ rákérdezett, nem kell se az alap, se a kieg, se a patch se semmi..., ez egy full külön game amit fanok csinálnak, az összes egységgel megáldva, 3d-s is meg minden 😊

nemértem a problémád
kell hozzá az alapjáték .. ha akarsz plusz jó egységeket és pályákat ajánlom hogy a kiegészítõ lemezt is rakd fel, utána meg jöhet a 3.1 es patch
ha mindez megvan ircen a ta.hu szobában néha összejövünk és játszunk...

Aláírás

Borg87
Ezzel hogy a pék fülébe kell játszani csatlakozok 1 játékba rámegyek a a készre és mindig kidobvagyis betölti a játékot és utána dob ki

..::Borg::..

rtfmZoli
SAjnos nem lehet,de le lehet tölteni hozzá a Core Contingency egységeit, térképeit,de a kampányt sajnos én sem találtam meg
CCdata.ccx
CC-Features.ccx
Btmaps.ccx
CC-Units.ccx

légyszives segitsetek,a TA küldetés lemezét keresem,megvenném.
zolo
Ha ez a játék megjelenik nagyot fog ütni.Olvastam a gamestar cikket és már nagyon várom.A c&c generals óta nem játsszottam jó valós idejû stratágiával.

Hajrá SC

http://flickr.com/photos/zolika90/

ezt ismeritek? ta továbbfejlesztése, ta2-ig el lehet vele ütni az idõt 😊

tény, én csak anyit mondtam hogy konkrétan a keretes megoldást már kitalálták 😊

Sztem jobb lenne ha bal klikk+vmilyen gomb lenyomásával lehetne ugyanezt csinálni, mert így sokkal többet kell klikkelni.

War. War never changes.

keretes megoldás pedig régebben már volt gameben, mongyuk most meg nem mondom melyikben de ugy rémlik volt..., rádobtad keretet sok sok enemyre és mindet támadták össze vissza amig el nem fogytak 😊

Zsolo007
wow, ez nem rossz 😊 kíváncsi vagyok milyen lesz ez alkalmazásban...

STREEX
Miután kijelölted az egységeidet ha egyszer klikkelsz rá az ellenséges egységre akkor ugyanúgy mint a sc ben az összes egységed azt támadja, ha kétszer akkor csak annyi egység amennyi épp el tudja intézni, ha háromszor akkor az egységeid a kijelölt ellenséges egység közelében lévõket is támadják.

Zsolo007
MIlyen 3 gombos trükkrõl van szó? (nem mindenki vesz ám GS-t..) Magyarázd el pls!

STREEX
Én annak örülök hogy végre ez lesz az elsõ rts amiben nem csak 1 egységet támadhatunk meg egyszerre.Biztos olvastátok a gs-ban ezt a 3 gombos trükköt.Mondjuk én ezt a már évekkel ezelött kitaláltam csak én úgy valósítottam volna meg hogy hasonlóan az egységeink kijelöléséhez a jobb gombbal az ellenfeleink egy halmazára is ráhúzhatunk egy keretetés azokat az egységeket a mieink egyenlõ arányban kezdik el támadni.Ez mondjuk a starcraftban igencsak jól jött volna.

Zsolo007
Tudom, a német verzió megvolt csak nembírta a gép, de nembaj, hamarosan lesz új...

grebber
Akkor nézd meg a 2160-at olyan istenüber a grafikája azon csak beszarni lehet 😄

Zsolo007
😄

Ez így van, a heroes 5 topicban vagy egy hónapja pont errõl volt egy nagy vitám a többiekkel, a 3D szükségességérõl/jó/rossz oldaláról

Zsolo007
Szerintem a 2150 nagyon faxa játék, én ma is játszok vele, van ott hangulat, max neked nem jött be..(bár tény hogy a sorozat azelõtti darabjaival nem játszottam, szal nem tudom hozzámérni..)

szvsz rts-eknek esetek 90%ban kifejezetten árt a 3d jobb lenne marandi 2d-nél, tisztelet a kivételnek 😊

STREEX
Az évforduló környékén

Igen , a játék gerincét nem a grafika teszi, ha a hangok bénák és a legfontosabb, nincs hangulat, a story béna, az animációk unalmasak, akkor a játék elveszett. Ékes példa erre az Earth 2150, ami még mai szemmel is megkapóan néz ki, megjelenés után 3 évvel is még szaggatott mindenki gépén, mégis olyan kib.tt unalmas volt az egész hogy mindenki dobta a sarokba.
Az emperor is láma volt szerintem.
Ajánlom figyelmetekbe a WH40K : Dawn of wart: 3d rts, Kíváló hangulat és hangok, story a helyén van, és kiemelkedõ grafika.
Egyébként nem kötelezõ a 3d, fõleg egy olyan játékhoz ahol játékosszám X 300 egység ütközik meg.
Én végigjártam a TA sikerútját a kettõ kiegészitõn át, majd végül a TAUCP vel végzõdõen, valószínû sokan mások is, alapvatõen azt gondolom hogy nem fogja hozni a TA hangulatát. Ez minden gamere igaz volt eddig amihez több év múlva jött ki a 2. rész.
rtfmZoli
2006 3-4.ik negyedév kb