Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köze talán annyi azért van, hogy ennek a játéknak a folytatásáról van itt szó ami még nem jelent meg és addig is.... Vagy nem?
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
friendly: szerintem egyértelmû.
training: azonos oldalon állók játszanak egymással (a játékban csak coreok vagy armok lehetnek). Ennek az a lényege hogy ha ilyet játszól akkor az eltelt idõk után kapsz training pontokat. Ez azért kell mert ahhoz hogy a rangod növekedjen ez is egy feltétel. Meg van adva hogy bizonyos ranghoz hány ilyen pont kell.
igw: Intregalactic War. Ez a lényege az egésznek. Van egy galaxis térkép ahol bizonyos bolygókat armok másokat pedi corok uralnak. Azonban vannak bolygók amiken mind a ketten jelen vannak. Ezeken kell harcolni mind addig amíg a másik fajt ki nem szorítjuk 100%an. Itt a megnyert csatákért kapsz xp pontokat. Attól függ hogy mannyit hogy milyen pályán mennyi idõt és milyen ranguval játszol. Az xp pontok kellenek a rangokhoz (meg persze a training de azt sokkal könyebb összeszedni).
Egy újabb rangot úgy lehet elérni hogy megvan a megfelelõ training pontod (ehhez nem kell sok elég ha játszol 1-2 ilyen meccset és máris egy ideig nem lesz vele problémád), kellõ xp pont és még az is megvan adva hogy hány gyõzelem kell.
amíg nincs folytatás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Next PC upgrade: 2022
De ha ez az ára hogy sikerjáték legyen akkor azt mondom hogy ok, de ha valami üzleti megfontolás akkor meg ez a véleményem: <#mf3>#mf3><#gonosz2>#gonosz2>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
jöhetne már 😄
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Nos hát, régen én is imádtam a játékot, csak hát nem volt net, és ilyen RIP-es verzsönben volt a játék, és valami miatt nem lehetett kijátszani. 😄
De szinte végigvittem az összes mission-tm amit lehetett. Nagyon odavoltunk a játékért. Heteket, hónapokat eltöltöttünk a játékkal, engem nagyon megfogott, fõleg az hogy földön, vízen, levegõben, elég nagy a változatosság.
Most pedig várjuk a beígért folytatást, aminek ütnie kell, nem elégszünk meg 90%-al.<#eplus2>#eplus2>
Ha tényleg sikeres lesz a játék, akkor természetesen megveszem.<#law>#law>
Aláírás
de ugysem megy!!!!valahol forumokban is talaltam ilyen hibákat és sokaknak nem ment!!
a totalahoz van 3.1-van mind 2-õnknek azzal sincs baly <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>!!!!!!!!!!!!!!HELP MEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
de csak szeretnék!!!!Lécci adjatok pach linket!!!!!
nem érted????? a haverommal csomószor próbáltuk a netes gémet de sem ip-re sem másra nem látjuk 1mást konfigom: XP professional,és a totalt TCP/IP-vel tolnánk persze! a beállításokkal tuti nincs baj mert minden hogy prábáltuk
LÉCCI <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
SEGÍTSETEK !!!! függõ vagyok!!!!!és 3x tuti végigvittem a singlet és honlapot írok
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Telepítsd újra az egészet és próbáld úgy!
Aláírás
HELP HELP HELP!!!!!!!!!
tudom ez a téma nem foglalkozik a sima(3.1) total annihilational<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
de ha valaki +tudná mondani hogy miért nem lehet multizni vele XP alatt az légyszi irjon már!
elõre is kössz: metaxa
ta oldal !FRISS!hunta.atw.hu
Jeux:
Bányászat és nyersanyag felhasználás - megszakítás nélküli építéssel - ugyanaz lesz mint a TA-ban volt vagy pedig klasszikus megoldást hoztok, mint a Command & Conquer vagy Warcraft?
Chris Taylor:
Ki nem fogyó ásványkincsek híve vagyok. Legyártod és beállítod egyszer a kitermelõ egységeket és utána többet nem kell vacakolni velük, csak ha megsemmisíti õket az ellenség. Új egységek gyártását pedig azelõtt megkezdheted, hogy összegyûlne rá az erõforrás.
Lesz olyan sokféle egység mint a Total Annihilationben volt?
Természetesen. Az óriás egységek lábai között rohangáló kicsi egységek látványa pedig egészen új élményeket jelent majd.
Mely részekre helyeztél több hangsúlyt: rengeteg parancs kiadására rövid idõ alatt - új kezelõfelülettel - vagy a gépi intelligenciára vagy az egységek útvonalkeresésére?
A globális stratégiai nézet a legnagyobb újítások egyike. Azután jön az óriási méretek adta masszív hangulat. A kezelõfelület pedig könnyedén összefogja az óriási területeken folyó harcokat.
Technológiai fejlõdési fa bonyolultabb lesz, mint a TA-ban látott "1.szint, 2. szint" módszer?
Sokkal egyszerûbb. Bármely RTS rajongó azonnal elkezdheti a hadjáratot és keveset kell hozzá tanulnia.
Multiplayerre koncentrálsz inkább, mint a galaktikus háborús Boneyards volt vagy a szóló hadjáratokon lesz a hangsúly?
Szólóban skirmish módban AI ellen harcolhatsz. Mindenki által várt multiplayer mód pedig eddig sehol nem látott meglepetésekkel szolgál majd jövõ tavasszal.
A Total Annihilationt erõsen kritizálták a kidolgozatlan háttértörténet miatt. Nem voltak továbbá videók a küldetések között. Reménykedhetünk bármi változásban ezen a téren?
Rakat pénzünk van videojelenetek készítésére, de úgy gondoljuk, hogy azt a pénzt inkább a játszható részek fejlesztésére kellene költenünk.
Kamerát teljesen szabadon mozgathajuk majd?
Egészen a stratégiai nézet magasságáig lehet kizoomolni. Látószöget is állíthatjátok. Mivel stratégiai játékról van szó, számítunk rá, hogy túlnyomórészt felülnézetben hagyjátok majd a kamerát.
Változatos klímát - záporesõ, hóesés - láthatunk-e majd? Váltakoznak az éjjelek és a nappalok?
Idõjárás helyett inkább a terep érdekessé tételére koncentrálunk. Rengeteg izgalmas bolygótípus lesz. Gigantikus pályák mellett 30 perc alatt végighentelhetõ kisebb szinteket is beépítünk, ahol csomó mindent állíthattok a tereptõl kezdve a légi és tengeri harcokig.
Mikor adtok ki hivatalosan több infót a játékról és fõleg mikor lesz végre Supreme Commander tréler?
Jövõ tavasszal az E3 alkalmával szeretnénk nagyban a nyilvánosság elé lépni.
Jeux újságíró arca ekkor felderül, mert finom falatot vesz észre maga mellett, az erdei tisztás szélén. Keze villámgyorsan lecsap a komótosan mászó lényre és felmutatja a zsákmányát:
- Találtam itt a falevelek között egy jó kövér hernyót, meg szedtem elõbb ilyen cuki, piros fehér pöttyös fedelû gombákat. Megsütjük?
Taylor szeme felcsillan a mennyei falatok láttán és elõvesz egy kisebb bográcsot:
- Fõzzük meg õket! Kolbászos gombás hernyós hagymaleves a kedvencem!
Rengeteg éhes csettintést meg gyomorkorgást lehet hallani ezután a tisztáson. A felderítõ kommandósokat elküldik rõzsét gyûjteni. Kisvártatva pattog a tûz, bugyborékolva fõ a leves, a bogrács köré gyûlt éhenkórászok meg átszellemült arccal szimatolgatják a mennyei illatokat..
FORRÁS:Hardwired.hu
Írta: Sogun
..::Borg::..
kell hozzá az alapjáték .. ha akarsz plusz jó egységeket és pályákat ajánlom hogy a kiegészítõ lemezt is rakd fel, utána meg jöhet a 3.1 es patch
ha mindez megvan ircen a ta.hu szobában néha összejövünk és játszunk...
Aláírás
..::Borg::..
CCdata.ccx
CC-Features.ccx
Btmaps.ccx
CC-Units.ccx
Hajrá SC
http://flickr.com/photos/zolika90/
War. War never changes.
Ez így van, a heroes 5 topicban vagy egy hónapja pont errõl volt egy nagy vitám a többiekkel, a 3D szükségességérõl/jó/rossz oldaláról
Az emperor is láma volt szerintem.
Ajánlom figyelmetekbe a WH40K : Dawn of wart: 3d rts, Kíváló hangulat és hangok, story a helyén van, és kiemelkedõ grafika.
Egyébként nem kötelezõ a 3d, fõleg egy olyan játékhoz ahol játékosszám X 300 egység ütközik meg.
Én végigjártam a TA sikerútját a kettõ kiegészitõn át, majd végül a TAUCP vel végzõdõen, valószínû sokan mások is, alapvatõen azt gondolom hogy nem fogja hozni a TA hangulatát. Ez minden gamere igaz volt eddig amihez több év múlva jött ki a 2. rész.