4582
  • Petko
    ja, meg mindenki megveszi a méregdrága csúcsszuper kamufejlesztéseket mint a dualcore stb. aztán még szarabbul fut neki mint az én 4 éves gépemen
  • maniac001
    Ezt tudtam de a space dologra gondoltam. lyen infó nincs a beállításoknál. Hááátha még tudsz valamit. Azt lehet hogy ne legyen állandóan az egységeknél az életerő csík? ez sincs a beállításoknaál, csak hogy jelzőikonok legyenek-e. qrvára zavaró hogy mindig látom az életerő csíkot.
  • Borg
    Lehet hogy valami 1000unit+nofog mentést töltöttek be a teszteléshez :)
  • Petko
    nekem régi 3,2 es p4, 7600gs, 1 giga ram on teljesen jól fut highon... egyedül ami beakaszotta annakidején az volt amikor a dual monitoros módban próbáltam
  • Casseus
    Az insert-delete gombbal lehet jobbra forgatni a kamerát ugy hogy az abban a pozícióban is maradjon! A le-fel állást is lehet valamelyik gombbal állítani! Nézd meg a Controls-nál!
  • BladeW
    Demo tapasztalatbol tudom mondani hogy VGA fuggo is a jatek rendesen minimum, meg medium kozott legalabb 15 FPS a kulonbseg. (Medium szamomra jatszhatatlan szinten lassu, minimumon meg tul ronda)
  • Antrax #1134
    Sokkal gyengébb gépen is rendesen fut
  • Peakman
    hát ezt jól lemérték csak nem ezen a világon :P
    kamerát meg nem lehet beállítani,de sztem semmi baj nincs vele...
  • Borg
    Nem igazán értek egyet ezzel a teszttel, legalábbis az eddigi tapasztalataim nem ilyen borús képet mutatnak a teljesítményéről.
  • maniac001
    Drága barátaim.
    harmadszor kérdezem, hogy hogyan oldhatom meg, hogy a space lenyomása és felengedése után a kamera ne ugorjon vissza default pocícióba ha beállítottam pl. a dőlésszöget? Köszönöm előre is a válaszokat. Amúgy nem rossz a game, de ez a kamera látószög nekem túl felülnézeti. Jó lenne ha a szabad space gomb állítást rögzíteni tudnám.
  • Inquisitor
    Supreme Commander teszt ...
  • Inquisitor
    Most néztem egy Supreme Commander performance tesztet egy HW oldalon. Vagy csaltak és ők is csak pár egységik mértek, vagy tényleg 4 magos proci kell hozzá, meg 2-4GB ram, hogy ne szaggason, tök nyolc milyen a VGA?
  • zoli80
    én szenvedek meg vele,de van egy kerdesem.a csata hangjai nalatok is halkak?meg ha razumolok akkor is vicc.de nem csak halk hanem c64 is.ez hiba vagy ilyen?
  • Antrax #1127
    Nálam ilyen configgal beszaggat pedig 300mhzval nagyobb a procim (de sztem az a gond hogy egy tetű lassú 60gb-s és 40gb-s vinyóm van)
  • zoli80
    ja,csak nem tudtam megfogalmazni a sörös agyammal.
  • Nagydög
    Mert ha annyira belezoomolok, hogy elvezheto legyen, akkor a jatekter egy ezreleket latom csak. Egyszeruen nem talalom az egyensulyt/vagy ritmust a zoomolasban.
  • Inquisitor
    Akkor miért nem nagyítasz bele?
  • Nagydög
    Nem tudom, sracok... Valahogy nekem se jon be. Pedig a TA szerintem az egyik legjobb strategiai jatek, de ez a hangyafarm a harmadik szomszedban jatekmenet nem tetszik.
  • ColdFire
    mire irjam ezt ki vazeg? :D
    blue-ray még nincs :d
  • ColdFire
    30al jön, ugy 4 nap még lejön :DDDD
    6.9gb :D
    omg
  • ColdFire
    ja :D
  • sickb
    Hű már lehet tölteni?
  • ColdFire
    Supreme_Commander-HATRED.torrent
  • saxicola
    SYSTEM REQUIREMENTS

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
    Microsoft® Windows® XP Service Pack 2, Vista
    1.8 GHz processor
    512 MB RAM
    8 GB available hard drive space
    128 MB video RAM or greater, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6x00 or better)
    Sound card, speakers or headphones
    Broadband internet connection (DSL/Cable).

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
    3.0 GHz Intel or equivalent AMD processor or better
    1 GB RAM or better
    8 GB available hard drive space
    256 MB video RAM, with DirectX 9 Vertex Shader / Pixel Shader 2.0 support (Nvidia 6800 or better)
    Internet connection with Cable/DSL speeds

Note: recommended specifications provide optimal experience for single player and up to 4 player/medium size map multiplayer
  • Borg
    Hát igen, a mavor első lövése pont a bázisa közepén álldogáló commanderét találta el :)
  • Thanatos
    :DDDDD
  • zoli80
    sarokcsiszolo a minimum!

• Brolly28
    valaki nemtudja milyen gép kell hozzá????
  • LegionarR
    Nem is értelek titeket, minek vitatkozni... Úgyanis a világ legjobb játéka sem tetszene mindenkinek (ne értsen félre senki, nem azt mondom hogy a Supreme lenne a top)... Ha mindenkinek ugyanolyan stílusú játékok jönnének be, valószínűleg már bozasztóan szétunnánk a legújjabb game-kat is, mert mind egy kaptafára készülne (na nem mintha nem jelennének meg ilyenek ma is )... Szóval ha valakinek nem jön be a Supreme, akkor az az ő baja, eggyel kevesebb játék boldogíthatja...
  • benioh1993
    Sztem qrva jó game Még mindig az államat keresem
    Remélem meglesz mert éhes vok
  • postmortem
    Sima liba, mondok neked vagy 1000 dolgot, amit bele lehetett volna tenni, de mondok csak egy párat, ami hiányzik belőle ;)

1. a legyártott tankot nem lehet automatikusan csoportba tenni -> lásd fogsz egy gyárat beállítod 1-es csapatnak és minden egység ami belőle kijön 1-es csapathoz fog tartozni :)
    Miért kell ez? Hm talán mert ha van 500 x fajta egységem és szeretném 3 csapatba tenni utóleg ez egy kicsit nehézkes.

2. A rakéták nagyon el vannak cseszve, hogy lehet az, hogy földi vagy légi célokra lőnek, és külön kapcsolgatni kell, hogy éppen hova lőjjön???

3. Az egész gém imbalanced, ami azt jelenti, hogy a védelem túl erős ezért az árért.
    Level 1-es cuccok gyakorlatilag használhatatlanok, a szintek teljesen egybe vannak mosva, gyakorlatilag nincs is értelme egyből komolyabb cuccokat építeni ( techelni ), mert az túl sok erőforrás kiesést jelent.

Válaszolva arra, hogy azért van-e bajom mert nem néz ki elég jól vagfy tomisén, már maga a felvetés is érdekes a "csili vili" szar komment után.
    Nem nem az a bajom, hanem az, hogy gyakorlatilag a TA szintjén vagy az alatt van a gém, ami 10 évvel azután jött ki.

Mi is benne a stratégiai újítás? Lehet zoomolni ? :) Vagy esetleg az, hogy tudsz koordinált támadást végezni 2 csapattal? :) Csinálok neked koordinált támadást a TA-ban 200 egységgel, hogy csak pislogsz! Mi itt az újítás, A GUI kinézetén felül ???
  • JTBM
    Az első küldetésben a kezdeti gyerekjáték után a fő bázis kiírtását félvállról vettem és legyalulták a segítő csapatomat. Nélkülük Level 1-es egységekkel már komoly erőpróba volt a dolog...

A Level 2-es rakétavetők már igen hatásosak a beásott védelem ellen. Persze ha van belőle az embernek...
  • JTBM
    Az AI miatt néha kicsit megáll a játék. Utána mindig támadás is várható. ;-)))

Már egy elég kezdő technológiai szinttel felépített falat is elég nehéz frontálisan megtámadni. (Első pálya)
    Anno a TA-ban is rendesen lehetett küldeni az utánpótlást, ha valaki frontális támadást indított egy jól felépített védelem ellen...

Az egyetlen dolog, ami idegesít a game-ben, hogy a engineer-ek először begyűjtik a környéken szétszórt roncsokat és csak utána kezdik el javítani a majdnem roncs egységeimet...
    Ha ez egy ellenséges védelmi vonal előtt történik, akkor meg hajlamosak lőtávolba vándorolni és ott felrobbanni...

A tankok és a felderítő repülők után az engineerek a legnagyobb fogyóeszközök...
  • Petko
    tényleg furcsa pont ezt a gamet rossz szóval illetni, amikor az elmúlt kb. 7-8 évnyi folyamtaos játékszínvonal degradációhoz képest kiemelkedően jó minőségű, érdekes, szórakoztató, bizonyos szinten tényleg igényel szellemi tevékenységet is... lehet nem fut annyira szépen, de szerintem még így is az átlaghoz képest elég jól fut a közepes kategóriájú hardwareken is
    egyedül egy dologot tudnék rossz szóval illetni, ileltve még az se biztos, mert az 53 as betat amikor elvágáták ott a multi még egyáltalán nem működött jól, sok egységnél teljesen belassult akár 4 emberrel is, és folyton szétkapcsolt... a teljessel még nem próbáltam, de az nem hinném hogy a betahoz képest néhány hét után zárt ajtók mögött valami barominagy forradalmasítása történt a multi netkódnak
    ha beszerezhető lesz magyarországon, illetve a legjobb az lenne ha direct2driveról, vagy valami egyéb online módszerrel be lehetne szerezni 3-ad árért az itteni 13 ezerhez képest, - szóval akkro én valószinűleg megveszem
  • Thanatos
    tök ugyan azt a shader használja... :)
  • Borg
    Miért használna régebbit? ugyanugy sm3, mint a 7600gt.. max lassabb valamivel.
    Nekem egyedül a shadow beállítást vette lejjebb highról.
  • Peakman
    nálam is kb :) csak nekem 7600gt-m van
    ebből következik h a vidkártya nem lényeg
  • Sheltem
    6600gt vel szerintem régebbi shadert használ mint 7800gtn...De 250 es unitmennyiségnél nekemis tökéletes...500körül bibisedik :) No majd elgondolkodok ramvásárláson, bf2höz se ártana még 1giga :)
  • Borg
    Én eddig 2-3 skirmisht toltam csak végig, 250-es unit cappel, de egyszer sem vettem észre akadozást (leszámítva amikor commanderek robbantak fel valahol). 3200+ a64, 1gb ram, 6600gt. 1280-ban majdnem minden highon.
  • Peakman
    fix hogy a memória mennyisége
    bétában elbeszélgettem egy pár játékossal akiknek mind 2-4Gb volt a gépében és kb 3200+os Athlonok körül voltak a 2Gb ramokkal rendelkezők
    3700+ 3900+ meg Ecore Duo 6600 volt 4Gbvel alátámasztva
    szal fix hogy ram már csak a kisebb procisokat figyelembe véve(csúcsgépen ígyis úgyis megy)
    juteszembe csúcsgépen láttam olyat hogy 10k unit 1 pályán :) azt a 4Gb ram is csak 25 fps-el tolta neki :)