Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ebbõl sajnbos nem derül ki (reménykedtem), hogy miért fagy ezzel a játék nekem..
Nem véletlenül béta ez.
amúgy neked, milyen verziójú a béta?
\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti
nem tom, neked nem volt meg?! és nem tudtál vele játszani?!
írd át a lua fájlt
nem tom, már hogy javult meg, de amikor átírtam a lua fájl, akkor ment
jah nem, menny dokumentum és szettingsz \ a te neved \ local settings\application data \ gas powered\ és itt töröld ki a game.prefs nevû fájl, vagy írd át a prefs-t akár mire, ha átírod akkor nem kell mindne belépésnél, profilt csinálnod
zoli:nekem a 20-as vrzió van meg , nem tom hogy tiéd pontosan hanyas, de ha volna kedved, meg mûködne is, lanozhatnánk vmikor ?!?! 😊
Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás?
ha generátorokat raksz a factoryhoz akkor pl olcsóbban fog gyártani egységet
nekem amikor már olyan, 100 fölött van a pop akkor lassúlbe, 1 20x20 km-eres pályán,
az ai gyorsítónak, akkor mi a funkciója? hogy gyorsítsa a ai-t vagy mi.....
remélem azért nem ilyen lesz a game, remélem sikerül majd vhogy mégjobban optimalizálni, mert ez így nem jó,hogy 100 fölött már néha beakad
jah és Zoli ( ^^ ) : neked mi a kedvenc egységed ? a nagyok közül, nekem a === Monkeylord 😄 , de most megtetszett a Galatic Colossus 😊 ( 240000 Hp , nem semmi, és a legerõsebb is szvsz )
egy skirmisht nyomtam 2vs2 én +3 gép, és olyan tech 3 elején lassult be
a.l. gyorsítóval
2006. okt. 31. 01:35 #432
c:\doc&sett\felhasználói_neved\Local S\Application data\Gas Powered\SupremeCommander\replays ide kell rakni hogy münködjön
2006. okt. 31. 01:32 #431
replay itt: www.mezfutar.hu/sup/
nekem volt megint a legtöbb pontom bebe
az miért jó ha,mondjuk a land factory-hoz generátorokat kapcsolunk?!?! nam nagyon értem, a gép mindig azt csinálja 😊 , gyorsabban fogja ezáltaál építani az egységeket?! meg a mass ex......-hez is oda szoktam kapcsolni a generátort, de minek?!?!
remélem tud vki válaszolni rá 😊
petko: amúgy én is átírtam a lua file-t és úgy mûköüdik nekem is persze,
én azt olvastam hivatalos fórumon hogy a 30-asból kivetteék a skirmish-t és a lant!!!!!! meg az ai-t is ezzel 1ütt gondolom!!!
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154625
Meg van egy másik updatelt .30 as skirmish, ai, lan stb. mod is de sajnos az a helyzet hogy a lua scriptek átírásával meg lehet oldani mint elõtte, annyiban más most a helyzet, hogy .30 asban a bináris exebe irtak át egykét dolgot hogy amikor hostol vagy kapcsolódik mindíg ellenõrzi hogy a háttérben a hivatalos gpgnetre fel van e csatlakozva. Szóval nekünk ez nem sokat segít de azért berakom.
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154763
http://thepiratebay.org/tor/3549352/Supreme_Commander_27_AI_speedup.rar
http://thepiratebay.org/tor/3549183/Supreme_Commander_27_Speed_patch.zip
valamelyiket az egyik közül próbáljátok ki, de mentsétek el elõtte, amit felülír
Aláírás
nem megerõsített hír: PC - 'Supreme Commander' Released 01/01/07
Aláírás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a legtöbb barátom meg nem teheti meg hogy megvesz egy játékot 13 rongyér, egyszerüen mo.-on nekünk ez a sors jutott
Aláírás
De hat konyorgom ennyire nem birod megvarni a fullt, ennyire be vagy sozva vagy mivan. Majd jol lewarezolod a fullt azt tolhatod ingyé.
a felháborodás a méltánytalanság miatt van, hogy aki fizet érte az tesztelheti. Mivan ha én is szeretem az újdonságokat kipróbálni, és tevékenyen részt venni a fejlesztésben a barátaimmal?
Aláírás
Eddig en azt hittem ez egy multiplayer beta, meg mindig nem ertem a felhaborodasod amiert nincs benne singleplayer skirmish.