Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rtfmZoli
www.mezfutar.hu/sup/lua.rar

rtfmZoli
a másik a jó, feltöltöm

Zsolo007
Programoztam már, szal van elképzelésem....

Csak ebbõl sajnbos nem derül ki (reménykedtem), hogy miért fagy ezzel a játék nekem..

Ha programoztál már, akkor tudhatod, hogy ennyi már bõven megburít egy programot 😊 Sokszor 1-1 betûn múlhat az is, hogy egyátalán mûködik-e. Egy ilyen méretû programnál pedig egy iteráció kiiktatása már jelentõs lehet a teljesítményre nézve.
Nem véletlenül béta ez.
Zsolo007
Hát ez lol:

Ennyi a különbség a crack és a speed hack között. grat!

Zsolo007
2.7

jaja értem,
amúgy neked, milyen verziójú a béta?

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Zsolo007
Most raktam vissza az eredeti cracket és úgy megy....ez a "gyorsító" baszott el valamit...de nagyon

mármint, módosítsd !! ami benne van,

nem tom, neked nem volt meg?! és nem tudtál vele játszani?!

Zsolo007
mire írjam át? 😄

pont az hogy, nem kell , vagyis nem szükséges az akkor jön 'létre', nekme akkor jöt létre , amikro játszottam 1et, és megint akartam játszani és nem ngedett, amikor töröltem a fájlt/átneveztem, akkor már engfedett

írd át a lua fájlt

Zsolo007
Nincs ilyen fájlom 😞

el tudnád nekem küldeni a te prefs fájlodat, szerintem ha lenne megoldaná!

igen találkoztam vele
nem tom, már hogy javult meg, de amikor átírtam a lua fájl, akkor ment

jah nem, menny dokumentum és szettingsz \ a te neved \ local settings\application data \ gas powered\ és itt töröld ki a game.prefs nevû fájl, vagy írd át a prefs-t akár mire, ha átírod akkor nem kell mindne belépésnél, profilt csinálnod

zoli:nekem a 20-as vrzió van meg , nem tom hogy tiéd pontosan hanyas, de ha volna kedved, meg mûködne is, lanozhatnánk vmikor ?!?! 😊

Zsolo007
Most telepítettem újra a rendszerem és a következõ problémába botlottam:

Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a megoldás?

ott a linkben egy táblázat amit az #505 ben linkeltem
ha generátorokat raksz a factoryhoz akkor pl olcsóbban fog gyártani egységet
nem vették ki, marhaságot írtak... ugyanúgy bennevan, csak van az exeben egy ellenõrzõ algoritmus plusszba ami nem hagyja hogy bármilyen hostolásos része menjen a játéknak annélkül hogy a háttérben a gpgnet futna és be van loginolva
áh,én médiumon, nem bírok a géppel 😊
nekem amikor már olyan, 100 fölött van a pop akkor lassúlbe, 1 20x20 km-eres pályán,
az ai gyorsítónak, akkor mi a funkciója? hogy gyorsítsa a ai-t vagy mi.....

remélem azért nem ilyen lesz a game, remélem sikerül majd vhogy mégjobban optimalizálni, mert ez így nem jó,hogy 100 fölött már néha beakad
jah és Zoli ( ^^ ) : neked mi a kedvenc egységed ? a nagyok közül, nekem a === Monkeylord 😄 , de most megtetszett a Galatic Colossus 😊 ( 240000 Hp , nem semmi, és a legerõsebb is szvsz )

Zsolo007
Köszi! <#worship><#worship><#worship><#worship>

rtfmZoli
www.mezfutar.hu/sup/Supreme_Commander_27_Speed_patch.zip

rtfmZoli

egy skirmisht nyomtam 2vs2 én +3 gép, és olyan tech 3 elején lassult be
a.l. gyorsítóval

2006. okt. 31. 01:35 #432
c:\doc&sett\felhasználói_neved\Local S\Application data\Gas Powered\SupremeCommander\replays ide kell rakni hogy münködjön

2006. okt. 31. 01:32 #431
replay itt: www.mezfutar.hu/sup/
nekem volt megint a legtöbb pontom bebe

és a replays-t emúgy hova kell másolni!!!!!!!! ??? :S

tényleg
az miért jó ha,mondjuk a land factory-hoz generátorokat kapcsolunk?!?! nam nagyon értem, a gép mindig azt csinálja 😊 , gyorsabban fogja ezáltaál építani az egységeket?! meg a mass ex......-hez is oda szoktam kapcsolni a generátort, de minek?!?!
remélem tud vki válaszolni rá 😊

ez mi is pontosan? leírást légyszi róla

petko: amúgy én is átírtam a lua file-t és úgy mûköüdik nekem is persze,
én azt olvastam hivatalos fórumon hogy a 30-asból kivetteék a skirmish-t és a lant!!!!!! meg az ai-t is ezzel 1ütt gondolom!!!

Zsolo007
Ha valaki leszedte fel tudná rakni valahová (lehetõleg ne rapidshare-re, de ha más nem az is jó) megköszönném!

itt egy elég jó topic, amiben van letölthetõ excel file, és egy képes demonstráció ami felsorolja hogy milyen bonusokat adnak a bizonyos épület csatlakozási variációk:
http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154625

Meg van egy másik updatelt .30 as skirmish, ai, lan stb. mod is de sajnos az a helyzet hogy a lua scriptek átírásával meg lehet oldani mint elõtte, annyiban más most a helyzet, hogy .30 asban a bináris exebe irtak át egykét dolgot hogy amikor hostol vagy kapcsolódik mindíg ellenõrzi hogy a háttérben a hivatalos gpgnetre fel van e csatlakozva. Szóval nekünk ez nem sokat segít de azért berakom.

http://www.gamereplays.org/community/index.php?showtopic=154763
rtfmZoli
ugyanaz a kettõ

rtfmZoli
kijöttek al. gyorsítások:
http://thepiratebay.org/tor/3549352/Supreme_Commander_27_AI_speedup.rar
http://thepiratebay.org/tor/3549183/Supreme_Commander_27_Speed_patch.zip
valamelyiket az egyik közül próbáljátok ki, de mentsétek el elõtte, amit felülír

nem tom ti hogy vagytok vele, de én tudok játszani az MP beta-val , ( skirmish modban, gép ellen ) úgy hogy elég jó 😛😛 ,csak hát nem tom, ha tényleg ilyen nagy gép kell hozzá akkor :X nem tom ( 100-on felüli populáció néhol bebe akad :S:S )

505thZajcev[PT]
30-as verziohoz meg nem latott senki sem cracket?

http://www.entertainmentwise.com/review?id=24325
nem megerõsített hír: PC - 'Supreme Commander' Released 01/01/07

Aláírás

akár...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Pech. Akkor idoszeru leszoknom a PC-s jatekokrol.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nem akarlak elkeseriteni de ezeken kivül manapság mást nemnagyon hazsnálnak..., max még tages-t ami mégrosszabb...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lehet mar tudni, milyen vedelem lesz rajta? Securomnak, Starforcenak kozelebe nem megyek. Valami demoval felszemtelenkedett a gepemre a Securom. Maig sem tudtam teljesen eltakaritani. Semmi gondot nem okoz az erinthetetlen registry bejegyzes, es a ket szanszkrit nevu fajl, amit a Win termeszetesen szinten nem kepes torolni, de rohadtul ruhellem az eroszakos szoftvereket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

nem midnig csak aminél tényleg van esély 😊 utána meg már tehetek én róla ha végül mindent elkurnak? 😞((

Zsolo007
Tetszik...mindíg ezt mondod 😄

Üdv mindenkinek, akinek volna kedve segédkezni egy magyar Supreme Commander oldal létrehozásában az kérem dobjon egy mailt a [email protected]. Minden apró segítség számít. A honlap szerkesztésében nem, csak a honlap tartalmával kapcsolatban volna szükségem segítségre. Válaszotokat elõre is köszönöm!!!
tény, ahbár ha minden bugot kijavitanak és csiszolnak mgé a dolgokon én lehet megveszem..., ugyis kevés game éri meg manapság 1-1 meg azért belefér néha...

Inkabb megvarom a fullt - a betas "gyermekbetegsegekre" nincs sajna idom, szivesebben jatszom egy viszonylag kiforrott jatekkal - es akkor majd jol beverhet mindenki aki addig mar tolt a betaval <#buck>
a full ugyis be lesz védve mint állat, és ha még meg is tudnám venni, márcsak azért is értelmetlen mert magamban nem szívesen játszok, illetve random külföldiekkel
a legtöbb barátom meg nem teheti meg hogy megvesz egy játékot 13 rongyér, egyszerüen mo.-on nekünk ez a sors jutott
2v2 még mindig játszhatatlanul szaggat 2.7el nem? vagyis nem szaggat hanem lagzik na :/

Akkor töltsd le te is a 2.7 est és gyerünk 2on2 zni😊

Aláírás

"a felháborodás a méltánytalanság miatt van, hogy aki fizet érte az tesztelheti."

De hat konyorgom ennyire nem birod megvarni a fullt, ennyire be vagy sozva vagy mivan. Majd jol lewarezolod a fullt azt tolhatod ingyé.

Ezt hatarozottan visszautasitom
nem fogja megérteni, õ most kötözködni jött..., hagyad... 😛

küldök ha tudok, eddig is minden gamenél amit teszteltem, valamivel próbáltam hozzájárulni a fejlesztéséshez, akár hivatalosan vettem részt akár nem
a felháborodás a méltánytalanság miatt van, hogy aki fizet érte az tesztelheti. Mivan ha én is szeretem az újdonságokat kipróbálni, és tevékenyen részt venni a fejlesztésben a barátaimmal?
Te pedig nyertél valami hivatalos teszter key t hogy itt kötözködsz?

Aláírás

nem a singleplayer skirmish miatt van a felháborodás...

Hmm es te aktivan kozremukodsz a "tesztelesben"? Azaz kuldesz pl bugreportokat, vagy valtoztatasi tanacsokat a betat illetoen? Ez nem arra lett csinalva hogy te otthon "tesztelgesd" (jatszal) a haverokkal, mert arra majd lesz a full jatek.
Eddig en azt hittem ez egy multiplayer beta, meg mindig nem ertem a felhaborodasod amiert nincs benne singleplayer skirmish.