Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora az a bizonyos felbontás?
Miért pont a nem lefotózhatón lovagolsz amikor a holdkomp leszállófokozata egyértelmûen lefotózhatóan bizonyít?
Házi feladatod:
1. Utánanézni hogy felszálláskor melyik zászlók maradtak állva.
2. Számítsd ki hogy a zászló anyagának és az anyagvastagságának függvényében a holdfelszíni kozmikus sugárzásnak meddig áll ellen az anyag.
3. Hogy is volt ez a Holdraszállás dolog szerinted pontosan?
4. Tudod e hogyan mûködik a moonhoaxer?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha már nem áll a zászló (itt a fórumon is olvastam, hogy ez elképzelhetõ), akkor nem szerencsétlen dõlés esetén kb. 1 m^2 is lehet a felülete a Holdon. Szép színes a zászló, az LRO, ha fél méteres felbontást végre eléri, akkor ez már 4 pixelt jelentene.
Mekkora felbontása az MRO-nak?
Mekkora a felbontása az LRO-nak?
Egészen elképesztõ fotók, számomra érthetetlen, hogy az LRO miért nem tudja azt a felbontást amit a sokkal messzebb lévõ MRO tud.
Bizonyíték esetleg?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
-Miért? Mert senki nem hitt volna nekik. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
link
A térképezést a leszálláshoz úgy képzeled hogy fényképezgetnek aztán kopasz emberek nézegetik a képeket és ráböknek erre hogy itt jó lesz? Javasolnám áttekintésre (tudom hülye vagyok, ezeket olvasni kell könyvekben) az Apollo-11 leszállását midõn bizonyos Mr Armstrong észrevette hogy minden jó de tele van kövekkel meg sziklákkal a talaj és arrébb pöttyentette le a kompot.
És a modellt ne feledd el. Bár gondolom a jópofa izéidnek egyike volt ez, és semmi nem igaz abból hogy megcsináltad. Mert ha megtetted volna akkor már régen idetetted volna. Ez igy meg csak egy szokásos hoax tuti volt.
Tehát ismétlem, hogy érthetõ legyen, a térképezéshez több mûszer adatai kellenek.
Miért van az hogy a moonhoaxerek sohasem néznek utána alapfogalmaknak sem?
Ez elég gyenge érv. Múltkor még az volt a fontos, hogy térképezzenek egy Holdra szálláshoz.
1.A berendezés tömeglimitjébe ez fér bele. A nagyobb felbontás nagyobb tömegû kamerát kíván. Nem jutott volna hely a többi mûszernek. A Google Geoeye majdnem kétszer akkora tömegû mint az LRO és csak egy kamerája van. A csúcs KH-12/13 kémmûholdak tömege az LRO tömegének kb. tizenhétszerese. Az LRO kb egy tonnás és hat fõ mûszere van amelyek mindegyike legalább olyan fontos mint a kamera.
Középiskolás fizikával, a Ciolkovszkij képlet ismeretével, és a jelenleg rendelkezésre álló rakéták teherbíró képességének ismeretében világosan látható, hogy miért ekkora és miért ilyen kiépítésû az LRO.
2.Mert a térképezési feladathoz ez tökéletesen elegendõ.
Egyébként a moonhoaxerek a hoax könyvek, a kattintások és az elõadások általi bevételbõl simán megtehették volna hogy kiköhögik az a kb. 100 millió dollárt amibe alsó hangon egy ilyen küldetés kerül és megépíttetnek egy szondát. Miért nem tették meg?
Csak? Föld körül szinte bármelyik mûhold ennél jobb felbontást tud.
Ez igy tudod mire emlékeztet? Stanislaw Lem: Kiberiáda. Ott van az egyik történetben egy ilyesmi eljárás. A paranoiás király tanácsosának küld a tervezõje egy üzenetet aminek a végén az van hogy "ne feledkezz meg a kék csavarokról" Hoppá, összeesküvés. Mindent bevetnek hogy dekódolják, s végül a nap távolság hányadosának szorzatának a négyzetével kijön az hogy "krucafix". Találnak is egy polgárt akit Krucafuxnak hivnak. De nem gond, ez tudatos megtévesztés, a polgárt hatodfokú meggyõzésnek vetik alá mire beismeri hogy meg akarta ölni a királyt. Én jelenleg igy látom a modelledet.
Fél méteres lesz a teljes felbontás.
1. Fél méteres felbontással szerinted le lehet fotózni egy zászlót?
2. Most akkor ez fog menni végtelen ciklusban?
3. Tudod-e hogyan mûködik a Moonhoaxer?
A zászlót ez a Lola micsoda, vagy a sok mûszere az LRO-nak sem tudja megtalálni? Érdekes.
gerrob:
Várjuk a modelt!!!
Milyen bizonyítékai voltak a fent nevezett embernek?
Modellt nem elfelejteni..
Nasa szóvivõ volt. 2001-ben az összes hoax állításra azt mondta, hogy "false", semmi többet, ez valószínûleg kevés volt. Meg kellett halnia.
Grissomot nem lehetett volna másképp, diszkréten megölni, autóbaleset, szívroham egyéb módon? Muszáj volt az egész Apollo programot veszélybe sodorni, világraszóló cirkuszt csinálni? Kongresszusi meghallgatások és hasonlók? Ugyan már. Fatális baleset. Az oroszok is jártak igy az egyik teszt során begyulladt a légköre a labornak. Azért álltak át õk a "levegõ" megoldásra.
A legenda szerint Grissom "ki akart tálalni". Csakhogy.. Mit is? Az apollo akkor készült, szó nem volt arról hogy melyik crew megy a hódra. Azzal ha õ megy egy jó kört és mindenki elégedett, akkor akár még õ is lehetett volna aki elsõként a holdra lép.
Brian Welch hogy kerül ide? 2001? Nem élt kicsit sokat egy ilyen titokkal 69 óta? Erõltetett.
Láthatnánk a modelledet ami bizonyitja hogy nem vót hódraszállás?