Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Theodore Freeman (1964)
Elliot See (1966)
Charlie Bassett (1966)
Virgil Ivan "Gus" Grissom (1967)
Edward Higgins "Ed" White (1967)
Roger B. Chaffee (1967)
Edward "Ed" Givens (1967)
Clifton "C. C." Williams (1967)
Michael J. "Mike" Adams (1967)
Robert Henry Lawrence, Jr. (1967)
Thomas Ronald Baron (1967)
Brian Welch (2001)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Aki mostanában ebben kételkedik, az olyan hülye, hogy inkább maradjon csöndben. Semmi értelme felületet biztosítani a hülyéknek.
Mondjuk ha a mondanivalója ez, akkor elég fasz megoldást választott a közlésére...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Vagy ahogy a kabarétréfában van: "Azért csinálja hogy ugrasson, én meg amilyen hülye vagyok, ugrom is."
És nem állandó a sebesség sem.
Candi, mit hiszek el?
A Monte Carlo módszer egy remek találmány (köszi Neumann és többiek) és tényleg rengeteg helyen alkalmazzák, de szerintem komplex mérnöki alkotásnál, ahol többezer komponens van egymásra utalva a gyártástól a rakétaindításon keresztül a többnapos utazásig... Ilyen esetekben szerintem DELPHI vagy WAVE módszert kell alkalmazni, amit te nyílván nem tehetsz meg, hiszen nem rendelkezel több tízezer mérnöknek a meghibásodásra vonatkozó tapasztalati vagy elméleti számaival.
Az Apolló-1-et nem kellene szerepeltetned, hiszen azt a tényezõt, ami a balesetet okozta, megszüntették azzal, hogy a késõbbiekben csökkentett nyomású oxigén-semlegesgáz keveréket alkalmaztak, és számos egyéb módosítást is elvégeztek. Egyébként minden katasztrófa bekövetkezte csökkenti a további katasztrófák esélyét, mivel ilyenkor a katasztrófát okozó tényezõt kiiktatják. (mondjuk a Shuttle az továbbra is valamilyen szinten szerencsejáték maradt)
A Hold távolság csak akkor mérvadó, ha rendes pályagörbével számolsz, ne hogy te is abba a hibába fuss, mint itt valaki, hogy elosztotta a 380 ezer km-t 8 km/sec és azt mondta: "csalás, miért tartott 3 napig az odaút, amikor az 13 óra alatt meglenne.
A Hold sugarát mire használtad? Ugye nem arra, hogy akkora sugarú céltáblát kell eltalálnia az Apollónak? Mert ha igen, tovább ronthatod a számításaid eredményeként kapott esélyt, mivel a Holdig tartó pálya vége által megcélzott terület ennél jóval de jóval kisebb.
Nasa költségvetés. Hát ezt aztán végképp nem veheted számításba, mert nem tudhatod, hogy mekkora összeg kellene a szerinted sikeres Hold expedícióhoz.
(ill. tudod, mert megtörtént, X mrd USD=85 % siker a landolásra és 92%-os túlélési esély).
Végezetül: számoltál te az elektronikai alkatrészek 1000 példányra elvégzett, 1000 órás, szélsõséges körülmények között történõ mûködtetése alatt fellépõ meghibásodási arányával? Vagy azzal, hogy ezeket számokat miként befolyásolják a kettõzött vagy háromszorozott rendszerek?
Számoltál a meteorral való ütközés veszélyével?
Extra erejû napkitöréssel?
Náci ufókkal? (0,00000001% esélye ennek is van, legalább te mint matekos (nem írok matematikust, nem ismerlek) nem rendelnél hozzá nullát)
Ne feledd az elõzõ postom kérdéseire a választ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A hold sugara és a NASA költségvetése? Szép lehet. Esetleg megosztanád velünk is részletesen?
Valóban meghaltak emberek az Apollo-11 elõtt.. Nem is kevés. De hogy a NASA elhallgattatta õket? Helló, a NASA bár kormányügynökség, nem öl meg embereket. Ha már mindenhol rémeket keresem miért nem a CIA csinálta? Nem lenne logikusabb? Ja elfelejtettem hogy a CIA nem tud arról hogy a NASA hazudik.
10 ûrhajós.. Név szerint? Esemény szerint? Ugye benne vannak azok is akik az egyik gyakorlórepülés során lezuhantak repülõvel a rossz idõ miatt?
Jaj, és ne felejtsd el leírni hogy miért kellett meghalniuk szerinted, melyik részt "tudták" és akarták leleplezni.
Ez tudod mire emlékeztet? Amikor nagy dirrel durral bejelentette a Blikk és a hozzá hasonló média, hogy koszovóban már 500 ott szolgáló katona halt meg rákban. Mert urán lõszert használtak a rohadt A-10esek, és mindenki sugárzik a boldogságtól. Utána egy kis kirohanás az USA és a többiek ellen. Az már nem lett hozzátéve hogy akkor már kb 25.000 katona fordult meg ott. És abból az 500 már olyan átlag mint bárhol máshol a világon.
Ha megvannak a szükséges bemeneti adataid akkor nyilván menni fog.
Az hogy bizonyítékot adott csak bónusz.
A modelled meg hibás. Rossz alapfeltevésekre épül.
Javaslom ásd bele magad a rakétatechnika és a pályaszámítások alapjaiba mielõtt hülyeségeket kezdesz számolgatni.
"He was commissioned by NASA to write a rebuttal of Apollo moon landing hoax accusations. NASA later dropped the project; however, Oberg has said that he still intends to pursue it."
AHA. Megjegyzem ez a bizonyítási *kísérlet* 15000 dollárba fájt volna a NASA-nak (az író fizetsége). Most éppen egy fél milliárdos bizonyítás van fent, az LRO. Ennél drágább bizonyítást nem ismerek.
Publikus adatok felhasználásával, mint a Hold sugara, távolsága a Földtõl, a NASA költségvetése, sikertelen kísérletek száma, lásd Apolló 1... felépítettem egy modellt. A probléma többdimenziós integrálhoz vezet, Monte Carlo módszerrel becsültem meg. A hiba a nagy számok törvényébõl adódott.
Van a szent kör:
Lobog a zászló- Hamis képek -Hangárban vették fel a leszállást- Hazudó ûrhajósok- náciufók- nédamán lobog a zászló.. Most már csak azt nem értem hogy hogy a csába lobog a zászló a hangárban 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Miért vagyok nagy legény? Mindent vállalok amit leirtam. Anyázás nélkül próbálok beszélni mindenkivel, ember módon. És nem azért nem kapok büntipontot mert jó vagyok a moderátoroknál hanem azért mert ki tudom fejezni magam anyázás nélkül is. A szabadfórumra hivott Okkultist is De amikor én ott jártam akkor csak néhány hozzászólás volt.
Nem gondoltam volna, hogy alreg vagy. Ti hívõk olyan egyformák vagytok.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mikor Darwin sátáni tanításairól volt szó leírtam a véleményemet.
Aztán valaki, aki nem senki ám, hanem az ottani atyaúristen (exy1)közölte velem, hogy ilyennek ott nincs helye, és elkezdte törölgetni a hsz-eimet amikben összegyûjtöttem a témaindító hsz ellentmondásait. Persze ezt meg is osztottam a többiekkel, és leírtam, hogy az a fórum egyáltalán nem szabad, és épp a hsz-eimet törölgetik. Mikor az az idióta azokat a hsz-eimet is törölte, elküldtem ajókurvaésesannyjába, és persze kirúgott.
Szóval ennyit errõl. Bocsánatot is kérhettem volna, és én is beállhattam volna a sorba tagadni az evolúciót, de valahogy nem volt hozzá kedvem. Szóval ne nagyon csodálkozzál rajta miért olyan szépen egybecsengõ vélemények gyûlnek ott össze, elég rendesen le van szabályozva. Pár hsz-t azért meghagynak, hogy ne legyen gyanús, és legyen mirõl beszélni, de amelyik kínos, azt törlik.
Érdekes hely... oda járhat minden tanulatlan okoskodó hinni, és szellemileg maszturbálni mert ami a tankönyvekben van az ott tabu, merthát mindenki tudja, hogy a tankönyvekben hazudnak, ezért nem is baj ha nem tudja mi van bennük az okos, sõt zseniális kis fórumozó, aki persze mindent kitalál a puszta tehetsége segítségével. Pont az ilyenekrõl szól az aláírásom😄
Egyébként jó kis könyveket ajánlgatnak, nem is túl drágák, és fõleg nem túl hosszúak😄 Szóval érdekes hely na....
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Csak itt vagytok ilyen nagylegények. Könnyû kitalálni miért.
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?