Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rettentõ szomorú lennék.
Mint az összes többi fasz kifogásod eddig.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Google 0 találatot ad rá.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A lista a földrõl észlelhetõ objektumokat sorolja fel, nem a földrõl nem észlelhetõket.
Ennek analógiájára:
Ha száz okos embert kellett volna felsorolni, akkor nem te lennél a 100-ik.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Holdészlelõk híres 100-as listája, a lista tagjai a sorszám növekedésével egyre nehezebben észlelhetõk. Mondjuk én századiknak a zászlót beraktam volna...
"A Hold az Apollo-program során gyûjtött geológiai bizonyítékok alapján nagyrészt a Föld anyagából származik."
Ennek tükrében a holdkõzetek sem bizonyítják a Holdra szállást.
De legyen neked a te igéd szerint
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Ami nekem feltûnt, hogy 1977 óta az összesnek a státusza crashed. Ez azért kicsit zavarbaejtõ *teljesítmény* az elmúlt 32 évben.
Na persze tévedhetek is.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A mars esetében ez a mennyiség 8t
Feltéve, hogy nem gondolsz bele, mi marad negyven év után egy nejlon zászlóból a hold felszínén.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
http://en.wikipedia.org/wiki/File😛hoenix_Lander_seen_from_MRO_during_EDL2.jpg
A Holdra szállás után 40 évvel pl. le lehetett szállni rakétás (nem légzsákos!) fékezéssel a Marson, mindezt úgy, hogy egy orbiter le is fényképezte a szálldogáló szondát:
A mértékegység dolog csak napjainkban téma, mikor a világ kezdi rákényszeríteni az USA-t, hogy hagyjanak fel a fasz angolszász mértékegységeikkel. Nyugodj meg, ez a 60-as években semmilyen szinten nem volt téma.
http://en.wikipedia.org/wiki/Mars_Climate_Orbiter
"The navigation error arose because a NASA subcontractor (Lockheed Martin) used Imperial units (pound-seconds) instead of the metric system."
Ilyen hibák mellet egy emberes Holdra szállás csak mese lehet.
De ha már.. Akkor a Mariana árokba való leszállást amit még a Trieste batiszkaf fedélzetén Jacques Piccard és Don Walsh tett meg 1960ban miért nem tagadjuk? Pedig nem tette meg senki utánuk. Pedig majd 11 kilométernyi vízoszlop nyomása jelent némi kihívást..
"Of multiple attempted Mars landings by robotic, unmanned spacecraft, six were successful."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A szonda már ott van és fényképet. Ha a szondának nem hinnél, akkor a Rovernek miért hinnél?
Tehát akkor, hogy világos legyen nekem is, mint megtévedt holdraszállás "hívõnek", szerinted az lenne bizonyíték, ha az APEX távcsõvel, ami tudtommal nem NASA tulajdon (de belát a tejútrendszer közepére), lefényképeznék a zászlót, és azt tennék közzé? Igennel vagy nemmel válaszolj, mert mi nem hoaxerek nem értjük a kerek mondatokat.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
És a holdzászló mire lenne bizonyíték neked? Miért az LRO-t elhiszed? És még mindig nincs válasz arra hogy melyik részét tagadjuk a dolognak.... Mert ha az LRO-t elhiszed akkor el lehet menni oda.
És egy dologban tévedsz. Nem a NASA-nak kell bizonyítania hanem a tagadóknak. No meg minek bizonygatna? Szerinted érdekli õket hogy Magyarországon Gerrob nem hisz nekik? Már látom a sok álmatlan éjszakájukat..
A leszállóegység és a nyomok le vannak fotózva, már az elsõ fotón is kivehetõek és lesz még jobb is.
Te csak direkt trollkodsz.
(számodra az sem lenne meggyõzõ, mert a NASA-tól jönne az az LRO képe is)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Rajtuk kívül hat egér is utazik"
Komolyan gondoljátok, hogy ember járt a Holdon, amikor még mindig az állatkísérleteknél tartanak. Szinte ugyanott, ahol a szovjetek kb. 50 éve a Lajka kutyával?