Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Moon hívõknek/hoaxereknek külön kihívás megtalálni rajta a Holdat.
Férfi-e az, aki nem teszi jobbá a világot?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelmérõl. (Ismeretlen Francia Tábornok)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Csak lásd a léptékeket. Itt egy-két üzem ilyen. Kína legiparosodottabb részei gyakorlatilag mind ilyenek. Az olimpia elõtt gondolod viccbõl nem termelt 1 hónapig semmi?
Itthon mekkora ipari termelés folyik és ott mekkora léptékben. Egyetlen ilyen üzem kínában több károsanyagot bocsát ki, mint Magyarország iparának komoly %-a. A tömönység sem mindegy. Amit a képen láthatsz, az a nettó pöcegödör.
Az amit látsz, az kb. az angol ipari forradalomnak megfelelõ szint. Akkor nyomoroghattak így és akkor volt ennyire szénalapú minden. Tiszta idõutazás.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hogyan lehet egy ország pénzének értékét mesterségesen magasan tartani?
Pont errõl beszéltem sokszor, de leszarták. Szép, hogy kína x százalékot fejlõdik, de egyes részei egyenlõek a pöcegödörrel. Így könnyû olcsónak lenni. Aztán az ország meg egy idõ után szépen beleffulad saját mocskába.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kína ugyan fejlõdik, de nagyon lassan halad, 2-3 évente indítanak egy-egy emberes missziót, már megvolt az elsõ ûrsétájuk, de nem volt még ûrbéli dokkolásuk, vagyis a Holdutazáshoz szükséges úton még sokat kell menniük. Reálisan 2030 elõtt nem várható Kínai Hold-utazás, már amennyiben a jelenlegi tempót nem pörgetik fel. De megjegyzendõ, hogy ugyebár elképzelhetõ, hogy a NASA sem jut elõbb vissza, mint 2030...
Hmmm... ez offtopic, de Kína igencsak nagy árat fizet a gazdasági sikeréért, lásd ezeket a képeket, és a hozzájuk való szöveget.
Továbbá Kína igencsak "játszik" a pénzel, ráadásul nagyban (Kína az amerikai dollárban futó állampapírok egyik legnagyobb vevõje, és a Jüan mesterségesen magasan van tartva).
Nem csodálkoznék, ha az elkövetkezendõ 1 évtized során átvenné az USA-tól a világ gazdasági vezetõ szerepét.
Bannoljátok már innen ezt a ......t !
Én azért még várom azt a matematikai modellt. Bár tudom, hiába.:-)))
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"Most elérkeztünk a következõ mérföldkõhöz, 1969. október 29-hez, vagyis az elsõ igazi, hosszú távú üzenet napjához. Ekkorra kiépült az állandó ARPANET kapcsolat a Stanford Egyetem és a UCLA között, és megpróbálkoztak az üzenetküldéssel. Charles Kline, a UCLA egyik hallgatója gépelte be a „login” szót, amibõl csak annyi ment át, hogy „lo”, aztán a rendszer lefagyott. Ezután egy óra alatt újra létrehozták a kapcsolatot, és sikerült a teljes üzenetküldés."
Na kb. ennyit a kor technológiájáról. 5 betûbõl átment 2. Ebbõl is látszik, hogy a Holdutazás lehetetlenség lett volna 1969-ben. Világtörténelem legnagyobb átverése.
Továbbiakért google a barátod.
Az asztrobiológus az élõlények és a világûr kapcsolatát vizsgálja, ebbe beletartozik az általunk ismert élõlények reakciója a súlytalanságra vagy más égitesteken, például a csökkentett gravitációra (mint a Holdon), és beletartozik az, hogy extrém körülmények között, mint a Mars felszínén vagy a Jupiter Európa holdján kialakulhat-e élet, és ha igen, akkor milyen szintû lehet, hol kellene keresni, stb.
Viszont akkor mit csinál a kozmobiológus? :)
Hûha, a Nasa megint titkolódzik. Egy asztrobiológus amúgy mit csinál? Az ûrben nincsenek állatok.
"A becsapódásokat sugározta a NASA weboldalán a NASATV, de a kõ- és porfelhõ a nyilvánosság számára nem volt látható."
Nocsak, mit titkolnak?
"Hello ******,
We are very excited to offer you a chance to solve an important problem given to us by NASA's Space Life Sciences Directorate. This 10-day marathon match will run from November 4 - November 14, 2009.
This is a historical opportunity to bring the creativity of the TopCoder community to the space program. The solutions developed will have the potential to have a direct impact on future human space flights organized by NASA and its partners. The winners of the competition can proudly state that they have had a real impact on human space flight.
The significance of this opportunity is further enhanced by the unique prizes we offering:
*A LARGE CASH PRIZE POOL. The total prize pool for this contest is $20,000.
*EXCLUSIVE VIP INVITATION TO NASA SHUTTLE LAUNCH FOR TOP SUBMISSIONS. 6 participants will get VIP access to one of the few remaining NASA shuttle launches. (Note: Winners will have to make their own way to the Kennedy Space Center for the launch.)
..."
Szerintem pedig színész.
Itt meghallgatható,én csak a végét hallottam,de pótolom...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Nem hallgatta valaki?Esetleg érdekes lehet.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."