Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogthar
upsz lebuktam <#falbav><#vigyor2>

Néha kell egy kis levezetés armázás után is.
Armánál folyamatosan figyelni kell, mindig próbálok képbe lenni, merre helyezkedek el milyen stratégiai lehetõségek vannak az adott területen, hogy kerüljek az ellen hátába, vagy ha letámadnak merre elõnyös a helyezkedés, mozgás.
(érdekes módon ennek köszönhetõen rengeteg kampányt elrontok, mivel nem egyenes megyek sikeresen elkerülök bizonyos triggereket, vagy pont olyanba futok hamarabb amibe nem kellene. Például: a feladat, hogy figyelj meg egy létesítményt és támogasd a csapataid mozgását. megkerülöm a létesítményt látok egy hegyek amirõl belehet látni jól, majd miközben haladok felfelé egyszer csak kiírja, hogy sikeresen visszavonultál az ellenséges erõktõl, pálya megnyerve.)
Na most ez egy idõ után fárasztó, jól esik idõnként agyatlanul levadászni minden ellent.
koschwarz
Lehessen az állatokkal is ...khm..."játszani"!<#buck>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem játszottál te kicsit túl sokat a far cry-al? 😊

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hogthar
A3 ban még nem néztem, de az A2 ben lehetett rohangálni állatokkal, kecskével, disznóval, kutyával, nõvel, nyúllal....
Bizonyára lehet A3 ban is.
DancZer
Legyenek az állatok is játszhatók!

Lenovo y510p

Hogthar
De érdekes a queens gambit pályáján mutogatják.
Furcsállom hogy ilyeneket kihagynak az alapjátékból, mert ezért ezek nem olyan nagy dolgok hogy emberek elõtt titkolni kellene.

AnimalZ 😄
Nem lenne rossz, hozzá egy skill rendszer: minél jobb vagy annál jobb táskát és védõfelszerelést tudsz varrni állatbõrbõl 😄
Na tessék gyerekek, VBS... Persze ez sem tökéletes, de 100x jobb mint amit mi kapunk. 😞

Nekem például el sem indul a kampány! XD

www.smart-bus.hu

repvez
Most hogy már van kampány, még mindig nem játszik vele senki, hogy mi változott pro kontra az alfa ota ?
Ez marha jó ötlet Hogthar, csinálunk egy AnimalZ modot? 😄

Nem tudom, mit szívsz, de szerintem állj le vele...<#hehe>
Hogthar
Igen és bár volt tartalék benzin kannájuk, de tudván hogy úgyse lesz elég a visszaútra, így úgy határoztak felégetik.
Majd hazagyalogoltak, vagyis próbáltak, de a szigeten élõ állatok kiknek intelligenciája olyan szinten megemelkedett, hogy spontán telekinézéssel ajtókat tudnak nyitogatni, összefogtak a természet védelmében a rongáló fiatalokkal szemben.
Így alakult, hogy nyulak és kígyók hadai letámadta a fiatalokat kik bár felvették a harcot, de a gyilkos állatok áttörték az utolsó védvonalukat is.
És ezzel megoldódott a barlangokban található csontvázak rejtélye is. <#banplz><#vigyor2>
Scottt
Üdv a BiS világában<#zavart2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ahoy,
szerintetek az normális, hogy az Arma2OA-t futtatva a Q9550 processzor 2 magja dolgozik csak, a másik kettõ meg malmozik?
Nesuten
azért ez nagyon gagyi !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

DancZer
Rallizó fiatalok hagyták ott mert kifogyott a benzin. 😄

Lenovo y510p

Hogthar
Nem hiszem magasabban fekvõ völgyek közepén utaktól távol kiégett régi és modern autóroncsok.
Ezt nem cunaminak nevezném, inkább tervezõi bagatell kreativitásnak. 😄
DancZer
Nem volt hosszú, de eddig tetszik. Elég sokat megmutatott a játékból, bár sztem néha még mindig nincs eléggé megvezetve a user(azokra célzok akik elõször játszanak a játékkal).

Lenovo y510p

a.carkey
Cunami?

A medve nem játék.

Hogthar
Tényleg jó a kampány, ötletes dolgok vannak benne, bár van egy-két arma 2 es kampány ami veri még mindig.
A pálya készítõt viszont megkérdezném miért találhatóak spontán az erdõ közepén autóroncsok.
Hogthar
Igazából a gyalogos és páncélos közti szakadék között van a legnagyobb gond.
Személy szerint (és szerintem sokan mások is így vannak vele), hogy gyalogosokra szeretek vadászni, és néha-néha egy-két páncélosra, viszont a páncélosok jóval nagyobb kihívást jelentenek, jobb reakció idõvel rendelkezik mint a gyalogos ellenfelek. Vagyis veterán fokozaton.
A gyalogos egységek szerintem olyan veterán fokozaton reagálnak életszerûen, rohamoznak, bekerítenek és aránylag jól lõnek, viszont ezen a szinten a páncélos erõk irreálisan erõsek, 1 utcával arrébb meghallják melyik épületben trappolsz és szétlõnek épületen keresztül.
remélem egyszer foglalkoznak majd ezzel a problémával.
DancZer
A szerkesztõben az egység Skill-jét ha átállítod akkor valami hasonlót produkál.

Magas Skillen ha egy tankra rálõsz valami puskával akkor azonnal rádfordul és lõ. Közepesen 2-3 fordulat(fél fordulat) után talál meg és azonnal lõ. Alacson szinten pedig forog és mikor megtalál akkor melléd lõ ami egy idõ után egyre pontosabb. Gondolom a többi szinten is valami hasonló van, csak rövidebb ideig tart neki mire pontosat lõ.

Lenovo y510p

Hogthar
Szerintem a játékosoknak is kellene ilyen megszorítás, egyik tank szimulátorba találkoztam már hasonlóval, a torony mozgási sebessége igen lassú volt és akadozgatott.
Másrészt rendben hogy nem ilyen sokáig céloz de legyen várakozási idõ a részérõl, inkább reális legyen mint über precíz terminátor.
Nagyon durava ami ott megy.
DancZer
Szerintem túl könnyû lenne, mivel a játékosoknak sincs ilyen megszorítás. Lehet azért lõtt ilyen lassan mert várt vmire. Pl lásson mozgást, vagy ablakon lõtt be. Bármi lehetett. Ebbõl nehéz megállapítani. :-)

Lenovo y510p

en is erre gondolok .. Chieftec 450W, anno meg jo tapnak szamitott 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nõk és az informatika...

Ok , köszi már müxik.

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Hogthar
Milyen a régi tápod?
Én arra tippelnék hogy a +HDD és nagyobb teljesítményû ram több erõforrást igényel és lehet a tápod kevésbé birkózik meg vele.
De az is lehet hogy csak elmozdult a kábel.
kicsit off megint.. olyan kerdesem van, hogy az asszony netezett es hirtelen lefagyott a gep, mikor ujrainditottam megkerdezte a Bios h honnan szeretnek bootolni, beleneztem es eltunt a HDD 😊

gyorsan szetkaptam, adtam neki egy masik energia csatit es most megy

2 hete vettem uj ramokat a gepbe, meg egy extern HDDt tettunk ra... nem tudom, hogy ezzel fugg-e ossze a dolog vagy azzal h a tap meg a HDD mar van 10 eves

mit gondoltok mi lehet a gond?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
Ha tényleg ennyire nehézkes akkor el kellene küldeni a bisnek, programozzák le az aira.
Jóval könnyebb lenne vadászni Mi által irányított technikára.
Az a kedvencem amikor pontosan követi a mozgásodat fennakadás nélkül, vagy amikor meghallja hogy mozogsz az épületben.
DancZer
Hát valószínûleg nem csak odahúzza az egeret és kattint. 😄

Lenovo y510p

Hogthar
Azon csodálkoztam itt, hogy milyen lassan reagál, vajon éles helyzetben is ilyen kényelmesen céloznának?
teljes videó
a kamera nem birta valami sokaig 😊

DancZer
Az AI valóban elég ügyetlen. Nézzük meg mit is csinál valójában!

Lenovo y510p

macleody
Elég szar, az épület rombolhatóság egy vicc, túlzásba vitték a füst effektet, a sebesült ellátás animációja meg egyenesen katasztrofális.
Az AI eléggé ügyetlen.

DancZer
Nekem eddig tetszik a kampány, nem unalmas és a csapattársak is hullanak. Fõleg, ha rosszul sikerül a frag dobás. 😄

Lenovo y510p

Hogthar
Arma 2 és Arma 2 OA modelljeit megtudom nyitni, és fel is tudom használni õket az emberi egységeken kívül.
Csak van vele munka, átállítani az összes animációt, textúrát, vagy ha beteszek egy új fegyvert minden egyes Lodnál láthatónak kell lennie, a memória pontnál meghatározni hogy itt helyezkedik el az ürge, ezek után le is kell programozni.
Ha egyszer idõmilliomos leszek átkonvertálom az A2 es jármûveket A3 ra. Sõt a Heliknek beteszem majd a Toh beszállás animációját.
Viszont egyenlõre még a fegyver packomra is alig van idõm, hétvégenként tudok csak vele haladni, ezért nem jelent még meg az új.
DancZer
Arma 2 modellek még nem publikusak? Az OA kis madárját meg lehetne próbálni átcsinálni. Mondjuk én nem értek hozzá és megcsinálni sem tudnám, csak ötletelek. 😄

Lenovo y510p

DancZer
Az játékokban a legnagyobb probléma a látható elemek kezelése. A fogod az összes látható elemet az Armából és bezsúfolod 4 fal közé akkor megkapod a COD,BF4 szintû játékot.

A BF4 stílusnál az elsõ 10-100 m számít, a távoli dolgok meg csak dísz szinten van mivel a játékos figyelmét megvezetik(nem lehet egy távoli dombon tank, sniper amit esetleg ki is szúrhatsz egy bokor mögött). Sztem olyan mintha összehasonítanád a TATRA 813-at egy F1-es autóval.

Ajtó én speciel nem használnék fedezéknek, inkább a kocsi mögé futok.

A robbanások meg tényleg lassított felvételek. 😄

Lenovo y510p

repvez
Na hogy sorba menjek, ha jól emlékszem akkor a Swat3ban már nagyon jól rombolódtak a belsõ tárgyak és a hullák is normálisan estek össze ragdoll nélkül. és talán a COD2-ben ha belelõttél egy hordóba akkor elkezdett kifolyni a cucc belõle,de csak addig a szintig ahol a lyuk volt a második lõvédre meg felrobbant.

Armában meg az összes robbanás olyan mintha lassitott felvétel lenne.
Itt még lassitva is gyorsabbnak tûnik : expo

Amugy meg a jármüveknek miért nem lehet kinyitni az ajtajukat fedezékként is?

ÉS igen,nekem is feleslegesnek tünik az ekkora térkép ha nincs olyan játékmod ami kihasználná. Mert a legtöbb multis pálya csak arról szól, hogy egyik faluból a másikba átmenni aztán lelöni mindenki, ez a valóságban annyit jelent hogy mindenki eszetlenül rohangál a pályán a swap helytõl a harcig aztán 2 perc után kezdi elölrõl.
Singlében meg megint nem látni azt , hogy rajtunk kivül más egységek harcolnának.

Egy ekkora területen és ha már azzal verik magukat, hogy több ezer játékos lehet egyszerre akkor egy rendes frontvonalaknak kéne kialakulni , különbözö küldikkel az egységeknek.

ÉS minden egyes ujverzionál elmondják, hogy uj motor van a játék alatt,de mégis mindegyik ugyan azt tudja. Ha már cseréltek akkor miért nem probáltak valamit a most elvárható dolgokat beletenni ami már egy tetrisz szinten is elvárható manapság.
A Crisis és a BF4 lehet hogy nem ekkora területen és nem 1000embert mozgat ,de nem is csak a nap vet árnyékot és nem csak kietlen lakóházak és falvak vannak a pályákon , Az a 60 ember a teljes pályát lerombolja oda-vissza , itt meg még azt a keveset sem lehet ami van.
Arról nem is beszélve, hogy a sok mód és server miatt itt sem mozog 50 nél több egy szerveren.

Hogthar
Ha van megfelelõ model nem tart túl sok ideig, csak mindegyik helyet gunnernek kell beosztani.
DrRadon
Igen, tempi, baromi jóra sikeredett. Tankból tankba hármat kell lõni (lényegtelen, hogy hova) a hatkerekûbe 8-at, a helibe 3-at. Kib@szott jól meg van csinálva.

DancZer
Olyat mennyi idõ alatt lehetne összedobni, hogy a nyitott jármûvek üres ülései helyén kis és közepes kaliberû lövész ülés legyen? Így ha valaki beülne, ha nem is a saját fegyverével de tudna lõni és talán nem is volna bugos.

Lenovo y510p

hogyne, 1 órából általában 30-45 percet helizek v. várok a helire 😊

100 playernek egy 12nm-es térkép is bõven elég sztem

DrRadon
Dehogy tölti be egyszerre.

Hogthar
Az nekem is, A2 ben volt rá mód, elég jókat szórakoztunk vele, csak nem mûködött a legjobban, fel is vettük videóra ahogy egy littlebird-el mi-17 esre vadásztunk.
A mozgás is lehetne dinamikusabb, ne akadjon bele a sziklákba pl és az interakció simábban mûködhetne.
Egyébként a golyónyomát meglehet rendesen csinálni textúrával, igaz a fény nem szûrõdik át rajta de kinézetre elég feltûnõen jól kitud nézni.
Majd lehet csinálok rá módot ha van rá igény.
Te játszottál már online? 😊 Nincs akkora térkép amit nem lehet kihasználni... a legszebb dolog olyan helyrõl az ellen hátába kerülni, amire nem is számít! 😊

www.smart-bus.hu