Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha kell egy kis levezetés armázás után is.
Armánál folyamatosan figyelni kell, mindig próbálok képbe lenni, merre helyezkedek el milyen stratégiai lehetõségek vannak az adott területen, hogy kerüljek az ellen hátába, vagy ha letámadnak merre elõnyös a helyezkedés, mozgás.
(érdekes módon ennek köszönhetõen rengeteg kampányt elrontok, mivel nem egyenes megyek sikeresen elkerülök bizonyos triggereket, vagy pont olyanba futok hamarabb amibe nem kellene. Például: a feladat, hogy figyelj meg egy létesítményt és támogasd a csapataid mozgását. megkerülöm a létesítményt látok egy hegyek amirõl belehet látni jól, majd miközben haladok felfelé egyszer csak kiírja, hogy sikeresen visszavonultál az ellenséges erõktõl, pálya megnyerve.)
Na most ez egy idõ után fárasztó, jól esik idõnként agyatlanul levadászni minden ellent.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Bizonyára lehet A3 ban is.
Furcsállom hogy ilyeneket kihagynak az alapjátékból, mert ezért ezek nem olyan nagy dolgok hogy emberek elõtt titkolni kellene.
AnimalZ 😄
Nem lenne rossz, hozzá egy skill rendszer: minél jobb vagy annál jobb táskát és védõfelszerelést tudsz varrni állatbõrbõl 😄
www.smart-bus.hu
Majd hazagyalogoltak, vagyis próbáltak, de a szigeten élõ állatok kiknek intelligenciája olyan szinten megemelkedett, hogy spontán telekinézéssel ajtókat tudnak nyitogatni, összefogtak a természet védelmében a rongáló fiatalokkal szemben.
Így alakult, hogy nyulak és kígyók hadai letámadta a fiatalokat kik bár felvették a harcot, de a gyilkos állatok áttörték az utolsó védvonalukat is.
És ezzel megoldódott a barlangokban található csontvázak rejtélye is. <#banplz>#banplz><#vigyor2>#vigyor2>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
szerintetek az normális, hogy az Arma2OA-t futtatva a Q9550 processzor 2 magja dolgozik csak, a másik kettõ meg malmozik?
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ezt nem cunaminak nevezném, inkább tervezõi bagatell kreativitásnak. 😄
Lenovo y510p
A pálya készítõt viszont megkérdezném miért találhatóak spontán az erdõ közepén autóroncsok.
Személy szerint (és szerintem sokan mások is így vannak vele), hogy gyalogosokra szeretek vadászni, és néha-néha egy-két páncélosra, viszont a páncélosok jóval nagyobb kihívást jelentenek, jobb reakció idõvel rendelkezik mint a gyalogos ellenfelek. Vagyis veterán fokozaton.
A gyalogos egységek szerintem olyan veterán fokozaton reagálnak életszerûen, rohamoznak, bekerítenek és aránylag jól lõnek, viszont ezen a szinten a páncélos erõk irreálisan erõsek, 1 utcával arrébb meghallják melyik épületben trappolsz és szétlõnek épületen keresztül.
remélem egyszer foglalkoznak majd ezzel a problémával.
Magas Skillen ha egy tankra rálõsz valami puskával akkor azonnal rádfordul és lõ. Közepesen 2-3 fordulat(fél fordulat) után talál meg és azonnal lõ. Alacson szinten pedig forog és mikor megtalál akkor melléd lõ ami egy idõ után egyre pontosabb. Gondolom a többi szinten is valami hasonló van, csak rövidebb ideig tart neki mire pontosat lõ.
Lenovo y510p
Másrészt rendben hogy nem ilyen sokáig céloz de legyen várakozási idõ a részérõl, inkább reális legyen mint über precíz terminátor.
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Én arra tippelnék hogy a +HDD és nagyobb teljesítményû ram több erõforrást igényel és lehet a tápod kevésbé birkózik meg vele.
De az is lehet hogy csak elmozdult a kábel.
gyorsan szetkaptam, adtam neki egy masik energia csatit es most megy
2 hete vettem uj ramokat a gepbe, meg egy extern HDDt tettunk ra... nem tudom, hogy ezzel fugg-e ossze a dolog vagy azzal h a tap meg a HDD mar van 10 eves
mit gondoltok mi lehet a gond?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Jóval könnyebb lenne vadászni Mi által irányított technikára.
Az a kedvencem amikor pontosan követi a mozgásodat fennakadás nélkül, vagy amikor meghallja hogy mozogsz az épületben.
teljes videó
Köszönet mlacixnak a linkért.
Lenovo y510p
Csak van vele munka, átállítani az összes animációt, textúrát, vagy ha beteszek egy új fegyvert minden egyes Lodnál láthatónak kell lennie, a memória pontnál meghatározni hogy itt helyezkedik el az ürge, ezek után le is kell programozni.
Ha egyszer idõmilliomos leszek átkonvertálom az A2 es jármûveket A3 ra. Sõt a Heliknek beteszem majd a Toh beszállás animációját.
Viszont egyenlõre még a fegyver packomra is alig van idõm, hétvégenként tudok csak vele haladni, ezért nem jelent még meg az új.
Lenovo y510p
A BF4 stílusnál az elsõ 10-100 m számít, a távoli dolgok meg csak dísz szinten van mivel a játékos figyelmét megvezetik(nem lehet egy távoli dombon tank, sniper amit esetleg ki is szúrhatsz egy bokor mögött). Sztem olyan mintha összehasonítanád a TATRA 813-at egy F1-es autóval.
Ajtó én speciel nem használnék fedezéknek, inkább a kocsi mögé futok.
A robbanások meg tényleg lassított felvételek. 😄
Lenovo y510p
Armában meg az összes robbanás olyan mintha lassitott felvétel lenne.
Itt még lassitva is gyorsabbnak tûnik : expo
Amugy meg a jármüveknek miért nem lehet kinyitni az ajtajukat fedezékként is?
ÉS igen,nekem is feleslegesnek tünik az ekkora térkép ha nincs olyan játékmod ami kihasználná. Mert a legtöbb multis pálya csak arról szól, hogy egyik faluból a másikba átmenni aztán lelöni mindenki, ez a valóságban annyit jelent hogy mindenki eszetlenül rohangál a pályán a swap helytõl a harcig aztán 2 perc után kezdi elölrõl.
Singlében meg megint nem látni azt , hogy rajtunk kivül más egységek harcolnának.
Egy ekkora területen és ha már azzal verik magukat, hogy több ezer játékos lehet egyszerre akkor egy rendes frontvonalaknak kéne kialakulni , különbözö küldikkel az egységeknek.
ÉS minden egyes ujverzionál elmondják, hogy uj motor van a játék alatt,de mégis mindegyik ugyan azt tudja. Ha már cseréltek akkor miért nem probáltak valamit a most elvárható dolgokat beletenni ami már egy tetrisz szinten is elvárható manapság.
A Crisis és a BF4 lehet hogy nem ekkora területen és nem 1000embert mozgat ,de nem is csak a nap vet árnyékot és nem csak kietlen lakóházak és falvak vannak a pályákon , Az a 60 ember a teljes pályát lerombolja oda-vissza , itt meg még azt a keveset sem lehet ami van.
Arról nem is beszélve, hogy a sok mód és server miatt itt sem mozog 50 nél több egy szerveren.
Lenovo y510p
100 playernek egy 12nm-es térkép is bõven elég sztem
A mozgás is lehetne dinamikusabb, ne akadjon bele a sziklákba pl és az interakció simábban mûködhetne.
Egyébként a golyónyomát meglehet rendesen csinálni textúrával, igaz a fény nem szûrõdik át rajta de kinézetre elég feltûnõen jól kitud nézni.
Majd lehet csinálok rá módot ha van rá igény.
www.smart-bus.hu