Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
De, ha mindenáron a maximális költséghatékonyság a lényeg, akkor valóban elég egy kisebb, minõségi 500W körüli táp is. Más kérdés, hogy megéri-e centizni hosszútávon.
www.smart-bus.hu
Lehet hogy magát a gépet elviszi egy 400W-os táp, viszont az közel maxon pörög akkor ami biztos jó hatással van a hangjára, meg az alkatrészeire, arról nem is beszélve ha valamiért kell neki még 1-2 HDD vagy esetleg megpakolja a házat ventivel, nem biztos hogy indulásnál elég lesz egy 400W-os táp. K-s procit meg vétek nem tuningolni ahhoz megint csak nem jó ha ki van centizve a táp, azon a pár ezer Ft-on nem érdemes már spórolni ekkora összegnél, inkább egy 650W-os aztán lehet hogy 2-3 gépet is kiszolgál neki gond nélkül.
2VGA-hoz meg 800W alá nem szabad adni, mondjuk ez kártya függõ is, de csúcs vagy ahhoz közeli kártyák esetében jó ha van tartalék a tápban.
Arma 2 free verzióval játszunk és azt szeretném megkérdezni, hogy lehet beállítani, hogy egy squadban/csoportban legyünk.
Az okés, hogy egy oldalon harcolunk, de egyszerûbb lenne a tájékozódás ha kiírná, mint amikor katonai egységet veszel és f1-f9-ig ki tudod jelölni feladatra, vagy azt, hogy épp hol van.
Köszönöm!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Nekem a regi max 230 W-ot i2500k 6870, az uj ami igazi energia zabalo 100 % terheles mellett, 350 w-ot. Ha ket grafkartyas rendszerbe gondolkodik valaha, akkor erdemes ilyen nagy szamokkal dobalozni, amugy nem. Egy megbizhato, kisebb, halk tap, jobb valasztas.
szerintem
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A 8350 4.0GHz-n lassabb, mint a 4770 3.5GHz-n! Mindkettõ meghúzható 4.8-ra, vagyis azonos órajelre. Szerinted? A 3570K (4 magos, HT nélkül) dupla annyit tud mint az azonos órajelû 8350.
Számítás igényes játékokhoz nem való AMD CPU, ezt nem azért mondom, mert egy raklap Intel részvényen csücsülök itthon, hanem azért, mert ezek a tények! 😉 ArmA3 is egy magot dolgoztat meg alaposan, a többivel csak maszatol, vagyis a számítások többsége egy szálon történik. Egyszálas teljesítményben pedig az Intel messze jobb...
www.smart-bus.hu
Cifu már az ellenérveit is felsorakoztatta, érdemes visszakeresni. 1-2 hónapja beszéltünk itt róla... 😊
www.smart-bus.hu
Precise: Mi az a Oculus Rift?
Ezt is támogatni fogja az arma?
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
www.smart-bus.hu
Ha EZ sem gyõz meg, akkor ne is ragozzuk... 😊
Ettõl függetlenül, egy Dirt3-hoz, vagy az F1-2013, Fifához, vagy valami arcade lövöldéhez szó nélkül ajánlanám annak, aki minél olcsóbban akar gépet magának...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A tesztben a 4770 van, de mivel az ArmA nem reagál a HT-re, felesleges a 4770, ezért ajánlottam a 4670-t. Így máris csak 20 ezer forint a különbség, ennyit meg megér. Fõleg, hogy azonos órajelen, nem 10% az a különbség!
Szimulátorhoz, illetve CPU igényes játékhoz nem veszünk AMD CPU-t, aki ezt nem érti meg, az kínlódjon...
AMD CPU annak jó, akinél az ár/teljesítmény arány az elsõdleges szempont.
www.smart-bus.hu
A2 nekem meg megakadt néha SSD-rõl tolva is, A3 meg teljesen jól fut a régi SATA2-es HDD-rõl.
Azért gondoltam ennyi ramra, mert van egy lehetõséget amivel HDD ként használhatod a memóriád, így érezhetõ fps növekedést tapasztalhatsz.
A2 nél tesztelgettem is, de pl ha túlzásba vittem és olyan objektum került szem elé ami nem szerepelt a listán, kifagyhatott a játék.
Arra gondoltam hogy 6 giga gyakorta használt adatot belemásolnék a maradékkal pedig megküzd a SSD és a maradék 6 GB ram.
Se armához, se semmilyen szimhez nem ajánlanék egyébként én se amd-t, a fejlesztõk se arra fejlesztenek a playernek meg jobb a nyugalom.
Mindenképpen most Intelt szeretnék, így legalább lesz viszonyítási alapom mind 2 gyártótól.
www.smart-bus.hu
ahogy neztem programok tekinteteben viszont mintha AMD jobb valasztas lenne
www.smart-bus.hu
Alaplap
CPU
Memória ( szerintem 8GB bõven elég )
Táp Ezzel jó darabig elleszel.
SSD-bõl meg valami Samsungot nézz, azok most a legjobbak ár/érték arányban.
www.smart-bus.hu
Gépet szeretnék fejleszteni!
Tudom írhatnék a hardware részhez is, de kifejezetten Arma 3 hoz fejleszteném a gépem.
Intel procit szeretnék, hozzá megfelelõ alaplapot és úgy kb 10 giga ramot.
Ezekhez megfelelõ tápot, ami keveset ad le és azért bírja majd a terhelést.
Ezekhez kellene tanács, az új alaplapok, proci, ram és táp típusokban nem vagyok túl jártas.
A gépem fejlesztésére olyan 300k tervezek rászánni de ehhez még hozzátartozik 2 ssd HDD, egy átlagos 2 TB HDD, és egy nv 680 as kártya, meg persze gépház.
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/
Ha kiismered könnyedén lehet irányítani nagyobb létszámú csapatokat.
Például, most ha szakasz szintü egységet vezetsz akkor kb 30 embernek kell egyesével megadni mit csináljon ami rendkivúl bonyolultá teszi a dolgot és lassuvá. Nem lenne jobb ha csak a rajPK-nak adna utasitást és õ meg tovább adja az alatta lévõknek? igy máris 30-rõl 3ra csökkenne a parancsoltak száma. ami egyszerüsithetné a parancskiadás menüt és gyorsabb lehetne töle a játékmenet.
Ráadásul mellette 3-4 játékét is fejlesztenek, közülük egy ugyanúgy félkész lett mire elérte a teljes verziót(take on mars).
Szerintem hirtelen túl nagy fába vágták a fejszéjüket.
Na most a hibákat tényleg javítják egy idõ után és kampányt kapunk hozzá(hozzáteszem a teljes verziót számomra a kampánnyal és küldetésekkel érte volna el), de új egységeket nem nagyon.