Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
SWAG YOLO..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hecker007
ok...

Fehercsoki
Akkor sem oda mutat a link ami a nevében van...

Hecker007
Nem túl lihegve lett, mindössze senki nem nézi jó szemmel a vádaskodást. Egyébként SgtChris-rõl se feltételezi szerintem senki, hogy direktbõl szopatós vagy vírusos linket rak be a fórumra.

Fehercsoki
A link neve a steamre utal"Arma2 Collection steam" és mégsem oda visz, nem az oldallal van problémám, hanem a linkkel, de mind1 kicsit túl lett ez az egész dolog lihegve...

Szimulátoros (fõleg repülés) berkekben Sanyo oldala alap kiinduló pont, rengeteg hírrõl onnan értesülünk, évek óta rengeteget tesz a közösségért. Az a legkevesebb, hogy, ha ott értesülünk valamirõl, akkor rá hivatkozva adjuk ezt tovább. Nincs ebben semmi kamu!

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Kamu, mert nem a steam oldalára visz...

repvez
Nem kamu csak azóta már felkerült ujabb hir az oldalra és a link oda mutat már ,de a cimlapot mégignézve megtalálható a hozzá kapcsolódó cikk és ez a link is .
steam akció
Fehercsoki
NE kattintsatok rá, kamu link!

SgtChris
Arma2 Collection steam Ha valaki még érdekelt a dologban. Pár óra van még hátra...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

repvez
Azt nem tudom hogy I2c csatinak nevezik e,de scan matrix rendszerbe lehet rákotni a gombokat ,De itt a teljes leirása.Plasma panel

Egyébként kell hozzá spec program,vagy felismeri a win alapból ?
DancZer
I2C csatlakozója van. Ha a tiéden nincs, akkor nem tudod rákötni.

A 6DOF is kijön majd belõle, de a forgás a legegyszerûbb. Mozgáshoz már a gyorsulásmérõvel kell játszani és az már nem olyan egyszerû. Filtereket kell rá tenni meg sodródást jelentkezhet. Azt is megpróbálom majd, de egyelõre csak a forgást.

Lenovo y510p

repvez
Az arduino lapkára az analog bemenetekre kell kötni? Mert nekem van egy hasonló elven müködõ panelem ,csak már megszünt a gyártása egy betainnovation plasma mm2 amivel a joystiket épitettem át usb-sre. az 64 gombot és 8 analog bemenetet támogat amibõl 7 analog és 32 digit foglalt. ha nem az analog részre hanem a digitális bemenetre kéne kötni akkor fel tudnám használni hozzá.
egyébként a szenzor támogatná a 6dofot is,de te csak a 3ra kötötted rá vagy a panel csak ennyit tud? Egyébként a 9 és 10dof hogy jön ki nekik amiket ráirnak?
DancZer
Az elsõt rendeltem a MPU9150-t hozzá pedig egy Arduino Pro lapkát.

6DOF már problémásabb, mert ott a gyorsulásmérõvel kell játszani. Nekem egyelõre csak a 3DOF forgás kell. Nekem az a legzavaróbb, hogy nem tudok körbenézni.

Lenovo y510p

repvez
ha az arcod elég kontrasztosan látszik és 30fps megvan a webkamerán akkor elvileg igen. onnantól márcsak személyre kell szabnod a érzékenységi görbéket a tengelyeken.
Hogthar
engem is érdekelne, én is játszogattam régebben a freetrackerrel, de a fényviszonyok és a pislákoló ledek annyi gondot okoztak, hogy meguntam végül, itt ha egyszer jól beállítom a fényt mûködik rendesen?
repvez
erre gondolsz:
repvez
Mindenképp érdekelne a dolog,ennyire nem látok bele a lelkivilágába.
Azt tudtam, hogy beépitette a FT kompatibilitást is és hogy ki lehet választani,melyik játék melyik verziót használja.A görbéket nem nagyon tudtam eddig pontosan belöni ,mert középállásban mindig zizegett az érzékelés és néha el is dobta a rögzitést.
Mondjuk annak lehet az is köze volt, hogy jelenleg csak egy VX800as webkamerám van és nem találtam még meg a megfelelõ beállitást, hogy stabil 30fps-t kicsikarjak belõle.De tervezek beszerezni egy PS3eye kamerát az elvileg simán megy 125fpsel .
Érdekelne a te megoldásod is és ezt a 2 progi fut szimultán dolgot sem ismertem eddig. ennek a modját is leirhatnád.
Illetve ez a giroszkópos dolgot is régen olvastam, hogy egy 100ft-os nagyságu chip adatait kell összekapcsolni vele.És nem is volt drága csak mivel sem a programozáshoz sem az elektronikához nem értek igy nem tudtam volna mit kezdeni vele.Ahhoz még talán a kamera sem kéne ?
DE ha stabil és pontos 6dof-os rendszerre meg lehet épitenni mindenképp érdekelne a repülõsimulátorhoz mindenképp hasznos.
DancZer
Az oldalon írta a srác, hogy mivel nem fejlesztik már jó ideje a FreeTrack-et ezért beszélt velük és integrálta azt is a progiba.

Több féle képfeldolgozót tud(FaceTrack, MarkerTracker stb.) továbbá lehet filtereket adni és a görbéket is sokkal jobban be lehet állítani.

Arcfelismerés 1% CPU-t evett.

Támogat olyat is, hogy két progi fut, az egyik a játéknak küldi a másim meg a képet dolgozza fel és kommunikálnak. Ehhez csinálok most egy középsõ réteget és egy mikrokontroller fog gyro adatokat küldeni a proginak és feltehetõen jobb lesz mint a ledes megoldás. Ha érdekel majd beszélhetük még róla, egyelõre várom az alkatrészeket.

Lenovo y510p

rtfmZoli
Dslyecxi Arma 3 útmutatója (angol nyelvû):
link

repvez
Na nekilehet állni modolni. kiadták a tool-t és az 1.06 os patchet
repvez
Ez már nem annyira ujdonság, és nem hiszem, hogy a freetrack utodja lenne,mert már akkor elérhetõ volt a kezdeti verziója mikor a freetracket is még ferjlesztették.
Amugy tényleg nem rossz a program,csak van 2-3 hibája.
Az egyik a freetracker ellentétben ezt csak olyan helyen lehet használni ahol megfelelõen van megvilágítva az arc, hogy felismerje
A második, hogy elég erõforrásigényes ,igy ha a játék is az akkor vagy a játék vagy az arckövetés nem lesz folyamatos.
Bár lehet az 170-es verzióban már többet javitottak a 160asban még ez a helyzet állt fenn.

Mindamellett jó alternativa lehet annak aki nem akar 50kt költeni fejmozgásérzékelõre és nem akar egyéb eszközt aggatni a fejére,de a FT egy kis bütyköléssel stabilabb és pontosabb a véleményem szerint.
DancZer

Lenovo y510p

DancZer
DancZer
Játszani kell, nem beszélni róla! 😄

Lenovo y510p

a.carkey
Neeemeeee?! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A medve nem játék.

Ott a három pont Pajtás😮)!
Fehercsoki
Én inkább a teljesítményproblémákra tippelnék😛

Jó, egy görög nyaralásszimulátor FPS. Amúgy meg is van a válasz, hogy miért nem játsszák olyan sokan: mert nem tudja, hogy mi akar lenni.

Hogthar
Olyan sokat játszunk, hogy nincs idõ beszélni róla 😄
Hát ez van..
Fehercsoki
Ennyire nem játszik vele senki? Elég üres a topic.

Azért az FPS mezõnyben ez áll a legközelebb hozzá.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Szimulátornak nevezni kicsit erõs...

Sziasztok warfare modot telepített már valaki az arma 3 hoz? Mûködik?
Herold
4900 Ft felett ingyenes a PPP szállítás. Az ArmA3 4990 Ft, tehát ingyenesen átvehetõ a PPP pontokon.

a.carkey
Várjál, az a PPP és a PP esetében zéró.

A medve nem játék.

Fehercsoki
Még mindig az van kirakva, hogy 4.9k felett ingyen van.

a.carkey
Ez az ingyen szerintem már nem igaz. Nov. 15-ig volt a PP nulla huf. De ha van más infód, írd meg! 😄

A medve nem játék.

Fehercsoki
CDGalaxisban most csak 5k, és ingyen szállítják.

megvan es kb 30 orat jatszottam vele eddig, nekem tetszik ... BF4 egy videojatek Arma meg inkabb szimulator amit megprobalnak jatszhatova tenni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Herold
Akkor még nem játszottál a BF4-el. Egy bughalmaz fos az egész.

miert az arma a true winner? ez nekem nem jott att 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hogthar
Hát ez jó 😄
Ez tényleg jó poén. 😄

DancZer
Nem akarom lelõni a poént. Ezt érdemes megnézni az elejétõl a végéig. :-D

Lenovo y510p

Scottt
A3 ban még nem néztem, de az A2 ben lehetett rohangálni állatokkal, kecskével, disznóval, kutyával, nõvel, nyúllal....

Felsírtam<#banplz>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DancZer
Ez marhajó, remélem lesz ideje befejezni!

Lenovo y510p

Hogthar
na ezzel jóval könnyebb lesz a csapatok irányítása(ai esetén):