Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
steam akció
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyébként kell hozzá spec program,vagy felismeri a win alapból ?
A 6DOF is kijön majd belõle, de a forgás a legegyszerûbb. Mozgáshoz már a gyorsulásmérõvel kell játszani és az már nem olyan egyszerû. Filtereket kell rá tenni meg sodródást jelentkezhet. Azt is megpróbálom majd, de egyelõre csak a forgást.
Lenovo y510p
egyébként a szenzor támogatná a 6dofot is,de te csak a 3ra kötötted rá vagy a panel csak ennyit tud? Egyébként a 9 és 10dof hogy jön ki nekik amiket ráirnak?
6DOF már problémásabb, mert ott a gyorsulásmérõvel kell játszani. Nekem egyelõre csak a 3DOF forgás kell. Nekem az a legzavaróbb, hogy nem tudok körbenézni.
Lenovo y510p
Azt tudtam, hogy beépitette a FT kompatibilitást is és hogy ki lehet választani,melyik játék melyik verziót használja.A görbéket nem nagyon tudtam eddig pontosan belöni ,mert középállásban mindig zizegett az érzékelés és néha el is dobta a rögzitést.
Mondjuk annak lehet az is köze volt, hogy jelenleg csak egy VX800as webkamerám van és nem találtam még meg a megfelelõ beállitást, hogy stabil 30fps-t kicsikarjak belõle.De tervezek beszerezni egy PS3eye kamerát az elvileg simán megy 125fpsel .
Érdekelne a te megoldásod is és ezt a 2 progi fut szimultán dolgot sem ismertem eddig. ennek a modját is leirhatnád.
Illetve ez a giroszkópos dolgot is régen olvastam, hogy egy 100ft-os nagyságu chip adatait kell összekapcsolni vele.És nem is volt drága csak mivel sem a programozáshoz sem az elektronikához nem értek igy nem tudtam volna mit kezdeni vele.Ahhoz még talán a kamera sem kéne ?
DE ha stabil és pontos 6dof-os rendszerre meg lehet épitenni mindenképp érdekelne a repülõsimulátorhoz mindenképp hasznos.
Több féle képfeldolgozót tud(FaceTrack, MarkerTracker stb.) továbbá lehet filtereket adni és a görbéket is sokkal jobban be lehet állítani.
Arcfelismerés 1% CPU-t evett.
Támogat olyat is, hogy két progi fut, az egyik a játéknak küldi a másim meg a képet dolgozza fel és kommunikálnak. Ehhez csinálok most egy középsõ réteget és egy mikrokontroller fog gyro adatokat küldeni a proginak és feltehetõen jobb lesz mint a ledes megoldás. Ha érdekel majd beszélhetük még róla, egyelõre várom az alkatrészeket.
Lenovo y510p
link
Amugy tényleg nem rossz a program,csak van 2-3 hibája.
Az egyik a freetracker ellentétben ezt csak olyan helyen lehet használni ahol megfelelõen van megvilágítva az arc, hogy felismerje
A második, hogy elég erõforrásigényes ,igy ha a játék is az akkor vagy a játék vagy az arckövetés nem lesz folyamatos.
Bár lehet az 170-es verzióban már többet javitottak a 160asban még ez a helyzet állt fenn.
Mindamellett jó alternativa lehet annak aki nem akar 50kt költeni fejmozgásérzékelõre és nem akar egyéb eszközt aggatni a fejére,de a FT egy kis bütyköléssel stabilabb és pontosabb a véleményem szerint.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
A medve nem játék.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Felsírtam<#banplz>#banplz>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"