Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lackó sajnálja a legjobban hogy kevés az egység mert Õ addonokkal már nem szerkeszt az Ofp-é óta,így meg még kivár szépen hátha jön valami az ingyenes DLC-ében.Várom magam is a plusz tartamakat hátha valami csúrran-cseppen esetleg.<#violent>#violent>
Valami Ace3 videó Mester?<#wave>#wave>
Minden játék stílushoz külön tesztelõ van és jók a leírások.
Például aki az arma 3 at tesztelte, Lackó, operation flashpoint óta játszik az arma sorozattal, maga is csinál küldetéseket, tehát ismeri elég jól a játékot, ez meg is látszik az ismertetõjében.
Arma 3 teszt
Egyébként nekem sincs semmi bajom vele, szép jó, már most is játszható és majd remélem ez is kinövi magát, elég csak az armaholicra ránézni.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
olyan oldalak mellett mint a metacritic ahol sok tesztelõ véleményét nézik össze pár sorban, vagy a video review-k, mellette még a fogyasztók véleménye is .. az ilyen ujságok mint a gamestar már rég elavultak
ráadásul a tesztjeik is elég gyengék, eléggé korrelálnak más lapokkal ..semmi egyedi nincs benne
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Mármint, hogy nem élvezetes a játék.
Értem ezalatt, hogy ki kinek tud parancsokat osztogatni és kivel mozog együtt egy egységben.
Azzal tisztában vagyok hogy elvileg van valami kapocs raj szinten,de ugy vettem észre ezt eléggé rugalmasan kezeli, mert az AI önálósitja magát és nehézkes a parancs kiadás egy nagyobb csoport számára.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mintha egy SVU lenne. Úgy tudom, ezzel fogják leváltani az EBR-t.
Lenovo y510p
Gondolom 3 alá is ki tudtak volna köpni valami hasonlót, de inkább úgy döntöttek, hogy több idõt szánnak rá, és megcsinálják normálisra. Bár valamiért ebben is kételkedem, de na, azért reménykedjünk.
Nem értem egyébként, hogy miért olyan nehéz összedobniuk egy rendes kampit. Az OFP CWC-beli teljesen jó volt, és nem a megszépült emlékek beszélnek belõlem. Volt egy teljesen átlagos sztori, melyen 4, kidolgozatlan karakteren keresztül mentünk végig. Ugye volt a sima baka, egy harckocsiparancsnok, aztán a különleges erõk egy embere, aztán egy pilóta, és egyszerûen teljesen átlagos (menj ide, tisztítsd ki a falut, majd tartsad meg / számold fel az ellenséges utánpótlást stb) küldetések láncolata volt, amik kitettek egy egészet.
Ka-50
Ka-50
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Azt szeretném megkérdezni, hogy az ARMA2, sima alapjátékhoz melyik a legújabb patch? A hivatalos weboldalukra nem tudok belépni valamiért. Esetleg egy linket is megköszönnék.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
El lehet lenni vele, de a folyamatos 60fps lényegesen jobb élményt ad. Ha egyszer kipróbálnád, megértenéd, hogy mire gondolok! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Relatív kinek mennyi fps szükséges egy élvezhetõ játékhoz.
Aki az arma 2 õt is 10-20 fpssel játszotta itt se fog panaszkodni.
www.smart-bus.hu